http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=60106Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
βγηκανε τα γκρουπ με τις συμμετοχες?
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=60106Αρχικά δημιουργήθηκε από fantacid
βγηκανε τα γκρουπ με τις συμμετοχες?
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Με ποια λογική πάνε οι Africa στα μεγάλα on-off και τα Vstrom στα μεσαία ρε χάλια![]()
Επειδή είναι 100cc περισσότερα και 20 άλογα λιγότερα θα μου πεις τώρα![]()
ΥΓ είμαι με τον thou-vou![]()
GriniarisΑρχικά δημιουργήθηκε από Λεωνίδας
Με ποια λογική πάνε οι Africa στα μεγάλα on-off και τα Vstrom στα μεσαία ρε χάλια![]()
Επειδή είναι 100cc περισσότερα και 20 άλογα λιγότερα θα μου πεις τώρα![]()
ΥΓ είμαι με τον thou-vou![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Dorsoduro 750 & Norton 16H
ποιος μιλάειΑρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Griniaris![]()
![]()
χέστηκα ρε, απλά δε μου φαίνεται και πολύ λογικό
με τον kalesin μη με βάλεις μόνο![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
δεν ρωτας τον Dim που τα ψιλοκατεχει αυτα???![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Παρακαλω όπως διευκρινήσετε!
Να τα βγαλουν όλα τα ρούχα ή όχι?
Να ειστε συγκεκριμενοι στις ερωτησεις σας ώστε αι απαντήσεις να ειναι αντίστοιχες!
Ευχαριστω!
Cptnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn σε θελουν.....Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
![]()
Παρακαλω όπως διευκρινήσετε!
Να τα βγαλουν όλα τα ρούχα ή όχι?
Να ειστε συγκεκριμενοι στις ερωτησεις σας ώστε αι απαντήσεις να ειναι αντίστοιχες!
Ευχαριστω!![]()
![]()
Ο ταχυδρόμος είναι στα μεσαία on-off?Εκτός και αν ηθελε να είναι μαζί μου...
![]()
Ίσως έρθω κι εγώ αν βρω όρεξη. Και ψυγείο εντός του μήνα.
Η δήλωση συμμετοχής έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο που συμβαίνει? Θέλω να πω, εκτός από το να γνωρίζετε εξαρχής τι ανταπόκριση υπάρχει.
Επίσης με χόρνετ 600, μπαίνω αυτόματα στη μεσαία κατηγορία, ασχέτως του ότι είμαι νούμπης? Σίγουρα δεν ψήνομαι ιδιαίτερα για 80-90χλμ/ώρα. Ούτε και για 200 όμως![]()
Life begins at 45°.
Εσύ τι λες; Πως αλλιως θα οργανώσουμε τα γκρουπ; Στις 7 κ μισή το πρωί στο περίπτερο;Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Η δήλωση συμμετοχής έχει κάποιο ουσιαστικό λόγο που συμβαίνει? Θέλω να πω, εκτός από το να γνωρίζετε εξαρχής τι ανταπόκριση υπάρχει.![]()
Πως θα ειδοποιήσουμε ταβέρνες κλπ
Αυτοματως μπαίνεις στα μεσαία SS εκτός εάν εσύ θεωρείς οτι πρεπει να πας με το γκρουπ των μικρών/νέων οδηγών.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Επίσης με χόρνετ 600, μπαίνω αυτόματα στη μεσαία κατηγορία, ασχέτως του ότι είμαι νομπης? Σίγουρα δεν ψήνομαι ιδιαίτερα για 80-90χλμ/ώρα. Ούτε και για 200 όμως![]()
Οι ρυθμοί θα είναι χαλαροί γενικώς και το 80-90 σε κλειστο στροφιλίκι μη το θεωρείτε και πολύ εφικτό
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
χμμμ προτιμω τα γλυκα αγορια.....κριμα που εφυγε ο πλοηγος μας..Αρχικά δημιουργήθηκε από Operater
Ο ταχυδρόμος είναι στα μεσαία on-off?Εκτός και αν ηθελε να είναι μαζί μου...
![]()
δεν βλέπω ομως αλλο κτμ.......και οι ιαπωνες κυριαρχουν..![]()
του περλ χαρμπορ θα γινει στο πολυδροσο...![]()
[font=courier]"Its going to be a hell of a ride.!"[/font]
My Dirty Blog!!
^-^-^-^-^-^-^ جسارة أن يركب
Athenians Enduro Lovers
Γιούπι!!...ο δικός μας 6ήρεμος..
Η 5ήμερη στη Πίνδο!!!!!
Η ΠΑΓΩΜΕΝΗ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΡΝΩΝΑ!μπρρρρ
[color=light blue][font=courier]Jolly Rider[/color][/font]
Μμμ ναι αυτό ακριβώς εννοούσα. Αν "κλείνετε" κάτι (τραπέζια, δωμάτια, οτιδήποτε) ή απλά συμβαίνει για ενημερωτικούς/οργανωτικούς λόγους. Ευχαριστώ.Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Εσύ τι λες; Πως αλλιως θα οργανώσουμε τα γκρουπ; Στις 7 κ μισή το πρωί στο περίπτερο;![]()
Πως θα ειδοποιήσουμε ταβέρνες κλπ
Life begins at 45°.
Αν είναι να κλείσετε και δωμάτια θέλω κι εγώ ένα δίκλινο.Αρχικά δημιουργήθηκε από BLiTzER
Αν "κλείνετε" κάτι (τραπέζια, δωμάτια, οτιδήποτε)
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Δωμάτια έχουμε κλείσει μονο για leaders/ σκουπεςΑρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
Αν είναι να κλείσετε και δωμάτια θέλω κι εγώ ένα δίκλινο.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Δωμάτια έχουμε κλείσει μονο για leaders/ σκουπες![]()
Eεεεετσι!
Τί? Αϊντε άϊντε?
:o