Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Αν κρίνω απο το πρώτο έχεις απόλυτο δίκιο.
Να θεωρήσω οτι η τεκνοποίηση βοηθάει στην διατήρηση των ειδών?
Όλων των ειδών!!!!!![]()
![]()
![]()
Αν κρίνω απο το πρώτο έχεις απόλυτο δίκιο.
Να θεωρήσω οτι η τεκνοποίηση βοηθάει στην διατήρηση των ειδών?
Όλων των ειδών!!!!!![]()
![]()
![]()
....Έχω επιλεκτική ακοή. Συγνώμη δεν επιλέχτηκες.......
Θα δυσκολευτούνε γιατί ο πάτος είναι πλέον carbon fiber.Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Μουράβια έχεις περάσει ή θα τη φάνε τα μύδια?![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
Χωρίς πλάκα πάντως τα παγκόσμια αποθέματα ψαριών έχουν πέσει στο 10-20% του πληθυσμού τους πριν από 50 χρόνια.
Οι μηχανότρατες δεν έχουν αφήσει τίποτα και καταστρέφουν και τον βυθό/περιοχές αναπαραγωγής ,και εμείς μιλάμε για το ψαροντούφεκο.
Οι ψαράδες στο Αιγαίο βγάζουν τα δίκτυα τους με μια γαρίδα από δω μια κουτσομούρα από κει ,τρία -τέσσερα μπακούρια μπαρμπούνια και τον Μπομπ Σφουγγαράκη Τετραγωνοπαντελονή
Χωρίς πλάκα τώρα............
μιλάγαμε για την τελευταία αρκούδα στον Όλυμπο!!!!
![]()
Mάλλον εμείς γινόμαστε προστατευόμενο είδος και δεν μπορούμε να απομακρυνθούμε εκτός περιοχής ελέγχου....Αρχικά δημιουργήθηκε από stefanos
Να θεωρήσω οτι η τεκνοποίηση βοηθάει στην διατήρηση των ειδών?![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Όλων των ειδών!!!!!![]()
![]()
![]()
Το συγκεκριμένο είδος είναι που κάνει την ζημιά οπότε κανονικά έπρεπε να υπήρχε αυτοσυγκράτηση η τουλάχιστον η greenpeace έπρεπε να μοιράζει προφυλακτικά
Το συγκεκριμένο είδος είναι που κάνει την ζημιά οπότε κανονικά έπρεπε να υπήρχε αυτοσυγκράτηση η τουλάχιστον η greenpeace έπρεπε να μοιράζει προφυλακτικά
Καλά επιλογές για να μην αυξανόμαστε τόσο υπάρχουν πάρα πολλές!!!!
Αλλά το βλέπω λίγο δύσκολο!!! Απλά η Γη κάποια μέρα θα πάρει την σκυτάλη και θα μας εξαφανίζει μαζικά!!! Και τότε........
![]()
![]()
Επί της ουσίας είναι μια απο τις πρώτες αρκούδες που φανήκαν στον Ολυμπο.
Μπορεί να φανουν και άλλες, δεν είναι ιδιέτερο είδος με τα πόδια πήγαν απο δίπλα.
οχι για εμένα που την πέρασα είναι τοξικές, μετά γίνονται σταθερότατεςΑρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Απαράδεκτε !!!![]()
Οι ρυτίνες είναι τοξικές για τη στρειδώνα ρεϊ !!!
![]()
...αιωνία η μνήμη της...
Τελικά μάλλον πρέπει να ήταν η τελευταία πόντια αρκούδα .
Ξέρετε πως πέθανε η τελευταία πόντια Αρκούδα στον Όλυμπο?
Είχε την ατυχία ,ο Όλυμπος να είναι προσβάσιμος από ανθρώπους και μάλιστα νεοΈλληνες.
Για τους Έλληνες η άρκτος ήταν ιερό ζώο.
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...αιωνία η μνήμη της...
Είχε την ατυχία ,ο Όλυμπος να είναι προσβάσιμος από ανθρώπους και μάλιστα νεοΈλληνες.
Το πας μακρια κι εσύ τώρα!!!
Να δούμε πόσο ακόμα θα μας αντέξει αυτός ο πλανήτης.........
![]()
Εμ γιατί λυσσάξανε νομίζεις οι της ΝASA να ανακαλύψουν τον πάγο στον Άρη?Αρχικά δημιουργήθηκε από Maira
Να δούμε πόσο ακόμα θα μας αντέξει αυτός ο πλανήτης.........
![]()
Άρη σου 'ρχόμαστε,σε 500 χρονάκια θα είσαι κι εσύ παρελθόν...
Μετά Δίας, Κρόνος, Ποσειδώνας,Πλούτωνας ,Ουρανός...μέχρι να πάρουμε το μπούλο απ'το σόλαρ σύστεμ
Κάτι σαν τις ακρίδες ένα πράμα
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους
Αυτό παίζεται γιατί και τώρα κοπάδια ολόκληρα απο λάτρεις κατασκηνώνουν στο αρκουδόρεμα για να δούνε καμιά αρκούδα.Δεν είμαι σίγουρος οτι κάνουν λιγότερη ζημιά απο αυτούς που την σκοτώνουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από Aggelos_SV
...αιωνία η μνήμη της...
Eγώ θα σταματήσω τη συμμετοχή μου στη συζήτηση λέγοντας σε όλους το εξής απλό ...........
Όποιος δεν δάκρυσε βλέποντας πουλί να πέφτει από τον ουρανό ........... ίσως να μην αξίζει να λέγεται άνθρωπος !!!
Απορώ πως κάποιοι καταστρέφουν την ομορφιά ............ και την πράξη τους αυτή την ονομάζουν χόμπυ ...............
Καλό σας βράδυ ........
να πάω και εγώ να αλλάξω καμιά πάνα αλλά γι αυτούς που προβληματίζονται γενικότεραΑρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
Eγώ θα σταματήσω τη συμμετοχή μου στη συζήτηση λέγοντας σε όλους το εξής απλό ...........
Όποιος δεν δάκρυσε βλέποντας πουλί να πέφτει από τον ουρανό ........... ίσως να μην αξίζει να λέγεται άνθρωπος !!!
Απορώ πως κάποιοι καταστρέφουν την ομορφιά ............ και την πράξη τους αυτή την ονομάζουν χόμπυ ...............
Καλό σας βράδυ ........
http://ecology-salonika.org/lib/?p=544
Να μην ξεχάσω η αλεπού θεωρείται ακόμα βλαβερό είδος, αν δείτε καμιά μην δυστάσεται να την πατήσετε