ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ..................
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ..................
Z.K.A.P
άτιμο φόρουμ...Αρχικά δημιουργήθηκε από z.k.a.p.
ΜΟΥ ΤΗ ΣΠΑΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΧΑΡΩ ΤΗ ΜΗΧΑΝΗ ΜΟΥ ΟΣΟ ΘΑ ΗΘΕΛΑ..................![]()
Εγω θα προτεινα οι κανονισμοι που υπαρχουν για τις αγγελιες, ειτε να ισχυουν για ΟΛΟΥΣ ειτε για ΚΑΝΕΝΑ. Το ενδιαμεσο που πολλες φορες συμβαινει για τα 'φιλαρακια' ειναι λιγο ενοχλητικο.
Κατα τ'αλλα, ολα καλα.![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από DrBig
Εγω θα προτεινα οι κανονισμοι που υπαρχουν για τις αγγελιες, ειτε να ισχυουν για ΟΛΟΥΣ ειτε για ΚΑΝΕΝΑ. Το ενδιαμεσο που πολλες φορες συμβαινει για τα 'φιλαρακια' ειναι λιγο ενοχλητικο.
Κατα τ'αλλα, ολα καλα.![]()
εγω θα προτεινα να μη λεω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του χωρις στοιχεια!
εγω θα πρότεινα οι μοντς να μην τα παίρνουν όλα προσωπικάΑρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω θα προτεινα να μη λεω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του χωρις στοιχεια!![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Μου τη σπάει που τα Triumph στην ενότητα μοντέλα δεν είναι στη σωστή θέση βάση αλφαβητικής σειράς που ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα.![]()
![]()
![]()
Για να τσιγκλίσω και λίγο τον ΠακΤεν![]()
![]()
![]()
Salentu. Lu Sule Lu Mare Lu Ientu.
Et quacumque viam dederit fortuna sequamur
"Conservatives are not necessarily stupid, but most stupid people are conservatives."
Οποιος εχει τη μυγα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DimChios
εγω θα προτεινα να μη λεω ο καθενας το μακρυ του και το κοντο του χωρις στοιχεια!![]()
Ολα περναν αλλα αφηνουν τρυπα.
Τα Triumph μπήκαν εκεί γιατί είχαν ζορικο μοντΑρχικά δημιουργήθηκε από Ingenius
Μου τη σπάει που τα Triumph στην ενότητα μοντέλα δεν είναι στη σωστή θέση βάση αλφαβητικής σειράς που ακολουθούν όλα τα υπόλοιπα μοντέλα.![]()
![]()
![]()
![]()
Αλλο αν ΑΚΟΜΑ δεν εχουμε το Tiger 1050 στις επιλογές μοντέλων![]()
71°1′8″N 25°47′50″E
48°07'01.6"N 1°27'50.9"W
Le Servonais
Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Δε με νοιάζει που την πέφτουν στους νέους, μιας και τα greeklish σε στραβώνουν είτε είναι από νέο είτε από παλιό μέλος....
Αυτό που με πειράζει είναι ότι καθόμαστε και ανεχόμαστε την κάθε παπαριά μερικών spammers οι οποίοι μας έχουν βγάλει τα μάτια με τα greeklish και από ουσία τίποτα....:hypnotize
![]()
analogos τισ ουσιεσ που εχει αναγκη ο καθενας .....
εκει παει και κοιτα ....
αυτο δεν σημαινει οτι οι περαστικοι ....βλεπε ανουσιοι .....ι ...
ισος και απεξαρτημενοι .. απαγορευεται να μιλαν ....
αξαλου οσοι κοιτουνα και οσοι μιλαν ... παει να πει πολλες φορες
οτι δεν εχουν φραγκα να αγορασουν ....
αυτο δεν σημενει οτι δεν ειναι μελλοντικοι πελατες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μία μετάφραση μπορεί να κάνει κάποιος;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από orizontas
analogos τισ ουσιεσ που εχει αναγκη ο καθενας .....
εκει παει και κοιτα ....
αυτο δεν σημαινει οτι οι περαστικοι ....βλεπε ανουσιοι .....ι ...
ισος και απεξαρτημενοι .. απαγορευεται να μιλαν ....
αξαλου οσοι κοιτουνα και οσοι μιλαν ... παει να πει πολλες φορες
οτι δεν εχουν φραγκα να αγορασουν ....
αυτο δεν σημενει οτι δεν ειναι μελλοντικοι πελατες
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:wacko:
emena telika moy ti spaei ayto to post poy mpenei o kathe pikramenos k anoysios anthropos na griniaxei gia oti malakia toy katebei sto kefali mpas k parei ligo axia.
midenika eiste re k apo do mesa de prokeite na ginete noymera..exoyme kleisei.
A KAI AN THELEI KANEIS METAFRASI THN EXO GRAPSEI STA PAPARIA MOY ELEYTHERA ERXETE K TH DIAVAZEI
Αν αισθάνεσαι ανούσιος, πικραμένος και μηδενικό, κανένα πρόβλημα...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
emena telika moy ti spaei ayto to post poy mpenei o kathe pikramenos k anoysios anthropos na griniaxei gia oti malakia toy katebei sto kefali mpas k parei ligo axia.
A KAI AN THELEI KANEIS METAFRASI THN EXO GRAPSEI STA PAPARIA MOY ELEYTHERA ERXETE K TH DIAVAZEI
Γιατί όπως διαβάζω έγραψες κι εσύ το παράπονό σου στο ίδιο thread...έτσι δεν είναι;![]()
Άσε λοιπόν τους υπόλοιπους να γράφουν ότι τους ενοχλεί βάσει του τίτλου.....
Αν πάλι σε ενοχλεί τόοοσο πολύ το υπάρχον thread, απλά πράγματα....Δεν κάνουμε κλικ πάνω του....
Κάτι ακόμα....
Θέλω πολύ μία μετάφραση σε αυτά που έγραψες, αλλά εκεί που τα έγραψες το πιθανότερο είναι να χρειάζεται ο οποιοσδήποτε μικροσκόπιο για να τα διαβάσει.....
Α, και πού σαι; Γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....![]()
Αυτά προς απάντηση, μιας και προφανώς απευθύνεσαι τάχα μου γενικά....
Και επί ευκαιρίας, κάτι ακόμα που μου τη σπάει στο moto.gr είναι αυτοί που απαντάνε τάχα μου γενικά....![]()
genika?Αρχικά δημιουργήθηκε από VGER
Αν αισθάνεσαι ανούσιος, πικραμένος και μηδενικό, κανένα πρόβλημα...
Γιατί όπως διαβάζω έγραψες κι εσύ το παράπονό σου στο ίδιο thread...έτσι δεν είναι;![]()
Άσε λοιπόν τους υπόλοιπους να γράφουν ότι τους ενοχλεί βάσει του τίτλου.....
Αν πάλι σε ενοχλεί τόοοσο πολύ το υπάρχον thread, απλά πράγματα....Δεν κάνουμε κλικ πάνω του....
Κάτι ακόμα....
Θέλω πολύ μία μετάφραση σε αυτά που έγραψες, αλλά εκεί που τα έγραψες το πιθανότερο είναι να χρειάζεται ο οποιοσδήποτε μικροσκόπιο για να τα διαβάσει.....
Α, και πού σαι; Γράφε ΕΛΛΗΝΙΚΑ.....![]()
Αυτά προς απάντηση, μιας και προφανώς απευθύνεσαι τάχα μου γενικά....
Και επί ευκαιρίας, κάτι ακόμα που μου τη σπάει στο moto.gr είναι αυτοί που απαντάνε τάχα μου γενικά....![]()
se sena apeythinome k telos.
an se xalaei kati mi petas spoditses sa tis kyratses alla pare to kapelaki soy k to poylo.giati oso k na griniaxeis..KAI TA GREEKLISH DIABAZEIS OPOS VLEPOUME kai apantas mia xara k oyte metafrasi thes oyte tipota.
k opos k na to kanoyme etsi einai i koinonia poy zeis..kapoioei grafoyne me greeklish k einai k palioi edo k de toys mila kaneis
an se xalaei pes to logariasmo soy na soy steilei o admin ta lefta tis sindromis piso ..kai valta kato kai anoixe diko soy forum k kane oti goystareis .
edo etsi tha ne kai an se xala toso poly krata tin anapnoi soy mpas k siginithei kanas admin.
ρε πουστη μου... εσπασε ο Λεωνιδας τους κωδικους του Σπύρου!![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII emena telika moy ti spaei ayto to post poy mpenei o kathe pikramenos k anoysios anthropos na griniaxei gia oti malakia toy katebei sto kefali mpas k parei ligo axia.
A KAI AN THELEI KANEIS METAFRASI THN EXO GRAPSEI STA PAPARIA MOY ELEYTHERA ERXETE K TH DIAVAZEI [/B]Μ' αρέσει που πετάς την παπάτζα σου αόριστα και μετά λες εμένα κυράτσα....Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
genika?
se sena apeythinome k telos.
an se xalaei kati mi petas spoditses sa tis kyratses alla pare to kapelaki soy k to poylo.giati oso k na griniaxeis..KAI TA GREEKLISH DIABAZEIS OPOS VLEPOUME kai apantas mia xara k oyte metafrasi thes oyte tipota.
k opos k na to kanoyme etsi einai i koinonia poy zeis..kapoioei grafoyne me greeklish k einai k palioi edo k de toys mila kaneis
an se xalaei pes to logariasmo soy na soy steilei o admin ta lefta tis sindromis piso ..kai valta kato kai anoixe diko soy forum k kane oti goystareis .
edo etsi tha ne kai an se xala toso poly krata tin anapnoi soy mpas k siginithei kanas admin.![]()
Όσο για τον πούλο, κράτα τον γιατί κανείς δε σε όρισε δικηγορίνα του forum...
Και εμένα προσωπικά στα παπάρια μου για το γεγονός ότι κάποιοι είναι παλιοί και γράφουν δήθεν όπως γουστάρουνε επειδή είναι απροσάρμοστοι στα ελληνικά (και όχι μόνο)....
Οι κανόνες του forum είναι συγκεκριμένοι: Όλοι γράφουν ελληνικά. Τώρα αν εσύ δεν έμαθες να διαβάζεις επειδή στο σχολείο το αγαπημένο σου μάθημα ήταν το διάλειμμα, it's your problem...
![]()
Από μένα τέλος. Και κακώς ασχολήθηκα, απαντώντας σε ανούσια σχόλια και μάλιστα στα greeklish....
Από δω και στο εξής θα σε αφήνω να κοπανιέσαι μόνη σου....![]()