κυρίες μου δν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά μιλάτε με τους στερημένους μπίχλες του φόρουμ...
γιατί τα κακά παιδιά την έχουν κάνει ή θα την κάνουν λίαν συντόμως για τα νησιά...![]()
κυρίες μου δν ξέρω αν το έχετε καταλάβει αλλά μιλάτε με τους στερημένους μπίχλες του φόρουμ...
γιατί τα κακά παιδιά την έχουν κάνει ή θα την κάνουν λίαν συντόμως για τα νησιά...![]()
Γιατί, έκλεισε το Jumbo?Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
![]()
![]()
![]()
You BETA believe...
+1000!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Ζεύκας
εγω παρασκευη φευγω για κερκυρα,μετα παω ιο και επεται συνεχεια...και τελικα ο μονος που μιλαει ειναι ο στερημενος μπιχλας του φορουμ dirtbird που ψαχνει για τα jumbo.
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΚΑΚΟ ΧΕΡΟΒΟΛΟ, ΚΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΚΟ ΔΕΜΑΤΙ...
Αρχικά δημιουργήθηκε από dirtbird
Γιατί, έκλεισε το Jumbo?![]()
![]()
![]()
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
OXI
Ιο που είναι πιο γαλανά τα νερά, θα είναι ιδανικά ......Αρχικά δημιουργήθηκε από TROOPER
+1000!!!
εγω παρασκευη φευγω για κερκυρα,μετα παω ιο και επεται συνεχεια...![]()
You BETA believe...
Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι να μην λείψει κανείς....
![]()
![]()
![]()
![]()
Τι κάναμε αφέντη μου?![]()
![]()
πουστη !!!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από MikeG
Mallia, Crete![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ναι κανονισε να μας βαλεις και συ καμια απο κει που εισαι !!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από byr0n
Είναι να μην λείψει κανείς....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ρε σεις sorry που θα χαλάσω την υπέροχη τροπή που πήρε η συζητησούλα... αλλά νομίζω πως βρίσκομαι πάλι απ'την αρχή (και πως παίζει να σας έχω πρήξει τα @@) Καθόμουν ήσυχα και ωραία που λετε χθες σε μια καφετέρια... Σε κάποια φάση παρατήρησα μια σταθμευμένη Ybr στα 250cc και καθόμουν και σκεφτόμουνα διάφορα πράγματα του τύπου "Να η μελλοντική μου μηχανή κλπ κλπ" παπαριές δλδ
anyway εκεί που ήμουνα χαμένη στο υπερπέραν, ξαφνικά περνάει ένα ninjακι απο πίσω της. Εκείνη την στιγμή μάλλον αφυπνίστηκα (ή έκαψα τελείως φλάντζες) και κατάλαβα , ή μαλλον θυμήθηκα πως εγώ γουστάρω τις SS γαμώτο! ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ άλλο είναι απλώς συμβιβασμός. Και όχι ρε δεν γουστάρω να συμβιβαστώ όσων αφορά την πρώτη μπέμπα! Και αυτό επειδή για μένα η απόκτηση μιας πρώτης μηχανής , της δικής μου μηχανής αποτελεί ΟΝΕΙΡΟ. ΤΕΛΟΣ!!! Θέλω μια μικρή μπεμπούλα που θα με μυήσει στην θρησκεία των SS χαριζοντάς μου απλόχερα την γνώση της. Τι να κάνουμε? Ωραία και τα άλλα είδη δεν λέω, αλλά μόνο οι SS μου προκαλούνε ταχυπαλμίες και με κάνουνε να λιώνω μόνο και μόνο στο θέαμα τους! Οι μόνες επιλογές που γνωρίζω και πλησιάζουνε λοιπόν σε αυτό που θέλω είναι το rs της aprilia μόνο που αυτό απ ότι ακούω δεν κάνει για πόλη, και η aprilia δεν είναι και απ'τις αγαπημένες μου εταιρίες.
Μέτα πάμε στο Cbrάκι... Αξιόπιστο απ'ότι ακούγεται, παίζει να βαρεθώ στην πορεία εξαιτίας της έλειψης γκαζιού (Αν και λογικό μου ακούγεται 125άρι είναι) αλλά αποτελεί την πρώτη μηχανή που καβάλησα και την πήγα βολτούλα, οπότε έχω ένα συναισθηματικό δέσιμο με αυτήν ώς ένα βαθμό. Επίσης μετά πρέπει να υπάρχει και το... χμ... Μα ποιά στο διάολο ήτανε η τρίτη μου επιλογή?Πάντως κάτι για yamaha ήθελα να πω
Τέλος πάντων δεν έχει σημασια... Το όλο θέμα είναι το έξης πάντως... ΨΥΧΩΤΙΚΟ 18ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΕΙ SS ... Τα φώτα σας please!
![]()
μα είμαστε οιδήμονες ήδηΑρχικά δημιουργήθηκε από Razor
..(και πως παίζει να σας έχω πρήξει τα @@) ..
πάρε το νινJaΑρχικά δημιουργήθηκε από Razor
... Τα φώτα σας please!![]()
2012: 150 ημέρες στη νότια Αμερική
2010: Βόρειο Ακρωτήρι, 2009: Πυρηναία, Χώρα Βάσκων, Άλπεις, 2008: Άλπεις
Πίστεψε με... θα το ήθελα πολύ, αλλά δεν παίζει. Και δυστυχώς μέχρι κ εγώ παραδέχομαι πως ίσως κατα ένα ποσοστό να είναι υπερβολή μια τέτοια μηχανή για ένα αρχάριο ατομάκι σαν του λόγου μου![]()
To ninjaκι είναι μονόδρομος, εκτός κι αν σ'αρέσει και κάτι σαν κι αυτό στα 150 κυβικούλια..Αρχικά δημιουργήθηκε από Razor
Τέλος πάντων δεν έχει σημασια... Το όλο θέμα είναι το έξης πάντως... ΨΥΧΩΤΙΚΟ 18ΧΡΟΝΟ ΨΑΧΝΕΙ SS ... Τα φώτα σας please!![]()
![]()
Θα χρειαστεί να περιμένεις όμως λιγάκι..
![]()
χμ... η αλήθεια είναι πως naked με ψιλοχαλάει. Αλήθεια μ αυτήν τι παίζει? απ όσο ξέρω δεν την έχουνε φέρει ακομά.