ρε παιδια καποιος μοντ να κλειδωσει το θεμα, δε μπορω να σταματησω να γραφω...
![]()
![]()
![]()
ακου εκει να μου στειλεις φωτογραφια με τη γκομενα![]()
![]()
![]()
![]()
δεν διαφωνησα με το γεγονος ο,τι τα μαθηματικα εξηγουν τα παντα...ρωτησα ομως γιατι εξηγουν τα παντα...δεν διαφωνω σχετικα με την χρησιμοτητα των μαθηματικων,διαφωνω με την φιλοσοφια που τα διδασκουν εδω...Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
χμμμμ...
μαλλον δε ξερεις να διαβαζεις...
εργαψες οτι εγραψα προ ολιγου...
τι να πω
αλλα και παλι, μηχανικος σπουδαζω, οχι μαθηματικος...
ησουν με καμια απο τις περιστασιακες οταν απαντησες και δεν ειδες τι εγραψα μηπως?
![]()
![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
αφου αμφιβαλλεις ρε μποη!Αρχικά δημιουργήθηκε από p@nos
![]()
![]()
![]()
The sickness
με αυτά που έχεις γράψει , είσαι ικανός να στείλεις φότο της angelinas jolie με λεζάντα κάτω δεξία www.hotgirls.com και να αρχίσεις της θεωρίες οτι την έβγαλε για πάρτυ σου...αν δεν την έβγαλε όντωςΑρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
στειλε μια διευθυνση να σου στειλω και το βιβλιο αν θες....να σου στειλω και καμμια φωτο μου με την κοπελια αν αμφιβαλεις...αλλα ξεφυγαμε απο το θεμα,το πηγαμε προσωπικα...δεν εχουμε τιποτα να χωρισουμε παιδια...τελοσπαντων,αποχωρω γιατι δεν θελω να χαλιομαστε ετσι μεταξυ μας...μπαλα θα παιζαμε μαζι.....![]()
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
ειπαμε,μιλαω ειλικρινα...θα ημανε κι εγω στην φωτο..τεσπα,αλλου παει το θεμα....γεια σας και χαρας σας παιδια!Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
με αυτά που έχεις γράψει , είσαι ικανός να στείλεις φότο της angelinas jolie με λεζάντα κάτω δεξία www.hotgirls.com και να αρχίσεις της θεωρίες οτι την έβγαλε για πάρτυ σου...αν δεν την έβγαλε όντως![]()
The sickness
Αρχικά δημιουργήθηκε από mikros boudas
μαλλον φιλε εσυ δεν εχεις ιδεα πως δουλευουν τα μαθηματικα,χωρις να θελω να προβαλλω εναν αριστουχο,τα μαθηματικα ουσιαστικα ειναι εφαρμογη μοντελων....που εχουν φτιαχτει να εξυπηρετουν προβληματα...εκτος αν εχεις δικα σου μοντελα...
τα μαθηματικα δεν φτιακτηκαν...ειναι γλωσσα...ειναι η γλωσσα της φυσικης και καθε επιστημης που σχετιζεται με αυτην.Ειναι η λογικη αποτυπωμενη σε χαρτι.Με την καμια δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη για αυτα...δεν ειναι αυτα που καναμε στο λυκειο!Ουτε αυτα που κανεις στη σχολη σου..(τι νομιζες τυχαια το μαθηματικο ειναι απο τα πιο δυσκολα αει???)Ασ τα αφησουμε να τα σχολειαζουν ανθρωποι που πραγματικα ξερουν και μιλανε...χρωσταμε πολλα σε αυτη την δημιουργια του ανθρωπου που τον βοηθησε να παει τοσο μπροστα..![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
τα μαθηματικα δεν φτιακτηκαν...ειναι γλωσσα...ειναι η γλωσσα της φυσικης και καθε επιστημης που σχετιζεται με αυτην.Ειναι η λογικη αποτυπωμενη σε χαρτι.Με την καμια δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη για αυτα...δεν ειναι αυτα που καναμε στο λυκειο!Ουτε αυτα που κανεις στη σχολη σου..(τι νομιζες τυχαια το μαθηματικο ειναι απο τα πιο δυσκολα αει???)Ασ τα αφησουμε να τα σχολειαζουν ανθρωποι που πραγματικα ξερουν και μιλανε...χρωσταμε πολλα σε αυτη την δημιουργια του ανθρωπου που τον βοηθησε να παει τοσο μπροστα..![]()
αυτο ακριβως θελω κι εγω να πω αλλα ο φιλος μονο να κοροιδευει ξερει,ειναι μοντελα που λειτουργουν με λογικη για να εξηγησουν και να λυσουν πραγματικα προβληματα...ειπαμε,συναντηση μονο...Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
τα μαθηματικα δεν φτιακτηκαν...ειναι γλωσσα...ειναι η γλωσσα της φησυκης και καθε επιστημης που σχετιζεται με αυτην.Ειναι η λογικη αποτυπωμενη σε χαρτι.Με την καμια δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη για αυτα...δεν ειναι αυτα που καναμε στο λυκειο!Ουτε αυτα που κανεις στη σχολη σου..(τι νομιζες τυχαια το μαθηματικο ειναι απο τα πιο δυσκολα αει???)Ασ τα αφησουμε να τα σχολειαζουν ανθρωποι που πραγματικα ξερουν και μιλανε...χρωσταμε πολλα σε αυτη την δημιουργια του ανθρωπου που τον βοηθησε να παει τοσο μπροστα..![]()
The sickness
Αρχικά δημιουργήθηκε από YZF rider
τα μαθηματικα δεν φτιακτηκαν...ειναι γλωσσα...ειναι η γλωσσα της φυσικης και καθε επιστημης που σχετιζεται με αυτην.Ειναι η λογικη αποτυπωμενη σε χαρτι.Με την καμια δεν μπορεις να εκφερεις γνωμη για αυτα...δεν ειναι αυτα που καναμε στο λυκειο!Ουτε αυτα που κανεις στη σχολη σου..(τι νομιζες τυχαια το μαθηματικο ειναι απο τα πιο δυσκολα αει???)Ασ τα αφησουμε να τα σχολειαζουν ανθρωποι που πραγματικα ξερουν για αυτα...χρωσταμε πολλα σε αυτη την δημιουργια του ανθρωπου που τον βοηθησε να παει τοσο μπροστα..![]()
αυτο ακριβως θελω κι εγω να πω αλλα ο φιλος μονο να κοροιδευει ξερει,ειναι μοντελα που φιαχτηκαν με λογικη για να εξηγησουν και να λυσουν πραγματικα προβληματα...ειπαμε,συναντηση μονο...
![]()
![]()
![]()
![]()
πες μου που το εγραψα αυτο!!!
οσο για την κοροιδια, εσυ κοροιδευεις εδω και πολλα ποστ!!!
ρπμ εχεις μπερδεψει τα ελληνικα με τα μεξικανικα?
και επειδη δε θελω να συμμετεχω αλλο σε συζητηση που παει επι προσωπικου,διακοπη συνδρομης...καλη τυχη παιδια![]()
The sickness
Ζητω συγγνωμη απο τους mod που ποσταρα τα ιδια τα μυνηματα...μπορουν να σβηστουν λαθος δικο μου εγινε.....:a13: :a13:
και επειδη δε θελω να συμμετεχω αλλο σε συζητηση που παει επι προσωπικου,διακοπη συνδρομης...καλη τυχη παιδια![]()
κάτσε , μην φεύγεις ...
στην αργεντινή εχει ωραίες γκόμενες???
V - 2 p o W e r
γαζώνουν λέμε...
Αρχικά δημιουργήθηκε από red_monster
κάτσε , μην φεύγεις ...
στην αργεντινή εχει ωραίες γκόμενες???
:rotflmao: :rotflmao:![]()
:rotflmao:
οχι ρε συ..
![]()
![]()
...του κωλλεγίου έγινε πάλι...:rotflmao: :rotflmao:
...no comment για το υπόλοιπο thread...![]()
Μην απορείτε γιατί κάποιοι καβαλάν χωρίς κράνος...το κάνουν για να μη χαλάσει το τυρί που έχουν μεσ'το κεφάλι τους