ts ts ts ts
ts ts ts ts
Όλα άλλαξαν
"..δεν είναι απίστευτα... αλλά πιστευτά... γι'αυτο γίνονται."
H Ελληνική γλώσσα είναι τόσο πλούσια με μοναδικότητα σε κά-θε μία λέξη, η σύγχρονη αργκό επίσης με άλλες τόσες ερμηνίες, αλλά ταυτόχρονα είναι τόσο φτωχή και με τόσα κενά, που δεν υπάρχει συνδυασμός και σειρά γραμμάτων για να εκφράσουν κάποια πράγματα. Keyboards, monitors, βιβλία, ομιλία... κάποια πράγματα εκφράζονται μόνο με ένα βλέμα... έστω και αν δεν μπορεί να αποδώσει στο 100% την βαρύτητα και την σημαντικότητά τους.
Ε είσαι τρελός !:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
σωστοοοοοος![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
εσυ κατι ξερειςΑρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
Ενταξει τωρα μη λεμε και οτι θελουμε![]()
![]()
θελω moter 250 για xt του 82
κ manual για rf 400
με 1η αδεια το 97
Ποπό Αν είναι δυνατον!![]()
Άλλο τώρα. Γυναίκα Vs Μηχανή
:a36:Θεσσαλικό κλιμάκιο
:a36:
:a07:Τη λένε Μαίρη
Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8
ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΤΑΚΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΛΑΣΟΥΝ ΤΟ ΜΑΛΛΙ ΤΟ ΝΥΧΙ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ.ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙ
Α ΚΑΤΙ ΒΡΑΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΕΠΑΝΩ ΣΕ ΚΑΤΙ ΤDM KAI V STROM KAI TETOIOY EIΔΟΥΣ ΟΧΗΜΑ ( ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ) ΑΠΛΑ ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΤΙΜΟΝΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ( ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΑΝΕΣΗ ΠΟΥ ΛΕΓΑΜΕ) ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕΝΙΑΡΙΣΜΕΝΕΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ (ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΠΕΝΑ) ΧΩΡΙΣ ΚΡΑΝΟΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΕΣΟ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΜΑΡΩΝΟΥΝ.ΑΣΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ ΠΑΡΕ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΩΤΟ ΠΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΤΑΚΙ ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΤΑΚΙ ΣΟΥ.ΕΝΤΑΞΕΙ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ?ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΕΣΗ.(ΤΑ ΠΗΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)![]()
![]()
![]()
Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ
hayabusazone.forumotion.com
+ απειρο.....Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εγω παντως βλεπω κατι 20αρες-30αρες κοπελες στον δρομο,ειδικα μεσα στα Mini Cooper και τα λοιπα trendy αμαξακια/τζιποειδη,με υφος του στυλ εχω 5 κιλα @@ και απογοητευομαι....![]()
![]()
Χαλι μαυρο και βλαχογκλαμουρατο....
![]()
Αλλα εχει ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ να κανει με το παρακατω:
Αν και σε εμας τους αντρες μα συνεβαινε καθε φορα που θα βγουμε εξω στο δρομο η σε καφε/μπαρ/κλπ να μας σφυρανε/κορναρουν η να μας κοιτανε ξελιγωμενα οι γυναικες, ε τοτε και εμεις θα την ακουγαμε με την παρτη μας!Αρχικά δημιουργήθηκε από NIK.HUNTER KVF
EINAIΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΨΗΛΑ ΤΗΝ ΜΥΤΗ.ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΕΣ ΚΑΤΙ ΣΑΒ....Γ..Μ....ΔΕΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΑΞΙΑ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΚΑ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΠΗΧΗ:a31: :rotflmao:(Εξαιρειται ο Γεωργουλης και ο Μακης10638 μας)
![]()
Το ολο θεμα ειναι οτι στην ουσια οι γυναικες ειναι ανθρωποι οπως ολοι μας. Απλα πολλες αντιμετωπιζουν μια πολυ διαφορετικη πραγματικοτητα απο οτι εμεις οι αντρες: δωρα, φιλοφρονησεις, σχολια, σφυριγματα, καμακια, γκομενοι με πορτοφολια κ ξαναμανα δωρακια, κλπ.
Εχετε παρατηρησει αραγε οτι οι κοπελες που λογω εμφανισης η συμπεριφορας ισως ΔΕΝ εχουν μια τετοια πραγματικοτητα, ποσο προσιτες και κοντα στην "αντρικη" νοοτροπια ειναι;
Αυτο εχει να κανει με το οτι και αυτες ζουνε στην "ΔΙΚΗ μας" πραγματικοτητα: δουλεια, ζορια, εφοριες, τραπεζες, ορθοστασια σε ουρες, κανενας καφες με φιλους/φιλες κλπ αλλα κανενα σχολιο, καμια φιλοφρονηση/κορναρισμα/πειραγμα και γενικα αντιδραση απο το αντιθετο φυλλο....
Τετοιες κοπελες τις λεμε και "προσγειωμενες", αλλα εχει να κανει με τα παραπανω...
Οταν λοιπον καταλαβεις οτι οι γυναικες ειναι και αυτες απλα ανθρωποι και χρειαζονται οτι και εμεις, τοτε μπορεις να τις προσεγγισεις πολυ πιο ευκολα....
Ειπε ο Love doctor (μη χεσω) και τραβηξε πισω στη σπηλια του και τη χηρα με τα πεντε ορφανα....![]()
![]()
Νίκος
Open Horizons
κανει ζεστη και δουλευω και δεν θα παω διακοπες και δεν εχω λεφτα και οποιος που ξανακορναρει θα φαει χεσιμο
η προσγειωμενη
![]()
:rotflmao:δε την παλευω αλλο
![]()
νικολα παρατα τα ολα και τραβα στη παραλια εστω του αλιμου
δε την παλευω αλλο Λ Ε Μ Ε![]()
i am ninja you can't see me
Revvin' up your engine ,Listen to her howlin' roar , Metal under tension ,Beggin' you to touch and go , Ride into the Danger Zone
ΕΥΗ.....ηρεμησε κοπελα μου μη παθεις τιποτα.... πολλοι δεν πηγαν διακοπες (εγω πηγα μουαχαχ) . σε καταλαβενω αλλα μη ταραζεσε....
κερναω .... τσαι αμα θεσσε παραλια η ακομα και ... δρομο... ετσι για να δροσιστουμε
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας
οπα τωρα το πηρα χαμπαρι.... de facto στιχοι??? δικια μας εισαι ??
Θέλω να με πας εκεί που όλα είναι ωραία
και να 'χω πάντοτε παρέα
σου λέω θέλω να με πας
Θεσσαλονίκη με φεγγάρι
όλους τους πόνους μου να΄πάρει
να ξημερώσεις στο Βαρδάρη
εκεί για πάντα να με πας