Σελίδα 16 από 20 ΠρώτοΠρώτο ... 611121314151617181920 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 298

Θέμα: Κάνναβη...

αμουσο μελος Το avatar του/της DrBig
    Αρχικά δημιουργήθηκε από LsKostas
    Ωραια,αρα μιλας σε περιπτωσεις που καποιος εχει ενα παρα πολυ σοβαρο προβλημα
    το οτι θα καταφυγει στην λυση των "μαλακων" ναρκωτικων και θα βρει ενα ειδους καταφυγειο.

Καταφυγειο... οχι λυση ομως,

Καθαρα δικη μου αντιληψη ειναι οτι δεν θα καταφερει να σκεφτει καθαρα ωστε να βρει λυση.
    δεν διαφωνω, αλλα ειπες προηγουμενως, οτι οποιος κανει ντραγκς τα κανει γιατι κατι δεν παει καλα στην ζωη του, σωστο η λαθος?

Το ρεμάλι της Φ.Νέγρη Το avatar του/της LsKostas
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
    δεν διαφωνω, αλλα ειπες προηγουμενως, οτι οποιος κανει ντραγκς τα κανει γιατι κατι δεν παει καλα στην ζωη του, σωστο η λαθος?
    Σωστα,αυτο ακριβως λεω. Και κυριως γιατι φοβαται να αντιμετωπισει καταματα κατι που τον τρωει.Ακομα και τις ανασφαλειες του οχι καν σοβαρα προβληματα επιβιωσης
    Τα λογια πρεπει να ακολουθουνται απο πραξεις.Αλλιως...τουφες :-)

"ΘΕΛΩ ΝΑ ΝΙΚΗΣΩ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΝΙΚΗΘΩ"

Σωστα,αυτο ακριβως λεω. Και κυριως γιατι φοβαται να αντιμετωπισει καταματα κατι που τον τρωει.Ακομα και τις ανασφαλειες του οχι καν σοβαρα προβληματα επιβιωσης
    Αυτο το λες βασισμενος σε παρατηρηση αλλων, η προσωπικη εμπειρια?

Canibalise Legallis Το avatar του/της the who

Ετσι ακριβως.Λιποταξια απεναντι στη ζωη ειναι η χρηση ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ναρκωτικου νομιμου η παρανομου.
    «Γαμώ την πίστιν σας και τον Μωχαμέτη σας. Δεν εντρέπεσθε να ζητείτε “από ημάς” συνθήκην με “έναν” κοντζιά σκατο-Σουλτάν Μαχμούτην -να τον χέσω και αυτόν και τον Βεζίρην σας και τον Εβραίον Σιλιχτάρ Μπόδα την πουτάνα! Άμα ζήσω, θα τους γαμήσω. Άμα πεθάνω θα μου κλάσουν τον πούτσο!»

Στρατηγός Γεώργιος Καραϊσκάκης (1782-1827)

http://www.youtube.com/watch?v=Ggd3TkJjlk8&feature=related

Αυτο το λες βασισμενος σε παρατηρηση αλλων, η προσωπικη εμπειρια?

Φιλε μου ξερω που το πας,ψυχολογεια γνωριζω αρκετα και θα σου απαντησω ευθεως.

Οχι δεν θεωρω κοινωνικα αποβλητα οσους κανουν ναρκωτικα.Μαλακα ή σκληρα αν θες.

Θλιβομαι ομως...θλιβομαι πολυ να βλεπω νεους στην ηλικια μου ,να το θεωρουν ειτε διεξοδο ειτε διασκεδαση.

Για το διεξοδο απο ενα προβλημα τα ειπαμε.Στο καταφυγειο δεν υπαρχουν "Λυσεις"

Για την διασκεδαση που μπορει να σου προσφερει ενα τσιγαρο εεεε τι να πω ...

Εγω προτιμω "Μπυρωίνη" ή "Κρασισι" ,ειναι καθαρα δικη μου επιλογη ,ετσι τα βλεπω τα πραγματα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από zephyr1
    Το σκασα. :hypnotize

:rotflmao:
    Kamia anapodi paizei?
    http://www.myspace.com/fliptopboxxx

Θλιβομαι ομως...θλιβομαι πολυ να βλεπω νεους στην ηλικια μου ,να το θεωρουν ειτε διεξοδο ειτε διασκεδαση.

Εγω προτιμω "Μπυρωίνη" ή "Κρασισι" ,ειναι καθαρα δικη μου επιλογη ,ετσι τα βλεπω τα πραγματα.
    βρε συ, δεν το παω πουθενα, ειναι πολυ ευθεια η ερωτηση μου, αλλα δεν την απαντησες.

Παλαιό μέλος Το avatar του/της alximistis

Συγνώμη ρε φιλαράκι να σου κάνω μια ερώτηση. Γιατί θλίβεσαι;;;;;;;;;;;;;;;;;
    Επειδή εσένα ή εμένα δεν μου αρέσει;;;;; Ή μάλλον πιο σωστά... καταρχάς γιατί μιλάμε;;;; Μιλάμε για τα πρεζάκια στην Ομόνοια και στα πέριξ... μιλάμε για άλλα "πρεζάκια" τα οποία δεν φαίνονται αλλά δεν μπορούν να κάνουν χωρίς το όποιο ναρκωτικό... μιλάμε για ανθρώπους οι οποίοι αν δεν καπνίσουν ας πούμε δεν περνάνε καλά... ή μιλάμε για άτομα τα οποία κάποια ΣΚ ή κάποια συγκεκριμένα διαστήματα κάνουν και μία "λελογισμένη" χρήση;;;;; Για τι από όλα;;;

Διότι φιλαράκι αν μιλάμε για την τελευταία κατηγορία... δεν θλίβομαι καθόλου! Γενικά δεν θλίβομαι επιλογή τους από ένα σημείο και μετά αλλά ειδικά για τους τελευταίους φυσικά και δεν θλίβομαι! Στο κάτω κάτω εσύ επιλέγεις το κρασί και την μπύρα. Δικαιίωμα σου απόλυτο. Το ίδιο και άλλοι αρκετοί εδωμέσα. Κάποιοι άλλοι όμως επιλέγουν να διασκεδάσουν κάπως αλλιώς. Δεν μπορείς να τους πεις φίλε εγώ περνάω καλύτερα ή όχι. Αυτοί έτσι το βλέπουν.
    Για τη διέξοδο που λες ναι συμφωνώ κι εμένα δεν μου αρέσει και το βρίσκω εντελώς λάθος. Αλλά ως διασκέδαση λέω απλώς μ αρέσει ή όχι δνε μ αρέσει.
    Τέρμα οι χαρές τα κεφάλια μέσα!

Για να το ληξουμε το θεμα αναιμακτα συμφωνουμε οτι προβληματα μεγαλα η μικρα,προσωπικα ή επαγγελματικα λυνονται εξω απο τα "καταφυγια".

Αυτο μ ενδιεφερε απ την αρχη να μεταδοσω και συμφωνουμε μετα χαρας θα ελεγα.

(<- Μπυρωινη )

Για να το ληξουμε το θεμα αναιμακτα συμφωνουμε οτι προβληματα μεγαλα η μικρα,προσωπικα ή επαγγελματικα λυνονται εξω απο τα "καταφυγια".

Αυτο μ ενδιεφερε απ την αρχη να μεταδοσω και συμφωνουμε μετα χαρας θα ελεγα.

(<- Μπυρωινη )
    που ειδες το αιμα? Αν παντως καποια στιγμη θες να απαντησεις, ελευθερα

που ειδες το αιμα? Αν παντως καποια στιγμη θες να απαντησεις, ελευθερα
    δεν καταλαβες κατι

Δεν αφορα το ατομο μου η υποθεση των ναρκωτικων.
    Εμενα πχ δεν θα μου πει τιποτα εαν εσυ εχεις κανει ή δεν εχεις κανει χρηση.
    Και οπως ειδες δεν θα σε κατηγοριοποιησω με βαση αυτο...φασιστικες πρακτικες μακρυα απο μενα

Θα συνεχισω με ιδια ευκολια να απαντω στα επιχειρηματα σου εχοντας σαν γνωμονα
    οτι κανενα προβλημα δεν λυθηκε ποτε ,αρα το να μιλαμε για απελευθερωση και για αποποινικοποιηση μαλλον μιλαμε για μεγιστο στρουθοκαμηλισμο.

Ολα τα εχει Η Μαριωρη(Ελλαδα) ο Φερετζες της λειπει.

Αυτ(ι)α

Παλαιό μέλος Το avatar του/της super_toto
    Πιστευω οτι ο κοινωνικος ιστος στην Ελλαδα εχει ηδη αρκετα αναισθησιογονα στο κεφαλι του.
    Η αποβλακωση μεσω της τηλεορασης ,η παντελης ελλειψη παιδειας και κριτικης ικανοτητας
    μπορουν να γινουν μονο χειροτερα και με την ελλειψη διαυγειας κ καθαρης σκεψης.

Εκει μπαινουν τα ναρκωτικα.Οχι μερικα.Ολα τα ναρκωτικα

Το lsd ,η κανναβη η φουντα ειναι το τελευταιο καταφυγειο ανθρωπων ενα βημα πριν παραδωσουν τα οπλα φιλε μου.Τις αντοχες τους στα καθημερινα προβληματα

Ειμαι αρκετα σαφης απο τα πρωτα post και αν θες θα συμφωνησω μαζι σου οτι καθαρα
    φαρμακολογικα σαφως και εχει διαφορα η ηρωινη απο το χασις.

Το αποτελεσμα ομως ειναι το ιδιο αφου αβουλος και "τελιωμενος" γινεται καποιος και με τα "ελαφρα" ναρκωτικα.(Δεν υπαρχουν ελαφρα παντως για μενα,χαριν της συζητησης το λεω)

Κοινωνικα ειπα και πιο πριν ,ειναι βουτηρο στο ψωμι πολλων στο κρατος τα ναρκωτικα
    απο πολιτικους μεχρι σωματα ασφαλειας,που επωφελουνται πολλακις φυσικα και παντα εις βαρος των πολιτων.
    Ναι αλλά σύμφωνα με αυτή τη λογική, θα έπρεπε για να διατηρούνται τα αντανακλαστικά μας να ποινηκοποιηθεί το αλκοόλ, τα clubakia, τα μπουζούκια, τα κολαδικα, τα καφεδάκια στην παραλία, τα τηγανιτά καλαμαράκια κ.ο.κ.

Ο κόσμος βρήσκει καταφύγιο και σ αυτά για να την παλέψει (να το πω λαϊκα).

Δεν πάει όμως έτσι.

Εδω το ζήτημα είναι συγκεκριμένο. Μιλάμε για το αν πρέπει να ποινικοποιείται η κανναβη ή όχι.
    Αν δηλαδή το να καπνίζεις ένα τσιγάρο είναι αδίκημα ή όχι.
    Ο άνθρωπος που θέλει να ζει με αυταπάτες θα βρει το παραμύθι του έτσι κι αλλιώς. Θα το βρει στα ναρκωτικά, στο ποτό, στις πουτάνες, στην γκλαμουριά κτλ.

Το ζήτημα είναι αν υπάρχει λόγος να φυλακιζεις καποιον και να του καταστρέφεις τη ζωή εφόσον ειναι χρήστης κάνναβης.
    ....ξάπλωσε τ' ανάσκελα και χύθηκαν οι μυαλοί του στις πέτρες.

Αρχικά δημιουργήθηκε από super_toto
    Ναι αλλά σύμφωνα με αυτή τη λογική, θα έπρεπε για να διατηρούνται τα αντανακλαστικά μας να ποινηκοποιηθεί το αλκοόλ, τα clubakia, τα μπουζούκια, τα κολαδικα, τα καφεδάκια στην παραλία, τα τηγανιτά καλαμαράκια κ.ο.κ.

Ο κόσμος βρήσκει καταφύγιο και σ αυτά για να την παλέψει (να το πω λαϊκα).

Δεν πάει όμως έτσι.

Εδω το ζήτημα είναι συγκεκριμένο. Μιλάμε για το αν πρέπει να ποινικοποιείται η κανναβη ή όχι.
    Αν δηλαδή το να καπνίζεις ένα τσιγάρο είναι αδίκημα ή όχι.
    Ο άνθρωπος που θέλει να ζει με αυταπάτες θα βρει το παραμύθι του έτσι κι αλλιώς. Θα το βρει στα ναρκωτικά, στο ποτό, στις πουτάνες, στην γκλαμουριά κτλ.

Το ζήτημα είναι αν υπάρχει λόγος να φυλακιζεις καποιον και να του καταστρέφεις τη ζωή εφόσον ειναι χρήστης κάνναβης.

Βαλτε με φυλακη μ αρεσουν τα σκυλαδικα και τα clubakia :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Δεν νομιζω οτι υπαρχει συγκριση μεταξυ της ευχαριστησης που απολαμβανεις
    σ ενα clubaki με ενα μπαφο πχ(Να το πω κι εγω λαικα )

Το να φας πχ 10 κιλα καλαμαρακια αντε το πολυ πολυ να βαρυνεις ,δεν θα μειωθουν τα κοινωνικα αντανακλαστικα σου.Εχεις ενα δικιο εκει που λες περι αυταπατων και παραμυθι
    αλλα κανενας δεν θεωρησε την υπερβολη σε καθε ειδους διασκεδαση λυση.

(πχ ο τζογος σαφως και δεν ειναι νορμαλ διασκεδαση)

Ποσο μαλλον στην κανναβη, η οποια θελουμε δεν θελουμε ειναι προθαλαμος και για αλλες ουσιες.

Ενας καφες σε μια παραλια,δεν ειναι προθαλαμος για κατι.

Και επισης ειπα οτι θλιβομαι για τους χρηστες,δεν ζητω την εξοντωση τους.

Θα εθελοτυφλουσα αν το εκανα ,ξερεις και ξερω ποιοι επωφελουνται απ τα ναρκωτικα και την διακινηση τους...

Με ευχες ομως και γενικοτητες ομως δεν θα γλυτωσουμε τα παιδια μας αυριο...Ειναι υποψηφια νουμερα σε μια στατιστικη που μετραει 130,000 χρηστες τοξικων ουσιων...Χρειαζομαστε συγκεκριμενη στρατηγικη που θα σωσει ζωες...

Αν αυτο που χρειαζεται ειναι αποποινικοποιηση του χασις ή καποιων ή και ολων των ουσιων με χορηγηση απο το κρατος στους ηδη τοξικομανεις δεν ειμαι κατα...Αυτη την στιγμη στην Ελβετια αυτο κανουν και εχουν λεει πολυ καλα αποτελεσματα...

Εμεις τι κανουμε;Τα κλεινουμε στις φυλακες,μεσα στα ναρκωτικα και το εγκλημα και εχουμε το 40%++ των κρατουμενων να ειναι τοξικομανεις....Μεσα στα κελια λες και θα τα γιατρεψουν τα καγκελα....Οι υπολοιποι στο ελεος του δρομου και με την οποια βοηθεια της οικογενειας,να περιμενουν 6 χρονια για τον ΟΚΑΝΑ να παρουν την σειρα τους.Τοτε θα κλεψουν,θα σπασουν,θα κανουν ο,τι περνα απο το χερι τους να βρουν την γαμ****η την δοση.Τα 2 στα 3 <<καθημερινα>> εγκληματα ειναι απο τοξικομανεις.Το χειροτερο ομως ειναι οτι θα πουλησουν....Θα βαλουν και αλλους στο λουκι....

Η (μη)τακτικη που ακολουθουμε οχι μονο δεν εφερε αποτελεσμα αλλα πηγε 50 φορες πανω τους χρηστες ηρωινης μεσα σε 30 χρονια.Καμμια ενημερωση,καμμια προληψη τιποτα...Καλυτερα να προσπαθησουμε και να κανουμε λαθος,χειροτερα δεν γινεται και υπαρχουν πειραματα αλλων χωρων που ειναι 30 χρονια πιο μπροστα απο εμας σε τετοια θεματα...Το τελειο δεν εχει βρεθει,αλλα κατι πρεπει να γινει...

Η κατασταση πως εχει....

http://news.kathimerini.gr/4dcgi/_w_...05/2009_315917

mats ειλικρινα πιστευεις οτι ειναι θεμα ενημερωσης?

Οι χρηστες της ηρωινης μηπως πηγαν "πανω" γιατι δεν εβρισκαν δουλεια και γενικα
    κατι καλο να κρατηθουν στην ζωη?

Μηπως το να μην φθανει στα ορια της ανεχειας το 1/5 του πληθησμου ειναι η πραγματικη λυση?

Μηπως η αποποινοικοποιηση θα οδηγησει με ολεθρια αποτελεσματα ενα σωρο παλικαρακια
    σε δρομους αυτοκαταστροφης ακομα πιο γρηγορα?

Θελει κινησεις πολυ πιο μελετημενες απο μια απλη αποποινικοποιηση της Κανναβης.

και μην ξεχνας οτι το κρατος ΔΕΝ θελει να λυσει το προβλημα!!!

λυνοντας το,θα αφυπνισει
    ενα κομματι της κοινωνιας που αντι ΝΑ ΑΠΑΙΤΕΙ την δοση του ΘΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ τα ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ του και τα λαμογια που μιλανε για "λυσεις" απο την Ρηγιλλης και την Χ. Τρικουπη ΔΕΝ το θελουν να συμβει αυτο.

υγ Τραγικο το γεγονος παντως που γραφει το αρθρο.

Παρόμοια θέματα

1. Το μεγάλο οικολογικό έγκλημα - κλωστική κάνναβη
    από HolyDiver στο forum Αναζητήσεις, σκέψεις & προβληματισμοί
    Απαντήσεις: 10
    Τελευταίο μήνυμα: 28/05/2007, 11:40

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας
  •