ε ναι μάλλον!!!να κάνεις παράπονα ρεεεεεε!!!!!χαχαχαχα...Τελικά δεν μας είπες η φασολάδα ήταν καλή???
ε ναι μάλλον!!!να κάνεις παράπονα ρεεεεεε!!!!!χαχαχαχα...Τελικά δεν μας είπες η φασολάδα ήταν καλή???
Perimenei to neo V4 tis HONDA.....
Ξεχασα να βαλω αυτα τα μπιχλιμπιδια στα αλφα, γιατι γραφω με το ενα χερι και αφαιρεθηκα.![]()
Συγνωμη, δεν θα επαναληφθει![]()
Κastpan τα καλα λογια τα αξιζεις γιατι παιρνεις χαμπαρι απο χαβαλε και δεν στραβωνεις με τις ψευτοκοντρες που στηνουμε εδω μεσα για να γελαμε.![]()
![]()
![]()
αμα είναι να στραβώσω για κάτι τέτοια.....αστο γ.μ.τ
Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
Πολύ καλήκαι οι κεφτέδες που μας έφερε μετά συνοδεία μακαρονιών και πατατών με σάλτσα ακόμα καλύτεροι !! και το γουβετσάκι του καλό.Λίγο πιασέκωλο το μαγαζί αλλά έχει αρκετά στην περιοχή με το ίδιο μενού
...τι λέτε να πάμε οι τρείς μας το επόμενο σαβατο κύριακο ?
Με τοσο φαι, πως γυρισες πισω χωρις να την πεσεις για καμια ωρα κατω απο καμια Βελανιδια;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
Με τοσο φαι, πως γυρισες πισω χωρις να την πεσεις για καμια ωρα κατω απο καμια Βελανιδια;:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αφού είδες τι ώρα σε πήρα τηλέφωνοάσε τα σάπια τώρα και λέγε...είσαι για καταδρομική ?
![]()
Μεχρι τα Χριστουγεννα που εχω κανονισει, λεζαντα δασικο χωριο, παιζουν μονο αυθημερον, μετα τις 2.00 το μεσημερι, Σαββατο η Κυριακη μεχρι το πολυ 300χλμ πηγενε ελα, με απαραιτητη μασα και καφεδια.![]()
![]()
Εμενα μου εχει χαλασει η μηχανή...χαχαχαχα πλακα κανω!!!δουλεύωωωωωω...το κανονιζουμε αλλη φορά
Αρχικά δημιουργήθηκε από vestromas
μονο αυθημερον, μετα τις 2.00 το μεσημερι, Σαββατο η Κυριακη μεχρι το πολυ 300χλμ πηγενε ελα, με απαραιτητη μασα και καφεδια.![]()
![]()
Αυτά είναι γκευλίκια ρε:rotflmao: μόνο ντεμέκ βεμβέδες τα κάνουν
:rotflmao: σκέφτεσαι για το 800 το GS ?
:rotflmao:
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από kastpan
Εμενα μου εχει χαλασει η μηχανή...χαχαχαχα πλακα κανω!!!δουλεύωωωωωω...το κανονιζουμε αλλη φορά
Είπα κι εγώHonda και KTM δεν γίνεται
:rotflmao: ...όποτε θέλεις πάμε
![]()
Aυτο που κανουμε ειναι σπαμ ξεγυρισμενο. Κανενα τσατ δεν θα μπει εδω μεσα ναλυνουμε και γρηγορα τις παρεξηγησεις;![]()
![]()
![]()