ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΒΑΣΙΚΟΙ ΑΝΑΣΤΑΛΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΟΖΕΡ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΣΑΛΙΒΑ ΚΑΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΛΥΜΠΕ ΜΕ ΜΠΛΑΝΚΟ....Αρχικά δημιουργήθηκε από Gandalf dr685sm
idi,...
το ξέρω οτι είχαμε απουσίες, αλλά αυτό πλέον δεν αποτελεί και τεράστια δικαιολογία ώς άλλοτε. Υποτίθεται οτι οι παίκτες που κάνουν παιχνίδι όπως είναι ο Ζήκος και ο Ενσαλίβα ήταν εκεί.
Επίσης το οτι το συμπέρασμα δεν περιμένα μόνο απο το παιχνίδι με τον Ατρόμητο να το βγάλω.
Είναι εμφανές απο τα φιλικά , απο το παιχνίδι με την Σεβίλη, απο το παιχνίδι ακόμα και με τον Ατρόμητο.
Οτι βλέπω λέω. Υπάρχει αδυναμία μοιράσματος μπαλιάς στον άξονα παρόλο που έχουμε Ριβάλντο και Λυμπερόπουλο.
Τα άκρα όπως είπα πετάνε ακόμα και με Μανού, Σέζαρ σχεδόν απόντες.
Παρόλα αυτά θεωρώ οτι είναι ακόμα νωρίς και περιμένω με την σειρά μου κάποιο δυνατό παιχνίδι με ανάλογη ομάδα για να δώ αποτελέσματα. Με την Σάλτζμπουργκ σίγουρα ήταν ενα παιχνίδι καλό , αλλά εκεί ας πούμε οτι εκείνοι δεν ήταν σε καλή μέρα.
Είπαμε είναι νωρίς ακόμα.
όσο για το αν μπορεί ο Ενσαλίβα να αναχαιτίσει τον Γκαλέτι, επιτρέψτε μου να έχω τις αμφιβολίες μου οτι μπορεί να το καταφέρει μόνος του.
Gandalf
ΑΡΑ 2 ΣΤΟΥΣ 4 ΔΕΝ ΕΠΑΙΖΑΝ ΧΘΕΣ....
Ο ΜΑΝΝΤΟΥΚΑ ΣΕ ΚΑΚΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ Ο ΣΕΖΑΡ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ...
ΤΟ ΚΑΛΟ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΓΚΟ.... ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ Ο ΑΛΒΕΣ+ΡΑΜΟΣ ΒΓΗΚΑΝ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ) "ΛΥΡΕΣ 100"....
ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΟΝΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΤΗ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΚΡΗΞΗ...
ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΤΟΥ ΑΡΡΟΥΑΜΠΑΡΡΕΝΑΑΑΑΑΑΑΑ