Θα ήθελα καταρχήν να ξεκαθαρίσω ορισμένα πράγματα για τα οποία γράφονται.
Είμαι ο Διακάκης ο Νίκος ένας από τους διοργανωτές στο Τυμπάκι.
Διάβασα όλα τα παραπάνω και έχω να πω τα εξής.
Συμφωνώ με τον drIoannis σε όσα γράφει και ειδικά με τον τρόπο που τα γράφει.
Πραγματικά αυτή την φορά η διοργάνωση δεν ήταν καλή και αυτό οφείλετε στο ότι όλο το διήμερο πιεστήκαμε παρά πολύ (λόγο των πολλών αγώνων) και στο λάθος μας την ώρα της εκκίνησης για το οποίο ζητάω συγγνώμη εκ μέρους της οργάνωσης.
Λάθη γίνονται , κανείς δεν είναι τέλειος και πιστεύω ότι μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές τα έχουμε πάει αρκετά καλά στους αγώνες που έχουμε διοργανώσει αλλά αυτήν την φορά ήταν μια από τις λίγες φορές που κάναμε λάθη.
Το να κρίνεις κάποιον στην δουλειά του δεν είναι κακό , αντιθέτως είναι ΚΑΛΟ και μόνο έτσι μπορείς να βελτιωθείς ,αλλά το θέμα είναι να το κανείς όμορφα και όχι με τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμένα τρόπο που χρησιμοποίησε ο Marinos-GSXR.
Σχετικά με τον gsx1400 , ναι οι αγώνες είναι η δουλειά μου από την οποία κερδίζω κάποια χρήματα ,πολλά από το οποία ξαναπέφτουν μέσα στους αγώνες όπως για συστήματα χρονομέτρησης που στοιχίζουν πάρα πολλά χρήματα ,κερκίδες . κάγκελα και πολλά ,αλλά τα οποία πιστεύω ότι είναι για το καλό όλων μας.
Το να βγαίνουν χρήματα από τους αγώνες που διοργανώνω πιστεύω ότι δεν είναι κακό, ούτε κλέβω κανένα ούτε τρώω το ψωμί κανενός , όπως έχει ο καθένας σας την δουλεία του έτσι κι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και επίσης πιστεύω ότι όλα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, μόνο καλό έχουν κάνει στον χώρο τις μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου στο νησί μας και όποιος έχει αντίρρηση σχετικά με αυτό ας το γράψει δημόσια και το γιατί φυσικά.
Σχετικά με τον φίλο μου τον JIMK7 (ο οποίος με ξέρει αρκετά) συμφωνώ με αυτά που γράφει αλλά μην ξεχνάει και τους καλούς αγώνες που έχουν που γίνει μέχρι τώρα και είναι οι περισσότεροι νομίζω. (Και για να μην γκρινιάζει την επόμενη φορά θα σχεδιάσει αυτός την πίστα).
Σχετικά με τον ernti δεν έχω ακόμα καταλάβει τι θέλει να πει στην αρχή.
Είδε πουθενά στην αφίσα γραμμένο ότι θα έχει track day? η δοκιμαστικά αυτοκινήτων η μοτοσικλετών?
Δεν νομίζω ότι σας υποχρέωσε κανείς να έρθετε στο Τυμπάκι να δείτε το Σάββατο δοκιμαστικά dragster και gp tuning!!!
Όπως γνωρίζεις ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει πολλά είδη αγώνων και όλα είναι και πρέπει να είναι σεβαστά από όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όποια του μορφή υπάρχει.
Ασχολούμαι με την μοτοσικλέτα από πάρα πολύ μικρός , έχω πρωταγωνιστήσει και έχω κερδίσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα motocross , supermoto και τώρα τελευταία έχω κολλήσει και με τα street!!! Τι θα έπρεπε να κάνω πριν ασχοληθώ με το street να το βρίζω και αυτό και τους αγωνιζόμενους του όπως κανείς εσύ για το dragster και το gp tuning?
Νομίζω ότι δεν είναι σωστό γιατί κατά πρώτον ασχολούνται αρκετοί άνθρωποι και μαγαζιά με αυτά και κατά δεύτερον είναι και αυτά μηχανοκίνητα σπορ είτε μας αρέσει είτε όχι.
Σχετικά με τον javrar6 θα ήθελα να μου πεις τι είδες? , τι άκουσες? και σχετικά με το αποκορύφωμα που λες ήταν κακό το ότι έδωσαν ένα κύπελλο σε κάποιον που το ζήτησε? και γιατί ένοιωσες μαλάκας? Θα μου πεις να το πάρει με την αξία του !! αν δεν μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος μόνος του τότε το κύπελλο δεν έχει καμία αξία γι αυτόν … να είσαι σίγουρος.
Σχετικά με τους χρόνους που λες στο τέλος τι θέλεις να πεις ?Γίνε πιο συγκεκριμένος.
Το ότι έτρεχα κι εγώ (εκτός συναγωνισμού ,δεν μετρούσα πουθενά!!) σε πείραξε ??
Και θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα όλα που περνάνε από το μυαλό σου. Πες συγκεκριμένα πράγματα χωρίς να αφήνεις κενά και ΔΗΜΟΣΙΑ για να μπορεί και ο άλλος να απαντήσει !!!
Εμείς θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αγώνες όσο καλύτερα μπορούμε και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια χρόνο με τον χρόνο γιατί πραγματικά το γουστάρουμε!! , όσο και να μην αρέσει σε κάποιους αυτό…….. …
Περιμένω από όλους σας απάντηση για αυτά που έγραψα και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι λάθη γίνονται και το να λέγονται είναι καλό γιατί βελτιώνεσαι μέσα από αυτά ,αλλά να λέγονται με όμορφο τρόπο
Φιλικά
Νίκος Διακάκης
ορίστε και μερικες φώτο απο τους αγώνες της κυριακής
http://www.proactionracing.gr/index.php?id=201
Θα σχεδιασω εγω τη πισταΑρχικά δημιουργήθηκε από diakakisnick
Σχετικά με τον φίλο μου τον JIMK7 (ο οποίος με ξέρει αρκετά) συμφωνώ με αυτά που γράφει αλλά μην ξεχνάει και τους καλούς αγώνες που έχουν που γίνει μέχρι τώρα και είναι οι περισσότεροι νομίζω. (Και για να μην γκρινιάζει την επόμενη φορά θα σχεδιάσει αυτός την πίστα).
αυτό…….. …
Φιλικά
Νίκος Διακάκης
μη μου βαζεις ιδεες
γιατι βλεπω να γινονται κατι ευθειαρες μα κατι ευθειαρες που θα σκαει και η εχτη ταχυτητα στο GSXR μου
δε πιστευω μορη κουλαντζα να τρεξεις κι εσυ του χρονου με το RSV 4 και για αυτο μα αφηνεις να κανω τη πιστα οπως θελω εεεεε
δε σου εχω καμια επιστοσυνη
ασε που αν τρεξεις απο του χρονου με 1000 θα την κανω τοσο κλειστη ετσι για να δεις τι τραβαμε τοσο καιρο εμεις οι χορευτριες
![]()
Υ.Γ. Χωρις πλακα και ετσι οπως την εχεις τη πιστα ειναι μια χαρα αλλα αυτο που θελω αν και στο εχω ξανα πει ειναι να μην αλλαζεις τη πιστα καθε φορα που τρεχουμε .
Να εχεις ρευμα που φετος ειχαμε μονο σε ενα αγωνα απο τους τεσσερειςκαι τριτον και σπουδαιοτερων να βαλεις κριτες που να γνωριζουν καλα τις σημαιες οταν αυτες ειναι απαραιτητες τη καθε στιγμη του αγωνα νομιζω οτι δεν ζηταω πολλα και παραλογα πραγματα απλα τα βασικα
τα υπολοιπα που ειναι και τα ψηλα γραμματα θα τα πουμε τηλεφωνικος
![]()
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Δημήτρη εγω παντως ακόμα περιμένω να μου απαντήσουν καποιοι.
θα δούμε.................
ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ
ΑΪΝΣΤΑΙΝ
Μετά την κόσμια απάντηση του διοργανωτή, αν θελετε να συνεχιστεί η συζήτηση ας το κάνετε
κρατώντας ένα επίπεδο.
Αν γυρίσει σε αντιπαράθεση, το θρέντ θα πάει στην αντίστοιχη ενότητα, ενώ ποστ με βρίσιμο και προσωπικούς χαρακτηρισμούς θα ξυρίζονται.
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Σχετικά με τον javrar6 θα ήθελα να μου πεις τι είδες? , τι άκουσες? και σχετικά με το αποκορύφωμα που λες ήταν κακό το ότι έδωσαν ένα κύπελλο σε κάποιον που το ζήτησε? και γιατί ένοιωσες μαλάκας? Θα μου πεις να το πάρει με την αξία του !! αν δεν μπορεί να το καταλάβει ο ίδιος μόνος του τότε το κύπελλο δεν έχει καμία αξία γι αυτόν … να είσαι σίγουρος.
Σχετικά με τους χρόνους που λες στο τέλος τι θέλεις να πεις ?Γίνε πιο συγκεκριμένος.
Και θα ήθελα πολύ να μάθω ποια είναι τα όλα που περνάνε από το μυαλό σου. Πες συγκεκριμένα πράγματα χωρίς να αφήνεις κενά και ΔΗΜΟΣΙΑ για να μπορεί και ο άλλος να απαντήσει !!!
θα σου πω μπραβο σου που το παραδεχεσε αυτο σε τιμα λιγοι το κανουν εδω μεσα .
το τι ειδα και το τι ακουσα το εχω γραψει ποιο πανω..
θα σου πω γιατι ενοιωσα μαλακας.γιατι το ιδιο θα εκανες και εσυ αν πηγαινες σε ενα αγωνα π.χ.σερρες εκανες τοση προσπαθεια τοσα εξωδα και εβλεπες καποιον απο την οργανωση και εδεινε στον καθε ενα που του κλαιγωταν κυπελα για να μην τον χασει απο πελατη.????
μην ξεχνας ομως κρατησες τον πελατη που εσυ ο ιδιος επελεξες.και μπραβο σου κανεις δεν σου λεει το γιατι .δικαιομα σου ειναι δημοκρατια εχουμε .
το ζητιμα δεν ειναι να εξετασουμε τον τροπο σκεψης αυτου του ατομου αλλα τον τροπο σκεψης απο την μερια του διοργανωτη.
και αυτος ο τροπος σκεψης απο την μερια του διοργανωτη διχνει ασεβεια απεναντι στους υπολοιπους αγωνιζομενους.κατι το οποιο δεν λεω οτι ισχυει ομως αυτη η πραξη αυτο διχνει.
αυτο που θελω να πω με τους χρονους ειναι οτι .,πολυ καλα ξερουμαι και οι δυο μας οτι για να κατευεις μερικα δεκατα μεσα στην πιστα πρεπει να ματωσεις . ναι στην αρχη ο χρονος κατευενει πολυ ομως δεν γινετε απο το 1:23 1:09 και αυτο μονο με 4-5 γυρους ειπαμε δεν ειμαστε και ο ροσσι.και μην μου πεις οτι μας τραβηξανε οι ποιο μπρωστα ουτε οτι αυτοι κανουνε μονο ενα γυρο σφαιρα και στον αγωνα τοιποτα. μην ξεχνας οτι καποιοι ειχαν ποιο πολυ ενμπηρια και δεν τους βλεπαμε και ατομα τα οποια ηταν ποιο πανω στην καταταξη κοντευαμαι να τους ρηξουμε γυρο.
εδω εχουμε τρεξει καμια 25 φορες στις σερρες και δεν μπωρουμε να ρηξουμε τοσο πολυ τον χρονο ακομα απο τη πρωτη φορα που μπηκαμε μεσα .
και ξανα γραφω οτι πειραμε αυτο που μας αξιζε .
το οτι ερεχες και εσυ δεν εχει να κανει με αυτο που εγραψα . το οτι ησουν εκτος συναγωνισμου τοξερα και το ξερω . και προσωπικα δεν με πειρεζε και εντος να ησουν .το αποτελεσμα το ιδιο θα ηταν δεν λεει κανεις το αναποδο .
το λεω καθαρα λοιποον ,βλεπωντας εγω και οχι οτι ακουσα την σκηνη με το κυπελο, με τον φιλο η τον γνωστο σου ,και την μεγαλη διαφορα των χρονων ποιος μου λεει εμενα οτι δεν μπωρει να γινει και το ιδιο με τους χρονους?
αυτη την σκεψη μου την εδωσες οπως λες εσυ και οχι καποιος αλλος.
και δεν πιστευω αν αυτο το παθενες εσυ θα περνουσε τιποτα διαφορετικο απο το μυαλοσου.
αυτη την εντηπωση μου εδιξες αυτη λεω.
τορα αν αυτα που εγραψα σε θιγουν σαν διοργανωτη δεν φταιω εγω , οτι κανεις δημοσια κρινεται και δημοσια .και να σκευτεις οτι ερχομουν να σε συνχαρω για τον αγωνα.
ξερω οτι εχετε διοργανωσει πολλους αγωνες με ιδιαιτερη επιτυχια και ευρωπαικου και παγκοσμιου επιπεδο και αυτο σας τιμα και σαν διοργανωτες και σαν ατομα σας γεμιζει ομως αυτη η επιτυχια και με αλλες υποχρεωσεις.
οταν κρινομαστε για αυτο που κανουμε μας κανει ποιο δυνατους και ποιο ικανους.
για να αποφευχθει παρομοιο περιστατικο καλο θα ηταν ενα ερωτηματολογιο για τους αγωνιζομενους και κανενα αναμνηστικο για ολους που τρεχουν .
ακομα καλο θα ηταν αν υπαρχει και καποια προσφορα στα ελαστικα ,και σε καποια προστατευτικα ειδηπ.χ.φορμες ,γαντια ,κρανοι,μποτες οπως κανουν σε καποια τρακ ντει στην αθηνα αλλα και σερρες.ωστε το κοστος για εναν απλο αγωνιζομενο να ηταν ποιο μικρο .
δεν λεω οτι ειναι ευκολο οχι ομως και ακατορθωτο.
αν ηθελα να πεταξω μια μαλακια ετσι μονο για να πω κατι δεν θα σου απαντουσα ουτε θα σου προτεινα κατι .εξαλου σου ειπα ενα γεγονος που εγεινε μπροστα μου.αν δεν θελεις δικαιομασου ειναι να μην λαβεις καθολου υποψην σου αυτα που σου γραφω.και να πεις αλλος ενας μαλακας . ομως ξερουμε οτι δεν ηταν σωστο και αν θες πες οτι ειναι .
και μην ξεχνας αυτο ηταν ενα χρονο πριν.μπωρει να εχουν αλλαξει τα πραγματα και μπραβο σας
καλες γιωρτες και χρονια πολλα.
javra............r6.
Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.
…………
Να είσαι καλά για την παράθεσή σου και καλές Γιορτές Δημητρό με ΥγείαΑρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Σημερα μιλησα τηλεφωνικος με τον Νικο το Διακακη (τον διοργανωτη του αγωνα ) που παραδεχτηκε τα λαθη που εγιναν την περασμενη Κυριακη και ζηταει συγνωμη απο ολα τα παιδια μπραβο στο Νικο απο μενα για αυτην τη κινησηαλλα με παρακαλεσε συγχρονως να μη βριζουμε δημοσια γιατι πραγματι δεν ειναι σωστο
και οτι προβληματα υπαρχουν να τα λεμε και σιγουρα θα λυθουν ομοραφα κι ωραια
![]()
Υ.Γ. Μην ξεχναμε παιδια οτι εχουν γινει και ωραιοι αγωνες εδω στη ΚΡΗΤΗ που αν δεν ηταν ο Διακακης ακομα θα τρεχαμε στους δρομουςπιστευω τουλαχιστον στο προσεχων μελλον να φτιαξουν τα πραγματα και να ειμαστε ολοι ευτυχισμενοι
![]()
Λυπαμαι μονο το μικρο Γιαννη με το ΖΧ600R που εχασε μεσα από τα χερια του το πρωταθλημαενω ηταν τοσο κοντα που αξιζε να το παρει με χιλια μ αυτά που λεω δεν θελω να μειωσω σε καμια περιπτωση το Παναγιωτη με το DUCATI που πηρε τελικα και το πρωταθλημα στα 600 που κι αυτος όπως αποδειχτηκε στο τελος τα αξιζε με το παραπανω πολλα συγχαρητηρια λοιπον στο φιλο Παναγιωτη για το πρωταθλημα γιατι όπως λενε και μερικοι ο παλιος είναι αλλιως
![]()
Καλες γιορτες σε ολους![]()
![]()
![]()
![]()
το ότι ασχολήθηκες, απάντησες και παραδέχτηκες τα λάθη της διοργάνωσης είναι προς ΤΙΜΗ ΣΟΥ και ας μην ήμουν εκεί κι ας μην σε ξέρω καν.Αρχικά δημιουργήθηκε από diakakisnick
Συμφωνώ με τον drIoannis σε όσα γράφει και ειδικά με τον τρόπο που τα γράφει.
Πραγματικά αυτή την φορά η διοργάνωση δεν ήταν καλή και αυτό οφείλετε στο ότι όλο το διήμερο πιεστήκαμε παρά πολύ (λόγο των πολλών αγώνων) και στο λάθος μας την ώρα της εκκίνησης για το οποίο ζητάω συγγνώμη εκ μέρους της οργάνωσης.
Λάθη γίνονται , κανείς δεν είναι τέλειος και πιστεύω ότι μέχρι τώρα σε γενικές γραμμές τα έχουμε πάει αρκετά καλά στους αγώνες που έχουμε διοργανώσει αλλά αυτήν την φορά ήταν μια από τις λίγες φορές που κάναμε λάθη.
Το να κρίνεις κάποιον στην δουλειά του δεν είναι κακό , αντιθέτως είναι ΚΑΛΟ και μόνο έτσι μπορείς να βελτιωθείς ,αλλά το θέμα είναι να το κανείς όμορφα και όχι με τον ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ για εμένα τρόπο που χρησιμοποίησε ο Marinos-GSXR.
Σχετικά με τον gsx1400 , ναι οι αγώνες είναι η δουλειά μου από την οποία κερδίζω κάποια χρήματα ,πολλά από το οποία ξαναπέφτουν μέσα στους αγώνες όπως για συστήματα χρονομέτρησης που στοιχίζουν πάρα πολλά χρήματα ,κερκίδες . κάγκελα και πολλά ,αλλά τα οποία πιστεύω ότι είναι για το καλό όλων μας.
Το να βγαίνουν χρήματα από τους αγώνες που διοργανώνω πιστεύω ότι δεν είναι κακό, ούτε κλέβω κανένα ούτε τρώω το ψωμί κανενός , όπως έχει ο καθένας σας την δουλεία του έτσι κι εμένα αυτή είναι η δουλειά μου και επίσης πιστεύω ότι όλα αυτά που έχουμε κάνει μέχρι τώρα, μόνο καλό έχουν κάνει στον χώρο τις μοτοσικλέτας και του αυτοκινήτου στο νησί μας και όποιος έχει αντίρρηση σχετικά με αυτό ας το γράψει δημόσια και το γιατί φυσικά.
Σχετικά με τον ernti δεν έχω ακόμα καταλάβει τι θέλει να πει στην αρχή.
Είδε πουθενά στην αφίσα γραμμένο ότι θα έχει track day? η δοκιμαστικά αυτοκινήτων η μοτοσικλετών?
Δεν νομίζω ότι σας υποχρέωσε κανείς να έρθετε στο Τυμπάκι να δείτε το Σάββατο δοκιμαστικά dragster και gp tuning!!!
Όπως γνωρίζεις ο μηχανοκίνητος αθλητισμός έχει πολλά είδη αγώνων και όλα είναι και πρέπει να είναι σεβαστά από όλους όσους αγαπούν πραγματικά τον μηχανοκίνητο αθλητισμό σε όποια του μορφή υπάρχει.
Ασχολούμαι με την μοτοσικλέτα από πάρα πολύ μικρός , έχω πρωταγωνιστήσει και έχω κερδίσει σε πανελλήνια πρωταθλήματα motocross , supermoto και τώρα τελευταία έχω κολλήσει και με τα street!!! Τι θα έπρεπε να κάνω πριν ασχοληθώ με το street να το βρίζω και αυτό και τους αγωνιζόμενους του όπως κανείς εσύ για το dragster και το gp tuning?
Νομίζω ότι δεν είναι σωστό γιατί κατά πρώτον ασχολούνται αρκετοί άνθρωποι και μαγαζιά με αυτά και κατά δεύτερον είναι και αυτά μηχανοκίνητα σπορ είτε μας αρέσει είτε όχι.
Εμείς θα συνεχίσουμε να διοργανώνουμε αγώνες όσο καλύτερα μπορούμε και θα βελτιωνόμαστε συνέχεια χρόνο με τον χρόνο γιατί πραγματικά το γουστάρουμε!! , όσο και να μην αρέσει σε κάποιους αυτό…….. …
Περιμένω από όλους σας απάντηση για αυτά που έγραψα και επαναλαμβάνω για άλλη μια φορά ότι λάθη γίνονται και το να λέγονται είναι καλό γιατί βελτιώνεσαι μέσα από αυτά ,αλλά να λέγονται με όμορφο τρόπο
Φιλικά
Νίκος Διακάκης
ορίστε και μερικες φώτο απο τους αγώνες της κυριακής
http://www.proactionracing.gr/index.php?id=201
Πάντα να είσαι έτσι και παραπάνω ευαίσθητος σε ότι αναφέρουν τα παιδιά για ΝΑ ΓΙΝΌΜΑΣΤΕ ΣΥΝΈΧΕΙΑ ΚΑΛΎΤΕΡΟΙ.
Από την πλευρά των παιδιών: να αναφέρουν ότι στραβό αλλά και ίσιο ΜΕ ΚΟΣΜΙΟ τρόπο και στο επίπεδο που έχουν όλα τα παιδιά που ασχολούνται με τη μοτό (έχουμε κάτι που μας ενώνει και μας χαρακτηρίζει για το επίπεδό μας πιστεύω).
Απλώς πρέπει να γνωρίζει ο οποιοσδήποτε ασχολείται με αυτήν μεγάλη "παρέα" της μοτό ότι θα πρέπει να είναι τυπικότατος γιατί παίζει το θέμα ασφάλειας και πρέπει να είμαστε ιδιαίτερα ευαίσθητοι και σχολαστικοί με αυτό.....και δυστυχώς θα μας βρίσκετε συνέχεια μπροστά σας να σας κράζουμε για τα στραβά....![]()
Αυτά τα ολίγα
Καλορίζικος ρε WilkinsonΑρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Μετά την κόσμια απάντηση του διοργανωτή, αν θελετε να συνεχιστεί η συζήτηση ας το κάνετε
κρατώντας ένα επίπεδο.
Αν γυρίσει σε αντιπαράθεση, το θρέντ θα πάει στην αντίστοιχη ενότητα, ενώ ποστ με βρίσιμο και προσωπικούς χαρακτηρισμούς θα ξυρίζονται.![]()
μαζί σου με μπαλτά
ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΝΕΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥΝΕ ΜΕ ΥΓΕΙΑΝΕ![]()
spam: kostasgym καταδιώκει άγνωστο άτια....
![]()
Πρωτα απο ολα να πω οτι ειναι πολυ θετικο που ο νικος ο διακακης μπηκε για να απαντησει και να πει καποια πραγματα.
Νικο το οτι δεν εχουν απαντησει καποιοι ακομα, μπορει να οφειλεται στο γεγονος,οτι ισως δε θελουν, αλλα ισως να μπουν στο κοπο αργοτερα.
Να μη ξεχναμε, οτι ειμαστε φορουμ και οχι τσατ.
Οσον αφορα εμενα, θα ηθελα να πω καποια πραγματα παραπανω.
Εγω δεν θα υποδειξω σε κανεναν πως θα κανει τη δουλεια του.
Μπορω ομως να σχολιασω αυτα που κατα τη γνωμη μου δεν ειναι σωστα.
ΟΛΑ οσα γραφω, βασιζονται σ αυτα που εχω δει και δεν ειναι δευτερο η τριτο χερι ακουσματα.
Παω στο τυμπακι οποτε γινονται αγωνες Σ/Κ ΟΠΟΤΕ γινονται, βρεξει χιονισει.
Με την παρουσια μου και το εισητηριο μου,στηριζω τους αγωνες.
Δεν ειπα οτι δεν πρεπει η διοργανωση να βγαζει λεφτα,το αντιθετο μαλιστα, ΠΡΕΠΕΙ να βγαζει,για τους λογους που ειπε πιο πριν απο μενα ο δημητρης.
Προσωπικα οταν γραφω {για τα φραγκα}εννοω λαθη και παραλειψεις, που αποβαινουν εις βαρος του κυρους των αγωνων,αλλα και εις βαρος της ασφαλειας θεατων και αγωνιζομενων.
Π.χ το χαμο που γινεται μπροστα στα πιτς,με τα δεκαδες παιδια που κανουν μαλακιουλες μεσα στο κοσμο με τα παπακια τους,η τους αγωνιζομενους που κανουν δοκιμες στο μεγαλο αεροδιαδρομο εν μεσω θεατων που πηγαινοερχονται.
Αλλο θεμα ειναι οι κριτες οι οποιοι ειναι ειτε ανυπαρκτοι η ασχετοι τελειως.
Στον τελευταιο αγωνα ταχυτητας ηταν ανυπαρκτοι.
Οι σωστοι κριτες διασφαλιζουν πρωτιστως την ασφαλεια των αγωνιζομενων, και δευτερευοντως την εγκυροτητα του αγωνα, οπως ξερεις καλυτερα απο μενα.
Κατι αλλο ειναι οι κερκιδες.
Ενα κοιταγμα απο μαραγκο και σιδερα θα κοστιζε πολλα?
Αυτα ειναι μερικα παραδειγματα τα οποια κοστιζουν λιγο,<security,κριτες,κερκιδες>αλλα μπορουν να κανουν τη διαφορα.
Δεν ειπα οτι με ξεγελασε κανεις οτι θα εχει κατι αλλο εκτος απο αυτα που ειχε το Σαββατο.
Εσενα ομως η ατμοσφαιρα και η προσελευση του κοσμου,-ειδικα το Σαββατο-σου θυμισε προηγουμενες διοργανωσεις?
Δεν εβρισα κανεναν αγωνιζομενο η αθλημα.
Ισως να ημουν απαξιωτικος αλλα τιποτα παραπανω.
Εαν θες να βρεις υβριστικους χαρακτηρισμους για καποιους τους οποιους ανεφερα εγω, υπαρχουν πολλοι μεσα στο forum κανε ενα απλο search.
Η αποψη μου για το GP TUNING παραμενει η ιδια.
Σε προηγουμενη διοργανωση,μεσα σε γεματη κερκιδα ουτε εσυ με το μικροφωνο που προσπαθουσες να εξηγησεις στους θεατες τι γινεται ουτε και καποιος αλλος μεσα απ τους θεατες
μπορεσε να καταλαβει τι βλεπαμε...
Οσο για το dragster ερχομαι ΚΑΙ γι αυτο.
Η αποψη σου ειναι οτι το βριζω,ενω εσυ οπως λες ,εχεις μαθει ν αγαπας εξισου ολες τις μορφες μηχανοκινητου αθλητισμου.
Κι ομως στη τελευταια διοργανωση αντιμετωπισες την ταχυτητα και τους συμμετεχοντες σε αυτη, σαν φτωχους συγγενεις.
Ετσι ενιωσαν αυτοι.
Ηθελα να ξερα αν παθαιναν κανα δυο απ αυτους για καποιο λογο,π.χ ενα σπασμενο γυαλι, λαστιχο στα δοκιμαστικα, τι θα γινοταν?
Εγω θα συνεχισω να ερχομαι να βλεπω αγωνες,ειναι ο μονος τροπος που εχω εγω για να ανεβαινει το επιπεδο και να υπαρχουν αγωνες στη τελικη.
Και εφοσον συνεχιζω να ερχομαι και να γκρινιαζω,αφου αποδεδειγμενα δεν ειμαι μαζοχας παει να πει πως ειμαι τουλαχιστον καλοπροαιρετος.
Καλες γιορτες σε ολους.
Υ.Γ
ΓΡΗΓΟΡΗΣ, θα ξαναρθει στο τυμπακι?
Καταρχην ernti χαιρομε που εισαι fun των αγωνων και με ενδιφερουν παρα πολυ οι αποψεις σου σαν θεατης.θα ηθελα να μου στελνετε στο mail (diakakisnick@yahoo.com) οτι εχει σχεση με τους αγωνες (τι σας αρεσε και τι οχι , ιδεες και αποψεις).
Στειλτε μου και κινητα για να σας ερχοντε μυνηματα σχετικα με τους αγωνες.
Επισης μπορειτε να επικοινωνείτε μαζι μου μεσω της σελιδας μας www.proactionracing.gr
Ευχαριστω
Διακακης Νικος
Ήθελα να πω και γω την γνώμη μου από χτες αλλά επειδή έμπλεξα λίγο με την διαδικασία εγγραφής, τα κατάφερα σήμερα πριν από λίγο.
Θα ήθελα να πω τη γνώμη μου σχετικά με το θέμα και να σας επισημάνω ότι η proaction δεν είναι η dorna που διοργανώνει τα gp (από άποψη δυνατοτήτων, δεν θέλω να προσβάλω κανένα). Είναι (προφανώς) κάποια άτομα που ασχολούνται με την διοργάνωση αγώνων (συνήθως) ερασιτεχνικού επιπέδου στον αεροδιάδρομο Τυμπακίου στο Ηράκλειο. Δεν είναι ούτε στο estoril, ούτε καν στις Σέρρες! Είναι λογικό να γίνονται λάθη και παραλείψεις! Αν υπάρχει κάτι που πρέπει να προσάψουμε στους διοργανωτές (που για μένα είναι το χειρότερο) είναι ότι ο κόσμος που παρακολουθεί τέτοιου είδους αγώνες έχει αρχίσει να λιγοστεύει!
Αυτό που δεν μου αρέσει με τους αγωνιζόμενους, είναι ότι όλοι μας έχουμε περίσια την καλή διάθεση να κατακρίνουμε πράγματα, άσχετα αν είμαστε σωστοί ή λάθος. Μήπως θα έπρεπε τη στιγμή που κατακρίνουμε να αντιπροτείνουμε κιόλας τρόπους για να βελτιωθούν οι αγώνες; Αυτός πρέπει να είναι ο στόχος μας (όσων τουλάχιστον ελπίζουν ότι κάποτε θα έχουμε και εμείς μια πίστα προδιαγραφών)! Να ΒΕΛΤΙΩΘΟΥΝ οι αγώνες, να ανεβεί το επίπεδο!!! Δεν πιστεύω να ενδιαφέρει κανένα για το πόσα βγάζει από τους αγώνες ο Διακάκης και ο κάθε Διακάκης την στιγμή που θα κάνει σωστά τη δουλειά του. Για να γίνει σωστά η δουλειά αυτή θα πρέπει οι διοργανωτές να έχουν ανοιχτά τα αυτιά τους, και οι αγωνιζόμενοι να έχουν προτάσεις!
Την μέρα του αγώνα άκουσα τον ψηλό με το gsxr1000 (που τελικά δεν έτρεξε) να προτείνει να ιδρύσουν σύλλογο αγωνιζόμενων οδηγών! Γιατί δεν έχει γίνει κάτι τέτοιο; Αφού υπάρχουν προβλήματα και απ ότι φαίνεται δεν λύνονται από μόνα τους…
Αν για παράδειγμα, έτρεχε κάποιος την περασμένη Κυριακή είναι πολύ λογικό να έλεγε: ‘’ Βρε αϊ σιχτιρ… Σιγά μην ξανάρθω εδώ πέρα’’! Και δεν θα ξαναπατούσε στους αγώνες. Ναι, μα έτσι με την απουσία του οι αγώνες απαξιώνονται περισσότερο! Και ΕΡΩΤΩ: δεν θα ήταν καλύτερα, αντί να φύγει, να πιάσει τους υπόλοιπους αγωνιζόμενους (οι οποίοι πάνω κάτω την ίδια γνώμη είχαν για τον αγώνα) και να βγάλουν μια απόφαση από κοινού; Αν την υπέβαλαν στους διοργανοτές, ξεκαθαρίζοντάς τους ότι αν δεν λυθούν τα προβλήματα δεν πρόκειται να τρέξουν, θα το έκαναν λάθος;;;
Πολύ σωστή η άποψη του ernti που έχει συνηδητοποιήσει ποιός είναι ο καταλληλότερος τρόπος για να στηρίξει τους αγώνες ως θεατής!![]()
Αυτά τα ολίγα! Ευχαριστώ!![]()
φιλε διακακη μπορει να τα ειπα λιγο ακομψα(sorry σε ολους στο forum ) αλλα πιστευω οχι ατοπα!πρωσωπικα δεν σε ξερω και αναφερωμαι γενικως στους οργανωτες και σε οτι ειδα.οσο και απλος (επαρχειακος)αγωνας και αν ειναι τους βασικους κανονες πρεπει να τους εφαρμοζει ετσι?τελος παντων η κουβεντα θα κρατησει για πολυ οποτε(θα ανεβει το βιντεο και θα δουν και θα πουν την γνωμη τους) τουλαχιστον αν μαθενετε απο τα λαθη σας (οπως ειπες)κατι ειναι και αυτο!! γιατι ολοι οι αγωνιζωμενοι κανουν καποιες "θυσιες"για να μπορουν να ερθουν να τρεξουν στο τυμπακι (και σε καθε τυμπακι)και αυτο τουλαχιστον πρεπει να το σεβεστε!!!!!καλες Γιορτες να εχεις και σε ολους τους bikers ΠΑΝΤΑ ΟΡΘΙΟΙ!!!!ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΟΜΟΡΦΑ ΓΡΗΓΟΡΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!!!!!!!![]()
![]()
![]()
που μένεις?....εκεί που με κρατάνε....