...επιστροφή από Αγία Παρασκευή (Κεράσοβο) στη διασταύρωση προς Φούρκα, Σαμαρίνα. Πανέμορφος ο Σμόλικας!
Συνέχισα ευθεία προς Σαμαρίνα (Αύγουστος και είχε 6 βαθμούς ψηλά στα Αλπικά!!!).
Μετά δεν είχα κουράγιο για άλλες φωτο. Από Γρεβενά την έπεσα (πολύ κακώς) από Δεσκάτη, Ελασσόνα, Τύρναβο, Λάρισα, προς Αθήνα (850km σε μια μέρα, ολομόναχος). Δεν το ξανακάνω μάνα μουυυυυ....(μόνος μου εννοώ).
Σας ευχαριστώ που με ανεχτίκατε...
Αν έκανα κάτι λάθος, υποβάλω τα ταπινά μου σέβη...νέος γαρ.
Τα λέμε...
![]()
...όλα είναι δρόμος...
ωραίες φωτο. Σε μία μερα μονος σου??Κατάλαβα καλα????? Αν ναι χαρας το κουράγιο σου!!!!!!!!!!!!!! Αντε και στα επόμενα εκδρομικά χλμ και πάντα όρθιος!!!!!!
![]()
Η επιστροφή από Καστάνιανη Κόνιτσας (το χωριό που είχα πάει) προς Αθήνα έγινε σε μία μέρα. Κακός προγραμματισμός διαδρομής λόγω υπερεκτίμησης κάποιων παραγόντων.
Μηδένισα στο χωριό και στην Αθήνα είχε γράψει 850km.!!!; Άντε γειά σου λέω...Ξεκίνησα 09:00 και έφτασα 22:00 Αθήνα. Μετά το Θεολόγο δεν είχα επαφή με το περιβάλλον με πλευρικούς ανέμους να με στέλνουν στο απέναντι να συναντήσω το ΚΤΕΛ για Βόλο.
Δράμα φίλε...![]()
Με παρέα είναι αλλιώς κάνεις και πλάκα...Άσε δράμα...
Το ξανακάνω όμως...!!!Πάντα όρθιοι...
...όλα είναι δρόμος...
21 Μαρτίου στον Άγιο Ιωάννη τον Ρώσο
ex DT 200 89
ex TTR 600 99
ex TDM 900 02
ex GT 200 Vespa 04
XTZ Tenere 08
JARVIS ωραίο μηχάνημα!!!![]()
Η προέκταση της ζελατίνας λέει ή να πάω για την μονοκόματη της GIVI?
Καλούς δρόμους![]()
...όλα είναι δρόμος...
Καλημέρα
το σποιλεράκι κάνει δουλειά (για το ύψος μου 1.75) διώχνει τον αέρα πιο ψηλά και είδα μεγάλη διαφορά στην εθνική, είναι σταθερό και μπαινοβγαίνει στο τσακ, αρνητικό του η τιμή
οι χούφτες που φοράς είναι οι μανίσιες χωρίς τα σπόιλερ?
ex DT 200 89
ex TTR 600 99
ex TDM 900 02
ex GT 200 Vespa 04
XTZ Tenere 08
Καλημέρα.
Οι χούφτες είναι μαμά, δεν έχουν σποιλερ. Και επειδή μετά μου φάνηκε και εμένα λίγo περίεργο έψαξα στην yiamaha (μοτοδυναμική στα αξεσουάρ) και πραγματικά δεν τις έχει με σπόιλερ. Βέβαια υπάρχουν σπόιλερ όπως έχω δει για τις χούφτες αυτές αλλά μήπως τις πουλάνε extra? Τότε (Απρίλιος 2009) που την αγόρασα δεν αναφέρθηκε κάτι. Μήπως η μαμά τις έφερε μετά...δεν γνωρίζω
Thanks![]()
...όλα είναι δρόμος...