Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 330

Θέμα: Βαρυμπόμπη - πιστάκια

Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
    ΑΡΓΕΙ ΤΟ Σ/Κ!

Πεστο ρε Μήτσο

... και εγώ νόμιζα ότι δεν σου'βγαίναν τα τριακοστά δεύτερα... :rotflmao: :rotflmao:

You BETA believe...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
    Πεστο ρε Μήτσο

... και εγώ νόμιζα ότι δεν σου'βγαίναν τα τριακοστά δεύτερα... :rotflmao: :rotflmao:

Ρε επειδη δεν ενιωθα τα δαχτυλα μου χτες, τους ηπια το αιμα!

ΔΕ ΜΕ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΑΝΕ!!!

Το ζειμπέκικο το κανα χασαποσέρβικο σου λεω!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

---Dum spiro, spero---

Αρχικά δημιουργήθηκε από $py

Ελα να περνετε σειρα λεμε!!!

Ελα να περνετε σειρα λεμε!!!

To πήρες τελικά το motori?Aποφάσισες Mits?

Αρχικά δημιουργήθηκε από Zid
    To πήρες τελικά το motori?Aποφάσισες Mits?

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=48527

Γραφω και αλλο ενα ποστακι σε λιγο... υπομονη!

ωχ...

ποιος κακομοίρης ειναι μοντ στα ΚΤΜ;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=48527

Mεγειές Μήτσο τότε!!!!!!!! Να βρεθούμε να στο ασημώσουμε(λασπώσουμε) χεχεχεχ

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
    ωχ...

ποιος κακομοίρης ειναι μοντ στα ΚΤΜ;

Θα μας πεις οτι λυπηθηκες και τον Μπιμπικο τωρα... :wacko:
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Θα μας πεις οτι λυπηθηκες και τον Μπιμπικο τωρα... :wacko:
    Σωστά, δεν έχει ανάγκη αυτός
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΩΧ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ!

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2007-10-22_171507.jpg 
Προβολές:	121 
Μέγεθος:	11,3 KB 
ID:	109726

Ξεκινώντας απο αυτό:

Αρχικά δημιουργήθηκε από tati
    πες μας εντυπώσεις.........

για το 200άρι..........
    και θελωντας να γράψω πολλα ακομα, μπείτε στον κοπο να διαβασετε παρακατω!

Δε ξερω πως να τα βαλω σε σειρα αλλά θα προσπαθείσω!

Γενικως η ιστορια με το χωμα κι εμενα, ξεκινησε πολυ περίεργα και ισως με εναν ανορθόδοξο τρόπο!
    Απο τη πρωτη στιγμη μου αρεσε και παρεα με την Africa τότε το ειχαμε παρει "Ζεστα" το θεμα!

Μεγαλη ιστορια, σε μερικους γνωστή, αλλά ας μη μπω σε αυτη τη διαδικασια, παμε στο προκείμενο!!!

Ανοιγω λοιπον αυτο το θρεντακι τις προάλλες (πολυ μετα αφου μου ειχανε μπει οι ιδέες, μάλιστα μερικοί τους ειχαν πρηστεί τα @@δια απο τις πολλες μου ερωτησεις με π.μ και τηλεφωνα) και ζητωντας προσφορες για test, "εσκασε" μυτη η πρώτη που ηταν και η μοιραία τελικώς!

Αφου εξηγησα στον DUKASII πως εχουν τα πράγματα,
    χτες πήρα το KTM 200 EXC του να ανέβω στη Βαρυμπομπη!

Λιγο πολύ παλι απο δω και περα τα ειδατε και τα διαβασατε!

Το μηχανάκι είναι οπως μου το λέγανε! Οτι πρέπει για καποιον που ξεκιναει τωρα το εντουρο!
    Ελαφρύ, πραγμα δε φανταζεστε ποσο θετικο για καποιον αγυμναστο και απειρο σαν κι εμενα!
    Θα μου πειτε, καλα ρε, εσυ πηγαινες με το Αfrica και το BMW και το μικρο θα σε δυσκόλευε?
    Ας σταθουμε λιγο σε αυτο!
    Δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση το που πηγαινα με τα μεγαλα, με τα κομματια (το πλείστον αυτων) που πηγαμε χτες!
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ το μεγαλο απο εκει το κωλο σας να χτυπάτε!
    Ειχα παει σε αρκετά σημεια με τα μεγαλα που αλλοι ισως να μη διανοούνται να πανε, παρ ολα αυτα, ΔΕΝ εκανα enduro τοσο καιρό κι ας νομιζα κατι τετοιο, αλλα εκδρομικό enduro!
    Πανω σε αυτο το τελευταιο θελω να ζητησω συγνωμη απο τους εντουραδες που τους ειχα κατα νου με βαση τα κριτηρια μου στα μεγαλα! Εκανα μεγαλο λαθος!

Στο θεμα μας παλι γιατι εφυγα...

Το μικρο λοιπον σηκώνεται για πλάκα σουζα και περνάει πάνω απο τα σαμαρια, κορμους, "δοντια", στουμπια (γεια σου Κωστα ) για πλάκα! Τα περισσότερα μηχανακια αυτης της κατηγοριας φανταζομαι το κανουν!
    Πας με 4η και βλέπεις τη λακουβα, τραβας λιγο το τιμονι, ανοιγεις γκαζι και τσουπ, εισαι με τη μια να περνας χωρις κοπο χαλαρα και εντυπωσιακα τη λασπωλακουβα στη μια! ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΙΣΘΗΣΗ! Νομιζεις οτι εισαι ο...δε ξερω, πειτε καποιον!

Βλεπεις το μπερμ, κοιτας εκει και παει ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΚΕΙ!
    Θες να στριψεις, ριχνεις μια με το ποδι στο τεποζιτο και το μηχανακι εχει αλλαξει τροχιά!
    Μπλοκάρεις το πισω και σαν σε ποδηλατο εχεις σημαδεψει 9 η ωρα ή 3 αναλογα που θες να πας!
    Σκραρφαλωνει σε σημεια που εμενα μου φαινονταν αδυνατα να τα περασω!
    Με λιγα λογια ειναι ΕΥΚΟΛΟ!

Οδηγησα και το 300! Μου φανηκε πιο βαρυ! Ισως βεβαια να ειναι και απο τη κουραση που ηδη ειχα μιας και παλι ξενυχτης ημουνα! Θεωρω ΠΟΛΥ το 300 για μενα!
    Καπακι πηρα και το 450! Αυτο κι αν ειναι βαρυ και δυσκολο, για μενα παντα!
    Το τελευταίο το θεωρώ ιδανικο για κομματια σαν και αυτα που πηγαινα με τα μεγαλα αλλα με περισσότερο παιχνιδι μεσα! Σουζαρει με την ιδεα και η ροπη του 4Τ ειναι καυλα σκετη!
    Μολις ξεκαβαλησα το 450 αναρωτηθηκα πως το καταφερνει η tati μας! ΜΠΡΑΒΟ! Εγω δυσκολεύτηκα να το παω στη μισή ταχύτητα απ οτι το 200 στο πιστακι! Δε μιλαω για μονοπατι, εκει θα το παραταγα!

Παιδια, μη κρινετε με βαση την ασφαλτο ή το βατό χωματοδρομο! Εκει ναι, γουσταρετε κυβικά αλλα στο μονοπατι ειναι αλλιως τα πράγματα! ΠΟΛΥ αλλιως!

Για να καταληγω σιγα σιγα!

Τα χερια μου μακρύνανε 1-2 πόντους, τα ποδια μου πονανε ακομα απο το σφιξιμο κι εγω σκεφτομουν για 300+??

Αντε 250 το πολυ σας λεω!

Δεν εχω την εμπειρια να κρινω και να συγκρινω με αλλα μοτορια αυτης της κατηγοριας! Δεν ειμαι ο καταλληλος!
    Γνωρισα ομως αυτο και νιωθω οτι μου παει!
    Αν φτάσω να το τελειώσω ή να μη με γεμίζει πλέον το γκάζι του τοτε θα εχω αποκτησει την εμπειρία να γνωριζω τι παραπάνω και συγκεκριμενα θελω!

Μεχρι τότε, εχω το μεγαλο για ταξιδια ασφάλτινα και μη, και το μικρο για τους λογους ακριβως που το πηρα...
    Ξεκ@υλωμα, παιχνιδι, προπονηση, ασκηση και βελτιωση της φυσικης μου καταστασης, κανενα αγωνα καποια στιγμη και μερη που δε θα εβλεπα ποτε μου μιας και δεν ειμαι της πεζοπορείας!

Να ναι καλα η παρεα, οι ανθρωποι που μου εδωσαν τις καταλληλες συμβουλες στην επιλογη μου, όλοι εσεις που θα πηγαινουμε παρεα απο δω και μπρος και το μικρόβιο που μου πινει το αιμα καθε στιγμή μεχρι την επόμενη βόλτα!!!

Τα λεμε.... πάνω!

Αρχαία Ολυμπία Το avatar του/της marios8
    Δεν εχει ΚΑΜΜΙΑ σχεση το που πηγαινα με τα μεγαλα, με τα κομματια (το πλείστον αυτων) που πηγαμε χτες!
    ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ το μεγαλο απο εκει το κωλο σας να χτυπάτε!
    Ειχα παει σε αρκετά σημεια με τα μεγαλα που αλλοι ισως να μη διανοούνται να πανε, παρ ολα αυτα, ΔΕΝ εκανα enduro τοσο καιρό κι ας νομιζα κατι τετοιο, αλλα εκδρομικό enduro!
    Πανω σε αυτο το τελευταιο θελω να ζητησω συγνωμη απο τους εντουραδες που τους ειχα κατα νου με βαση τα κριτηρια μου στα μεγαλα! Εκανα μεγαλο λαθος!

+ 1000 Αυτό ειναι μια μεγάλη αλήθεια.

Πολλές φορές αναγκάζομαι να πώ όχι σε άτομα που με παίρνουν για βόλτα και ξέρω οτι ακούγεται κάπως. Σκέφτεται ο άλλος και αναρωτιέται " Μα καλά ποιός νομίζει οτι είναι ο παπαρας και την εχει δεί οτι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε με το χ , ψ βαρύ μηχανάκι" . Το κακό με αυτήν την ιστορία, είναι οτι δεν μπορεις να του δώσεις να καταλάβει. Αν δεν ζήσεις κάτι δεν μπορείς να το καταλάβεις. Και απο το το να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου προτιμάς να σε κακολογήσει.

Μήτσο σκέψου να το έβλεπες εγωιστικά και να έλεγες "οχι ρε εγω θα ακολουθήσω με το GS , τί είστε εσείς μάγκες?".
    Στο πρώτο κιόλας χιλιόμετρο της βόλτας (πέρασμα κάτω απο τις γραμμές) θα έμενες και δεν θα είχες και σημείο διαφυγής.

Και πάλι μπράβο. Πιστεύω οτι λόγο χαρακτήρα οι βελτιώσεις σου βόλτα με την βόλτα θα είναι εντυπωσιακές
    Τον κάθε λαό τον κυβερνάει αυτός που του αξίζει.

Αρχικά δημιουργήθηκε από marios8
    + 1000 Αυτό ειναι μια μεγάλη αλήθεια.

Πολλές φορές αναγκάζομαι να πώ όχι σε άτομα που με παίρνουν για βόλτα και ξέρω οτι ακούγεται κάπως. Σκέφτεται ο άλλος και αναρωτιέται " Μα καλά ποιός νομίζει οτι είναι ο παπαρας και την εχει δεί οτι δεν μπορούμε να ακολουθήσουμε με το χ , ψ βαρύ μηχανάκι" . Το κακό με αυτήν την ιστορία, είναι οτι δεν μπορεις να του δώσεις να καταλάβει. Αν δεν ζήσεις κάτι δεν μπορείς να το καταλάβεις. Και απο το το να πάρεις κάποιον στο λαιμό σου προτιμάς να σε κακολογήσει.

Μήτσο σκέψου να το έβλεπες εγωιστικά και να έλεγες "οχι ρε εγω θα ακολουθήσω με το GS , τί είστε εσείς μάγκες?".
    Στο πρώτο κιόλας χιλιόμετρο της βόλτας (πέρασμα κάτω απο τις γραμμές) θα έμενες και δεν θα είχες και σημείο διαφυγής.

Και πάλι μπράβο. Πιστεύω οτι λόγο χαρακτήρα οι βελτιώσεις σου βόλτα με την βόλτα θα είναι εντυπωσιακές

Αν μη τί άλλο, ξεροκέφαλος δεν ήμουν ποτε, νομιζω!

Τα λέμε "πάνω"!

bravo pedia poy perasate kala!#
    www.motoDevils.gr

Σελίδα 16 από 22 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Αυριο 09/05 στα πιστακια στα 120
    από christosyz στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 4
    Τελευταίο μήνυμα: 08/05/2008, 21:34
  2. Φωτό από Βαρυμπόπη - Πιστάκια
    από Nik0s στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 27