Ετσι έτσι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Άντε να πούμε, Yamaha και Yamaha...
Μίλησαν όλοι, μίλησαν κι οι KWLI!!!
Βγάλτα από μέσα σου φίλε.... Ξελάφρωσε ...![]()
Αυτή είναι η ομορφιά του φόρουμ![]()
Ετσι έτσι.....Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Άντε να πούμε, Yamaha και Yamaha...
Μίλησαν όλοι, μίλησαν κι οι KWLI!!!
Βγάλτα από μέσα σου φίλε.... Ξελάφρωσε ...![]()
Αυτή είναι η ομορφιά του φόρουμ![]()
ρε καταλαβα...ειρωνευεται ρε αυτος....![]()
:rotflmao:
![]()
παντως μεσα απο την ειρωνια βγαζεις μεγαλες αληθειες ρε φιλε..μεταξυ μας ετσι?![]()
Εσύ ρε σαπσάλη τι μιλάς.......???Αρχικά δημιουργήθηκε από dukeandthecity
ασε που νομίζω οτι το ορθό είναι "KWLOI"![]()
![]()
Μέχρι και μπιμπί ΒΜW πήγες καί 'βαλες στο Μαρόκο για να μην χαλάει,και σου βγήκε κόρη ....
Άχρηστε άντρα...εε..άχρηστε άντρα....![]()
Στων χιλιομέτρων την ερημιά....
..... και στη σιωπή των χρονομέτρων
Ρε φιλαράκι, φυσικά ειρωνευόμαι... Ότι γνώμη και να είχα για κάποιο μηχανάκι, δεν θα τολμούσα να το ξεφωνίσω έτσι, προς σεβασμό των ανθρώπων που το γουστάρουν.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ρε καταλαβα...ειρωνευεται ρε αυτος....![]()
![]()
παντως μεσα απο την ειρωνια βγαζεις μεγαλες αληθειες ρε φιλε..μεταξυ μας ετσι?![]()
Όχι γιατί φοβάμαι τα μπαναρίσματα και τις λοιπές μαλακίες (δεν είμαι 16...) αλλά γιατί ειλικρινά δεν γουστάρω να ξεφτιλίσω κάποιον άνθρωπο ή την επιλογή του...
Το καλό χιούμορ είναι αυτό που γελάει και αυτός που κοροιδεύεις...
Και αν κάποιος δεν δέχεται το χιούμορ των άλλων...
Το ότι έχουμε γίνει κάποιοι πιόνια των εταιρειών που τις χρυσοπληρώνουμε και τις υπερασπιζόμαστε σαν να είναι η μικρή μας αδελφή, δεν μας κάνει να ξεχάσουμε τον αληθινό λόγο για τον οποίο μπαίνουμε και γράφουμε εδώ.
Την αγάπη μας για τις μηχανές...
Τώρα, αν κάποιοι θέλουν να βγάλουν χολή και να προσβάλλουν τους άλλους...
Υπάρχουν και άλλοι χώροι...
(ΠΣΤ μου!!! Καλή φάση τα φόρουμ!!! Χαλάρωσα ...![]()
![]()
)
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
Αστα αυτα...πες μας ποσα σε πληρωνει η γιαμαχα για να τα λες αυτα...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Ρε φιλαράκι, φυσικά ειρωνευόμαι... Ότι γνώμη και να είχα για κάποιο μηχανάκι, δεν θα τολμούσα να το ξεφωνίσω έτσι, προς σεβασμό των ανθρώπων που το γουστάρουν.
Όχι γιατί φοβάμαι τα μπαναρίσματα και τις λοιπές μαλακίες (δεν είμαι 16...) αλλά γιατί ειλικρινά δεν γουστάρω να ξεφτιλίσω κάποιον άνθρωπο ή την επιλογή του...
Το καλό χιούμορ είναι αυτό που γελάει και αυτός που κοροιδεύεις...
Και αν κάποιος δεν δέχεται το χιούμορ των άλλων...
Το ότι έχουμε γίνει κάποιοι πιόνια των εταιρειών που τις χρυσοπληρώνουμε και τις υπερασπιζόμαστε σαν να είναι η μικρή μας αδελφή, δεν μας κάνει να ξεχάσουμε τον αληθινό λόγο για τον οποίο μπαίνουμε και γράφουμε εδώ.
Την αγάπη μας για τις μηχανές...
Τώρα, αν κάποιοι θέλουν να βγάλουν χολή και να προσβάλλουν τους άλλους...
Υπάρχουν και άλλοι χώροι...
(ΠΣΤ μου!!! Καλή φάση τα φόρουμ!!! Χαλάρωσα ...![]()
![]()
)
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
ελα ρε μαλακες μη το σοβαρευετε τοσο πολυ πλακιτσα κανουμε δω μεσα λεμε ξεκολλατε λιγο και χιουμορ κανουμε μη τσιμπατε και γραφετε κατεβατα...
οι επιλογες και οι ετσι και οι αλλιως μαλακιες μας.
πολυ σημασια δινετε σε χαβαλετζιδικο ποστ.
![]()
μαλακα πολυ ευαισθητοι αυτοι με τα γιαμαχα πα πα πα δε τους ξαναλεω τιποτα..![]()
![]()
Ετσι ειμαστε εμεις ... Λειτουργουμε με το συναισθημα και οχι με την λογικη.Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
ελα ρε μαλακες μη το σοβαρευετε τοσο πολυ πλακιτσα κανουμε δω μεσα λεμε ξεκολλατε λιγο και χιουμορ κανουμε μη τσιμπατε και γραφετε κατεβατα...
οι επιλογες και οι ετσι και οι αλλιως μαλακιες μας.
πολυ σημασια δινετε σε χαβαλετζιδικο ποστ.
![]()
μαλακα πολυ ευαισθητοι αυτοι με τα γιαμαχα πα πα πα δε τους ξαναλεω τιποτα..![]()
![]()
![]()
![]()
Το να γερνάς είναι καλύτερο από την εναλλακτική λύση: δηλαδή να πεθαίνεις νέος!!!
Αισθηματία!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ετσι ειμαστε εμεις ... Λειτουργουμε με το συναισθημα και οχι με την λογικη.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μετά την ετήσια 2008, γνωστός στην πιάτσα και ως "Το σαλιγκάρι που έτυχε σε άλλους..."
XR
XTR
XJR
There are old pilots and there are bold pilots, but there are no old bold pilots.
να το προσέξεις αυτό...Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ετσι ειμαστε εμεις ... Λειτουργουμε με το συναισθημα και οχι με την λογικη.![]()
![]()
γιατί τα ίδια λένε και οι γυναίκες..
Ναι και προσεχε μην τυχον και μου αρεσεις γιατι θα θελω να σε καβαλησω οπως και το τενερε...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Αισθηματία!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Εγώ είμαι όμορφος ρε, δεν έχω τη μούρη της Τενερέ σου!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από peskandritsos
Ναι και προσεχε μην τυχον και μου αρεσεις γιατι θα θελω να σε καβαλησω οπως και το τενερε...![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
![]()
XR
XTR
XJR
Ουστ ρε παλιογλυωδη καγκουρογαμοσαλιγκαροσαυρε...Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Εγώ είμαι όμορφος ρε, δεν έχω τη μούρη της Τενερέ σου!!!:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
![]()
:hypnotize
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΛΕΟΣ!!!
XR
XTR
XJR
Καλύτερα να υπερασπίζεσαι κάτι τέτοιο παρά πουλημένες ομάδες που η αναλογία Ελλήνων παιχτών με αλλοδαπούς είναι 1/20Αρχικά δημιουργήθηκε από XT_Billy
Το ότι έχουμε γίνει κάποιοι πιόνια των εταιρειών που τις χρυσοπληρώνουμε και τις υπερασπιζόμαστε![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο