Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ακομα?![]()
Σετάρω αναρτήσεις ρε χαμένε... τι βιάζεσαι;![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ακομα?![]()
Σετάρω αναρτήσεις ρε χαμένε... τι βιάζεσαι;![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
επειδή θα μου την ξαναπέσουν πάλι όλοι...Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Μπορεις εσυ να με πεις το κολπο πως κρατιεσαι και δεν πας Μεγαρα?:wacko:![]()
![]()
Στην τιμή που πουλάνε δεν αξίζει και δεν αγοράζω![]()
Την έχω γυρίσει τρελά όλο το 1998 .... σε σημείο χωρισμού.....τότενες όμως ήτονε "πίστα", μόνο ως προς την πρόσφυση......και με το 1/3 της σημερινής χρέωσης ΟΛΗ ΜΕΡΑ και Σ,Κ
τώρα είναι "πίστα" χωρίς πρόσφυση και με 3πλάσια χρέωση και για λιγότερο από μισή ημέρα ? δεν ξέρω....
2 φορές το χρόνο με σκοπό να γίνει 3 Σέρρες :a07:μου αρκεί και με το ίδιο κόστος εάν ακολουθήσω τα μισά td των Μεγάρων
έτσι ξεκάθαρα το βλέπω το θέμα και κρατιέμαι![]()
Πουλαω την κλεισμενη θεση μου.Αρχικά δημιουργήθηκε από nktR
επειδή θα μου την ξαναπέσουν πάλι όλοι...![]()
![]()
Στην τιμή που πουλάνε δεν αξίζει και δεν αγοράζω![]()
Την έχω γυρίσει τρελά όλο το 1998 .... σε σημείο χωρισμού.....τότενες όμως ήτονε "πίστα", μόνο ως προς την πρόσφυση......και με το 1/3 της σημερινής χρέωσης ΟΛΗ ΜΕΡΑ και Σ,Κ
τώρα είναι "πίστα" χωρίς πρόσφυση και με 3πλάσια χρέωση και για λιγότερο από μισή ημέρα ? δεν ξέρω....
2 φορές το χρόνο με σκοπό να γίνει 3 Σέρρες :a07:μου αρκεί και με το ίδιο κόστος εάν ακολουθήσω τα μισά td των Μεγάρων
έτσι ξεκάθαρα το βλέπω το θέμα και κρατιέμαι![]()
![]()
δεν πουλάς καλύτερα το μηχανάκι σου; που μου θες και πιστα με το πατίνι; :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Πουλαω την κλεισμενη θεση μου.![]()
![]()
Ξερεις κανα πατινι που να θελει για αλυσιδα-γραναζια 220 ευρα?Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
δεν πουλάς καλύτερα το μηχανάκι σου; που μου θες και πιστα με το πατίνι; :rotflmao:![]()
![]()
το δικό σου!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
Ξερεις κανα πατινι που να θελει για αλυσιδα-γραναζια 220 ευρα?![]()
![]()
Διαβασα τις γνωμες πως καλυπτονται τα δευτερολεπτα στην πιστα αναμεσα στον αρχαριο και στους κορυφαιους οδηγους και ειχαν ενδιαφερον.Πρεπει να επισημανθει ομως οτι οι χρονοι που κατατασσουν τους οδηγους εχουν να κανουν και με το πακετο μοτοσυκλετα ,βελτιωση φρενων και αναρτησεων ,γραναζωμα και λαστιχα. Πιστευω οτι οι προχωρημενοι πχ κανουν αυτους τους χρονους γιατι εχουν πιο καλη μοτοσυκλετα σε σχεση με τους αρχαριους .Αυτο πιστευω ειναι ο κυριαρχος παραγοντας για τις διαφορες απο το 58 με το 1,16.
fisika pezoune rolo alla kirotero pezi o anavatis filemou ....kai 1000 aloga na sou dinane ama den xeris na ta koumandaris to mono pou tha kataferis einai na pas pio grigora kai pio dinata se kapio gitoniko douvari :P
Opios leei psemata...ton proto xrono xerete
Αρχικά δημιουργήθηκε από Opisthogonia
fisika pezoune rolo alla kirotero pezi o anavatis filemou ....kai 1000 aloga na sou dinane ama den xeris na ta koumandaris to mono pou tha kataferis einai na pas pio grigora kai pio dinata se kapio gitoniko douvari :P
ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ!
![]()
ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑ SPECIAL PARTS ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΟΥΛΑΜΑΡΑΣ!![]()
![]()
δεν ξέρω αν με μέτρησανΑρχικά δημιουργήθηκε από Ταξιδευτής
Nικο, σε παρακαλω να χρονομετρησεις τον Likos600 την Τεταρτη και μετα να μας παραθεσεις τους χρονους του ...παγκοσμιου! :o![]()
![]()
αλλά κάποιος με έβγαλε φωτό![]()
AOYYYY
Αρχικά δημιουργήθηκε από likos600
δεν ξέρω αν με μέτρησαν![]()
αλλά κάποιος με έβγαλε φωτό![]()
![]()
![]()
![]()
Άν τις θες, τίς έχω και σε μεγαλύτερη ανάλυση. Απλά στείλε μου το email σου![]()
http://i132.photobucket.com/albums/q...e-animated.gif
http://homepages.pathfinder.gr/argi6argi/index.html
http://s132.photobucket.com/albums/q11/argi6argi/
http://s1.metaldamage.gr/c.php?uid=27013
100 αλογα κατω απο την σελα ειναι λιγοτερο επικινδυνα απο το γαιδουρι που τα οδηγει.
Για δύο πράγματα δεν πρέπει να στεναχωριέσαι. Γι' αυτά που διορθώνονται και γι' αυτά που δεν διορθώνονται.