Σελίδα 16 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 263

Θέμα: Θόρυβος από το μπροστινό του v-strom 650 (5 threads in one)

Αγαπητε φιλε Tio

Δεν ειναι οτι εχει γινει επισημα ή ανεπισημα καποια ανακληση απο την αντιπροσωπια, που απλα δεν τηρειται στην Ελλαδα.
    Δεν απανταμε σαν οπαδοι, αλλα σαν ιδιοκτητες.
    Αν ειμασταν οπαδοι θα ειχαμε τον φανατισμο που εσυ εχεις.
    Δεν καταλαβαινω εσενα τι σε ενοχλει.
    Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να συγκρινεις μια μοτοσυκλετα με μια τηλεοραση, επομενως το παραδειγμα σου ειναι λαθος.
    Απο την στιγμη που δεν προκειται για καποιο κατασκευαστικο λαθος, αλλα για κατι που απλα ετσι δουλευει και μαλιστα, κανει την δουλεια του ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, τοτε ποιος ο λογος ανησυχιας ??????????????
    Ειναι ενας θορυβος που δεν ακουγεται παντα και που οταν ακουγεται, ειναι απλα ενας παραπανω απο τους χιλιαδες ηχους που εχεις σε καθε μοτοσυκλετα (πχ. κρανους, ζελατινας, αλυσιδας, ελαστικων, φρενων, κινητηρα, εξατμησης, περιβαλλοντος κλπ κλπ κλπ)
    Φιλικα παντα, Νακος

Παλαιό μέλος Το avatar του/της LIBYKOS
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip
    Αγαπητε φιλε Tio

Δεν ειναι οτι εχει γινει επισημα ή ανεπισημα καποια ανακληση απο την αντιπροσωπια, που απλα δεν τηρειται στην Ελλαδα.
    Δεν απανταμε σαν οπαδοι, αλλα σαν ιδιοκτητες.
    Αν ειμασταν οπαδοι θα ειχαμε τον φανατισμο που εσυ εχεις.
    Δεν καταλαβαινω εσενα τι σε ενοχλει.
    Σε καμια περιπτωση δεν μπορεις να συγκρινεις μια μοτοσυκλετα με μια τηλεοραση, επομενως το παραδειγμα σου ειναι λαθος.
    Απο την στιγμη που δεν προκειται για καποιο κατασκευαστικο λαθος, αλλα για κατι που απλα ετσι δουλευει και μαλιστα, κανει την δουλεια του ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ και ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΘΙΣΤΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ, τοτε ποιος ο λογος ανησυχιας ??????????????
    Ειναι ενας θορυβος που δεν ακουγεται παντα και που οταν ακουγεται, ειναι απλα ενας παραπανω απο τους χιλιαδες ηχους που εχεις σε καθε μοτοσυκλετα (πχ. κρανους, ζελατινας, αλυσιδας, ελαστικων, φρενων, κινητηρα, εξατμησης, περιβαλλοντος κλπ κλπ κλπ)

Δεν τίθεται σε καμία περίπτωση θέμα επικινδυνότητας.

Απλά θέλουμε το καλό να γίνει καλύτερο.
    LIBYKOS

Αρχικά δημιουργήθηκε από LIBYKOS
    Απλά θέλουμε το καλό να γίνει καλύτερο.
    Παντα θα υπαρχει κατι καλυτερο
    Φιλικα παντα, Νακος

Νέο μέλος
    κανεις φανατισμος απο μεριας μου. απλα, ειναι παραδοξο να θελουν να σε πεισουν οτι μια καινουργια μηχανη πρεπει να κανει θορυβο κι επειδη δεν κινδυνευεις απο αυτον να μη παραπονιεσαι.

η τηλεοραση ηταν παραδειγμα απλα για να το δεις απο τη καταναλωτικη του μερια κι οχι απο το θεμα δεσιματος που, δεχομαι, οτι προκαλει η μηχανη με τον αναβατη της.

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από nakkip

Για μια στιγμή νόμιζα ότι στείλατε γράμμα στην αντιπροσωπία και απάντησε έτσι!

Συγγνώμη φίλε μου, πραγματικά δεν καταλαβαίνω το σκεπτικό σου.. Και εμένα το cbf έχει πρόβλημα - ιδιοτροπία όπως θες το λες, λίγο σκληρό κιβώτιο. Αλλος μπορεί να το μεγενθύνει κι αλλος να ζει με αυτό όπως εγώ. Ομως 1. εγώ δε λέω δεν υπάρχει θέμα και 2. Η Χόντα έκανε ανάκληση στην καμπάνα. Θα μπορούσε κάλλιστα να μην κάνει, υπάρχουν μηχανάκια με πολύ σκληρότερο κιβώτιο.

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

Φιλε Τιο εχεις οδηγησει την συγκεκριμενη μηχανη για να κατανοησεις τον θορυβο ή οχι ????
    Φιλικα παντα, Νακος

Νέο μέλος
    μονο σε test ride οπου δεν το παρατηρησα καθοτι δεν ειχα τη προσοχη μου στους θορυβους αλλα στη συμπεριφορα της μηχανης..

οι ιδιομορφιες της καθε μηχανης βρισκονται με τη συμβιωση της και γι αυτο σας παρακολουθω εδω να λετε ολοι για το θορυβο και ποσο ενοχλητικος ειναι. βεβαια αλλοι μπορει να μην τον βρισκουν τοσο ενοχλητικο, δεν ειναι εκει το θεμα. το θεμα ειναι αν για μενα και το καθενα ειναι ενοχλητικος γιατι θα πρεπει να τον ανεχομαι αδιαμαρτηρητα? για οσους δεν ειναι, δεν τιθεται ερωτημα.

οταν παλιοτερα ειχα ενα tdm850 εκανε θορυβο η καδενα. οποιον κι αν ρωτουσα που την ειχε το ηξερε αλλα δεν εκανε κατι. την έσφιγγε λιγο και μετα απο λιγα χλμ το εκανε ξανα. πηγα σε εξουσιοδοτημενο συνεργειο και τους ειπα οτι επιθυμω να λυθει το θεμα. μου αλλαξανε αδιαμαρτηρητα τη καδενα μ ενος μεγαλυτερου μοντελου, δεν θυμαμαι τωρα ποιου και δεν ειχα ποτε ξανα προβλημα. αλλη αντιπροσωπεια η yamaha? ειμαι εγω ιδιοτροπος? μπορει...

Εκκολαπτόμενος βρωμιάρης Το avatar του/της johnpan
    Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
    αλλη αντιπροσωπεια η yamaha? ειμαι εγω ιδιοτροπος? μπορει...
    Η Γιαμάχα είναι η βασίλισα στα aftersales, κλασσικά.

Οσο για την ιδιοτροπία σου, πελάτες δεν είμαστε? Λεφτά δε δίνουμε?

Δεν είναι η δόξα /
    δεν είναι τα λεφτά /
    είναι του δρόμου η χαρά !

Το μηχανόβιο άλμπουμ μου

knotty-pated codpiece Το avatar του/της apapadop

Εντυπώσεις μετά τις πρώτες βόλτες

Λοιπόν, ενώ και γω ήμουν πολύ επιφυλακτικός με το ΓΚΑΠ του μπροστινού στο καινούριο μου DL650, έκανα μερικά χιλιόμετρα αυτές τις μέρες για να προχωράει το στρώσιμο και έχω να πω τα εξής:

1. Αν πέσουν με συγκεκριμένο τρόπο σε εγκάρσια ανωμαλία (σαμαράκι, καπάκι δρόμου βυθισμένο κτλ) μάλλον όλα τα DL χτυπάνε. Το έχω δοκιμάσει με 3 μηχανάκια, συμπεριλαμβανόμενου και ενός που ο κάτοχός του δεν είχε καταλάβει κοπάνημα. Όταν το έριξα σε τρύπα 10 πόντων στο δρόμο έκανε το γνωστό μεταλλικό χτύπημα.

2. Αυτό δε πρέπει να είναι πρόβλημα. Έχω δύο λόγους να το πιστεύω. Πρώτον, μου το είπε εξαιρετικά έμπειρος μηχανόβιος και νυν κάτοχος DL650 στον οποίο έχω τυφλή εμπιστοσύνη. Δεύτερον, στις δυο βόλτες που έκανα αυτές τις μέρες δε μου το έκανε ούτε μία φορά το χτύπημα, και δεν ήταν απλές βολτούλες... (δες παρακάτω). Απλά αν μέσα στη πόλη θελήσω να το κάνω να κοπανήσει, το κάνω κάθε 200 μέτρα έτσι που είναι οι δρόμοι της Αθήνας. Όπως το έθεσε και ο φίλος: "Δεν είναι πρόβλημα της Suzuki, είναι πρόβλημα της Ελλάδας".

3. Πρώτη βόλτα που έκανα (περί τα 100 χλμ) έχοντας μόλις 85 χλμ στο οδόμετρο ήταν Κηφισιά -> Διόνυσος -> Νέα Μάκρη -> Σχοινιάς -> Αγ.Μαρίνα -> Γραμματικό -> Μαραθώνας -> Σταμάτα -> Κηφισιά. Το μηχανάκι γενικά συμπεριφέρθηκε άψογα. Ο δρόμος από Αγ.Μαρίνα προς Γραμματικό ήταν κλειστός για έργα και έτσι μου έδωσε μια ενδιαφέρουσα ευκαιρία να πειραματιστώ με τα τριγύρω χωματοδρομάκια. Το DL τα πήγε μια χαρά αν αναλογιστούμε τα λάστιχα που έχει. Σταθερό και άνετο στο στεγνό χώμα, οδηγείται άνετα με τον αναβάτη όρθιο, φυσικά επειδή δεν ήθελα να ξεπεράσω τις 5000 σ.α.λ. δε μπορούσα να πάω αξιοπρεπώς, αλλά ήταν καλή η πρώτη γεύση. Αφού απέτυχα να βρω παράκαμψη για το εμπόδιο (και μη θέλοντας να πάω από την επίσημη παράκαμψη) το έβαλα μέσα στα χώματα που είχαν μαζευτεί από τις εκσκαφές για το φτιάξιμο του δρόμου (κάτι σα γεφυράκι θα φτιάχνουν φαίνεται) και παρόλο που ήταν πολύ λασπωμένο το μονοπατάκι ανάμεσα στα βουνά χώματος το DL πέρασε άνετα, με τα γλιστρίματα που είναι φυσιολογικά για λάστιχο δρόμου πάνω σε λάσπη.

Σε όλες τις παραπάνω δοκιμασίες το μπροστινό δε χτύπησε ούτε μία φορά.

4. Η δεύτερη βόλτα ήταν αυτό το Σαββατοκύριακο - έφυγα Σάββατο πρωί από Αθήνα και πήγα από τον παλιό δρόνο (αποφεύγοντας δηλαδή τη νέα εθνική οδό) ως τη Πάτρα. Το μηχανάκι και πάλι δεν είχε κανένα πρόβλημα με όλες τις ανωμαλίες του επαρχιακού δικτύου (γραμμές τρένου, φουσκωμένη άσφαλτος κτλ). Το πιο ενδιαφέρον ήταν σήμερα κατά την επιστροφή, αφού έφυγα από Πάτρα με ψιλόβροχο και πρακτικά δεν έχει σταματήσει να βρέχει ακόμα... άρα ήμουν 4 ώρες υπό βροχή, με ό,τι συνεπάγεται αυτό: λίμνες νερού στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, νερά να πετάγονται από λεωφορεία και να χτυπάνε το μηχανάκι απ'το πλάι, αντιμετώπιση ακόμα περισσοτέρων δυσκολιών από την ανάρτηση επειδή σε πολλά σημεία λόγω νερού αλλά και συσκότισης δεν έβλεπα τις πέτρες ή τις λακούβες που θα είχα υπό Κ.Σ. αποφύγει... και πάλι ούτε ένα γκουπ από το μπροστινό.

Μάλιστα θέλω να παινέσω τις αναρτήσεις και συνεπώς τη γενική οδική συμπεριφορά του DL επειδή σε πολύ αντίξοες συνθήκες αποδείχθηκε πολύ σταθερό και δε με προβλημάτισε καθόλου (αν εξαιρέσει κανείς τις βαμμένες γραμμές του δρόμου που γλιστράνε οι άτιμες).

Όσο για το νερό, είναι αρκετά αμφίβιο ως μηχανάκι - το πέρασα από μια λίμνη ικανού βάθους έξω από τη Κόρινθο (το πόδι μου μπήκε στο νερό μέχρι πάνω απ'τον αστράγαλο, για να καταλάβετε βάθος) και δεν είχε κανένα απολύτως πρόβλημα. Απορώ ποιο να είναι το χαμηλότερο ευαίσθητο σημείο του όσον αφορά το νερό...

Γενικώς, μετά από 600 δύσκολα χιλιόμετρα μπορώ να αναπαράγω το ΓΚΟΥΠ όποτε θέλω μέσα στην Αθήνα, αλλά έχω πάψει να ανησυχώ για το αν αυτό είναι πραγματικό ελλάτωμα του μπροστινού. Ναι, θα μπορούσε να μη το κάνει, αλλά όχι, ελλάτωμα δεν είναι.

Νέο μέλος
    το 1000 το κανει επισης?

Αρχικά δημιουργήθηκε από tio
    το 1000 το κανει επισης?
    ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ DL650 ΕΙΝΑΙ SHOWA ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ Η HONDA ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ.
    ΤΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΤΩΡΑ ?
    ΚΑΙ ΤΟ DL1000 ΤΙΣ ΙΔΙΕΣ ΦΟΡΑΕΙ .

ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ ΕΔΩ
    http://www.db0anf.de/app/aprs/statio...lemap-SV1DPF-8

ΦΩΤΟ ΜΟΤΟΤΕΕΜ
    http://agrinion-moto-team.blogspot.com/

----- ΓΙΩΡΓΟΣ-----

Όπως έχουμε ξαναπεί λοιπόν : "Ανύπαρκτο πρόβλημα"

Apapadop, φαντάζομαι τι θα επακολουθήσει μετά το στρώσιμο!!
    More Techno..More Dijital!!
    This way please...www.di.fm

Cool

Πάντως εμένα μου τη σπάει όπως έχω ξαναγράψει και είναι ο ένας από τους δύο λόγους που με ωθούν στο να το αλλάξω,

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    [B]φιλε μου το θέμα εδω μέσα έχει πάρει διαστάσε

θα το ακούσεις μια δυο φορες τον μηνα με καθημερινή χρήση και κάτι έγινε! Το μηχανακι ειναι πολύ καλο για να το στιγματιζει κάτι τέτοιο. Θα πηγαίνεις σε καρόδρομο και δεν θα ακούγετε τιποτα απο το γκουπ που συζηταμε και θα τυχει να πατησεις σε ενα φρεατιο και θα το ακουσεις!Σιγα τα αυγα!

Απλά στην αρχή κάθε ξένος ήχος σε προβληματίζει και για αυτο και συζητιετε! Όσοι το έχουν καιρό δεν μιλάει κανένας για αυτο τον ήχο πια!

Φιλε κωστα και εγω δε θα συμφωνησω μαζισου .Εμενα το κανει πολλες φορες και καθε μερα και πολυ εντονα μαλιστα.Λες και παει να σπασει στη μεση ρε παιδι μου.Αν θελεις για να το δεις ελα να το οδηγησεις.
    Στις ωραιες βολτες.

[QUOTE]Αρχικά δημιουργήθηκε από KORFU
    [B]
    Αρχικά δημιουργήθηκε από costas81
    φιλε μου το θέμα εδω μέσα έχει πάρει διαστάσε

θα το ακούσεις μια δυο φορες τον μηνα με καθημερινή χρήση και κάτι έγινε! Το μηχανακι ειναι πολύ καλο για να το στιγματιζει κάτι τέτοιο. Θα πηγαίνεις σε καρόδρομο και δεν θα ακούγετε τιποτα απο το γκουπ που συζηταμε και θα τυχει να πατησεις σε ενα φρεατιο και θα το ακουσεις!Σιγα τα αυγα!

Απλά στην αρχή κάθε ξένος ήχος σε προβληματίζει και για αυτο και συζητιετε! Όσοι το έχουν καιρό δεν μιλάει κανένας για αυτο τον ήχο πια!

Φιλε κωστα και εγω δε θα συμφωνησω μαζισου .Εμενα το κανει πολλες φορες και καθε μερα και πολυ εντονα μαλιστα.Λες και παει να σπασει στη μεση ρε παιδι μου.Αν θελεις για να το δεις ελα να το οδηγησεις.

στείλε πμ να κανονίσουμε βόλτα να τα δούμε από κοντά!

Σελίδα 16 από 18 ΠρώτοΠρώτο ... 61112131415161718 ΤελευταίοΤελευταίο

Παρόμοια θέματα

1. ΤΡΙΞΙΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΑΜΠΛΟ ΣΕ V-strom 650 κ7.
    από snatch στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 23
    Τελευταίο μήνυμα: 01/02/2008, 12:13
  2. γνώμες για το ABS του V-Strom 650
    από Skakinen στο forum Suzuki V-Strom series
    Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 08/11/2007, 11:43
  3. Απαντήσεις: 19
    Τελευταίο μήνυμα: 17/09/2006, 01:24
  4. Honda Innova θορυβος απο το φαναρι
    από ioannou_b στο forum Τεχνικά θέματα: Tips & tricks
    Απαντήσεις: 19