Γιατι φιλαρακι?Εδω δεν ειναι του "Παπουλακου" μοναχου?Τι μοτο κι αηδιες.......Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελπίζω να μην πάει μακριά η βαλίτσα.![]()
Ευλογησον:rotflmao:
Γιατι φιλαρακι?Εδω δεν ειναι του "Παπουλακου" μοναχου?Τι μοτο κι αηδιες.......Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Ελπίζω να μην πάει μακριά η βαλίτσα.![]()
Ευλογησον:rotflmao:
«Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»
Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)
http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related
Εντάξει παιδιά.. όντως κούρασε το θέμα και δεν είναι και ο χώρος για τέτοιες συζητήσεις... όποιος θέλει ας μου στείλει ενα pm να τον κατατοπίσω σε πιο "φιλοσοφικά" forum.
Ας μην το συνεχίσουμε γιατί το πάμε φιρί-φιρί για την ταινία ο "Παπά-Σούζας".
Gandalf
Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.
VanDiemen 3 meres BAN mexri na mathei na mhn vrizei tous symforoumites.
To epomeno einai monimo.
eisai νομίζω λάθος !Αρχικά δημιουργήθηκε από Webmaster
VanDiemen 3 meres BAN mexri na mathei na mhn vrizei tous symforoumites.
To epomeno einai monimo.
ριξε καΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΜΠΑΝΟΥΛΑ και στον μικρο βουδακο γιατι προπαγανδιζει βουντου και δαιμονακια με τον εξευρωπαισμενο πλίτικαλυ κορέκτ τρόπο του
εμένα με σκαανδαλίζει, φοβάμαι ότι θα κάνω χάισάιντ στην οδό Σόλωνος....
Αρχικά δημιουργήθηκε από macrozan
eisai νομίζω λάθος !
ριξε καΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΜΙΑ ΑΠΕΝΤΑΗΜΕΡΗ ΜΠΑΝΟΥΛΑ και στον μικρο βουδακο γιατι προπαγανδιζει βουντου και δαιμονακια με τον εξευρωπαισμενο πλίτικαλυ κορέκτ τρόπο του
εμένα με σκαανδαλίζει, φοβάμαι ότι θα κάνω χάισάιντ στην οδό Σόλωνος....μαλλον υπαρχει προβλημα στην γραφη και στην αναγνωση.το συστημα παυλιδη δουλευει καλα,το εχω παρακολουθησει
![]()
![]()
The sickness
A good rider has balance, judgment, and good timing. So does a good lover.
Θα συμφωνησω, παρολο που με ξυνησε το τελευταιο λινκ που εβαλε ο mikros boudas, πουθενα δεν επεβαλε την γνωμη του και κρατουσε και εναν καλο χαρακτηρα στην συζητηση
Gandalf, exeis pm![]()