Σελίδα 16 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 292

Θέμα: SUZUKI BANDIT 1250 S...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    \

Ρίξε τις απαιτήσεις σου για το Burgman τότε
    φίλε μου εννοείτε οτι θα τις ρίξω αν βρεθεί κάποιος που έχει μια μηχανή που με ενδιαφέρει (και σε μαγαζί κιολας το ξερω οτι θα αναγκαστω να πεσω ακομη περισσότερο...).
    Δεν κοιτάω να βγάλω κέρδος με την αλλαγη...
    το πρόβλημα μου ειναι οτι δεν υπάρχουν οποτε....

Τελος παντων δεν θελω να χαλασω το θέμα απλά αν κάποιος εχει δει καπου να πουλιέται ας στείλει ένα PM να περάσω να το δω. Εχω περάσει και πάρει τηλ σε παρα πολλά μαγαζια και δεν εχει κανεις!!!

Squadra Puzzola Το avatar του/της Ichigo
    Πάντως να δεχθεί κάποιος ν ανταλλάξει bandit 1250 για scooter το βλέπω δύσκολο. Αλλά και πάλι ποτέ δεν ξέρεις. Keep searching
    Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.

Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
    "Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    ξερει κανεις εαν εχει εξτρα ασφαλειες στην ασφαλειοθηκη?
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Έχει εφεδρικες μια 30αρα κεντρική, 20αρα και 15αρα του ABS και 10αρα 15αρα για τα υπόλοιπα

τσεκαρε το Manual αλλά άνοιξε και τη σέλα για σίγουρα

"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."

κοκορετσι μελος Το avatar του/της intruder
    ανοιξα τη σελα κ ειδα την ασφαλειοθηκη δεν προσεξα ομως αν ειχε εφεδρικες.το μανουαλ δυστυχως το εχω μονο σε ολες τις αλλες γλωσσες εκτος απο τα ελληνικα κ δεν βγαζω κ πολυ ακρη καθως οι γνωσεις μου αγγλικης ειναι ελληνοτσομπανοαγγλικα
    ....και το στηλιαρι απο το τσεκουρι του ξυλοκοπου, απο το λογγο βγαινει...

Νέο μέλος
    Εχω το GSX1250FA και σκεφτομαι να παω το πρωτο μου ταξιδακι 2καβαλο .

Οταν καθετε η συνεπιβατης αισθανομαι οτι χαμηλωνει πολυ και νομιζω οτι χρειαζεται ρυθμιση..
    Π.χ βγαινω απο το γκαραζ μονος μου δεν βρισκει κατω, ενω με συνεπιβατη βρηκε ...ποσο μαλλον αν φορτωθει με τριβαλιτσο.

Ειναι ευκολο να ρυθμισουμε μονοι μας την αναρτηση , ή να το αφησω οπως εχει?

Επισης , τι τακατια προτεινετε για μπροστα ?

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Η μπροστα αναρτηση ρυθμιζεται πολυ ευκολα σε 1 λεπτο. Στην πανω πλευρα των καταλαμιων εχει ρυθμιση. Βιδωνεις κι απο τις δυο πλευρες και εισαι ετοιμος. Οσο πιο κατω τοσο πιο σκληρο.

Η πισω αναρτηση θελει ειδικο κλειδι σα γατζο για να τη ρυθμισεις. Εμενα το ειχε ο μηχανικος μου και καναμε δουλεια.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Αρχικά δημιουργήθηκε από dimzan
    Η μπροστα αναρτηση ρυθμιζεται πολυ ευκολα σε 1 λεπτο. Στην πανω πλευρα των καταλαμιων εχει ρυθμιση. Βιδωνεις κι απο τις δυο πλευρες και εισαι ετοιμος. Οσο πιο κατω τοσο πιο σκληρο.

Η πισω αναρτηση θελει ειδικο κλειδι σα γατζο για να τη ρυθμισεις. Εμενα το ειχε ο μηχανικος μου και καναμε δουλεια.
    Το κλειδι αυτο υπαρχει μεσα στην εργαλειοθηκη σου. Ρυθμιζεις με αυτο την προφορτιση του πισω ελατηριου
    ...next thing you know, they'll take my thoughts away...
    KTM RC8
    Moto Guzzi V85TT
    SYM Symphony ST 125

Παλαιό μέλος Το avatar του/της dimzan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από cosgili
    Το κλειδι αυτο υπαρχει μεσα στην εργαλειοθηκη σου. Ρυθμιζεις με αυτο την προφορτιση του πισω ελατηριου
    Λες? δεν το θυμαμαι... Θα την ξανακοιταξω παντως.

Το μηχανακι το ειχα παρει μεταχειρισμενο παντως και μου φαινοταν κουτσουρο. Μαλλον ο προηγουμενος ειχε αλλαξει μπροσς πισω ελατηρια. Τα εχω βαλει στο τερμα μαλακο και τα νιωθω ακομα σκληρα σε σχεση με αλλα bandit που εχω οδηγησει. Μαλλον μετραει οτι ειαμι σχετικα ελαφρυς (70 κιλα) ενω ο προηγουμενος πλησιαζε τα 100.

Θα δοκιμασω να τα ξανασκλυρηνω να δω πως στριβει, και τι αλλαζει.
    Να μου θυμιζετε οτι ειμαι νεος οδηγος στις μηχανες και δεν πρεπει να παιρνουν τα μυαλα μου αερα...

για να μπορουμε να μιλαμε κι αυριο!

Το κλειδι αυτο υπαρχει μεσα στην εργαλειοθηκη σου. Ρυθμιζεις με αυτο την προφορτιση του πισω ελατηριου με την μικρη προεκταση που εχει θα φας τα δακτυλα σου,θελει ξεβιδωμα το αριστερο μαρσπιε οδηγου και ενα μακρυ σωληνα για προεκταση γιατι ειναι ζορικο να στριψει.οσο για ρυθμιση ενας γενικος κανονας λεει οτι στατικο sag δηλ η αναρτηση να καθεται με το βαρος της μηχανης μονο 3 ποντους μπροστα και εναν ποντο πισω.

Νέο μέλος
    Ποια η γνωμη των παλαιοτερων κατοχων του ληστη σχετικα με τις αναρτησεις,αλλα και το πλαισιο;

Θα εκανε μεγαλη διαφορα αν η suzuki εφαρμοζε ποιο συγχρονες λυσεις ;

Ειναι κατι που σας εχει προβληματισει σε σχεση με τα παραπανω;

Αρχικά δημιουργήθηκε από panag
    Ποια η γνωμη των παλαιοτερων κατοχων του ληστη σχετικα με τις αναρτησεις,αλλα και το πλαισιο;

Θα εκανε μεγαλη διαφορα αν η suzuki εφαρμοζε ποιο συγχρονες λυσεις ;

Ειναι κατι που σας εχει προβληματισει σε σχεση με τα παραπανω;
    Όπως σε όλες τις mainstream κατηγορίες γιαπωνέζικης μοτοσυκλέτας, όντως τα περιφερειακά φρένα-αναρτήσεις δεν είναι και τα κορυφαία χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν κάνουν σωστά τη δουλειά τους. Ο ληστής έχει μαλακές αναρτήσεις που τον κάνει άνετο για πόλη. Γενικότερα σαν μηχανάκι είναι βαρύ αλλά τέλεια ζυγισμένο και σου δίνει την άισθηση σταθερότητας δεν παύει όμως να έχει κάπως αργή γεωμετρία. Είναι φθηνό και δυνατό με ροπή που ξυλώνει άσφαλτο σε σχέση με τον ανταγωνισμό και οι διαφορές είναι μικρές σε σχέση με τον κύριο ανταγωνιστή του (πχ cbf υστερεί λιγάκι σε δύναμη). Αν υπήρχε βελτίωση στον τομέα πλαίσιο φρένα αναρτησεις απλά θα θέριζε ακόμα περισσότερο

Νέο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Ichigo
    Γενικότερα σαν μηχανάκι είναι βαρύ αλλά τέλεια ζυγισμένο και σου δίνει την άισθηση σταθερότητας

Aυτο το εχω παρατηρησει στο GSXF μου , ακομη και σε μικρες ταχυτητες διελευσης αναμεσα απο αυτοκινητα , δεν φαινεται το βαρος του και ειναι σταθεροτατο χωρις διορθωσεις.
    Σταθεροτατο ειναι και στις υψηλοτερες ταχυτητες , χωρις να σου εμπνεει καμια αισθηση ανησυχιας.

Δεν εχω προλαβει να δω την συμπεριφορα του σε στροφιλικια ομως .

Η λύση για τις αναρτησεις του ληστή είναι μία και είναι μονόδρομος.

Πλεον εχω 45κ χλμ με το ohlins και είναι σαν να το καβαλάω πρωτη φορα.

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	1.jpg 
Προβολές:	226 
Μέγεθος:	42,3 KB 
ID:	247544

αριστερά

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	2.jpg 
Προβολές:	226 
Μέγεθος:	52,9 KB 
ID:	247545

Παρόμοια θέματα

1. Suzuki bandit 1250 vs yamaha FJR 1300
    από hararm123 στο forum Γενικά περί μοτοσικλέτας
    Απαντήσεις: 11
    Τελευταίο μήνυμα: 16/08/2011, 20:40
  2. Νεες τιμες Suzuki Bandit 1250
    από μπακαλογατος στο forum Όλα τα μοντέλα χωρίς δική τους κατηγορία...
    Απαντήσεις: 2
    Τελευταίο μήνυμα: 20/06/2011, 09:14

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •  
  • Ο κώδικας ΒΒ είναι ΟΝ
  • Τα smilies είναι ΟΝ
  • Ο κώδικας [IMG] είναι OFF
  • Ο κώδικας [VIDEO] είναι ΟΝ