Εγω πρωτος![]()
Για ολους εχει....!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Εγω πρωτος![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
filaraki mias kai ta ksereis ola akou...kai egw kathomai prosoxi kai dakruzw me tin galanoleuki.Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
Πάλι, άφορμή παίρνω τά λόγια σου καί γράφω......
ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ...........ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ...
Πού ένώ παίζει ή πατρίδα του..........ΕΣΤΩ........ποδόσφαιρο....
φωνάζει .....ΓΚΟΛΛΛΛΛ.......
όταν ή μπάλλα μπαίνει στό τέρμα μας..........
γιατί κέρδισε 60 εύρώ......!!!!!
Δέ μού τόλεγες........ρέ κούκλε...........νά σού στείλω τά 60 εύρώ....??
Είναι μερικά πράγματα...........πού όχι μόνο είναι άντιδεοντολογικά.....
άλλά καί πρόστυχα.........
Μερικοί ,...........άκόμα ,..........όταν παίζει ό ....ΕΘΝΙΚΟΣ ΥΜΝΟΣ......
ΔΕΝ............ΞΥΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΑΣ............!!!!!!!
ΑΠΛΑ.........ΚΟΙΤΑΜΕ ΤΗ ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΟΥΜΕ....!!!
ΚΙ ΟΥΤΕ ΦΑΣΙΣΤΕΣ.........ΕΙΜΑΣΤΕ.........ΟΥΤΕ ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ.....!!!!
ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ.........
Πού έπικρίνατε,τήν Έθνική καί ξεχνάτε.........ότι μόλις πρίν 4 χρόνια σά
καραγκιοζάκια πανηγυρίζατε στούς δρόμους..........
ΝΤΡΟΠΗ............καί .........ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ...........!!!!!!!
Όποιος παίξει στοίχημα............κόντρα στήν Έλλαδάρα μας...........άς τό πεί.......
ΤΟΝ ΠΛΗΡΩΝΩ...........ΕΓΩ.....!!!!!!!!
υγ. Πανούλη φιλάκια..........τελείωσα...τό θέμα δέ σέ άφορά.....:rotflmao:
![]()
kai egw trelenomai kai vrizw se kakopoiisi simaias kai ethnikwn sumvolwn.
a kai pou sai...egw tha paixw re man. gia steile mia diakosara, gaiti kapou ekei upologizw na kerdisw.
kai min tolmisei na pontarei kaneis enantion tis ethnikis.....anthelines...e anthelines:rotflmao:
![]()
200 to ligotero alla min ton xodepsw ton anthrwpo reΑρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
200?Μονο?
Φτηνος εισαι![]()
afou vlepw oti pesate oloi panw na fate....as tou meinei kai tipota gia tous allous.
alla giati rwtas ?? tha pontareis kai esy??
oust....anthelina :rotflmao: :rotflmao:
καλα!!!
καντε τη μαλακια να παιξετε ηττα της Ελλαδας με τη Ρωσσια και βλεπω τον Τερενς να κανει διακοπες με τα λεφτα σας!
τους λογους δεν προλαβαινω να τους γραψω τωρα.............αλλα θα πω πριν τον αγωνα!
re sy, den eipe na pontaroume se dikes tou stoiximatikes apodoseis, apla tha plirwsei o antrhwposΑρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
καλα!!!
καντε τη μαλακια να παιξετε ηττα της Ελλαδας με τη Ρωσσια και βλεπω τον Τερενς να κανει διακοπες με τα λεφτα σας!
τους λογους δεν προλαβαινω να τους γραψω τωρα.............αλλα θα πω πριν τον αγωνα!
den eipe pouthena oti an kerdisei i ellada tha tou dwsoume emeis
amesws na ton vgalete sumferontologo kai kerdoskopo ton anthrwpo![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
καλα!!!
agwgos fusikou aeriou??
diakinisi gunaikwnstin xwra mas ???
kati allo pou mou diafeugei politiko ?
apo tin alli omws...i rwsia thelei apegnwsmena tous 3 vathmous gaiit htelei na proxwrisei.
alliws askopa plirwse compresor stoys epithetikous kai ton termatofulaka tis kroatias?? ( to piasate etsi?)
den nomizw oti einai diathetimeni na dwsei to paixnidi
Λιακοπουλος speaking???Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
καλα!!!
τους λογους δεν προλαβαινω να τους γραψω τωρα.............αλλα θα πω πριν τον αγωνα!![]()
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα...
Θα επαναλαβω για 5η-6η φορα(δεν θυμαμαι) οτι με την πλατη στον τοιχο εχουμε αποδειξει οτι λυσαμε....Αν μπορεσουν να σταθουν στα ποδια τους τα παιδια την χτυπαμε την Ρωσια στα ισια...Για την Ισπανια δεν ξερω..Πρεπει να ειμαστε πολυ τυχεροι με τους Ιβηρες....
Αλλα αν δεν φαμε τα μουτρα μας δεν συνερχομαστε ευκολα...
Το γουσταρουμε τι να κανουμε...
![]()
ποτε ακριβως???Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
Για να μιλησουμε και λιγο σοβαρα...
Θα επαναλαβω για 5η-6η φορα(δεν θυμαμαι) οτι με την πλατη στον τοιχο εχουμε αποδειξει οτι λυσαμε.......
γιατι εγώ θυμαμαι σε κατι προκριματικά με κατι απιθανες ομαδες που ειχαμε ανάγκη τους βαθμους και τις κερδιζαμε με αθλιες εμφανισεις στο 90 φευγα ή με πετσινα πεναλντι (Μαλτες, Ουγγαριες, Αρμενιες)....
ακομα και με την Τουρκια δεν ειμασταν με την πλατη στον τοιχο...οι Τουρκοι χρειαζοντουσαν πολυ περισσοτερο τους βαθμους...
στο προηγουμενο γιουρο ολα μας πηγαν πριμα και δεν βρεθηκαμε ποτε με την πλατη στον τοιχο....εκτος αν εννοεις λυσσα τη μειωση του σκορ με τους Ρωσσους
"δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
....Αλμπερτ Αϊνστάιν
Η συγκεκριμενη ομαδα μετα την δριμυα κριτικη που δεχτηκε μετα το ματς με τους Τουρκους στο Καραισκακη πηρε ολα τα αποτελεσματα που ηθελε απο οτι θυμαμαι...Δεν εννοω οτι θα καταπληξουμε το συμπαν με την μπαλαρα που θα παιξουμε...Αλλα θα ειμαστε πολυ σκληρα καρυδια εναντια στους Ρωσους και θελω να ελπιζω και με τους Ισπανους...
Και δεν ειναι τυχαιο οτι βγηκαν οι αρχηγοι να δωσουν συνεντευξη σημερα![]()
Μια χαρα εξελιξη ειναι!
φανταζεστε να φερναμε καμια ισοπαλια η να κερδιζαμε;
Ακομα θα πανηγυριζαν στην ομονοια και οι φυλλαδες θα επλεκαν εγκωμια σε εκτακτες εκδοσεις...
Σοβαροτητα θελει και ας χασουμε...με τους Ρωσους θα ειναι απιστευτα δυσκολο παιχνιδι, με τους Ισπανους ακομα πιο γ@μ@τ@....απλα να μην παραδωθουμε αμαχητι οπως και με τους Σουηδους!
Οσο και αν γνωριζουμε οτι εχουμε περιορισμενες δυνατοτητες, ειναι σιγουρα πολυ περισσοτερες απο αυτο που παρουσιασαμε την Τριτη στο γηπεδο.
Εγω ειμαι αισιοδοξος παντως, αυτη η ομαδα ειναι εφταψυχη!
Στην τελικη ας χασουμε, αλλα ας χασουμε με ψηλα το κεφαλι.
![]()
![]()
![]()
![]()
Υπάρχει σαφής παρανόηση από κάποιους εδωμέσα. Το θέμα δεν είναι η ήττα γι αυτό είπα χέστηκα για το 2-0. Στην τελική μπάλα είναι ρε παιδιά και η ήττα είναι μέσα στο παιχνίδι. Είναι ένα από τα αποτελέσματα.
Εμένε με απασχολεί σχεδόν μόνο ο τρόπος που ΄παίξαμε. Και αυτό που παίξαμε δεν ήταν ποδόσφαιρο! Τέλος!!! Ξέρω ότι τις μεγάλες δυνάμεις του ποδοσφαίρου (Ιταλία Γερμανία Γαλλία Ολλανδία) δεν μπορούμε να τις κοντράρουμε στα ίσια. Γι αυτό και επιλέγουμε την φουλ άμυνα προσηλωμένοι εκεί και καταστροφικό ποδόσφαιρο. ΟΚ. Αλλά να κάνεις το ίδιο με τους Σουηδούς και τελικά να πελαγοδρομείς κάνοντας αμέτρητα λάθη εκ των οποίων τα περισσότερα δίχως σοβαρή πίεση τότε σίγουρα καταστρέφεις το άθλημα. Ο τρόπος είναι το ζήτημα μου εμένα και όχι η ήττα. Ας παίζαμε μπάλα και ας χάναμε. όχι όμως έτσι! Στην τελική είχαμε έναν τίτλο χάρην του οποίου έπρεπε να παίζαμε πολύ σοβαρότερα και πολύ πιο δυνατά.
Το θέμα είναι ότι τελείωσε φάγαμε την πίπα και τώρα... τώρα είναι τα ωραία.
Για να πάμε και παρακάτω... ότι και να λέμε δεν έχει παρά ελάχιστο νόημα. Οι ομάδες οι σοβαρές και το ξαναλέω οι σοβαρές φαίνονται στα δύσκολα! Είμαστε σοβαρή ομάδα; Απόδειξη που έλεγε και η διαφήμιση. Κατέβα δώστα όλα με τους Ρώσους πάρτους τα σώβρακα παίξε μπάλα και μετά πήγαινε στην ελπίζω αδιάφορη Ισπανία και... ότι γίνει.![]()
Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!