Ντου γιου μειν δατ ουαν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
Μου φανηκε οτι ειδα ενα ποστ εδω...
![]()
Θα φταίει το αψέντι....![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...F9%EA%E9%ED%F3
Ντου γιου μειν δατ ουαν?Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
http://www.moto.gr/forums/showthread...F9%EA%E9%ED%F3
Nαι, όντως, το είδες για λίγο... μετά όμως είπα να μην αρχίσω ΠΑΛΙ με τον Άνθιμο....Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock
![]()
![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Αρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Nαι, όντως, το είδες για λίγο... μετά όμως είπα να μην αρχίσω ΠΑΛΙ με τον Άνθιμο....![]()
![]()
Έχουμε κοννέ με τον Άγιο;
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δεν ήξερα ότι ο Άνθιμος δραστηριοποιείται και σε πτυσσόμενες καρέκλες...![]()
![]()
![]()
Dura lex, sed lex.
Mάλλον συνωνυμίαΑρχικά δημιουργήθηκε από ERRIKA
Δεν ήξερα ότι ο Άνθιμος δραστηριοποιείται σε πτυσσόμενες καρέκλες...![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλά ρε γμτ....
Τυχαίο; Δεν νομίζωΥποκατάστημα Αθηνών : Μεγάλου Σπηλαίου 4 & Ασυρμάτου![]()
![]()
![]()
Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.
Δημιούργησαν 38 άτομα αντιύλης στο CERN
Τριάντα οκτώ άτομα της μυστηριώδους αντιύλης είχαν για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου στη διάθεσή τους, επιστήμονες του CERN. Είναι η πρώτη φορά που κατάφεραν να «παγιδεύσουν» την ουσία η οποία στην αρχή του Σύμπαντος θεωρείται ότι ήταν τόση πολλή όση και η ύλη αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
Η φυσική επιστήμη θεωρεί ότι για κάθε σωματίδιο – πρωτόνια, ηλεκτρόνια κ.α. υπάρχει το «σωματίδιο – καθρέφτης» του. Για παράδειγμα ο «καθρέφτης» του ηλεκτρονίου είναι το ποζιτρόνιο. Ωστόσο ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια της φυσικής είναι γιατί ο κόσμος μας είναι δημιουργημένος από ύλη και όχι από αντιύλη, καθώς υποτίθεται ότι κατά τη γένεση του κόσμου μας πρέπει να είχε δημιουργηθεί τόση αντιύλη, όση και ύλη.
Η δημιουργία σωματιδίων αντιύλης έχει επιτευχθεί στο παρελθόν στο εργαστήριο, μέσω της παραγωγής ποζιτρονίων και αντιπρωτονίων, ωστόσο αυτά δεν διατηρούνται γιατί μόλις έρθουν σε επαφή με την ύλη εξαφανίζονται δημιουργώντας καθαρή ενέργεια.
Τώρα ωστόσο οι επιστήμονες θα έχουν την ευκαιρία να εξετάσουν την αντιύλη και να κάνουν πειράματα με αυτή. Η μελέτη του προγράμματος Alpha στο CERN βρήκε τρόπο να «παγιδεύσει» τα άτομα αντιύλης σε ισχυρά μαγνητικά πεδία.
«Για λόγους που κανείς δεν ξέρει ακόμη η ύλη επικράτησε της αντιύλης» λέει ο φυσικός του CERN Τζέφρι Χανγκστ. «Για το λόγο αυτό είναι πολύ ικανοποιητική εξέλιξη να ξέρουμε ότι μέσα στον μηχανισμό που δημιούργησε το πρόγραμμα Alpha, βρίσκονται σταθερά, άτομα αντιύλης. Αυτό μας εμπνέει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βρούμε τα μυστικά της».
http://www.nooz.gr/world/dimioirgisa...iilis-sto-cern
Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Το καλό επικράτησε του κακού με απλά λόγια δηλαδή...![]()
Ναι αλλά ένα μάτσο ηλίθιοι φυσικοί θα το ελευθερώσουν από την αιώνια φυλακή που το είχαν βάλει οι καλοί.....
Πείτε το άγνοια, αλλά νομίζω πως τα πειράματα που κάνουν εκεί ενέχουν πολλούς κινδύνους....
Μάλλον είναι ο φόβος που προστάζει να μην παίζεις με κάτι που δεν κατανοείς.....
"Qu ils mangent de la brioche"
Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Μάλλον είναι ο φόβος που προστάζει να μην παίζεις με κάτι που δεν κατανοείς.....
Και όταν εμφανίστηκε ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και η ατμομηχανή πιο πριν ακόμη, όλοι φώναζαν πως ήταν ο σατανάς...
Αλοίμονο αν ο φόβος είναι ο οδηγός μας, καήκαμε.
Οι ''ηλίθιοι'' φυσικοί είναι οι κορυφές... τυχαίο; δεν νομίζω.![]()
ναιΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Ναι αλλά ένα μάτσο ηλίθιοι φυσικοί θα το ελευθερώσουν από την αιώνια φυλακή που το είχαν βάλει οι καλοί.....
Πείτε το άγνοια, αλλά νομίζω πως τα πειράματα που κάνουν εκεί ενέχουν πολλούς κινδύνους....
ασε που στο τελος θα χασουν την δουλεια τους και οι παπαδες![]()
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Μιλάω περισσότερο για τη δική μου άγνοια...Αρχικά δημιουργήθηκε από notakos600
Και όταν εμφανίστηκε ο κινητήρας εσωτερικής καύσης και η ατμομηχανή πιο πριν ακόμη, όλοι φώναζαν πως ήταν ο σατανάς...
Αλοίμονο αν ο φόβος είναι ο οδηγός μας, καήκαμε.
Οι ''ηλίθιοι'' φυσικοί είναι οι κορυφές... τυχαίο; δεν νομίζω.![]()
Συμφωνώ πως είναι οι καλύτεροι, αλλοιώς δεν θα ήταν εκεί....
Ζούμε μεγάλες στιγμές, και με το πέρας της ανάλυσης των υπέρογκων δεδομένων, πολλά πράγματα θα αλλάξουν, θα αναθεωρηθούν, θα προστεθούν, θα εξαλειφθούν κλπ.
Τα παιδιά μας θα διδάσκονται τελείως διαφορετικά τη δημιουργεία του σύμπαντος, τη σύσταση της ύλης, τα σωματίδια κλπ., από εμάς....
Και να προστεθούν κι άλλοι άνεργοι στο καζάνι????Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
ναι
ασε που στο τελος θα χασουν την δουλεια τους και οι παπαδες![]()
Ζήτω που καήκαμε....![]()
Να είσαι σίγουρος πως πάντα θα είναι χρήσιμοι, γιατί πάντα υπάρχουν οι πιστοί και οι άπιστοι (σε τί, είναι άλλο θέμα)
Το Warp drive είναι σε εξέλιξη δηλαδής.Αρχικά δημιουργήθηκε από sergiosm
Δημιούργησαν 38 άτομα αντιύλης στο CERN
Τριάντα οκτώ άτομα της μυστηριώδους αντιύλης είχαν για ένα κλάσμα του δευτερολέπτου στη διάθεσή τους, επιστήμονες του CERN. Είναι η πρώτη φορά που κατάφεραν να «παγιδεύσουν» την ουσία η οποία στην αρχή του Σύμπαντος θεωρείται ότι ήταν τόση πολλή όση και η ύλη αλλά στη συνέχεια εξαφανίστηκε.
.
.
.
.
.
«Για λόγους που κανείς δεν ξέρει ακόμη η ύλη επικράτησε της αντιύλης» λέει ο φυσικός του CERN Τζέφρι Χανγκστ. «Για το λόγο αυτό είναι πολύ ικανοποιητική εξέλιξη να ξέρουμε ότι μέσα στον μηχανισμό που δημιούργησε το πρόγραμμα Alpha, βρίσκονται σταθερά, άτομα αντιύλης. Αυτό μας εμπνέει να συνεχίσουμε τη δουλειά για να βρούμε τα μυστικά της».
http://www.nooz.gr/world/dimioirgisa...iilis-sto-cern
Είμαστε σε αναμονή.
συμφωνωΑρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Να είσαι σίγουρος πως πάντα θα είναι χρήσιμοι, γιατί πάντα υπάρχουν οι πιστοί και οι άπιστοι (σε τί, είναι άλλο θέμα)
αλλα δεν με ενδιαφερουν αυτοι (οι παπαδες)![]()
στο θεμα μας
και ασχετος να εισαι με το θεμα, οπως εγω, καταλαβαινεις οτι προκειτε για ΤΕΡΑΣΤΙΑ υποθεση το τι γινετε εκει περα
επισης καταλαβαινεις οτι θα παρει ΠΑΑΑΑΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ για να αρχισει να βγαινει μια ακρη
αλλιως αν ηταν απλα τα "προβληματα" θα τα χαν λυσει στα γραφεια τους και στα πανεπιστημια τους και δεν θα μαζευοντουσαν εκει πετωντας τοσα λεφτα..
οποτε εγω θεωρω πως το οτι γινετε εκει θα αποτελεσει ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ για το μελλον της ανθρωποτητας
και για το πως αντιλαμβανομαστε τον κοσμο
-It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
- Hit it.
-------------------------------------------------------------------------------
όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
------------------------------------------------------------------------------
νέα προσθήκη
Definition of a bad boy
Yup!![]()
Όλοι οι sci geeks αναμένουμε.....![]()
Αντε μπας και πουμε επιτέλους το "engage"Αρχικά δημιουργήθηκε από John Steed
Όλοι οι sci geeks αναμένουμε.....![]()
![]()
(τωρα το λένε μονο όσοι εχουν vstrom :rotflmao: )
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais