Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
και απο αυτα που λες προκειπτει οτι το πρωταθλημα του ροσσι ηταν καλπικο?
που ανεφερα εγω για καλπικο πρωταθλημα ρε μαν;
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από harvester
και απο αυτα που λες προκειπτει οτι το πρωταθλημα του ροσσι ηταν καλπικο?
![]()
επιβραβευεις το μελος αδgeo που αυτη τη θεωρια ανεπτυξε και γι'αυτο γινεται λογος εδω και 5 σελιδεςΑρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
![]()
το οτι εκαναδε σημαινει οτι συμφωνω σε ολα οσα ειπε...
ειδες πουθενα στα γραπτα μου να αναφερω για καλπικο πρωταθλημα;
για αντιαθλιτικη συμπεριφορα ναι...
και σ'αυτο παλι αδικο εχεις αλλο.Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
το οτι εκαναδε σημαινει οτι συμφωνω σε ολα οσα ειπε...
ειδες πουθενα στα γραπτα μου να αναφερω για καλπικο πρωταθλημα;
για αντιαθλιτικη συμπεριφορα ναι...
οπως ειπε και ο ροσσι thats race
το κανει ο ροσσι σε στοουνερ.....thats race
πεταει εξω το τζιμπερναου.....thats race
οταν του εκανε παρομοια σκηνικα ομως ο τονυ ελιας ειναι επικινδυνη οδηγηση, αντιαθλητικη πρασπεραση, θετει σε κινδυνο τη ζωη αναβατων κλπ...
δυο μετρα κ δυο σταθμα....
ο ροσσι καλα κανει κ τα λεει, ολοι ξερουμε ποσο καλος ειναι στο να κερδιζει τη μαχη των εντυπωσεων το θεμα ειναι επειδη το λεει ο ροσσι ειναι παντα σωστο κ δικαιο;
αυτο το κρινει ο καθενας για παρτη του....
τωρα το να εισαι αντικειμενικος κ να μη φορας παρωπιδες ειναι αλλο θεμα...
και δε μου ειπες:γιατι εχω αδικο;
α, ναι επειδη το ειπε ο ροσσι.....
με πιανεις αδιαβαστο...για ποτε μειλαμε και για ποιο σκηνικο???κανενα λινκ με αυτες τις δηλωσεις???Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
οταν του εκανε παρομοια σκηνικα ομως ο τονυ ελιας ειναι επικινδυνη οδηγηση, αντιαθλητικη πρασπεραση, θετει σε κινδυνο τη ζωη αναβατων κλπ...
[/SIZE]
![]()
φιλος τσεκαρε στο you tube γραφοντας rossi gibernau!
για ελιας ψαχνω κ δεν τα βρισκω...
το rossi gibernau ειναι ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΑ...αυτα που δεν ξερω ειναι ποτε κλαφτηκε ο Rossi για τον Elias...Αρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
φιλος τσεκαρε στο you tube γραφοντας rossi gibernau!
για ελιας ψαχνω κ δεν τα βρισκω...
μια φορα που του εκανε πουστια ο Biaggi στην Suzuka με μια αγκωνια κλπ κλπ....ο Vale απαντησε με το γνωστο κολοδαχτυλο στην στροφη την στιγμη που τον περναγε...![]()
![]()
![]()
περιμενω το κλαμα του Rossi για αντιαθλητικα προσπερασματα κλπ
![]()
ποτε εγινε αυτοΑρχικά δημιουργήθηκε από junkier6
το κανει ο ροσσι σε στοουνερ.....thats race
πεταει εξω το τζιμπερναου.....thats race
α, ναι επειδη το ειπε ο ροσσι.....
εδω αγκωνια του εριξε ο biaggi και δεν κλαφτηκε.
μαλλον φιλε τα εχεις μπερδεψει
για το μονο που κλαφτηκε ο ροσσι ηταν για τα λαστιχα και ειχε απολυτο δικαιο γιατι εχανε απο αυτα.
τελος παντων οπως και να χει
περασμενα ξεχασμενα παμε για το 10
Λοιπον ακου να δεις την δικη μου αποψη. Υπαρχουν πολυ σωστα τα σημεια που λες, που ειναι σημεια αναφορας ΟΧΙ στανταρ σημεια φρεναρισματος που σημαινει οτι ειτε κανεις πιο οριακο φρεναρισμα που απο ενα σημειο και μετα εχει ουσια μονο σε προσπεραση διοτι εκτος του οτι σε κουραζει χανεις και στην εισοδο..φιλος σε μια πιστα, σε καθε μα καθε στροφη, ο καθε οδηγος που ειναι μιας αλφα εμπειριας, εχει τα σημαδια του για το που θα φρεναρει... δε λεει "α, εδω καλα ειναι, θα φρεναρω"... οταν θελεις να κανεις γρηγορο γυρολογιο φρεναρεις η πανω στα σημαδια σου καθε φορα η δοκιμαζεις να δεις αν σε παιρνει να φρεναρεις λιγο αργοτερα για να κερδισεις ταχυτητα, αρα κ χρονο... ετσι οταν ο ροσσι εφτασε στη στροφη κ τα σημαδια του για φρενο ηταν π.χ. 50 μετρα απ τη στροφη, αυτος τα πατησε στα 60 μετρα, αλλαζοντας οπως ακριβεστατα λες το φρεναρισμα του... προφανως δεν το εκανε για να κανει καλυτερο γυρο... το εκανε για να κοψει τη φορα του στοουνερ... αυτο το πραγμα γινεται χρονια τωρα στο μηχανοκινητο αθλητισμο, δεν ειναι καινουργιο φρουτο (δες πχ σουμαχερ στη φ1) και εννοειται οτι ειναι μεσα στο παιχνιδι... αυτο που λεμε ειναι οτι σε τετοιο επιπεδο ικανοτητων(για ροσσι μιλαμε,ετσι δεν περιμενεις να καταφυγει σε τετοιες απελπισμενες μεθοδους... δεν τιθεται θεμα αμφισβητησης των ικανοτητων του ροσσι σε σχεση με τους αλλους αναβατες... ειναι οντως απ τους κορυφαιους... αλλα ειναι καλο να βγαινουν που κ που οι παρωπιδες κ να ειμαστε λιγο πιο αντικειμενικοι... ειδες τελικα που γινεται αυτο που λεμε κ υπαρχει; end of story.
Η μπορεις να φρεναρεις λιγο πιο χαλαρα για να πετυχεις πολυ γρηγορη εισοδο (μιλαω για λιγα μετρα)
Κατα συνεπεια το φρεναρισμα μπορει να εγινε πιο νωρις για πολλους λογους...
Αλλα και με σκοπο αυτο που λες να εγινε παλι ηταν μεγαλο ρισκο γιατι απλα εστω και σε λιγο καλη θεση να ηταν ο στοουνερ θα τον περναγε χαλαρα...
Οποτε κι ετσι να εγινε το ρισκο ειναι τοσο μεγαλο που μαγκια του για μενα!
Αν και συνεχιζω να πιστευω οτι δε μπορει να εγινε ετσι.