Σελίδα 16 από 28 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 411

Θέμα: Τεκμήρια Διαβίωσης

ΠΡΟΣΕΧΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ..............

Μή μιλάς σέ άγνώστουςςςςς.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εννοω οτι αυτα που αποκλειεις αυτοματα απο ολες τις παραταξεις πιστευω οτι υπαρχουν...Απολυτο βεβαια δεν ειναι τιποτα αλλα αυτο μου δειχνουν εμενα...Ναι αυτους που ψηφιζω θεωρω οτι η πλειοψηφια τουλαχιστον ειναι τιμια,μορφωμενη,αξιοπιστη,με σωστες τοποθετησεις πανω στα γεγονοτα και με αγνες προθεσεις.Φυσικα και εχω διαφωνιες με καποια πραγματα που εκπροσωπει και φυσικα δεν ειναι το ιδανικο για εμενα..

Παντως φυσικα και πρεπει να εχει αυτα τα χαρακτηριστικα...Αλλα ειναι απολυτα ουτοπικο να ζητας απο εναν οργανισμο να τα εχει ολα αυτα στο ακεραιο...Καποια χαλασμενη βιδα θα υπαρχει...Απο εκει και περα ειναι θεμα των χαρακτηριστικων που αναφερω απο πανω να ξεπερασει καποιος ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.

ΥΓ Αν θες να το παμε στο απολυτα κομματικο καντο με πμ

Ε.........ΨΙΤ........ΤΗΝ ΕΒΑΨΕΣ ΤΩΡΑ.........

Δέν ήξερες...........δέ ρώταγες........???????

Αύξηση 80%.........ζητούν καί μάλλον θά πάρουν οί βουλευτές
    άφού αύτοί ψηφίζουν,αύτοί άποφασίζουν.........
    καί όχι μόνον
    καί πολλά μύρρια ........ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ....!!!!

έκεί νά δείς σύμπνοια.......πώς συμφωνούν τά φτωχόπαιδα ρέ παιδί μου....!!!

Άμ..........τό άλλο......

θίχτηκε ρέ ό ταμίας τού Βουλγαράκη καί παρετήθηκε άπό
    προιστάμενος τού Ν.Α.Τ.

ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΑ..........ΡΕΕΕΕΕΕΕΕ............φοβερό.....!!!!!!!!

Άκούστε καί τό καλύτερο ,σήμερα τό πρωί τό είδα στήν T.V...........

Κάποιος συνδικαλιστής τής ΔΑΚΕ...........δέν θυμάμαι όνομα

στή Θεσσαλονίκη ,παρακολουθούνταν πολύ προκλητικά.........

καί όταν φοβούμενος κάποια έπίθεση σέ έρημική τοποθεσία πού

βρισκόταν, είδοποίησε τήν άστυνομία..........

καί συνελήφθη άπό 2 ζητάδες ό τύπος...............

ΕΜΑΘΕ........ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ........ΑΚΟΥΣΤΕ ΑΚΟΥΣΤΕ.......

ότι ό τύπος πού τόν άκολουθούσε..........ΗΤΑΝ ΜΠΑΤΣΟΣ......!!!!

Μπάτσος παρακολουθούσε συνδικαλιστή τής...

......ΔΑΚΕ...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: !!!!!!!!!!!

Φαντάσου τί γίνεται μέ τούς άλλους.........

Φυσικά όταν ρώτησε ό συνδικαλιστής ή άπάντηση ήταν.........

ότι λαμβάνονται μέτρα έν 'όψει τής έπίσκεψης τού πρωθυπουργού

στήν πόλη..........!!!!!!!!!!!!

ΚΡΑΜΕΡ.............ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΜΕΡ.............καί γαμώ τά δράματα....!!!!!!!!

ΠΟΥ ΚΑΙ.............ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΥΧΤΑ ΔΗΛΑΔΗ........!!!!!!!

Τελικά μ'άύτά καί μ'άύτά............μούρχεται ξανά στά χείλη

αύτό τό ντεμοντέ.............

Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ........

ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΔΕΞΙΑ....!!!!!!!

Έχεις 1600 κυβικά...?? τή γάμισες

Πήρες καί μηχανάκι μαζί............ΕΙΣΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟΣ.......!!!!!

Θυμάμαι τό 1990........είχα ένα Φιέστα 1100 κυβικά ..........

τόλμησα νά πάρω καί ένα ZZR-1100..........καί δέ μούβγαινε....!!!!

παρόλα πού ή δήλωση μου ήταν δήλωση ένος μισθωτού πού δέ

μπορεί νά λουφάρει τίποτε........!!!!!!!

Έγραψα καί έγώ λοιπόν τό μισό ZZR στήν πεθερά μου καί τό πρόβλημσ λύθηκε..

Άλλιώς μού ζήταγαν κάθε χρόνο τό μισό ZZR...........τεκμήριο διαβίωσης......!!!

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ...............ΦΙΛΟΙ...........ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΞΑΝΑ ΗΡΩΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ.........

Άγαπήστε ξανά μέ τίς πεθερές σας..........γιατί οί καιροί είναι δύσκολοι.......!!!!!!

Αύτοί πού μάς κυβερνάνε βέβαια έχουν ξεφύγει άπό αύτά τά μικροαστικά

προβλήματα.....!!!

Άγοράζουν ...........πουλάνε έταιρείες και όλα τάχουν άπό τίς γυναίκες τους

προίκα...........!!!!!!!!

ΑΙΔΩΣ......................ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Άλλά πού νάβρουν τσίπα αύτοί...........έμείς είμαστε κουνούπια γι'αύτούς.....!!!!!

Κί όταν χρειαστεί μάς ρίχνουν.............καί άεροζόλ.........!!!!!!!!

Ελάτε έσείς κορόιδα............καί ψάχνετε άν παίρνουν έξουσία μέ 30 ή 40%........

ΡΕ ΚΑΙ ΜΕ 5%...........ΑΝ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ................

Η ΚΑΡΕΚΛΑ ΔΙΚΙΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΙ.......

Κυρίαρχε λαέ........κάθε 4 χρόνια.........πώς ξεχνάς.....!!!?????????

ΤΕΤΟΙΟΣ...............ΠΟΥΣΑΙ

ΑΥΤΟΙ ΣΟΥ ΑΞΙΖΟΥΝ........

Παλαιό μέλος
    Δε μιλάω σε αγνώστους! Αυτό μου το έμαθε η μαμά μου. Αφού σε ξέρω... Η Ειρήνη δεν είσαι;

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από mats8282
    Εσυ υποβιβαζεις την νοημοσυνη του περιπου 60%,λευκα,ακυρα,οσους ψηφιζουν μικρα κομματα + οσους δεν ψηφιζουν,και αθωωνεις τις κομματικες βασεις,τα ρουσφετια τους και τα λοιπα παιχνιδια εξουσιας.Περαν αυτου τα δικα σου κριτηρια παρα ειναι γενικα και αοριστα.Πως κρινεις εσυ την αξιοπιστια?Τις αγνες προθεσεις?Την ψυχραιμια?Την τιμιοτητα?Τον φανατισμο και την αφοριστικη διαθεση?Με ποια δικαιολογια εκτοξευεις αυτες τις κατηγοριες?

Ολα οσα ανεφερες ειναι χαρακτηριστικο γνωρισμα των δυο κομματων εξουσιας και μαλιστα αποδεδειγμενα μιας και εχουν κυβερνησει...Δεν χαρακτηριζουν τους υπολοιπους,σωρηδον και χωρις εξαιρεση,οι οποιοι δεν εχουν πιασει εξουσια και ειναι καθαρα υποκειμενικες και αοριστες κρισεις...Πιστευω οτι ανεδειξα ενα ικανο αριθμο απαντησεων γιατι ο κοσμος δεν ψηφιζει αλλα κομματα πλην των δυο και γιατι ειναι δυσκολο να συγκεντρωσει ενα μικρο κομμα ποσοστο για κυβερνηση...

Αναφερθηκες ομως στην δικη μου...
    Αυτοί που ρίχνουν άκυρο ή δεν ψηφίζουν ακόμη, δεν αντιτάσσονται απαραίτητα στο κατεστημένο, όπως το αντιλαμβάνεσαι.
    Κρίνω και αντιλαμβάνομαι τα χαρακτηριστικά που προ-ανέφερα (την αξιοπιστία κ.τ.λ.) όπως τα κρίνουν και τα αντιλαμβάνονται όλοι! Υποκειμενικά, με βάση την αντίληψή μου και τα δικά μου προσωπικά κριτήρια!
    Δεν υποβιβάζω τη νοημοσύνη κανενός! Πες ότι στη γειτονιά σου παίζατε "κρυφτό" και οι υποψήφιοι να τα φυλάνε ήταν πέντε και αποφασίζετε να ψηφίσετε! Από τριάντα άτομα ο Α παίρνει δέκα ψήφους (το 1/3 δηλαδή) και οι υπόλοιποι μοιράζονται τις υπόλοιπες ψήφους! Ποιοι είναι η πλειοψηφία; Εφόσον ο Α συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων, ποιος πρέπει να τα φυλάξει; Ο Α ή ο Β, ο Γ, ο Δ και ο Ε; Κάνουμε μαθήματα δημοκρατίας για βρέφη, αλλά εκεί έχει οδηγηθεί η συζήτηση Εκτός αν δεν πιστεύεις σ' αυτή. Εκτός αν πιστεύεις πως πρέπει να πάρει την εξουσία ένα wannabe αριστερίζον κόμμα με το στανιό (γιατί δεν υπάρχει αριστερά, μη λέμε λαζοπουλίες), να δημεύσει ολονών τις περιουσίες και να τις μοιράσει ισομερώς σε όλους και να μην ξαναγίνουν εκλογές! Μακάρι να γινόταν αυτό, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας, το πιστεύεις ότι θα μπορούσε ποτέ να γίνει; Τι διαφορά θα είχε αυτό από τη χούντα;
    Όχι δεν είναι χαρακτηριστικά μόνο των δύο "μεγάλων" (στο μάτι ) . Είναι χαρακτηριστικά όλων! Δε χρειάζεται να κυβερνήσει κάποιος, για να καταλάβεις τους στόχους του και το επίπεδο της ηθικής του! Όταν καταψηφίζει κάτι που είναι καλό για τον τόπο, μόνο και μόνο επειδή είναι κομματικός αντίπαλος αυτού που το εισηγείται, εμένα αυτό μου αρκεί! Μερικές άκρως ανήθικες συμπεριφορές, έχουν μπει τόσο βαθιά στο πετσί μας, που έχει ποτίσει και τις θεωρούμε εντελώς φυσιολογικές!
    Δεν αναφέρθηκα στη δική σου κομματική ταυτότητα με σκοπό να την αποκαλύψεις, αλλά με ειρωνική διάθεση για να καταδείξω την επικρατούσα νοοτροπία όλων, πολιτικών και μη, πως είμαι ΕΓΩ και μετά από εμένα το χάος! Πως ΕΓΩ έχω κάνει τη σωστή επιλογή/πολιτική, ΕΓΩ έχω πάρει τη σωστή απόφαση και όλοι εσείς οι υπόλοιποι είστε γίδια!

Solomostrongos Το avatar του/της byron
    :ZZZ: :ZZZ:
    SRX6 & Tuono Rulezzz
    Επί αμφιβολίας άνοιξε τέρμα το γκάζι. Μπορεί να μη δώσει λύση στο πρόβλημα αλλά θα δώσει τέλος στην αγωνία..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ..........................

παρόλα πού ή δήλωση μου ήταν δήλωση ένος μισθωτού πού δέ

μπορεί νά λουφάρει τίποτε........!!!!!!!

..........................
    Λέει όμως καμμιά φορά και κάτι πετυχημένα!

Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
    :ZZZ: :ZZZ:

ΑΥΤΟ ΤΙ..........

Σημαίνει...??

Παλαιό μέλος
    Μπορεί......................

ΝΑ...........................

..............................

..........................σημαίνει.....................................

ΠΟΛΛΑ πράγματα!

Μπορεί απλώς να μην του γουστάρει η φάτσα μου (που αμφιβάλλω δηλαδή ) ή μπορεί να γουστάρει να γ@&%#ει τη συζήτηση! Πάντως δε σημαίνει πως έχεις δίκιο και έχω άδικο, όπως θέλεις να πιστεύεις.

Αρχικά δημιουργήθηκε από VanDiemen
    Κάνουμε μαθήματα δημοκρατίας για βρέφη, αλλά εκεί έχει οδηγηθεί η συζήτηση :rolleyes
    Να κανουμε και ενα μαθημα μαθηματικων για νεογνα?Η πλειοψηφια αριθμητικα ειναι το 1/3 ή το 2/3 απο τα 3/3?Η δημοκρατια κανονικα,μαλλον τα ξεχασαμε,θελει πανω απο τους μισους για βγει κυβερνηση και οχι το 40% απο το 75% του συνολου των πολιτων με δικαιωμα ψηφου..Με την <<ενισχυμενη αναλογικη>> δεν συμφωνω,οχι..

Τα υπολοιπα που γραφεις ειναι,οπως και πριν,αναλυση δικων σου υποθεσεων και οχι δικων μου γραπτων/τοποθετησεων...Για παραδειγμα...

Εκτός αν δεν πιστεύεις σ' αυτή. Εκτός αν πιστεύεις πως πρέπει να πάρει την εξουσία ένα wannabe αριστερίζον κόμμα με το στανιό (γιατί δεν υπάρχει αριστερά, μη λέμε λαζοπουλίες), να δημεύσει ολονών τις περιουσίες και να τις μοιράσει ισομερώς σε όλους και να μην ξαναγίνουν εκλογές! Μακάρι να γινόταν αυτό, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας, το πιστεύεις ότι θα μπορούσε ποτέ να γίνει; Τι διαφορά θα είχε αυτό από τη χούντα;
    Που ειπα εγω τετοια πραγματα που εγραψες 5 σειρες επ'αυτου και καμμια μεχρι στιγμης για τους λογους που ειχα παραθεσει στο ερωτημα γιατι δεν περνουν πιο πολλους ψηφους τα μικρα κομματα...

Περι κομματικης ταυτοτητας,προσωπικα δεν εχω και απλα ψηφιζω το κομμα που ειναι πιο κοντα στα δικα μου πιστευω χωρις φυσικα να μπορει να ταιριαξει απολυτα....Στα περι ηθικης παλι γενικολογεις.

Τελος παντων το παρακαναμε με το θεμα και δεν μπορω πραγματικα να αντιπαρατεθω με σενα διοτι οπως ειπα και πριν εχεις μια μοναδικη ικανοτητα να υποθετεις τι θελει να πει ο αλλος και να αναλυεις επ' αυτου...Καθως και οπως λες ειρωνευεσαι...Δεν πειραζει,καλη καρδια...

ΥΓ Κυριε Τερενς μιλαω για τα μικρα κομματα

Στραβαδι-Πεφτουλας Το avatar του/της drow
    Αυτοί που ρίχνουν άκυρο ή δεν ψηφίζουν ακόμη, δεν αντιτάσσονται απαραίτητα στο κατεστημένο, όπως το αντιλαμβάνεσαι.
    Κρίνω και αντιλαμβάνομαι τα χαρακτηριστικά που προ-ανέφερα (την αξιοπιστία κ.τ.λ.) όπως τα κρίνουν και τα αντιλαμβάνονται όλοι! Υποκειμενικά, με βάση την αντίληψή μου και τα δικά μου προσωπικά κριτήρια!
    Δεν υποβιβάζω τη νοημοσύνη κανενός! Πες ότι στη γειτονιά σου παίζατε "κρυφτό" και οι υποψήφιοι να τα φυλάνε ήταν πέντε και αποφασίζετε να ψηφίσετε! Από τριάντα άτομα ο Α παίρνει δέκα ψήφους (το 1/3 δηλαδή) και οι υπόλοιποι μοιράζονται τις υπόλοιπες ψήφους! Ποιοι είναι η πλειοψηφία; Εφόσον ο Α συγκέντρωσε την πλειοψηφία των ψήφων, ποιος πρέπει να τα φυλάξει; Ο Α ή ο Β, ο Γ, ο Δ και ο Ε; Κάνουμε μαθήματα δημοκρατίας για βρέφη, αλλά εκεί έχει οδηγηθεί η συζήτηση Εκτός αν δεν πιστεύεις σ' αυτή. Εκτός αν πιστεύεις πως πρέπει να πάρει την εξουσία ένα wannabe αριστερίζον κόμμα με το στανιό (γιατί δεν υπάρχει αριστερά, μη λέμε λαζοπουλίες), να δημεύσει ολονών τις περιουσίες και να τις μοιράσει ισομερώς σε όλους και να μην ξαναγίνουν εκλογές! Μακάρι να γινόταν αυτό, αλλά ρεαλιστικά μιλώντας, το πιστεύεις ότι θα μπορούσε ποτέ να γίνει; Τι διαφορά θα είχε αυτό από τη χούντα;
    Όχι δεν είναι χαρακτηριστικά μόνο των δύο "μεγάλων" (στο μάτι ) . Είναι χαρακτηριστικά όλων! Δε χρειάζεται να κυβερνήσει κάποιος, για να καταλάβεις τους στόχους του και το επίπεδο της ηθικής του! Όταν καταψηφίζει κάτι που είναι καλό για τον τόπο, μόνο και μόνο επειδή είναι κομματικός αντίπαλος αυτού που το εισηγείται, εμένα αυτό μου αρκεί! Μερικές άκρως ανήθικες συμπεριφορές, έχουν μπει τόσο βαθιά στο πετσί μας, που έχει ποτίσει και τις θεωρούμε εντελώς φυσιολογικές!
    Δεν αναφέρθηκα στη δική σου κομματική ταυτότητα με σκοπό να την αποκαλύψεις, αλλά με ειρωνική διάθεση για να καταδείξω την επικρατούσα νοοτροπία όλων, πολιτικών και μη, πως είμαι ΕΓΩ και μετά από εμένα το χάος! Πως ΕΓΩ έχω κάνει τη σωστή επιλογή/πολιτική, ΕΓΩ έχω πάρει τη σωστή απόφαση και όλοι εσείς οι υπόλοιποι είστε γίδια!
    καταρχην εχει μεγαλη διαφορα το αριστεριζων απο το αριστερο κομμα,και μεγαλη διαφορα το αριστερο απο το εργατικο-επαναστατικο.Και οι πασοκοι αριστεροι λενε οτι ειναι,τελος παντων...
    Επειτα,αν δεν καταλαβαινεις την διαφορα της επαναστασης απο την χουντα,τι να σου πω?
    αλλα ξεχασα,εσυ δεν θες να παιζεις την κολοκυθια.Προτιμας το "δεν ξερω,δεν καταλαβα,εργατικη επανασταση και χουντα ειναι το ιδιο".
    ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΣΠΟΡΑ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ
    Ο ΠΛΑΣΤΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΝΙΑΣ ΖΩΗΣ
    ΕΣΩ ΜΑΙ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ
    ΚΙ ΩΡΙΜΟ ΤΕΚΝΟ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ

ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ
    ΟΧΙ ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ
    ΚΙ ΟΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΙ Μ ΑΚΛΟΥΘΑΝΕ
    ΣΕ ΜΙΑΝ ΑΡΑΔΑ ΣΚΟΤΕΙΝΗ

Παλαιό μέλος Το avatar του/της stefanos
    Τα μπερδέψατε πάλι.
    Λέγαμε για οικονομία και μπερδέψατε μέσα και την πολιτική.
    Μήπως δεν παρατηρήσατε οτι όλες οι πολιτικές παρατάξεις που έχουν κυβερνήσει την χώρα ακολουθούν ακριβώς την ίδια οικονομική πολιτική?
    Και οτι οι υπόλοιπες δεν έχουν καμία διαφορετική πρόταση?

Η πολιτικη ειναι η πρωτη και κυρια παραμετρος μιας οικονομιας....Το καθεστως,οι νομοι και το πλαισιο που υπαρχει μια αγορα συνολικα..

Για το αλλο κανεις λαθος...Ολοι εχουν τα οικονομικα μοντελα και θεωριες τους...Αν ειναι σωστες/λαθος/κτλ ειναι ενα αλλο θεμα...

έχοντας διαβάσει τις 3-4 πρώτες σελίδες του τόπικ οφείλω να πω πως εκπλήσσομαι ευχάριστα από το ποσοστό μελών που έχουν ΙΧ των 50.000Ε+ και πισίνες/σκάφη, ΚΑΙ φοροδιαφεύγουν, και συνεπώς δικαιολογημένα εκφράζουν την αγανάκτησή τους για τα νέα μέτρα

είχα την εντύπωση πως τα περισσότερα μέλη βγάζουν κάτω από 1.500Ε το μήνα, οδηγούν ΙΧ των 15.000Ε το πολύ, ως πισίνα έχουν μια μπανιέρα, και ως σκάφος ένα φουσκωτό στρώμα

και πως, κατά συνέπεια, απεχθάνονται όσους οδηγούν πανάκριβα ΙΧ και δηλώνουν εισόδημα 11.000Ε

gdevelek

Προφανώς κάνεις πλάκα

Όχι βέβαια πετυχημένη, αλλά πλάκα...

όχι δεν κάνω πλακα, σ' αυτο το συμπέρασμα καταλήγω και μάλιστα αβίαστα

Παρόμοια θέματα

1. Aλλα επίπεδα διαβίωσης...
    από guzzistas στο forum Ανέκδοτα & χιούμορ
    Απαντήσεις: 13
    Τελευταίο μήνυμα: 04/09/2011, 12:08
  2. Ερώτηση για τα νέα ΤΕΚΜΗΡΙΑ
    από trumpet στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 3