Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
για δες μπας και![]()
ποσο στοιχιζει πανω κατω??![]()
250 χωρίς λάστιχαΑρχικά δημιουργήθηκε από josbi
ποσο στοιχιζει πανω κατω??![]()
500 με 600 με λάστιχα![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
250 χωρίς λάστιχα
500 με 600 με λάστιχα![]()
καβαλα στο μοτο η θα τα φορτωσετε??:smilea:
με τρέιλερ θα ανεβούμε οι μισοί και οι υπόλοιποι με μεταφορικήΑρχικά δημιουργήθηκε από josbi
καβαλα στο μοτο η θα τα φορτωσετε??:smilea:
Πως ακουγεται να τα βαλεις στο τρενο , να κοιμηθεις σε καμπινα το πρωι σαλονικα και μετα σερρες οδικως?
Παιζει αυτο?
έτσι το κάνουμε από το 2000 !!!Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πως ακουγεται να τα βαλεις στο τρενο , να κοιμηθεις σε καμπινα το πρωι σαλονικα και μετα σερρες οδικως?
Παιζει αυτο?
![]()
Εισιτήρια: Σίνα 6, κάθετη Πανεπιστημίου.
τηλ. 1110
245 ευρώ 2 μοτό στο τρέιλερ, αυτοκίνητο-τρέϊλερ-επιβάτες-κουκέτα-κρεββάτια.
Εγώ αυτή τη φορά θα ανέβω οδικώς αυτοκίνητο με τρέιλερ. Θα φύγω στις 4 το μεσημέρι και θα κοιμηθώ Σέρρες.![]()
Παίζει αλλά μην περιμένεις να κάνεις και τον καλύτερο ύπνο. Τελευταία φορά μπόρεσα να κοιμηθώ 3 ώρες σκάρτες και το μεσημέρι την είχα πεσει στην βεράντα του Ολύμπιου και κοιμήθηκα για καμιά ώρα.Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Παιζει αυτο?
Το αστείο ήταν οτι εκεί που κοιμόμουν πετάχτηκα, ήπια μια τζούρα καφέ και ανέβηκα στο μηχανάκι και έκανα προσωπικό ρεκόρ(το είχα δει στον ύπνο μου)
I FEAR YOU HAVE MISTAKEN ME FOR SOMEONE WHO GIVES A SHIT
Καλοκαιρινο Jacket Bering €30
Richa Jacket Lady Χειμερινο €50
Αυτο που εννοω εγω ειναι χωρις τρειλερ και αμαξι,μονο το μηχανακι και ο επιβατης, πας τρενο επιτηρεις πως θα το δεσουν μπαινεις κουκεταΑρχικά δημιουργήθηκε από fazerakis
Παίζει αλλά μην περιμένεις να κάνεις και τον καλύτερο ύπνο. Τελευταία φορά μπόρεσα να κοιμηθώ 3 ώρες σκάρτες και το μεσημέρι την είχα πεσει στην βεράντα του Ολύμπιου και κοιμήθηκα για καμιά ώρα.
Το αστείο ήταν οτι εκεί που κοιμόμουν πετάχτηκα, ήπια μια τζούρα καφέ και ανέβηκα στο μηχανάκι και έκανα προσωπικό ρεκόρ(το είχα δει στον ύπνο μου)
κοιμασαι και πρωι Σερρες ,γινεται αυτο και κοστος πανω-κατω.
Γαμηθηκαμε φετος οικονομικα.![]()
![]()
Δεν παιζει αυτο zephyr1.....
Btw.... i'm back !
Γυρισα απο Shanghai via Dubai......
Αυτο το Dubai τελικα εχει μελι....
FLY EMIRATES !![]()
εγω παντως που ανεβηκα μια φορα πανω με τραινο (αυτοκινητο-τρειλερ-κουκετα) κοιμηθηκα σαν πουλακι...![]()
μπορει να ειμαι και λιγο αναισθητος ..δεν ξερω...![]()
Don'tand drive just :a44: and fly
ο καγκουρας...![]()
![]()
θα υπάρχουν γκρουπ? και ποιος θα τα ξεχωρίσει?
![]()
AOYYYY
μήπως περισσεύει καμιά θέση σε τρέιλερ??![]()
θάνατος στους φαλλοκράτες :a39: