Σελίδα 16 από 33 ΠρώτοΠρώτο ... 6111213141516171819202126 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 226 έως 240 από 490

Θέμα: Το παιχνιδι μου... (βελτίωση ΧR650 Motard)

Παλαιό μέλος Το avatar του/της devil's animal
    Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
    Eμενα το απο πανω μου φενεται παλιομοδητικο, το μαυρο που εβαλα εγω τα σπαει.Καποια στιγμη να βαλουμε ολες τις φωτο μαζι να γινουν συγκρισεις.
    Η μασκα που εβαλες ειναι η αγαπημενη μου αλλα δεν του πολυπαει.Επιμενω οι φουσκες να φυγουν κ να μπει κατι πιο μοντερνο, τα σφουγγαρακια τα acerbiς ειναι ωραια να βαλεις.......
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν προκειται να βγαλουμε ακρη ρε συ..
    ολα αυτα τα αισθητικα-εμφανισιακα θεματα ειναι καθαρα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΑ.

ολοι καπως εχουμε σκεφτει το μηχανακι των ονειρων μας. ε,εγω γουσταρω τιγκα νεκροκεφαλες. και ακριβως το look που του εχω δωσει.

αργοτερα (αφου θα το κρατησω αιωνια), οταν το βαρεθω, ισως να το κανω μια μονοχρωμια ή βαλω πιο "κυριλε" αυτοκολλητα.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Jo.Da.
    Το μηχανάκι ...:a015: :a015:

Καλά (λίγα) χιλιόμετρα...(λίγα γιατί η μπροστά ρόδα δεν θα ''γράφει'', όλο σηκωμένη θα είναι... )

M.A.E.Θ.Ρ.Α.Τ. Το avatar του/της sniper
    Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω.....

Τεσπα.... Καλοτάξιδο το Honda ρε μλκ!!!!!! Επιτέλους πήρες μηχανάκι!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε σκέφτομαι πάνω του με καπρι και τα άσπρα γυαλιά και με πιάνει ανατριχίλα
    Αλίμονο σ’ αυτούς που δεν ξέρουν ότι δεν ξέρουν αυτά που δεν ξέρουν.

Αρχικά δημιουργήθηκε από sniper
    Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω..... Να γράψω... να μην γράψω.....

Τεσπα.... Καλοτάξιδο το Honda ρε μλκ!!!!!! Επιτέλους πήρες μηχανάκι!!! :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Σε σκέφτομαι πάνω του με καπρι και τα άσπρα γυαλιά και με πιάνει ανατριχίλα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ευχαριστω στριμαντερο...

Νέο μέλος
    sou aksizei ena megalo mpravo!!!! epese poly doyleia k ayto fainetai.......agnwristo!

Αρχικά δημιουργήθηκε από moyrkos
    sou aksizei ena megalo mpravo!!!! epese poly doyleia k ayto fainetai.......agnwristo!
    σ'ευχαριστω.

Καλλίγραμμον Μέλος Το avatar του/της vaska
    Δεν ντρεπεστε ρε, αυτά μου κάνετε, υπεροχη μοντιφια στο XR, χώρισε η Μενεγάκη, χώρισε και η Madona, πως να μην με πάρουν τα ζουμια. Φίλε μου πέρα από την πλάκα το μηχανάκι είναι απλά υπεροχο. Το ειχα συντροφιά για περισσότερο από 4 χρόνια και είναι πραγματικά τερας αξιοπιστίας. Έκανα μαζί του 65000 χλμ και δεν είπε κιχ. Απλά σας ζηλεύω. Είναι τέλειο να έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνεις στην αγάπη σου. Επίσης εκτός από χρόνο έχετε και μπόλικο μεράκι. Πραγματικά μοναδικό το μηχανακι σου. Ευχομαι να περάσε μαζι πολλά και ασφαλή χλμ. Πολλα πολλά μπράβο σας αξίζουν. Τώρα όσο για την εξωτερική του εμφάνιση μη ρωτάς κανέναν. Άν σου αρέσει σε όλους τους άλλους περισεύει. Και πάλι μπράβο.

Υ.Γ.
    γνώμη μου το μοτεράκι του μην το ζορίσεις πολύ θα χάσεις μεγάλο κομματι αξιοπιστίας. Σημείωσε ότι το δικό μου στα χέρια μου δεν πέρασε και λίγα και μέχρι τη στιγ,ή που το έδωσα δεν δάκρυζε πουθενά λάδι. Στις 30000 πέρασα ένα σετ ελλατήρια κι έβαζα Motul κάθε 6000. Το πήρε φίλος μου κι ακόμα με αυτό πηγαίνουμε στα βουνά, έχει τώρα 78000 και θα του αλλάξει εμβολο, χιτώνιο, βαλβίδες. Το απόλυτο μηχανάκι. Και πάλι καλά χλμ.
    LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
    "These violent delights have violent ends
    And in their triumph die, like fire and powder
    Which, as they kiss, consume" William Shakespeare (Romeo & Juliet).

Παλαιό μέλος
    Κι εγώ σκέφτηκα αρχικά να μη γράψω, να γράψω, να μη γράψω, τελικά γράφω:

1) Θαυμάζω τον ενθουσιασμό να φτιάξεις ένα μηχανάκι όπως ακριβώς το θέλεις.
    2) Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι... ιδιαίτερο, αλλά σαν θέμα είναι πλήρες και τα αυτοκόλλητα έχουν ταιριάξει όμορφα, οπότε τεχνικά είναι σωστό.
    3) Η μάσκα/εμπρός φανάρι δεν ταιριάζει με το consept. Είτε βάλε το τετάγωνο της μάνας του, είτε ένα παλιό, επίσης τετράγωνο, αλλά μικρό από τα XR600R. Εγώ θα εξέταζα και την περίπτωση στρογγυλού κλασικού φαναριού (αλλά είμαι και παλιομοδίτης...)
    4) Άντε βάλε μπρος με τα μοτερικά. Εγώ προτείνω το τρίτο στάδιο του Βροχομάστορα, ήτοι killer με 75 άλογα, χαμηλό ρίσκο και υψηλό κόστος (σάμπως εγώ θα τα πληρώσω
    5) Εν συνεχεία ανωτέρω, θα πρότεινα εμπρός κέντρο τροχού από Africa/Transalp κλπ με δύο δισκόφρενα, προφανώς δύο δαγκάνες και ανάλογη τρόμπα. Με 75 άλογα και εκατόν-τίποτε κιλά παίζεις σε λόγους βάρους/ισχύος SS. Πρέπει και να σταματάει ε;
    6) Επίσης είμαι της σχολής “ό,τι δεν είναι απολύτως απαραίτητο είναι απολύτως περιττό”, οπότε μου ασκούν κάποια γοητεία τα δύο “ξηλωμένα” που πόσταρες, ιδιαίτερα το πρώτο (με τους τροχούς του CBR).
    7) Επισυνάπτω φωτό με ένα XR for your consideration

Εύχομαι να το χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Καλά χιλιόμετρα!

Μάνος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	0000011111111b981dd8.jpg 
Προβολές:	633 
Μέγεθος:	97,9 KB 
ID:	187820

rolling fredo king Το avatar του/της DUKASII
    TOUMPANO FILARAKI NA TO XERESE K KALES TARZANIES..

Αρχικά δημιουργήθηκε από vaska
    Δεν ντρεπεστε ρε, αυτά μου κάνετε, υπεροχη μοντιφια στο XR, χώρισε η Μενεγάκη, χώρισε και η Madona, πως να μην με πάρουν τα ζουμια. Φίλε μου πέρα από την πλάκα το μηχανάκι είναι απλά υπεροχο. Το ειχα συντροφιά για περισσότερο από 4 χρόνια και είναι πραγματικά τερας αξιοπιστίας. Έκανα μαζί του 65000 χλμ και δεν είπε κιχ. Απλά σας ζηλεύω. Είναι τέλειο να έχεις τόσο ελεύθερο χρόνο και να τον αφιερώνεις στην αγάπη σου. Επίσης εκτός από χρόνο έχετε και μπόλικο μεράκι. Πραγματικά μοναδικό το μηχανακι σου. Ευχομαι να περάσε μαζι πολλά και ασφαλή χλμ. Πολλα πολλά μπράβο σας αξίζουν. Τώρα όσο για την εξωτερική του εμφάνιση μη ρωτάς κανέναν. Άν σου αρέσει σε όλους τους άλλους περισεύει. Και πάλι μπράβο.

Υ.Γ.
    γνώμη μου το μοτεράκι του μην το ζορίσεις πολύ θα χάσεις μεγάλο κομματι αξιοπιστίας. Σημείωσε ότι το δικό μου στα χέρια μου δεν πέρασε και λίγα και μέχρι τη στιγ,ή που το έδωσα δεν δάκρυζε πουθενά λάδι. Στις 30000 πέρασα ένα σετ ελλατήρια κι έβαζα Motul κάθε 6000. Το πήρε φίλος μου κι ακόμα με αυτό πηγαίνουμε στα βουνά, έχει τώρα 78000 και θα του αλλάξει εμβολο, χιτώνιο, βαλβίδες. Το απόλυτο μηχανάκι. Και πάλι καλά χλμ.

σ'ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.

η αρχικη επιλογη (που οπως ειπα με επεισε ο Αντωνης) εγινε διοτι ηξερα οτι και ο ιδιος ειχε το ιδιο μηχανακι μεχρι το 2005. οποτε υπαρχει εξ αρχης ενα σοβαρο avantage οσον αφορα τις ιδιαιτεροτητες του. αν επαιρνα π.χ. ΚΤΜ θα ηταν κατι εντελως νεο και θα πηγαινα μεσω αντιπροσωπειας για το οτιδηποτε.

το συγκεκριμενο μηχανακι που ειχε στην κατοχη του ο Antoine ειχε πουσαριστει απο τον ιδιο και ειχε τρεξει ενα πανελληνιο supermotard χωρις να κανει κιχ. Σημαντικη πληροφορια οσον αφορα την αξιοπιστια του μοτερ αλλα και της ιδιας της βελτιωσης.

οπως ειδες σε προηγουμενο ποστ μου εχει δωσει καποιες επιλογες συμφωνα με το μεγεθος του τουμπανιασματος και αντιστοιχα το ποσοστο της αξιοπιστιας που θα εχω. (αυτο το ειχε κανει πριν καν ακομα αγορασω το μηχανακι)

μονο με την εξατμιση,το καρμπ και τα αλυδιδογραναζα εγινε αγνωριστο απο πριν που ηταν χωματινο.
    θα το συνηθισω ετσι και μετα βλεπουμε.
    ο στοχος (οπως εχω ξαναπει) ειναι να γινει ανταγωνιστικο με τα νεα μοντελα των αλλων εταιρειων (ΚΤΜ 690, HUSQVARNA, HUSABERG), καθημερινο (οχι κοντραδικο) και ολα αυτα με την μεγαλυτερη δυνατη αξιοπιστια.

Υ.Γ: το οτι πολλοι κατοχοι το βγαζετε τερας αξιοπιστιας με βοηθαει φοβερα (κυριως ψυχολογικα)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
    Κι εγώ σκέφτηκα αρχικά να μη γράψω, να γράψω, να μη γράψω, τελικά γράφω:

1) Θαυμάζω τον ενθουσιασμό να φτιάξεις ένα μηχανάκι όπως ακριβώς το θέλεις.
    2) Το αισθητικό αποτέλεσμα είναι... ιδιαίτερο, αλλά σαν θέμα είναι πλήρες και τα αυτοκόλλητα έχουν ταιριάξει όμορφα, οπότε τεχνικά είναι σωστό.
    3) Η μάσκα/εμπρός φανάρι δεν ταιριάζει με το consept. Είτε βάλε το τετάγωνο της μάνας του, είτε ένα παλιό, επίσης τετράγωνο, αλλά μικρό από τα XR600R. Εγώ θα εξέταζα και την περίπτωση στρογγυλού κλασικού φαναριού (αλλά είμαι και παλιομοδίτης...)
    4) Άντε βάλε μπρος με τα μοτερικά. Εγώ προτείνω το τρίτο στάδιο του Βροχομάστορα, ήτοι killer με 75 άλογα, χαμηλό ρίσκο και υψηλό κόστος (σάμπως εγώ θα τα πληρώσω
    5) Εν συνεχεία ανωτέρω, θα πρότεινα εμπρός κέντρο τροχού από Africa/Transalp κλπ με δύο δισκόφρενα, προφανώς δύο δαγκάνες και ανάλογη τρόμπα. Με 75 άλογα και εκατόν-τίποτε κιλά παίζεις σε λόγους βάρους/ισχύος SS. Πρέπει και να σταματάει ε;
    6) Επίσης είμαι της σχολής “ό,τι δεν είναι απολύτως απαραίτητο είναι απολύτως περιττό”, οπότε μου ασκούν κάποια γοητεία τα δύο “ξηλωμένα” που πόσταρες, ιδιαίτερα το πρώτο (με τους τροχούς του CBR).
    7) Επισυνάπτω φωτό με ένα XR for your consideration

Εύχομαι να το χαίρεσαι όσο περισσότερο γίνεται. Καλά χιλιόμετρα!

Μάνος
    Μανο μ'αρεσει ο τροπος που σκεφτεσαι...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ας τα παρουμε απο την αρχη.

1)
    2)
    3)δεκτο. ηθελα να του δωσω εναν "μοντερνο αερα" ακριβως γιατι οι μασκες των XR ειναι βγαλμενες απο τα 80's. με το στρογγυλοφαναρο θα μοιαζει ακομα πιο παλιο (στυλ XT550)
    4)αν γινει αυτο ξεχναμε το "καθημερινο". τιγκα φτιαξιμο που δεν μπορει να καθεται σε φαναρια (θα βραζουν νερα και θα τα πεταει), δεν θα μπορει να βγαινει ζεστες μερες για βολτα...δεν...δεν...δεν... ωραια ιδεα για κοντραδικο αλλα με ολα τα αλλα μαμα, γιατι αν το βλεπουν εξωτερικα οι αλλοι αεροπλανο, σιγα μην καθονται διπλα σου.
    5)τα υπαρχον φρενα σταματανε σε ικανοποιητικα μετρα και τριαξονικη νταλικα σε κατηφορα με καμια 100αρα.
    6)αν εννοεις τις ζαντες απο το 636 μου...εισαι τρελος. ηδη εχω ενα θεμα με τον πισω τροχο στο βαλε βγαλε, λογω της διαστασης του. αν βαλω τις ζαντες που λες,πρεπει να κανω καστομια και το ψαλιδι...:hypnotize
    7) Ενταξει ειπαμε. Μπαμπουλας το συγκεκριμενο με ολη την σημασια της λεξεως. Δεν θυμιζει σε τιποτα το XR, χωρις αυτο να σημανει οτι ειναι ασχημο. Καθαρα κοντραδικο μηχανημα, χωρις μαρσπιε για συνεπιβατη και χωρις πολλα περιθωρια supermotard παιχνιδιου. Περισσοτερο σε streetfighter μου κανει το συγκεκριμενο. Ωραιο παντως....

Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    TOUMPANO FILARAKI NA TO XERESE K KALES TARZANIES..

Ευχαριστω Σπυρακο...

Αυτο δεν το περιμενα απο εσενα... δεν θα μου πεις γιατι δεν πηρα ΚΤΜ? δεν θα με ειρωνευτεις? τιποτα?? φρουδες οι ελπιδες μου, καμμενα τα ονειρα μου...

Παλαιό μέλος
    Αρχικά δημιουργήθηκε από devil's animal
    3)δεκτο. ηθελα να του δωσω εναν "μοντερνο αερα" ακριβως γιατι οι μασκες των XR ειναι βγαλμενες απο τα 80's. με το στρογγυλοφαναρο θα μοιαζει ακομα πιο παλιο (στυλ XT550)
    4)αν γινει αυτο ξεχναμε το "καθημερινο". τιγκα φτιαξιμο που δεν μπορει να καθεται σε φαναρια (θα βραζουν νερα και θα τα πεταει), δεν θα μπορει να βγαινει ζεστες μερες για βολτα...δεν...δεν...δεν... ωραια ιδεα για κοντραδικο αλλα με ολα τα αλλα μαμα, γιατι αν το βλεπουν εξωτερικα οι αλλοι αεροπλανο, σιγα μην καθονται διπλα σου.
    6)αν εννοεις τις ζαντες απο το 636 μου...εισαι τρελος. ηδη εχω ενα θεμα με τον πισω τροχο στο βαλε βγαλε, λογω της διαστασης του. αν βαλω τις ζαντες που λες,πρεπει να κανω καστομια και το ψαλιδι...:hypnotize
    3) Είπαμε είμαι παλιομοδίτης...
    4) Οκ, οκ, έτσι κι αλλιώς εσύ αποφασίζεις. Αλλά άμα φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο αρκουδέματος, δεν μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο ψυγείο, βεντιλατέρ κλπ; Και δεν χρειάζεται να φαίνεται θηρίο. Στην τελική, βγάλ’του τις νεκροκεφαλές και βάλ’του φραουλίτσες που σου λένε όλοι... Τα φτιαγμένα δεν φαίνονται ιδιαίτερα αν δεν θέλεις ιδιαίτερα να φαίνονται ιδιαίτερα. Εκτός αν του βάλεις καμμιά τουρμπίνα (αυτό το σκέφτηκες
    6) Δεν λέω να βάλεις τις ζάντες από το 636. Βασικά δεν πρότεινα καθόλου να αλλάξεις τροχούς. Είπα μόνο ότι μου αρέσουν τα μινιμαλιστικά. Κι εκείνο με τους τροχούς του CBR περισσότερο διότι του λείπει τελείως το υποπλαίσιο. (Δηλαδή δεν μου αρέσει επειδή έχει τους τροχούς που έχει – για τα υπόλοιπα μίλαγα).

Μάνος

Αρχικά δημιουργήθηκε από Man7
    3) Είπαμε είμαι παλιομοδίτης...
    4) Οκ, οκ, έτσι κι αλλιώς εσύ αποφασίζεις. Αλλά άμα φτάσεις σε τέτοιο επίπεδο αρκουδέματος, δεν μπορείς να βάλεις και μεγαλύτερο ψυγείο, βεντιλατέρ κλπ; Και δεν χρειάζεται να φαίνεται θηρίο. Στην τελική, βγάλ’του τις νεκροκεφαλές και βάλ’του φραουλίτσες που σου λένε όλοι... Τα φτιαγμένα δεν φαίνονται ιδιαίτερα αν δεν θέλεις ιδιαίτερα να φαίνονται ιδιαίτερα. Εκτός αν του βάλεις καμμιά τουρμπίνα (αυτό το σκέφτηκες
    6) Δεν λέω να βάλεις τις ζάντες από το 636. Βασικά δεν πρότεινα καθόλου να αλλάξεις τροχούς. Είπα μόνο ότι μου αρέσουν τα μινιμαλιστικά. Κι εκείνο με τους τροχούς του CBR περισσότερο διότι του λείπει τελείως το υποπλαίσιο. (Δηλαδή δεν μου αρέσει επειδή έχει τους τροχούς που έχει – για τα υπόλοιπα μίλαγα).

Μάνος
    4) ναι μετα πρεπει να αλλαχθουν αυτα...ψυγεια μεγαλυτερα, βεντιλατερ, ταπα ασφαλειας ψυγειου, κολαρα samco σιλικονουχα κλπ..κλπ... τουρμπινα θα μπορουσα να βαλω...μπαινει νομιζω και απο smart αλλα μετα πρεπει να αλλαξω και πολλα στο μοτερ για να αντεξει + οτι πρεπει να κανω πατεντα στο υποπλαισιο και στην εξατμιση...αν δω οτι δεν μου φτανουν και μετατρεπομαι σε "hp freak" θα την βαλω...

5) καταλαβα...

Παλαιό μέλος
    4) μπαινει νομιζω και απο smart
    Επιφυλάσσομαι, αλλά έχει μπει τουρμπίνα σε XR650R, οπότε ό,τι γίνεται ξαναγίνεται..,

αλλα μετα πρεπει να αλλαξω και πολλα στο μοτερ για να αντεξει
    Αυτό δεν πρέπει να είναι πρόβλημα. Ούτως ή άλλως με το Stage 3 του Ρειν, το πολύ πολύ να σου μείνουν τα κάρτερ...

+ οτι πρεπει να κανω πατεντα στο υποπλαισιο και στην εξατμιση...
    Λεπτομέρειες...

αν δω οτι δεν μου φτανουν και μετατρεπομαι σε "hp freak" θα την βαλω...
    Αυτό αγαπητέ είναι σχετικά σίγουρο αφ’ ης στιγμής μπεις στο παιχνίδι των μετατροπών και των ιπποδυνάμεων. Και είναι και το πιο επικίνδυνο: και 200 άλογα να σου βγάλει ο Ρειν, κάποια στιγμή θα σου φανούν λίγα. Άκου με που σου λέω...

Μάνος

ΥΓ. Πάντως, έφτιαξες ένα εντυπωσιακό μηχανάκι. Δεν ξέρω τί αντιδράσεις έχεις στον δρόμο από τους περαστικούς, αλλά εδώ μέσα έκανες θραύση. Τρέχουν δύο θέματα συγχρόνως και δεν τα προλαβαίνω!!!

Παρόμοια θέματα

1. Απαντήσεις: 36
    Τελευταίο μήνυμα: 05/06/2012, 22:00
  2. Το νέο μου παιχνίδι...
    από dirtbird στο forum Off topic
    Απαντήσεις: 17
    Τελευταίο μήνυμα: 24/10/2006, 12:56

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε
  • Δεν μπορείτε να επισυνάψετε αρχεία
  • Δεν μπορείτε να επεξεργαστείτε τα μηνύματά σας