Ειναι πολλα τα χλμ φιλε...δεν ξερω εαν θα μπορεσω.....
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Επισης θα ηθελα να ενημερωσω οτι ο Ροταριανος Συλλογος Πλαταιων φετος θα διοργανωσει εκδρομη με μοτοσυκλετες στα Μεγαρα!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
τι μλκ εισαι αγορι μου.....
υ.γ. πες αλευριιιιιιιιιιιι.......παω μια ελτα και σε τηλεφωναω....ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ....
![]()
ΑνταποδίδουμεΑρχικά δημιουργήθηκε από conkark
Ευχαριστώ κι εγώ με τη σειρά μου τον Ηλία (leader) και τον Αντρέα(σκούπα) του γκρουπ C. Πιστεύω πως στάθηκαν αντάξιοι του ρόλου και των περιστάσεων. Ηταν η πρώτη μου εμπειρία από εκδρομή του είδους.![]()
![]()
![]()
![]()
Για τα υπόλοιπα που λές...
Δε νομίζω οτι μια τέτοια ετήσια εκδρομή μηχανών θα μπορούσε να περιλαμβάνει και "εκπαιδευτικό" κομμάτι. Πολλοί λόγοι, μειωμένο έως καθόλου ενδιαφέρον απο τους συμμετέχοντες και σχετική πίεση χρόνου.
Αντίθετα θα μπορούσαν να γίνονται μη οργανωμένες "θεματικές" εκδρομές απο μέλη. Κάτι τέτοιο είχε προταθεί παλιότερα απο ενα μέλος που δεν πολυγράφει πια, (πχ να πάμε στο Μυστρά και να συνδυάσουμε τη βόλτα με λιγη ιστορική περιήγηση) αλλα δε βρήκε σχετική ανταπόκριση, μη σου πω οτι έπεσε κι η σχετική κοροϊδία...
Για να μην έχετε παράπονο, όταν κάναμε την 5λεπτη στάση στο μνημείο των Λευκτρων σας είπα τι αφορά το εν λόγω κατασκεύασμα (μάχη των Λευκτρων μεταξύ Θηβαίων και Σπαρτιατών).![]()
![]()
Του χρόνου πάντως είναι υπο σκέψη κατι διαφορετικό... Υπομονή
![]()
![]()
![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
H ιστορία της χωριάτικης?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Του χρόνου πάντως είναι υπο σκέψη κατι διαφορετικό... Υπομονή
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από doctor x
![]()
χαχαχαχαχαχχαχα
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
εγω λεω παλι (και το λεω με απολυτη σοβαροτητα), να πηγαινουμε σε καμια θαλασσιτσα και να ριχνουμε και καμια βουτια.
τι σκατα,καλοκαιρι ειναι!!![]()
αλλοι να ασχοληθουν με το ψαρεμα, αλλοι με την ιστιοσανιδα, αλλοι με τα κουβαδακια τους...![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Αφού μ@λ...στηκε πρώτα το google και μετά το You tube :a31: μου το πέταγαν συνεχεια έξω, το πετσόκοψα αρκετά και απο 25 λεπτά εγινε 10 :-( τεσπα ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ![]()
Το ταξίδι του Ηλία Βροχίδη μπορείτε να το διαβάζετε και στην ιστοσελίδα του Madnomad.gr, στο Facebook Madnomad
Κατι λεγαμε για ενα DRZ που καθεται:a13:Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
Τέλος, ενα ιδιαίτερο ευχαριστώ στον npat που με βοήθησε στα οργανωτικά και στις αναγνωριστικές, καθώς και σε όλα τα παιδιά που θυσίασαν 2 ή και 3 μέρες για να κάνουν τις αναγνωριστικές
![]()
![]()
![]()
(αν και καποιοι έπρεπε να τις έχουν κάνει παραπάνω :rotflmao: )
ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΠΑΙΔΕΣ![]()
......
Στα παραλειπόμενα τώρα:wacko:
Γυρνάμε με Doc, έχουμε κάνει 400+ χλμ είμαστε στην οδό Μάρνη ανεβαίνοντας προς Μπρίκι για μια τελευταία μπύρα...
Περνάω ενα Opel το οποίο στη Μενάνδρου αποφασίζει να κάνει δεξιά![]()
Ο πίσω μαρσπιέ της Tiger βρίσκει τον προφυλακτήρα του και τον κάνει ανταλλακτικό. Φυσικά, η μηχανή πέφτει, για άλλη μια φορά την εγκαταλείπω έγκαιρα χωρίς να μου πάρει πόδια - πρακτικά εγώ όρθιος έμεινα...
Ζημιές στο θωρηκτό: Στραβό τιμόνι, κάγκελο (έκανε τη δουλειά του), ποδόφρενο (δεύτερη φορά το γ@μημένο - και την άλλη μαζί με τον Doc ήμουν... :a45: ), χουφτα, μανέτα.
Δεν τα βρήκαμε, ήρθε η τροχαία, ήρθαν οι ασφαλιστικές και τα πραγματα θα πάρουν το δρόμο τους...
Ενα ευχαριστώ και στον Μπαρτ ο οποίος περνουσε γυρνώντας και έκατσε κι αυτός παρέα (μάλλον για τις μπύρες έκατσε)
Τεσπα, μικρό το κακό, εμείς να 'μαστε καλά
![]()
Sju sjösjuka sjömän sköttes av sjuttiosju sköna sjuksköterskor på det sjunkande skeppet Shanghai
Αρχικά δημιουργήθηκε από powerphot
ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!
Αφού μ@λ...στηκε πρώτα το google και μετά το You tube :a31: μου το πέταγαν συνεχεια έξω, το πετσόκοψα αρκετά και απο 25 λεπτά εγινε 10 :-( τεσπα ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ![]()
SUPER.....VIDEAKI.......![]()