Mερικες γρηγορες ερωτησεις χωρις παρεξηγηση.1ον]Δεν μας ειπες τι τερματισες εσυ με τα 230 κιλα του Gs στο χωμα και τι ο Νικος.2ον]Εχεις δικιο για το peralever απο εκει τραβαγα προπερσι στο Μαροκο εναν γερμανο με Gs με σπασμενο αξονα με to KTM.Λες να παρω Gs γιατι τραβιεται ευκολα οταν μενει?χμμμμμ.4ον]οσο για το adventure μεχρι σε συνεργειο εγω πιο πολλα Gs εξω απο καφετεριες βλεπω παρα να ταξιδευουν.5ον]112000 χιλ/τρα με ΚΤΜ του 04 νομιζω εχουν αποψη στο θεμα!Καλα ταξιδια.Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
πρέπει να διευκρινίσω μερικά πράγματα, γιατί παρεκτραπήκατε στην διαμάχη τών μαρκών
μερικές γρήγορες απαντήσεις:
- Ο nik0s από πέρυσι ψάχνει να πουλήσει το ΚΤΜ διότι κατάλαβε μετά από την συμμετοχή μας στο Αττικό Ραλλυ τα εξής: όπου πήγε... πήγα, όπου πέρασε...πέρασα και όταν προς το τέλος πέσαμε στην λούμπα [και οι δύο μαζί] του λάθος δρόμου με την κατηφόρα την αδιέξοδη, κατάλαβε ότι η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές --- η BMW είναι πιο χρηστική και πολύ πιο όμορφη
- LWR όσο και μερικοί το κατηγορούν [εμένα μου άρεσε πολύ, σαφώς και έχω ενστάσεις, αλλά ο αρχικός γνήσιος ενθουσιασμός και η κα@λα της προετοιμασίας, γούστο μου και καπέλο μου], αν θυμάμαι καλά η ΚΤΜ κάπως φοβότανε, βλέπεις είναι μηχανάκι για adventure μέχρι το συνεργείο και πίσω ενώ όταν πήγαν στον χερ Χανς, αυτός φώναξε : ρε Χέλμουτ, ήρθαν κάτι παιδιά για μηχανές, δώσε τους τις παρατημένες που έχουμε στο υπόγειο, αλλά μπιττεσέν φόρτισε πρώτα τις μπαταρίες και κοίτα και τα λάδια, γιατί λένε ότι θέλουνε να κάνουνε γύρο του κόσμου, άρα να μην μείνουνε κάπου....
- TOMASKTM έχει GS
- DimChios είχε Africa...... έχει GS, έλα Μήτσο στην ιερή μάχη, σε καλεί ο Doc
- Βασίλη, προλαβαίνεις άνετα να σου βρώ καμία "μεταχείρο", είναι πολλά τα χιλιόμετρα σερί στην στενή σέλα της Αφρικα, πρόσεχε
η συμμετοχή μου αποφασίστηκε κατόπιν σκληρού γλυψίματος του αρχηγού της εκδρομής του Ουρία Χίπι και μόνο όταν προσέφερα πολλά!, συγκεκριμένα του είπα:
απλά θα καλέσετε εμένα στο ταξίδι, θα μου πληρώνετε βενζίνες, διόδια, τουαλέτες, ξενοδοχεία, μαμ, νάνι, τσίσα, κακά, τσιγάρα και καφέ, γυναίκες
και θα με έχετε
1/ για την ομορφιά μου,
2/σαν μασκότ,
3/για γούρι,
4/για αστεία
και αμά λάχει
5/θα σας δένω τους καρπούς,
6/θα ανατάσω βγαλμένους όμους,
7/θα βάζω γύψους,
8/θα ράβω [ανθρώπους μόνο, όχι κάλτσες],
9/θα περιπoιούμαι κρυοπαγήματα [αν θα φύγουμε πολύ νωρίς με τα κρύα],
10/θα σας βάζω ορούς [αν θα φύγουμε αργά και μας πιάσουνε ζέστες] κτλ.
11/σας σας εμβολιάσω για ταξίδι
- ο τιμοκατάλογος πράξεων [ακολουθεί ένα αντιπροσωπευτικό δείγμα] που κάποτε ανακοινώθηκε στο bmwforum έχει υποστεί ορισμένες διορθώσεις λόγω αύξησης του ΦΠΑ από 18% στο 19%, λόγω αύξησης της μέσης τιμής του αργού πετρελαίου καθώς και λόγω πληθωρισμού - συμβουλή ---- προμηθευτείτε προπληρωμένη Doccard Visa με πολλά πλεονεκτήματα, μεταξύ άλλων... έκπτωση στις τιμές, πληρωμή με άτοκες δόσεις, διεθνής χρήση και έκπτωση από την Vodafone
Στις δύο κνήμες...............................η τρίτη δωρεάν
Μηνίσκος.........................................μόνο 299€, δύο ΜΟΝΟ 499€
Επιγονατίδα....................................εξάρθρημα 49€, κάταγμα 199€
Μετατάρσιο.....................................call!!!!
Ώμως ............................................προσφορά με νέα λάστιχα
Χιαστός γόνατος............................τιμή έκπληξη μέχρι τέλος του 2008
Αντίχειρας......................................δωρεάν εφ'όσον εξάρθρημα έγινε στο χώμα
Συρραφή τριχωτού κεφαλής..........59€ + ΦΠΑ
Εκδορές.........................................δωρεάν και ας είναι και από άσφαλτο
Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου.......999€, ειδική τιμή για μοτοσυκλετιστικά φόρουμ
Σύνδρομο καρπιαίου σωλήνα........δωρεάν μόνο εφ'όσον είναι αριστερό από αποδεδειγμένη χρήση δεμπραγιάζ
Επικονδυλίτιδα..............................δωρεάν συμβουλή ............μάθε @@@@ με το άλλο
Δήγμα σκύλου................................δωρεάν, εφ'όσον είναι από labrador
Αυτά για σήμερα, ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΤΑΞΙΔΙ
Βασίλη, είσαι ακόμα σίγουρος ότι δεν μετάνιωσες την συμμετοχή μου?
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ......Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
είμαι χαρούμενος - καλά ξεκινά το 2008![]()
Η ΖΩΗ ΕΙΝΑΙ ΚΕΙ ΕΞΩ!
πρώτα πρώτα φίλε ελπίζω να καταλαβαίνεις πότε λέμε αστείο και πότε σοβαρά και προσπάθησε να το διακρίνεις καλά στο δικό μου κείμενο προκειμένου να μην είσαι άδικος
άλλο πείραγμα και άλλο να ενοχλήσω, νομίζω ότι είναι σαφές ότι πρόθεσή μου είναι αγνή ----> πολύ χαβαλέ
αλλιώς δεν θα τα απαντούσες ένα-ένα με ολίγον ειρρωνίζον τρόπο
για το πώς τελειώσαμε στο Αττικό ράλλυ θα είναι καλίτερα να ρωτήσεις τον Nik0s τον ίδιο, όταν γυρίσει....... πάντως σίγουρα δεν είμαι βετεράνος χώματος ή άλλος παλαίμαχος αγωνιστής, απλός χρήστης είμαι, έχω μηχανές μόνο τα τελευταία 25 χρόνια και ίσως να έχω πολλαπλάσια στην σέλα από τα δικά σου, αλλά αυτό δεν παίζει ρόλο εδώ
![]()
![]()
![]()
Υ.Γ. 1/ το ότι άναψες τόσο σημαίνει ότι είτε είσαι πολύ "αναυτερός" είτε έβαλα πετυχημένα εγώ το προσάναμα![]()
![]()
2/ ΚΤΜ όπως και πολλές άλλες μάρκες είναι ένας θαυμάσιος σύνδροφος του ταξιδευτή, του παλιμπαιδισμού, των ονείρων . -.-.- δεν παίζει ρόλο η μάρκα άλλα ο αναβάτης [και κυρίως η Ψυχή του]
3/ δεν είμαι καθόλου ειδικός στις βλάβες, στις αιτίες, στις στατιστικές κτλ., πιθανόν να έχεις δίκιο, να είναι ΚΤΜ πράγματι πολύ αξιόπιστες, δεν με νοιάζει, αστείο ήταν, το κατάλαβες? Μπορεί να εκλάβεις αλλιώς εκτός από πλάκα τα εξής?:
----"η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές --- η BMW είναι πιο χρηστική και πολύ πιο όμορφη---"
![]()
![]()
![]()
όλες περίπου το ίδιο είναι
.....
....
με εξαίρεση τις BMW !!!!!!!!!!!!![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από TOMASKTM
ωραία,τότε η προτεινόμενη ημερομηνία μεταφέρεται για κυριακή 24/2
και βλέπουμε![]()
24/2
38°53'14.69"N
22°42'24.46"E
?
Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
24/2
38°53'14.69"N
22°42'24.46"E
?
το gps πιστεύω θα είναι απαραίτητο για την επιστροφή μετά τα τσίπουρα:hypnotize
Αρχικά δημιουργήθηκε από ktmmatis
Εχεις δικιο για το peralever απο εκει τραβαγα προπερσι στο Μαροκο εναν γερμανο με Gs με σπασμενο αξονα με to KTM.
...connecting people!
![]()
![]()
![]()
κατανοωνατς το χιουμορ που σε διακατεχει, και με διασκεδαζει απλά να απαντησω πωςΑρχικά δημιουργήθηκε από liberec
----"η δικιά μου τραβιώτανε με τον εργάτη του Defender πολύύύ πιο εύκολα δεμένη στο paralever ενώ το πορτοκαλί έκτρωμά του δεν είχαμε που να το πιάσουμε, τελικά από τα προστατευτικά κάγκελα ντεπόζιτου τα οποία με το τράβηγμα στράβωναν κιόλας - συμπέρασμα σαφές ---
όλα τα μηχανακια (εντουρο χαρντ) οταν τα τραβαμε με "εργατη" απο κανεναν γκρεμι ή δυσκολο ανηφορι απλα με εναν ιμαντα αγκαλιαζουμε τα πηρουνια για να εχουμε και τιμονι καθως ισοοροπουμε την μοτο με το σωμα μας...
το παραλεβερ εισαι σιγουρος πως δεν το τραυματιζεις στο silend block του;
Επειδή δεν είμαι γνώστης του εκκλησιάσματος και της αγιογραφίας της μπαβαρέζικης φίρμας....Αρχικά δημιουργήθηκε από liberec
είμαι χαρούμενος - καλά ξεκινά το 2008
...στην φωτογραφία με την unlimited έκπαγλης γοητείας BMW adventure, ο αναδυόμενος εν μέσω ερημικών τοπίων είσαι εσύ?
Αν δεν είσαι...
...στην ψαροταβέρνα στον Καραβόμυλο, να κρατάς ένα "Φαντάζιο" στο χέρι, για να σε γνωρίσουμε!
Πάντως για να είμαι ειλικρινής, κάτι τέτοιες φωτογραφίες μΕ κάνουν να θέλω να δώσω την Africa και τη Dommie, να πουλήσω και το ένα μου νεφρό ...
...μπας και καταφέρω να την αποκτήσω!
![]()
![]()
![]()
Καραβόμυλος, ε;
Χμμ....![]()
Οτι πρεπει για μια βολτουλα μεχρι Μπράλο και καθοδο στα παράλια....
Εχουμε μπολικα να πουμε![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Uriah Heep
, να κρατάς ένα "Φαντάζιο" στο χέρι, για να σε γνωρίσουμε!
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
victi vincimus.....
Το δεντρο για να φτανει μεχρι τον ουρανο πρεπει να εχει ριζες στην κολαση........
Nietzsche
Τούλα μου...Αρχικά δημιουργήθηκε από Druuna
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
...η δύναμη της συνήθειας!:rotflmao:
Πόσο θάθελα νάμασταν όλοι μαζί σ΄αυτό το ταξίδι!
![]()
![]()
![]()