Σελίδα 16 από 45 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 667

Θέμα: ΔΕΛΕΑΡ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    εγω θα ξαναπω για την ερευνα αγορας:o
    και δεν ειναι κακο να πηγαινουμε καθε Δευτερα για 1 ή 2 μηνες σε διαφορετικα μαγαζια (προτεινομενα απο εμας) και μετα να βαλουμε κατω τα υπερ και τα κατα.

το ξερω οτι ακουγεται ακατορθωτο αλλα αν το σκεφτειτε τιποτα δεν ειναι. ορεξη υπαρχει...πληροφορηση μεσω αυτου του διαβολου που λεγεται pc-internet υπαρχει καθημερινη και αμεση,οποτε...

δεν νομιζω οτι τα μαγαζια που θα πληρουν τις "προδιαγραφες" μας θα εινια παραπανω απο 4-5.
    αν παμε λοιπον καθε Δευτερα σε ενε απο αυτα ..... δεν μας παιρνει πανω απο 1-1,5 μηνα.
    μετα τα συζηταμε με μια δημοσκοπηση εδω μεσα (θυμαμαι γινοντουσαν παλιοτερα) ή σε καποιο μερος (στο Δελεαρ ισως )

το γεγονος οτι ειμαστε τοσοι νοματαιοι εδω μεσα κανει τα πραγματα αρκετα δυσκολα αφου "οπως λεει και ο σοφος λαος: οι γνωμες ειναι σαν τις κωλ0τρυπ!δες. Ολοι εχουν απο μια":rotflmao:

αντε καλα κουραγια!

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tai
    αυτοί βρήκανε, και το 90% ηταν εκεί, αρα δεν "καταστρέψανε" κάτι.

και δεν κατάλαβα??
    πριν το δελεαρ το moto.gr ηταν κατεστραμμένο και το "έφτιαξε" το δέλεαρ??
    ΔΕΝ ειπα εγω το "ΜΟΤΟ", αλλα "το στεκι του ΜΟΤΟ"!

θεωρώ οτι οι τακτικοί πρέπει να βολεύονται περισσότερο απο τους περιστασιακούς
    αυτό δεν είναι δημοκρατία των "λίγων" αλλα είναι η "δημοκρατία" των ανθρώπων που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερες φορές.

Εσυ λοιπον υπερασπιζεσαι τους "λιγους", τακτικούς ή συχνούς ή οπως αλλιως θες πες τους, αυτήν ταύτην την στιγμη (γιατι τα πραγματα αλλαζουν συνεχεια) κι εγω ΟΛΟΥΣ τους υπολοιπους ετσι?

Ποιος ειναι ποιο "Δημοκρατης" ρε Χρηστο?

Οι πιο τακτικοι που ξερω εγω π.χ. ειναι ο Sniper (άσχετα αν δεν ερχεται τωρα τελευταια) κι ΕΓΩ!

Τι πρεπει να πουμε δηλαδη, συμφωνα με το δικο σου σκεπτικο?

Θα παμε σ' ενα μαγαζι στο Ίλιο που μας βολευει εμας (που ειμαστε οι πιο συχνοι-τακτικοι) κι εσεις αντε και βαμηθειτε?

Ελεος ειπαμε...
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Ε ρε γλέντια!!!! Το avatar του/της DoctorS
    αυτοί βρήκανε, και το 90% ηταν εκεί, αρα δεν "καταστρέψανε" κάτι.

και δεν κατάλαβα??
    πριν το δελεαρ το moto.gr ηταν κατεστραμμένο και το "έφτιαξε" το δέλεαρ??
    η παρέα το έφτιαξε Χρήστοοοοο

θεωρώ οτι οι τακτικοί πρέπει να βολεύονται περισσότερο απο τους περιστασιακούς
    αυτό δεν είναι δημοκρατία των "λίγων" αλλα είναι η "δημοκρατία" των ανθρώπων που θα ταλαιπωρηθούν περισσότερες φορές.

παρατηρώ όμως, οτι ενω εγώ που υποστηρίζω την "δημοκρατία των λιγων" δέχομαι την απόφαση της πλειοψηφίας, εσένα δεν σε βλέπω έτοιμο να την αποδεχθείς αν διαφωνεί με την άποψη σου!:a13:

συμφωνώ απόλυτα και το ξανάπα κι άλλη φορά, το θέμα είναι η παρέα και που αυτή περνάει καλά και όχι το μαγαζί, και σίγουρα στο σημείο που είναι το μαγαζί χιλιομετρικά απέχει το πολύ από οποιονδήποτε στην αθήνα 10-15 χλμ παραπάνω από το δέλεαρ και είναι όμως πολύ πιο εύκολα προσβάσιμο.....

άλλωστε δεν είδα καμία αρνητική αντίδραση από κανένα και πολύ περισσότερο από αυτούς που ήρθαν και είδαν το συγκεκριμένο μέρος και αυτοί οι τελευταίοι κάθε άλλο παρά λίγοι ήταν....

τέλος πάντων οι αντιδράσεις στη συνέχεια θα δείξουν....

και όσο για εκείνους που μιλούν για δημοκρατία, δυστυχώς σε μια δημοκρατία τις αποφάσεις τις καθορίζει η πλειοψηφία και όχι η απόλυτη ομοψηφία, και αν δεν είμαι λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία αυτών που έρχονται στις συναντήσεις και όχι τι θεωρεί σωστό όλο το φόρουμ...

και όπως είπε και ο πάκταιν..........

ΞΕΚΩΛΑΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

και επειδή όπως πολύ σωστά είπε ο crs-k η παρέα των συναντήσεων συνεχώς αλλάζει, αυτό που παρατήρησα εγώ είναι ότι η συγκεκριμένη πλειοψηφία της τωρινής παρέας επαναστάτησε και ήθελε να αλλάξει το δέλεαρ, γιατί αν ήταν διαφορετικά τη δευτέρα που πήγαμε στο ενήλιον θα έπρεπε το δελεαρ να συνέχιζε να είναι γεμάτο.

έτσι αν αλλάξει η παρέα όπως πολύ συχνά γίνεται, άνετα αλλάζει και το μαγαζί.....

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Να γράφει το κοντερ...... Το avatar του/της Maira
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
    συμφωνώ απόλυτα και το ξανάπα κι άλλη φορά, το θέμα είναι η παρέα και που αυτή περνάει καλά και όχι το μαγαζί, και σίγουρα στο σημείο που είναι το μαγαζί χιλιομετρικά απέχει το πολύ από οποιονδήποτε στην αθήνα 10-15 χλμ παραπάνω από το δέλεαρ και είναι όμως πολύ πιο εύκολα προσβάσιμο.....

άλλωστε δεν είδα καμία αρνητική αντίδραση από κανένα και πολύ περισσότερο από αυτούς που ήρθαν και είδαν το συγκεκριμένο μέρος και αυτοί οι τελευταίοι κάθε άλλο παρά λίγοι ήταν....

τέλος πάντων οι αντιδράσεις στη συνέχεια θα δείξουν....

και όσο για εκείνους που μιλούν για δημοκρατία, δυστυχώς σε μια δημοκρατία τις αποφάσεις τις καθορίζει η πλειοψηφία και όχι η απόλυτη ομοψηφία, και αν δεν είμαι λάθος στη συγκεκριμένη περίπτωση η πλειοψηφία αυτών που έρχονται στις συναντήσεις και όχι τι θεωρεί σωστό όλο το φόρουμ...

και όπως είπε και ο πάκταιν..........

ΞΕΚΩΛΑΤΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΟΛΤΕΕΕΕΕΕΕΕΣ

Να πώ κάτι? Αυτά τα 10-15 χιλ. που αναφέρεις είναι μόνο στο πήγαινε! βάλε κι άλλα τόσα στο έλα!!!!

όσο για τους υπόλοιπους που μιλάνε για ποτέ ξανά στο κέντρο, μήπως δεν τους βολεύει αυτούς προσωπικά? Γιατί αν δεν γινόταν ότι έγινε στο μαγαζί σαν μαγαζί δεν θα είχε τεθεί τέτοιο θέμα τώρα!!! Άρα λοιπόν τώρα που τέθικε θα πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι θαμόνες της Δευτέρας? Γιατί Tai για 1,5 χρόνο ερχόμουν κάθε Δευτέρα εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις! Και η Λάτρις επίσεις, και ο Λεωνίδας και πολλοί άλλοι που δεν έρχονται τώρα! Και πιο παλιά κάποιοι που μπορεί να μην έχω δει ποτέ! Και αργότερα κάποιοι που μπορεί να μην με γνωρίσουν ποτέ! Τα μέλη του ΜΟΤΟ δεν μένουν στο Χαϊδάρι!!! Μένουν σε όλη την Ελλάδα, σε όλον τον κόσμο! Για αυτούς όμως που είναι στην Αττική δεν περιορίζονται στο Χαϊδάρι!!! Και αν σε κάποιο διάστημα θέλω να έρχομαι όπως παλιά, θα με υποχρεόσουν οι "θαμώνες" να κατεβαίνω Άλιμο! Αλλά θα το ξανασκεφτώ και θα υπολογίσω τα χλμ. και την ώρα που μου παίρνει να φτάσω κάτω! Και το ότι ο Κηγισός στο ύψος του Ηρακλείου είναι μποτιλιαρισμένος μέχρι τις 10 το βράδυ και άλλα πολλά και δεν θα έρθω!!!

Σαν εμένα θα είναι αρκετοί αφου δεν πιστεύω πως είμαι μόνο εγώ που μένω προς τα πάνω!!! Βέβαιαγια κάποιους που μένουν στις γύρω περιοχές είναι ιδανικό!! Αφού άμα θέλουν κατεβαίνουν και "με τα πόδια"!!! Αν θέλουν κάποιοι να μην ξαναμπουν κέντρο για να έρθουν "Δέλεαρ". Το κέντρο όμως ονομάστικε έτσι γιατί είναι στό κέντρο της πόλης!!!!

Όσο για το "Δέλεαρ" δεν εννοώ το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά το όποιο μαγαζί το αντικαταστίσει!!!

....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......

Μονολυκος Το avatar του/της crs-k
    Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    8a to po mia na kselampikarete

am 8elete den ksanapatame alimo

ala kentro oute sizitisi
    ksexaste to
    min to ksanasizitate

na min leme ta idia

ke fisika oute oi poloi goustaroun ke ine mesa oi ligoi an den mporoun vriskoun lisi moni tous

kante to club ton kolimenon ke arakste delear dio tria atoma ke 8a kanoume on line parea me laptop

xristo crs 8a miliso sto kolimeno mialo sou ali mia fora

alaksame xonepse to katalaveto min akouso ali malakia 8a ta paro xontra
    terma to delear

na min to ksana leme
    mexri na vre8i i xrisi tomi mia kali lisi sixnazoume alimo

ke min lete ales kolimenes mpourdes

to delear pe8ane zoi se logou mas

Ρε Λεωνιδα...

Μιλας ΜΟΝΙΜΑ λες κι εσυ εισαι το Moto.gr...

ΚΙ ενταξει στην αρχη εχει καποια πλακα, αλλα μετα ειναι πολυ ξενερωτο ρε αδελφε μου...

Και μπορει φυσικα να "πιανει" σε παιδακια, αλλα μεταξυ μας τωρα? :wacko:

Ξερεις οτι ΔΕΝ θελω να μιλησω σε αναλογο υφος (για το τι εισαι και τι κανεις κι αλλα τετοια κοσμητικα) και δεν θα το κανω.

Αλλα με κουραζεις ειλικρινα, οταν ενα πραγμα το εχω πει 100 φορες κι εσυ ΔΕΝ το εχεις ακουσει ΚΑΜΜΙΑ κι επιμενεις κι ολας...

Ειδες πουθενα να "υπερασπιζομαι" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ το Δελεαρ ???

Και σε ρωταω ξανα λοιπον, σ' ενα μαγαζι στο Ίλιον ή τελος παντων στην αααλλη ακρη του Λεκανοπεδίου, απο 'κει που μενεις, θα ερχοσουνα ευχαριστα ΚΑΘΕ βδομαδα κανοντας καμμια 60αρια χλμ???

Αν ΔΕΝ εισαι λοιπον "σταρχιδιστής", θα κατσεις να σκεφτεις πιο σημειο του λεκανοπεδιου μπορει να βολεψει ΟΛΟΥΣ κι οχι τυχοντες κολλητους!

Η παρεα που πηγε εκει ειναι ΟΛΟΙ φιλοι μου.

Αλλα ΔΕΝ μου επιτρεπει η πορεια μιας ζωης, να ΘΥΣΙΑΣΩ (συμφωνωντας μαζι σας) το ΔΙΚΙΟ των ΠΟΛΛΩΝ, στο ονομα της οποιασδηποτε φιλιας!
    Δεν το 'χω κανει ποτέ και δεν θ' αρχισω στα γεραματα!

Προσπαθησε εστω και για μια φορα στην ζωη σου, μα ΜΗΝ μιλας (βγαζοντας διατάγματα) μόνο, αλλα και ν' ακους!

Κι ολα αυτα τα λεω με πολλη καλη διαθεση, να 'σαι σιγουρος!
    ... να ευχεσαι να 'ναι μακρυς ο δρομος.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal

Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
    Να πώ κάτι? Αυτά τα 10-15 χιλ. που αναφέρεις είναι μόνο στο πήγαινε! βάλε κι άλλα τόσα στο έλα!!!!

όσο για τους υπόλοιπους που μιλάνε για ποτέ ξανά στο κέντρο, μήπως δεν τους βολεύει αυτούς προσωπικά? Γιατί αν δεν γινόταν ότι έγινε στο μαγαζί σαν μαγαζί δεν θα είχε τεθεί τέτοιο θέμα τώρα!!! Άρα λοιπόν τώρα που τέθικε θα πρέπει να δούμε ποιοι είναι οι θαμόνες της Δευτέρας? Γιατί Tai για 1,5 χρόνο ερχόμουν κάθε Δευτέρα εκτός από ελάχιστες περιπτώσεις! Και η Λάτρις επίσεις, και ο Λεωνίδας και πολλοί άλλοι που δεν έρχονται τώρα! Και πιο παλιά κάποιοι που μπορεί να μην έχω δει ποτέ! Και αργότερα κάποιοι που μπορεί να μην με γνωρίσουν ποτέ! Τα μέλη του ΜΟΤΟ δεν μένουν στο Χαϊδάρι!!! Μένουν σε όλη την Ελλάδα, σε όλον τον κόσμο! Για αυτούς όμως που είναι στην Αττική δεν περιορίζονται στο Χαϊδάρι!!! Και αν σε κάποιο διάστημα θέλω να έρχομαι όπως παλιά, θα με υποχρεόσουν οι "θαμώνες" να κατεβαίνω Άλιμο! Αλλά θα το ξανασκεφτώ και θα υπολογίσω τα χλμ. και την ώρα που μου παίρνει να φτάσω κάτω! Και το ότι ο Κηγισός στο ύψος του Ηρακλείου είναι μποτιλιαρισμένος μέχρι τις 10 το βράδυ και άλλα πολλά και δεν θα έρθω!!!

Σαν εμένα θα είναι αρκετοί αφου δεν πιστεύω πως είμαι μόνο εγώ που μένω προς τα πάνω!!! Βέβαιαγια κάποιους που μένουν στις γύρω περιοχές είναι ιδανικό!! Αφού άμα θέλουν κατεβαίνουν και "με τα πόδια"!!! Αν θέλουν κάποιοι να μην ξαναμπουν κέντρο για να έρθουν "Δέλεαρ". Το κέντρο όμως ονομάστικε έτσι γιατί είναι στό κέντρο της πόλης!!!!

Όσο για το "Δέλεαρ" δεν εννοώ το συγκεκριμένο μαγαζί αλλά το όποιο μαγαζί το αντικαταστίσει!!!

συμφωνώ στα περισσότερα που λες, και ούτε εγώ είμαι υποστηρικτής του συγκεκριμένου μαγαζιού, αν και εντυπωσιάστηκα πραγματικά από το χώρο και τις παροχές, άλλωστε για μένα προσωπικά είναι το ίδιο είτε έρχομαι στο κέντρο είτε πάω στον άλιμο.

απλώς μήπως σκεφτήκαμε ποτέ πόσοι είναι αυτοί που δεν πλησιάζουν το κέντρο για όλα τα κακά που έχει και που δεν έρχονταν στο δέλεαρ γι αυτό το λόγο και πόσοι είναι αυτοί που θα θυσίαζαν 10 χλμ παραπάνω, σε απόσταση το ξανατονίζω και όχι σε χρόνο για να βρεθούν σε ένα χώρο που τους ωθεί να περάσουν καλά με την παρέα που γουστάρουν???

άλλωστε δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε ένα μποτιλιάρισμα σε μια εθνική οδό με ένα μποτιλιάρισμα στα δρομάκια του κέντρου που δεν περνάει ούτε πατίνι...

και όπως προείπα ας αφήσουμε την πορεία να δείξει και ας μην προδικάζουμε καταστάσεις...

ΤΟ ΝΟΥ ΣΟΥ.....!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από DoctorS
    συμφωνώ στα περισσότερα που λες, και ούτε εγώ είμαι υποστηρικτής του συγκεκριμένου μαγαζιού, αν και εντυπωσιάστηκα πραγματικά από το χώρο και τις παροχές, άλλωστε για μένα προσωπικά είναι το ίδιο είτε έρχομαι στο κέντρο είτε πάω στον άλιμο.

απλώς μήπως σκεφτήκαμε ποτέ πόσοι είναι αυτοί που δεν πλησιάζουν το κέντρο για όλα τα κακά που έχει και που δεν έρχονταν στο δέλεαρ γι αυτό το λόγο και πόσοι είναι αυτοί που θα θυσίαζαν 10 χλμ παραπάνω, σε απόσταση το ξανατονίζω και όχι σε χρόνο για να βρεθούν σε ένα χώρο που τους ωθεί να περάσουν καλά με την παρέα που γουστάρουν???

άλλωστε δεν πιστεύω ότι μπορούμε να συγκρίνουμε ένα μποτιλιάρισμα σε μια εθνική οδό με ένα μποτιλιάρισμα στα δρομάκια του κέντρου που δεν περνάει ούτε πατίνι...

και όπως προείπα ας αφήσουμε την πορεία να δείξει και ας μην προδικάζουμε καταστάσεις...

Οδηγάμε μηχανή! Την μηχανή κάποιοι την οδηγούν όταν έχει καλό καιρό, κάποιοι και όταν βρέχει, κάποιοι δεν μπαίνουν σε δρόμους με κίνηση, κάποιοι μπαίνουν, κάποιοι πάνε εκδρομές και κάποιοι δεν πάνε, όλα είναι σχετικά!!! Όλοι έχουμε και κάτι διαφορετικό!!!!

Ένα πράγμα είναι ίδιο σε όλου!!!!! Το κέντρο της Αττικής είναι στο κέντρο!!!

πόσο πιο απλά μπορεί να το πει κάποιος? Και αν κάποιοι δεν θέλουν να έρθουν στο κέντρο γιατί έχει κίνηση και μποτιλιάρισμα αλλά μένουν στα Βριλίσσια, ξέρεις πόση ώρα θέλουν για να φτάσουν στον Κηφισό (εκεί είναι μόνο στενά!!!)??? Άρα λοιπόν, αν πάρουμε κάθε περιοχή θα δούμε ότι έχει τα δικά της προβλήματα! μόνο σίγουρο είναι πως το Κέντρο είναι στο Κέντρο!!!

Δεν θα συμμετάσχω στη διαμάχη (???) γιατί ως νέο μέλος δεν δικαιούμαι.Αλλά έτσι κι αλλιώς δεν μου αρέσουν οι συναντήσεις γιατί χάνεται η "μαγεία" της ανωνυμίας σε ένα φόρουμ.Κι απο ότι ειδα οι πιό πολλοί γνωρίζεστε μεταξύ σας οπότε θα τα βρείτε.

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    Αρχικά δημιουργήθηκε από crs-k
    Ρε Λεωνιδα...

Μιλας ΜΟΝΙΜΑ λες κι εσυ εισαι το Moto.gr...

Κι ολα αυτα τα λεω με πολλη καλη διαθεση, να 'σαι σιγουρος!
    8a sto po gia na to katalavis
    ke ston mara8ona na mazevomastan i kapou popu8a vgo attiki odo ke 8a er8o den exo provlima

ala afto to stamataksekina ke na anapneo afto to sinefo kafsaeriou gia na se do na variese den to kano

terma to kentro den ksana pame eki ke lege oti pipa 8elis
    ke as milao opos 8elo
    8a to katalavis mia ke kali kentro oxi

ke ama ksana anaferis to kentro 8a ta kano ola poutana 8a xestoume
    8a sou kopso to xeri ke 8a sto xoso ston kolo kentro oxi pia
    pote ksana
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αφροτζιξ Το avatar του/της afrotwin
    mia fora tin vdomada ine re kolimeni pos kanete etsi les ke 8a pigenete ka8e mera gia oli sas tin zoi stin sinantisi tou moto....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

to kentro telos
    mas teliose to kentro

kapote to kentro itan sto nafplio 8elete na mazevomaste eki?
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Αφροτζιξ.kata tin nona druna

Αρχικά δημιουργήθηκε από afrotwin
    8a sto po gia na to katalavis
    ke ston mara8ona na mazevomastan i kapou popu8a vgo attiki odo ke 8a er8o den exo provlima

ala afto to stamataksekina ke na anapneo afto to sinefo kafsaeriou gia na se do na variese den to kano

terma to kentro den ksana pame eki ke lege oti pipa 8elis
    ke as milao opos 8elo
    8a to katalavis mia ke kali kentro oxi

ke ama ksana anaferis to kentro 8a ta kano ola poutana 8a xestoume
    8a sou kopso to xeri ke 8a sto xoso ston kolo kentro oxi pia
    pote ksana
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Συγνώμη αλλά ψάχνετε μαγαζί για να βολεύεται ο από πάνω????

D-11 Earth Mover Το avatar του/της Tpap
    Οταν κινεισαι εντος λεκανοπεδιου δεν λαμβανεις υπ οψιν χλμ αποστασεις παρα χρονο καλυψης της αυτης αποστασης.

Καθως επισης απ' ακρη σ' ακρη αν διασχισεις με μηχανη την αθηνα κανεις τον ιδιο χρονο περιπου, ειτε με κινηση ειτε χωρις.

Συμφερει παντα να επιλεγεις δρομολογιο με χρονο αφιξης μικροτερο κ με μεγαλλιτερη ασφαλεια κι ας χρειαστει να κανεις 5-6 χλμ παραπανω.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της DimChios
    Καλα κρασια!

Μαιρα, κατσε και διαβασε ΟΛΟ το θρεντ ωστε να γνωριζεις τι εχει παιχτει!

Χρηστο, crs, εμεις που μενουμε διπλα, εμενα γιατι δε με ενοχλει η αποσταση?

Εξηγησε μου...

ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΩ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΡΥΔΙΑ ΜΟΥ ΑΝ ΞΑΝΑΠΑΜΕ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ Ή ΟΧΙ...

ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΩΡΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΑΠΟ ΑΓ ΜΕΛΕΤΙΟΥ ΣΤΟ ΔΕΛΕΑΡ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΒΡΗΛΙΣΙΑ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ!!!

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΟ Γ@ΜΗΜΕΝΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΥΤΕ ΜΗΧΑΝΑΚΙ ΛΕΜΕ ΣΤΙΣ 7-8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

ΕΠΙΣΗΣ ΞΑΝΑΛΕΩ...

δεν "εσπασα" κανενα μοτο, (μιλαω σαν Δημητρης) και δε νιωθω καμμια ηθικη ευθυνη απεναντι σε κανενα!

Καντε μια ψηφοφορια στην τελικη και μη με ζαλιζετε προσωπικα ουτε με πμ!

ΕΠΙΣΗΣ, ΔΕ ΞΕΡΩ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΕΛΕΑΡ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΗΜΑΤΑ ΠΛΗΝ ΤΟ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ "ΚΕΝΤΡΟ"!

Παρόμοια θέματα

1. Δευτέρα 23/8 το Group therapy συνεχίζετε στο ΔΕΛΕΑΡ
    από idi στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 94
    Τελευταίο μήνυμα: 25/08/2004, 21:18
  2. Συναντηση Δελεαρ για coca-amstel στις 9:00...
    από life_dab στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 26
    Τελευταίο μήνυμα: 21/08/2004, 13:01
  3. Δελεαρ
    από crs-k στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 02/08/2004, 17:37
  4. Καλημέρα...ΚΑΦΕΔΑΚΙ...στο...ΔΕΛΕΑΡ...29/5;;;
    από jimbar στο forum Συναντήσεις & βόλτες
    Απαντήσεις: 49
    Τελευταίο μήνυμα: 30/05/2004, 17:32
  5. Δελεαρ 2/4/04