Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 246

Θέμα: 181,2 αλογα ειναι καλα???

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΛΛΟ ΕΝΝΟΟΥΣΑ.........ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΛΛΑ

Στά ντράγκστερ........τρέχουν......ΚΑΙ νορμάλ μηχανάκια...!!!

Άλλά αύτό πού ήθελα νά τονίσω ΑΝ δέν τό κατάλαβες είναι ότι

κανείς δέν παίρνει νά φτιάξει ένα χίλια σέ open κατηγορία ,γιατί άπλά
    τά 300 παραπάνω κυβικά είναι μεγάλο άβαντάζ.........
    είτε γιά νορμάλ,πόσο μάλλον γιά φτιαγμένο μηχανάκι....

Σωστός!!

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Ειπατε τα δικα σας να πω τωρα και εγω τα δικα μου στα νορμαλ τα χιλια ειναι μπροστα οτι και να λετε μετα απο μερικα φτιαξιματα παλι ειναι μπροστα αλλα μετα απο πολυ πολυ σκαλισμα οπως ειναι φυσικο και τα παραπανω κυβικα που εχουν τα πουσα ειναι λογικο να υπερτερουν αλλα παμε τοτε σε αλλη κατηγορια με ποιο μακρια ψαλιδια με σιδερα πισω και τετραγωνα λαστιχα δηλαδη καλα κρασια
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

to pio grigoro mixanaki pou kserw..........(to pethaname to post...........)
    srad 750,
    o theos na to kanei

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	srad.jpg 
Προβολές:	294 
Μέγεθος:	79,8 KB 
ID:	138999
    KAFROS
    www.myspace.com/maronsrad

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Ειπατε τα δικα σας να πω τωρα και εγω τα δικα μου στα νορμαλ τα χιλια ειναι μπροστα οτι και να λετε μετα απο μερικα φτιαξιματα παλι ειναι μπροστα αλλα μετα απο πολυ πολυ σκαλισμα οπως ειναι φυσικο και τα παραπανω κυβικα που εχουν τα πουσα ειναι λογικο να υπερτερουν αλλα παμε τοτε σε αλλη κατηγορια με ποιο μακρια ψαλιδια με σιδερα πισω και τετραγωνα λαστιχα δηλαδη καλα κρασια
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ..........ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ

Μιά καί τρέχεις...........

Έσύ γιά τό κέφι σου........έξω γιά τό δρόμο,
    χωρίς νά ψάχνεσαι γιά φτιαξίματα καί τέτοια.......μιά έξατμισούλα τό πολύ...

ΤΙ ΘΑΠΑΙΡΝΕΣ..........HAYABUSA.............H..................ΧΙΛΙΑ.......?????

Παλαιό μέλος Το avatar του/της TOLISTOLAROS
    Παιδιά όταν λέτε "τρέξιμο" τί εννοείτε,κόντρα από στάση ή ανοίγματα εν κινήσει;Από στάση με καλή όμως εκκίνηση(που για να την πετύχεις σε δημόσιο δρόμο θέλει εξάσκηση) ντάξει το 1000 είναι μπροστά λόγω μικρού βάρους και σαφώς καλύτερης ευστροφίας.Σε άνοιγμα ρολλαριστό όμως ειδικά από κάποια χλμ και πάνω το busa μάλλον υπερτερεί λόγω πολύ καλύτερης αεροδυναμικής,μέγιστης ισχύος η οποία συνδυάζεται με μεγαλύτερο εκμεταλλεύσιμο εύρος στροφών.
    Για τα dragster δεν έχω λόγω να μην πιστέψω τον JIMK7,εκεί θες όσο μικρότερο λόγο kg/hp καιόσο γίνεται καλύτερη ευστροφία.
    Αν δε θες πάντως να ξεζουμίζεις το μοτέρ μάλλον θα διαλέξεις busa,έχει πολύ πιο "ξεκούραστο" γκάζι

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack

Φίλε madox κάνε στον εαυτό σου και σε εμάς την χάρη και πριν γράψεις ένα τόσο
    ειρωνικό και γεμάτο γνώση σχόλιο, μπες στον κόπο να διαβάσεις και λίγα post πιο
    πριν.

Φιλικά πάντα.

φιλε tak-attack

1 θα σε προετρεπα να διαβασεις ολα τα ποστ απο την αρχη (κατι που οπως αναφερες στο ποστ σου δεν εκανες και λυπαμαι για αυτο),οποτε θα διαπιστωσεις οτι ο ορος επαρχιακη καφετερια ειναι φτωχος(και βεβαια με βαραινει και εμενα η κριτικη μου αφου εχω συμετοχη)

2 αναφερομαι σε νορμαλ μηχανες παντα απο την αρχη αρα δεν σε αφορουσαν αυτα τα σχολια και κακως αρπαχτηκες

3 χανεις το υποτιθεμενο δικιο σου οταν στην ειρωνια αντιπαραθετεις ειρωνια

φιλε t.r.e
    ουτε εσυ θελω να χαλας την ζαχαρενια σου για γνωμες που επιδιωκες να ακουσεις απο την αρχη αυτου του thread.

Ρε σεις.....
    15αύγουστο έχουμε ή Πάσχα?

You BETA believe...

Αρχικά δημιουργήθηκε από madox
    φιλε tak-attack

1 θα σε προετρεπα να διαβασεις ολα τα ποστ απο την αρχη (κατι που οπως αναφερες στο ποστ σου δεν εκανες και λυπαμαι για αυτο),οποτε θα διαπιστωσεις οτι ο ορος επαρχιακη καφετερια ειναι φτωχος(και βεβαια με βαραινει και εμενα η κριτικη μου αφου εχω συμετοχη)

2 αναφερομαι σε νορμαλ μηχανες παντα απο την αρχη αρα δεν σε αφορουσαν αυτα τα σχολια και κακως αρπαχτηκες

3 χανεις το υποτιθεμενο δικιο σου οταν στην ειρωνια αντιπαραθετεις ειρωνια

φιλε t.r.e
    ουτε εσυ θελω να χαλας την ζαχαρενια σου για γνωμες που επιδιωκες να ακουσεις απο την αρχη αυτου του thread.

Εγώ λέω αντί να τρογώμαστε καλοκαιριάτικα, να βρεθούμε σήμερα στο ΣΕΦ
    το βραδάκι κατά της 10:30 να κάνουμε χαβαλέ και να γνωριστούμε από κοντά.

Έχω βάλει και ανάλογο topic ΕΔΩ

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ..........ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΑΣ

Μιά καί τρέχεις...........

Έσύ γιά τό κέφι σου........έξω γιά τό δρόμο,
    χωρίς νά ψάχνεσαι γιά φτιαξίματα καί τέτοια.......μιά έξατμισούλα τό πολύ...

ΤΙ ΘΑΠΑΙΡΝΕΣ..........HAYABUSA.............H..................ΧΙΛΙΑ.......?????

Πολυ καλη ερωτηση εχουμε και λεμε λοιπον
    GSXR 1000K8 VS HAYABUSA K8
    για το παλιο δεν θα κατσω να ασχοληθω καν βεβαια ετσι αλλα αν ρωτας εμενα εχω κανει ειδη την επιλογη μου GSXR και δεν εχω μετανιωσει καθολου αλλα σε καμια περιπτωσει δεν παυει το ΗAYABUSA K8 να ειναι ενα παρα πολυ μα παρα πολυ καλο μηχανακι που για μενα δεν μου κανει γιατι το gsxr ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΘΕΛΩ :smilea:
    οπως και το HAYABUSA για καποιους αλλους ειναι το τελειο εργαλειο και δεν το αμφισβητω :smilea:
    Τωρα αν ρωτας για τις απολυτες επιδοσεις με μια εξατμιση ειλικρινα ακομα δεν ξερω γιατι δεν εχω βαλει οργανα στο πουσαΚ8 να το μετρησω με ακριβεια απλα απο την εμπειρια μου και μονο το χιλια ειναι λιγο πιο δυνατο λογο ευστροφιας του μοτερ πιο ελαφρυ και πιο παιχνιδιαρικο
    απο εκει και περα σιγουρα λογω παραπανω κυβικων εχει καλυτερη ροπη και είναι πιο ανετο για ταξιδια τωρα εσυ εισαι αυτος που θελεις και ξερεις τι ακριβως θα παρεις .
    Παντως να ξερεις οτι και αν διαλεξεις ενα ειναι το σιγουρο εχεις κανει τη σωστη επιλογη γιατι εχεις παρει SUZUKI

ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της madox
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Tak-Attack
    Εγώ λέω αντί να τρογώμαστε καλοκαιριάτικα, να βρεθούμε σήμερα στο ΣΕΦ
    το βραδάκι κατά της 10:30 να κάνουμε χαβαλέ και να γνωριστούμε από κοντά.

Έχω βάλει και ανάλογο topic ΕΔΩ

θα το ηθελα αλλα πεφτω λιγο(πολυ) μακρια....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από madox

φιλε t.r.e

Αγορίνα αν ήταν κάθε φορά που διάβαζα μια μαλακία στο internet να χαλούσα την ζαχαρένια μου τώρα θα ήμουν καταθλιπτικός...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    ρε παιδια δεν ξερω πολλα απο τεχνικης αποψεως πανω στις μηχανες και δεν εννοω τα βασικα αλλα τα λιγο πιο εξειδικευμένα που λετε!

αλλα στην τελευταια πανελληνια που ηταν στην θασο ημουνα σε πολλες κοντρες και ειχε ενα παλικαρι με ενα ΖΧ10 μαυρο

που δεν ειχε αφησει ουτε gsxr ουτε HAYABUSA K8 oyte zzr1400 ουτε τιποτα σοβαρα μιλαω οσοι ηταν εκει θα το ειχαν δει!ενας κοντος ητανε ο οδηγος
    και απο τι καταλαβα μονο 1000 καθόντουσαν αξιοπρεπώς μπροστα του!

......οποτε ψηφηζω 1000ss
    εγινα suzukakios

Παλαιό μέλος Το avatar του/της T.R.E
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750
    ρε παιδια δεν ξερω πολλα απο τεχνικης αποψεως πανω στις μηχανες και δεν εννοω τα βασικα αλλα τα λιγο πιο εξειδικευμένα που λετε!

αλλα στην τελευταια πανελληνια που ηταν στην θασο ημουνα σε πολλες κοντρες και ειχε ενα παλικαρι με ενα ΖΧ10 μαυρο

που δεν ειχε αφησει ουτε gsxr ουτε HAYABUSA K8 oyte zzr1400 ουτε τιποτα σοβαρα μιλαω οσοι ηταν εκει θα το ειχαν δει!ενας κοντος ητανε ο οδηγος

Αυτό?

http://www.youtube.com/watch?v=gZblP...eature=related

Μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisdani750

To 10αρι που λες ηταν του αδερφου μου και πηγαινε πολυ καλα αλλα του εφευγα.Τωρα που το χαμηλωσε ο κοντος που λες (Μαριος)και δεν ξερω τι αλλο εχουν κανει δεν ξερω πως παει,παντως το παει πολυ καλα,αλλα δεν ειναι δικο του,απλα το τρεχει.Ενα ασχημο νεο ειναι οτι ο ιδιοκτητης της μηχανης,ειχε ενα ατυχημα προχθες με το 10αρι και εχασε το ποδι του απο το γονατο και κατω.
    "ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΜΕΤΡΑΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΧΡΗΣΗΜΟΠΟΙΕΙΣ ΕΠΙΣΗΣ"(Τζιεσεξαριος ο εβδομος)
    [img]http://xs321.xs.to/xs321/07474/suzukaki.jpg[img]

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisdani750
    το 10αρι ναι αυτο ηταν!

πω ρε πουστη μου σοβαρα.....το παιδι αυτο ηταν κ αυτο στην θασο?

γαμησετα εκαναν πολλες μαλακιες εκει.....ολοι μπορουμε να τα τρεξουμε τα μηχανακια αλλα αυτοι δεν την παλευαν!
    εγινα suzukakios

Σελίδα 16 από 17 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Τελικα ειναι καλα τα Linux?
    από stavrogin στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 8
    Τελευταίο μήνυμα: 26/01/2006, 14:32
  2. Ο Stako ειναι καλα?
    από MOZART στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 14
    Τελευταίο μήνυμα: 18/11/2005, 19:05
  3. σύντομα...μερικά είναι καλά....