Σελίδα 16 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 366

Θέμα: R6 2008 Vs Gsxr 600 K8

Παλαιό μέλος Το avatar του/της sakisvolos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giannisfitros
    edo egw exo anoiksei me inova mou. pou exei 7 aloga...den 8a anoiksei o allos pou exei 130?
    Ναι καλά τα λες και άγια όλοι μας έχουν τελικιάσει ότι όχημα έχουμε αλλά όχι όπου να 'ναι έτσι ?
    Και προσωπικά εμένα δεν με νοιάζει το τι όχημα έχει ο άλλος για να πάρω εγώ πιο γρήγορο για να
    μη μπορεί να μου τη βγει έτσι?

Ο μάγκας φίλος μας ο Λευτέρης που έχει ένα στόμα σαν τον πάτο του και λέει λογάκια που δεν θα
    έπρεπε γιατί δεν με ξέρει καθόλου είναι ένα μικρός και επικίνδυνος κάγκουρας που θα ανοίγει τα
    γκάζια τέρμα χωρίς την αίσθηση του χώρου-χρόνου με ότι αυτό συνεπάγεται!

1) ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΠΛΩΜΑ ΟΥΤΕ ΤΗΝ Α1 ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ!

2) Μόλις του την είπαν κάποιοι εδώ άνοιξε ένα στόμα σαν τον κώλο του! Αρα είναι και οξύθυμος (μάλλον)
    και αυτό μόνο καλό δεν είναι για έναν οδηγό πόσο μάλλον για οδηγό μοτοσυκλέτας!

3) Σίγουρα λόγω του νεαρού της ηλικίας του το μυαλό το έχει πάνω από το κεφάλι του!

Αυτά τα τρία δεν είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός?

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
    Ναι καλά τα λες και άγια όλοι μας έχουν τελικιάσει ότι όχημα έχουμε αλλά όχι όπου να 'ναι έτσι ?
    Και προσωπικά εμένα δεν με νοιάζει το τι όχημα έχει ο άλλος για να πάρω εγώ πιο γρήγορο για να
    μη μπορεί να μου τη βγει έτσι?

Ο μάγκας φίλος μας ο Λευτέρης που έχει ένα στόμα σαν τον πάτο του και λέει λογάκια που δεν θα
    έπρεπε γιατί δεν με ξέρει καθόλου είναι ένα μικρός και επικίνδυνος κάγκουρας που θα ανοίγει τα
    γκάζια τέρμα χωρίς την αίσθηση του χώρου-χρόνου με ότι αυτό συνεπάγεται!

2) Μόλις του την είπαν κάποιοι εδώ άνοιξε ένα στόμα σαν τον κώλο του! Αρα είναι και οξύθυμος (μάλλον)
    και αυτό μόνο καλό δεν είναι για έναν οδηγό πόσο μάλλον για οδηγό μοτοσυκλέτας!

3) Σίγουρα λόγω του νεαρού της ηλικίας του το μυαλό το έχει πάνω από το κεφάλι του!

Αυτά τα τρία δεν είναι ένας επικίνδυνος συνδυασμός?
    Συμφωνώ σχεδόν σε όλα (γιατί δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε τα πάντα λόγω ηλικίας.. η παιδεία κάνει την διαφορά..), θέλω απλώς να πω για να μην αδικούμε παραπάνω τον Λευτέρη ότι έχει δίπλωμα για Α1 από ότι λέει..

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Ρε φιλαράκι όλοι καταλαβαίνουμε την ανυπομονησία σου. άκου όμως τα λόγια σου:

...den me endiaferei an tha to teliwsw to ergaleio!!!!

... k apo ti stigmh p den trexw sxedon pote...

και από την άλλη λές

...to rs 125 m fenetai poli ligo pia!!!

...exw odigisei 600 ss panw apo 5 fores exw odigisei z1000 p exei o pateras m.. k to exw paei 250.. k gsxr1000k6 tou 3aderfou m.. ikanopioimenos???

Τελικά τι ισχύει ρε μαν? Τρέχεις η δεν τρέχεις? Το RS έχει πάνω απο 30 άλογα και είναι πούπουλο αλλά σου φαίνεται λίγο? Μήπως τρέχεις ρε φίλε μου? Εμένα δεν μου φάινεσαι για πολύ συγκρατημένος και εγώ πιστεύω δικαιούμαι να στην πώ επειδή έχω 14 μήνες το fz6 και δεν το έχω τελικιάσει ακόμα, ενώ εσύ σε μια βόλτα με το z1000 το πήγες 250!

Αυτά στα λέω όχι για να στην πώ η να το παίξω συγκρατημένος, πίστεψε με δεν είμαι, απλά για να σου δείξω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις. Δεν μου φαίνεσαι ο τύπος του συγκρατημένου πώς να το κάνουμε!! Για σκέψου λίγο...
    Chris

Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Συμφωνώ σχεδόν σε όλα (γιατί δεν πρέπει να τσουβαλιάζουμε τα πάντα λόγω ηλικίας.. η παιδεία κάνει την διαφορά..), θέλω απλώς να πω για να μην αδικούμε παραπάνω τον Λευτέρη ότι έχει δίπλωμα για Α1 από ότι λέει..
    Εντάξει κάπου έχεις δίκιο,αλλά ο κανόνας λέει ότι σε αυτή την ηλικία το μυαλό είναι πάνω από το
    κεφάλι και η εξαίρεση στον κανόνα είναι να είναι συνετό κάποιο άτομο, ασχέτως της παιδείας συνήθως!

Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
    Ρε φιλαράκι όλοι καταλαβαίνουμε την ανυπομονησία σου. άκου όμως τα λόγια σου:

...den me endiaferei an tha to teliwsw to ergaleio!!!!

... k apo ti stigmh p den trexw sxedon pote...

και από την άλλη λές

...to rs 125 m fenetai poli ligo pia!!!

...exw odigisei 600 ss panw apo 5 fores exw odigisei z1000 p exei o pateras m.. k to exw paei 250.. k gsxr1000k6 tou 3aderfou m.. ikanopioimenos???

Τελικά τι ισχύει ρε μαν? Τρέχεις η δεν τρέχεις? Το RS έχει πάνω απο 30 άλογα και είναι πούπουλο αλλά σου φαίνεται λίγο? Μήπως τρέχεις ρε φίλε μου? Εμένα δεν μου φάινεσαι για πολύ συγκρατημένος και εγώ πιστεύω δικαιούμαι να στην πώ επειδή έχω 14 μήνες το fz6 και δεν το έχω τελικιάσει ακόμα, ενώ εσύ σε μια βόλτα με το z1000 το πήγες 250!

Αυτά στα λέω όχι για να στην πώ η να το παίξω συγκρατημένος, πίστεψε με δεν είμαι, απλά για να σου δείξω ότι φάσκεις και αντιφάσκεις. Δεν μου φαίνεσαι ο τύπος του συγκρατημένου πώς να το κάνουμε!! Για σκέψου λίγο...
    Κάτι μου λέει ότι δεν θα πάρεις απάντηση φίλε cartman!

Καλημέρα!

balls of steel Το avatar του/της p@nos
    ρε παιδια δεν καθομαι να διαβασω το θρεντ απ'την αρχη αλλα τσαμπα κουβεντα γινεται...

το βασικοτερο δε σκεφτηκατε...

πως ειναι δυνατον καποιος που μολις τελειωσε το σχολειο να παρει μια μηχανη που κανει 11,000?

δηλαδη που θα βρει τα λεφτα?

απλα δε γινεται...

οποτε τσαμπα το συζητατε το θεμα

Μανιβελάτο μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από epp1640
    Μ@λ@κ@ το epic thread.. συναγωνίζεται στα ίσα το thread με τον εκλεκτό (ενδεχομένως και να το περνάει, σε ευθεία αν ανοίξουν τα thread συγχρόνως και το έχει γράψει ο ρόσι).. Μπούρδες με το τσουβάλι.. κάρο λέμε.. Απορώ πως δεν καραφλιάζουν κάποια παιδιά (σχετικό αυτό ) που ασχολούνται πιο σοβαρά από μας τους mainstream με το άθλημα και μπαίνουν και πίστα τακτικά. Το πιο ωραίο από όλα με αυτά τα thread είναι ότι εκεί που δεν το περιμένεις με το που θα εμφανιστεί ο πρώτος κάγκουρας, τσουπ, all of a sudden να τους άλλους 2-3 που τόσο καιρό κρύβονταν και ξεκινάει το παραλήρημα. Πέρνα με να σε περνώ να ανεβούμε το βουνό.. Το ένα περνάει το άλλο, και τα δυο τον μπόμπο..

Μετά βίας συγκρατούμαι γιατί έχω εκεί μερικές απορίες και διαπιστώσεις για εσάς τους 2-3

1) Επειδή σας έχει πιάσει και ένα άγχος εκεί με το ποιο περνάει ποιο.. για λύστε μου μία απορία.. πιστεύετε ότι θα το "τελειώσετε" το εργαλείο και δεν θα έχει ας πούμε να σας προσφέρει κάτι άλλο?

2) Έχετε εξαντλήσει τις δυνατότητες του aprilia rs 125 ή απλά το έχετε ανοίξει 2 φορές σε ευθεία?

3) Έχετε οδηγήσει ποτέ τετρακύλινδρο μηχανάκι? Έστω ένα ταπεινό super four, όχι ένα 600 ss..

4) Ο κύριος με τον αναλυτικό πίνακα (Περαστικός -> περασμένοι) είναι ταλέντο.. Μετά σου λέει τεχνικοί διευθυντές, στρατηγικές και φίφες.. εσένα θέλουν στα moto gp οι ομάδες να δουν προκοπή..

5) Αφού δεν σας ενδιαφέρει η ταχύτητα, γιατί έχετε φάει τον κόσμο για το ποιο έχει όχι καλύτερη τελική, όχι ρεπρίζ, όχι από στάση και δεν ξέρω εγώ τι άλλο.. Όχι γιατί αν δεν σε ενδιαφέρει τόσο η ταχύτητα μάλλον σε καλύπτει και ένα ninja 250..

6) Όλοι νοιάζεστε για το άν έχει 10 μουλάρια παραπάνω, έναν να ρωτήσει για τα φρένα δεν είδα..

7) Α και όλα τα παραπάνω στα 18.. Χωρίς δίπλωμα.. (το οποίο προφανώς και δεν υπήρχε ούτε τα προηγούμενα δύο χρόνια του rs)

8) Και τέλος για λύστε μου μία απορία.. Πως διάολο ένας 18 χρονος μιλάει με τόση άνεση, τι ένα χιλιάρικο πάνω τι ένα κάτω για μοτοσυκλέτες που κοστίζουν πάνω κάτω δέκα χιλιάρικα.. Όχι τπτ άλλο να μου πείτε και μένα το κόλπο που παιδεύομαι με ιδιαίτερα και κώδικα και μένω πάλι με το ybr.. εκτός και αν είστε παιδιά ταχυδρόμου γιατί τότε πάω πάσο
    Το σκεφτήκαμε..

Παλαιό μέλος
    loipon...den me noiazei an me lete kagoura i oxi.....to z1000 k to gsxr to etrexa sto nintmpourging stin gemania!!!!! exw 3aqna pei oti den trexw e3w... odigikh paideia exw k apo kapoious edw mesa poli perissoteri... opws fenetai.... sthn ellada den exw paei akoma se pistes....loipon....ola auta ta rwtisa gia apli pliroforish!!!! den 3ana asxoloume... gt kanw mia erwtish k petageste oloi oi empeiroi k asfaleis odigoi.... ena p na exei kanei paranomia.. den iparxei edw mesa!!! xaxaxa eleos... egw toulaxiston milaw adrikia.... k lew oti ginetai ... eseis m ti lete.... edw k e3w eiste s..... sto dromo!!!!!! telospantwn... kai to mixanaki tha to exw se2 mish mines.. tha evaza fotos... alla den einai k kapoios p na ton noiazei pragmatika auto.. oloi tha koita3etai na m tin peite pali!!!!! lathos diko m.. p rwtisa edw.... osoi katalavan katalavan... anaferomai se merikous..!!!! k opoios arxizei ntailikia edw mesa... opws sakis px... den ftaiw egw man.... den me 3ereis k apo xthes... e3alloi milame gia na exoume antiparatheseis... alla otan 3efeugeis 3efeugw k egw....
    R6 08 for Life..!!!!! Iparxei logos pou o Rossi Odigei... YAMAHA...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos

Ναι ρε Σάκη δίκαιο έχεις στα άλλα, δηλαδή όμως όταν με το καλό αν πάρω την ninja το καλοκαίρι και δεν θα έχω δίπλωμα θα είμαι και εγώ επικίνδυνος??? Το δίπλωμα είναι μια εξέταση για το αν ξέρεις να οδηγείς ναι ή όχι...Δεν λέω παράνομος θα είμαι και δεν λέω ότι είμαι το άγιο παιδάκι που δεν θα τρέχει καθόλου και δεν θα θελήσει μια στιγμή να την ανοίξει γιατί έτσι του ήρθε αλλά αυτά τα κάνουν και οι δήθεν έμπειροι (δεν εννοώ κανέναν από εσάς προς Θεού!!!)...Πες μου και εσύ μέσα στον Βόλο ποτέ σου δεν έχεις κάνει μια σούζα???(με το χέρι στην καρδιά!!!)

big boned μέλος Το avatar του/της cartman
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Lefterissss46
    loipon...den me noiazei an me lete kagoura i oxi.....to z1000 k to gsxr to etrexa sto nintmpourging stin gemania!!!!! exw 3aqna pei oti den trexw e3w... odigikh paideia exw k apo kapoious edw mesa poli perissoteri... opws fenetai.... sthn ellada den exw paei akoma se pistes....loipon....ola auta ta rwtisa gia apli pliroforish!!!! den 3ana asxoloume... gt kanw mia erwtish k petageste oloi oi empeiroi k asfaleis odigoi.... ena p na exei kanei paranomia.. den iparxei edw mesa!!! xaxaxa eleos... egw toulaxiston milaw adrikia.... k lew oti ginetai ... eseis m ti lete.... edw k e3w eiste s..... sto dromo!!!!!! telospantwn... kai to mixanaki tha to exw se2 mish mines.. tha evaza fotos... alla den einai k kapoios p na ton noiazei pragmatika auto.. oloi tha koita3etai na m tin peite pali!!!!! lathos diko m.. p rwtisa edw.... osoi katalavan katalavan... anaferomai se merikous..!!!! k opoios arxizei ntailikia edw mesa... opws sakis px... den ftaiw egw man.... den me 3ereis k apo xthes... e3alloi milame gia na exoume antiparatheseis... alla otan 3efeugeis 3efeugw k egw....
    Φίλε χαλάρωσε! Αν σε παρεξηγήσαμε εσύ φταίς που άρχισες να μιλάς για ιπποδυνάμεις, πιο είναι το πιο δυνατό μηχανάκι και λοιπές π@π@ρολογίες. Άσε που δεν έχεις και δίπλωμα αλλά μπαίνεις και σε πίστες στο εξωτερικό
    Chris

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    ciao..

καιρο εχω να μπω μοτο.γρ

καθομουν κ διαβαζα λιγο

μονο ο ζευκας εχει πιασει το νοημα

απ οτι καταλαβαινω ο φιλος μας ειναι μικρος σχετικα..

με το να του πατε κοντρα θα αντιδρασει κ αυτος με τη σειρα του, λογικο ειναι.

δν κερδιζετε τπτ με το να βριζετε η να κοροιδευετε το παιδι.

πανο 11κ δν ειναι πολλα ρε εννοω οτι πολλοι γονεις παιρνουν πχ αμαξι στα παιδια τους που κανει πανω απο 11κ προφανως δν το παιρνει μονος του..

λοιπον φιλε μου λευτερη που εισαι κ ροσσι

κ γω αν ειχα τη δυνατοτητα θα ειχα ρ6 απ τα 15 μου ελπιζω να το παρω τωρα στα 20 τεσπα

το μηχανακι που ειχες ειναι το καλυτερο που μπορουσες να χεις κ εμαθες πανω του απ οτι καταλαβαινω οποτε λογικα εισαι ετοιμος για το 600. ειναι λογικο να σου φαινεται λιγο..

το θεμα του διπλωματος δν ειναι για να μη σε γραψουν οι μπατσοι, ουτε γιατι δν ξερεις να οδηγεις, δν σου μαθαινει τπτ το διπλωμα, απλα χωρις αυτο παιρνεις το εξης ρισκο, σε περιπτωση ατυχηματος ετσι κ χτυπησεις με καποιον αλλο φταις δε φταις τη γαμησες! βεβαια μακαρι να μη συμβει ποτε τπτ αλλα καλο θα ειναι γενικοτερα στη ζωη σου να ελαχιστοποιεις τα ρισκα γιατι ποτε δν ξερεις τι γινεται.. γι αυτο σκεψου το πιο σοβαρα αυτο το θεμα.

κοιτα κ γω σε λιγο καιρο που θα παρω παρομοιο μηχανακι χωρις διπλωμα θα ειμαι, αλλα αλλο να μην εχεις 2 μηνες κ αλλο 2 χρονια... εγω θα σου λεγα να κανεις λιγο υπομονη.. all good things come to those who wait..

οσο για το θεμα της ιπποδυναμης κ τελικης κλπ κλπ κλπ.. μην ασχολεισαι τοσο ολα τα ιδια ειναι.. κ ποτε μην ψαρωνεις με τα νουμερα, η με μηχανακια.. παντα ο οδηγος μετραει.. κ σε κοντρα στην ευθεια που υποτιθεται φαινεται η μηχανη εχω δει 600 του 03 να περναει 08.. απλα ο ενας αναβατης ηξερε να κανει καλυτερα εκκινησεις.. τεσπα διαβασα οτι εκανες κ καρτ απο μικρος αρα εχεις μια ιδεα απο πιστες κ χρονομετρα κλπ. ο κινδυνος ειναι σαφως μικροτερος στην πιστα κ εκει φαινεται κ ο οδηγος, οποτε πιστευω αν ξεκινησεις σιγα σιγα να ασχολεισαι θα σου αρεσει πολυ! αν δν εχεις βαλει το ρς ακομα, χανεις τα καλυτερα! θα δεις ενα αλλο κοσμο κ μια αλλη πλευρα στο μηχανακι σου.. ειναι σημαντικο σε οσους αρεσουν τα μηχανοκινητα γενικοτερα να ανακαλυπτουν τις πιστες κ να ξεκολλανε λιγο το μυαλο τους απ τις κοντρες στο δρομο, ετσι θα ειχαμε κ λιγοτερα ατυχηματα κ λιγοτερα χαμενα ταλεντα που τρεχουν σε λαθος τοπους. τεσπα θελω να πω καλυτερα να καυλωσεις με το να κατεβαζεις χρονους, παρα με ποσους ιππους εχει κ ποιο εχει καλυτερο high score στην τελικη.. δν αναφερομαι μονο σε σενα γενικα μιλαω δν ξερω πως σκεφτεσαι αλλα τεσπα θα τα δεις μονος σου σιγα σιγα..

wow μεγαλο βγηκε το ποστ..

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ciao..

καιρο εχω να μπω μοτο.γρ

καθομουν κ διαβαζα λιγο

πανο 11κ δν ειναι πολλα ρε εννοω οτι πολλοι γονεις παιρνουν πχ αμαξι στα παιδια τους που κανει πανω απο 11κ προφανως δν το παιρνει μονος του..

κ γω αν ειχα τη δυνατοτητα θα ειχα ρ6 απ τα 15 μου ελπιζω να το παρω τωρα στα 20 τεσπα

το μηχανακι που ειχες ειναι το καλυτερο που μπορουσες να χεις κ εμαθες πανω του απ οτι καταλαβαινω οποτε λογικα εισαι ετοιμος για το 600. ειναι λογικο να σου φαινεται λιγο..

το θεμα του διπλωματος δν ειναι για να μη σε γραψουν οι μπατσοι, ουτε γιατι δν ξερεις να οδηγεις, δν σου μαθαινει τπτ το διπλωμα, απλα χωρις αυτο παιρνεις το εξης ρισκο, σε περιπτωση ατυχηματος ετσι κ χτυπησεις με καποιον αλλο φταις δε φταις τη γαμησες! βεβαια μακαρι να μη συμβει ποτε τπτ αλλα καλο θα ειναι γενικοτερα στη ζωη σου να ελαχιστοποιεις τα ρισκα γιατι ποτε δν ξερεις τι γινεται.. γι αυτο σκεψου το πιο σοβαρα αυτο το θεμα.

κοιτα κ γω σε λιγο καιρο που θα παρω παρομοιο μηχανακι χωρις διπλωμα θα ειμαι, αλλα αλλο να μην εχεις 2 μηνες κ αλλο 2 χρονια... εγω θα σου λεγα να κανεις λιγο υπομονη.. all good things come to those who wait..

οσο για το θεμα της ιπποδυναμης κ τελικης κλπ κλπ κλπ.. μην ασχολεισαι τοσο ολα τα ιδια ειναι.. κ ποτε μην ψαρωνεις με τα νουμερα, η με μηχανακια.. παντα ο οδηγος μετραει.. κ σε κοντρα στην ευθεια που υποτιθεται φαινεται η μηχανη εχω δει 600 του 03 να περναει 08.. απλα ο ενας αναβατης ηξερε να κανει καλυτερα εκκινησεις.. τεσπα διαβασα οτι εκανες κ καρτ απο μικρος αρα εχεις μια ιδεα απο πιστες κ χρονομετρα κλπ. ο κινδυνος ειναι σαφως μικροτερος στην πιστα κ εκει φαινεται κ ο οδηγος, οποτε πιστευω αν ξεκινησεις σιγα σιγα να ασχολεισαι θα σου αρεσει πολυ! αν δν εχεις βαλει το ρς ακομα, χανεις τα καλυτερα! θα δεις ενα αλλο κοσμο κ μια αλλη πλευρα στο μηχανακι σου.. ειναι σημαντικο σε οσους αρεσουν τα μηχανοκινητα γενικοτερα να ανακαλυπτουν τις πιστες κ να ξεκολλανε λιγο το μυαλο τους απ τις κοντρες στο δρομο, ετσι θα ειχαμε κ λιγοτερα ατυχηματα κ λιγοτερα χαμενα ταλεντα που τρεχουν σε λαθος τοπους. τεσπα θελω να πω καλυτερα να καυλωσεις με το να κατεβαζεις χρονους, παρα με ποσους ιππους εχει κ ποιο εχει καλυτερο high score στην τελικη.. δν αναφερομαι μονο σε σενα γενικα μιλαω δν ξερω πως σκεφτεσαι αλλα τεσπα θα τα δεις μονος σου σιγα σιγα..

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    ciao..

καιρο εχω να μπω μοτο.γρ

καθομουν κ διαβαζα λιγο

Ωραιος ο Μπιλ το καλυτερο ποστ που διαβασα μεχρι στιγμης
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Έχει γεμίσει ο τόπος απο πιτσιρικάδες χωρίς δίπλωμα που κάνουν ταρζανιές
    και παίρνουν τον κόσμο στο λαιμό τους. Έχουμε ζήσει τραγικά δυστυχήματα!!
    Μάνες και μάλιστα εγγυμονούσες επιβαίνοντες στα αυτοκίνητα να χάνουν τα
    παιδιά τους επειδή πέφτει ένας γρηγόρης (πιτσιρικάς συνήθως) πάνω τους γιατί
    δεν πήρε καλα τη στροφή στα 160 χλμ και έφυγε! Έχουν χαθεί ανθρώπινες ζωές
    με γρηγόρηδες σαν και δ'αύτους που λένε δεν θα τρέχουν και τα λοιπά, και θα σου
    πω οτι αυτό ΔΕΝ έχει να κάνει με δίπλωμα αλλά με το μυαλό του πιτσιρικά!
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Artificial Spammer Το avatar του/της Elle
    Σκεφτείτε λίγο γιατί πρέπει κάποιος να έχει κλεισμένα τα 21+ για να βγάλει δίπλωμα;
    Είναι χαζομάρα το σύστημα; Δε νομίζω. Το μυαλό του μικρότερου είναι γεμάτο αδρεναλίνη
    και ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να κάνει και πως θα αντιδρασει άμα έχει ένα R6 ανάμεσα στα πόδια
    του! Σε περίπτωση δυστυχήματος με μια μικρή έστω σύγκρουση, ο οδηγός του οχήματος
    με το οποίο συγκρούστηκε πιστεύετε να το δεχτεί? Πόσες πιθανότητες υπάρχουν;
    Η πιο κλασική δικαστικώς διεκδίκηση είναι αυτή της Ψυχικής οδήνης που ξεπερνά
    άνετα τα 5.000 ευρώ αναλόγως την περίπτωση και το δικηγόρο. Χωρις δίπλωμα δεν
    τη βγάζεις καθαρή. Άμα με τρακάρεις και δεν έχεις δίπλωμα πως θα μου επισκευάσεις
    το αυτοκίνητο τη στιγμή που η ασφάλεια σου εμένα δε θα με αποζημιώσει επειδή
    σ'έπιασε εσένα μούρλα να οδηγήσεις δίχως δίπλωμα; Τι θα κάνεις σ'αυτή την περίπτωση;
    :a36: Θεσσαλικό κλιμάκιο :a36:
    :a07:Τη λένε Μαίρη
    Ζητείται νεαρός για delivery σε πιτσαρία με GSXR hayabusa K8

Σελίδα 16 από 25 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718192021 ... ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. Gsxr 600 K8
    από pantheo στο forum Suzuki GSXR's
    Απαντήσεις: 67
    Τελευταίο μήνυμα: 07/04/2008, 22:28

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε