Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
οκ ...οταν μεγαλωσεις λιγο ακομα ... ισως καταφερεις να δινεισ και ενα ποσοστο αμφιβολιας σε αυτα που λες ... η εκτος αν μεγαλωνοντας γινεις δικηγορος
Μαλιστα κ.Σπόρε!
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
οκ ...οταν μεγαλωσεις λιγο ακομα ... ισως καταφερεις να δινεισ και ενα ποσοστο αμφιβολιας σε αυτα που λες ... η εκτος αν μεγαλωνοντας γινεις δικηγορος
Μαλιστα κ.Σπόρε!
![]()
σταματα σε παρακαλω να δημιουργεις εντυπωσειςΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
ειπα να γινω καλο παιδι για λιγο αλλα μου φαινεται πως ειναι μαλακια!
![]()
![]()
PROzacRIDER
Basika g'afto ekana edit, nomiza oti esi eixes apantisei, kai den blepw poy exw petakseiΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Βλεπεις που εισαι και "ο,τι να ναι"?
Ειδες να ειμαι μεσα και να μην απαντησω ή σου ειπε κανεις οτι ασχολουμαι συνεχως με τον καθενα που πεταει τη χαζομαρα του?
xazomara, antitheta me kapoioi poy rixnoyn olo to ftaiksimo stoys aloys. Sto sigkikrimeno
video pisteuw ftaine kai oi dyo, o mixanobios poy trexei, kai to amaksi poy isos biastike
na koitaksei. Ala kai na koitaksei, poy na katalabei me poso paei o alos, sinithos katalabaineis
oti paei poly pio grigora apo oso upologises kai einai hdh arga.
Diladi, gia pola atiximata ftaei h taxitita. G'afto anafera to "omorfo tank slapping" san paradeigma,
den ftaine panta oi aloi, ala oi idioi oi odigoi poy nomizoyn oti mporoyn na pane grigora opoy
theloyn.
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
Δεν βγαίνει από πάρκινγκ. Δεν πάει ανάποδα. Η διπλή διαγράμμιση κόβεται στο σημείο που μπήκε το αμάξι. Δεν χτυπάω τον κώλο μου πουθενάΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Στο βιντεο τωρα, ουδεποτε δικαιολογησα τα 240 της μοτο, αλλα και μονο που βγαινει απο ΠΑΡΚΙΝΓΚ ΑΝΑΠΟΔΑ ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΑΣ ΚΑΤΩ!Κάνε quote αυτό που έγραψα, γράψε ένα έλεος και βάλε πολλά smiley
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από SnakeMJK
Δεν βγαίνει από πάρκινγκ. Δεν πάει ανάποδα. Η διπλή διαγράμμιση κόβεται στο σημείο που μπήκε το αμάξι. Δεν χτυπάω τον κώλο μου πουθενάΚάνε quote αυτό που έγραψα, γράψε ένα έλεος και βάλε πολλά smiley
![]()
![]()
![]()
εσενα σε συμπαθω, τσακω μια μπυρα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε τι χάνω ο πούστης.
Μήτσο, σε βρήκανε στα πιτς και σε βαράνε...
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φταει το αμάξι. Διαβάστε. Ασχέτως αν κάνει καλά ή κακά που τρέχει το μοτο, αυτός δεν θα έπρεπε να κουνηθεί από την θέση του. Αν δεν έβλεπε, ας κατέβαινε με τα πόδια να κοιτάξει....
Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Δεν υπάρχουν απόψεις σε αυτά τα θέματα.
Υπάρχουν νόμοι και κανόνες
αστο κιμωνα.....Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Ρε τι χάνω ο πούστης.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Φταει το αμάξι. Διαβάστε. Ασχέτως αν κάνει καλά ή κακά που τρέχει το μοτο, αυτός δεν θα έπρεπε να κουνηθεί από την θέση του. Αν δεν έβλεπε, ας κατέβαινε με τα πόδια να κοιτάξει....
Ο καθένας το μακρύ του και το κοντό του.
Δεν υπάρχουν απόψεις σε αυτά τα θέματα.
Υπάρχουν νόμοι και κανόνες
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Και η άλλη άποψη :
http://www.moto.gr/forums/showthread...threadid=78781Αρχικά δημιουργήθηκε από road spirit
Ήταν σχετικά λίγες οι περιπτώσεις όπου η υπερβολική ταχύτητα αποτέλεσε παράγοντα πρόκλησης του ατυχήματος !
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
![]()
![]()
Η μηχανη ειναι τροπος ζωης. Το αποδεικνυει ο αερας που αναπνεω, η ανεξαρτησια μου, η αισθηση πως μ' ''ακουει''...
Honda Tact 50 1988, Honda C72 6V 1988, Honda MTX50R 1989, Suzuki GZ Marauder 125 2000, Kymco Hipster 125 2001, Yamaha XV250S Virago 1998, Honda CB400SF NC36, Yamaha FZ6 FI Fazer 2006, Yamaha Xmax250/YPR 2006, Honda VFR 800 Vtec, και τώρα...............................
----------------------> τίποτα!!
σαν το λαλάκα πάω με το λεωφορείο
Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
Θα σου λεγα τι μου κανουνε αλλα δεν μπορω απο τα γελια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
Θα σου λεγα τι μου κανουνε αλλα δεν μπορω απο τα γελια!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σαρδανάπαλε..
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Afto kaneis diladi? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:Αρχικά δημιουργήθηκε από manhunter
[ Mr.T / KcD ]
mrt-prodz.com
Εννεοιται.....ουτε διηθηση κανουν...γιατι την απαγορευει ο ΚΟΚ
δεν εχεις δλδ την κριση αν κατσεις και δεις ενα αμαξι ή μια μηχανη να ερχεται να καταλαβεις με ποσα πανω κατω πηγαινει και σε ποσο χρονο θα σε εχει φτασει?Αρχικά δημιουργήθηκε από Mr.T
Ala kai na koitaksei, poy na katalabei me poso paei o alos, sinithos katalabaineis
oti paei poly pio grigora apo oso upologises kai einai hdh arga.
συγνωμη δλδ αλλα αυτο ειναι θεμα αντιληψης και ή εγω την εχω πολυ μεγαλη και εξελιγμενη ή εσεις πολυ μικρη...![]()
παρε και αλλη μια το προηγουμενο ποστ μου, στο οποιο δεν ειδα κανεναν να απανταει.
Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
και προς ολους εσας που λετε οτι αν πηγαινε με λιγοτερα χλμ θα ειχε αποφευχθει αυτο...
οταν ελεγχεις ρε μαγκες εναν δρομο για να "ενταχθεις" και εσυ δεν κοιτας απλως. ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ. βλεπεις ενα οχημα (ανεξαρτητως αν ειναι μηχανη,αυτοκινητο ή φορτηγο) και τσεκαρεις να δεις ποσα μετρα καλυπτει περιπου το δευτερολεπτο.
και μην μου πει κανενας οχι γιατι αυτο κανουμε ολοι ασυναισθητα οταν τσεκαρουμε τον δρομο και θελουμε να τον περασουμε πεζοι. γιατι?? γιατι ειμαστε εντελως απροστατευτοι και αν ερθει ο αλλος με 1000 θα γινουμε 1001 κομματια.
το ιδιο πρεπει να γινεται και με τα κουτια. δεν ειναι δικαιολογια "τον ειδα μακρυα και σε 5 δευτερολεπτα ηταν διπλα μου".
αν ησουν πεζος ρε τριμ@λακα θα καθοσουν και θα κοιταγες που βρισκοταν στο δευτερολεπτο 1 και που στο δευτερολεπτο 2 και μετα θα περναγες.
επειδη ομως εισαι στο κουτακι/τρακερ/φορτηγο κλπ, λες δε πα να γ@μηθει, τον ειδα, μακρυα ειναι προλαβαινει.![]()
το quote εγινε εντελως τυχαια στον la_villa επειδη υποστηριζε την παραπανω αποψη.
![]()