Οχι αλλο ποτοοοοοοοοοο,δεν αντεχωωωωωωωωωωΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Οχι αλλο ποτοοοοοοοοοο,δεν αντεχωωωωωωωωωωΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από camen
Οχι αλλο ποτοοοοοοοοοο,δεν αντεχωωωωωωωωωω![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
:a13: :a13: :a13: :a51: :a51: :a51:
Αντε μερικές τελευταίες και καληνύχτα!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 125 ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙΡΟΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΑΡΕΘΩ.. ΤΟ ΜΟΝΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΒΡΩ ΣΕ ΜΑΝΤΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΑΝΤΑΛΑΓΗ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΩ ΚΑΝΑ ΧΙΛΙΑΡΙΚΟ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΡΩ ΜΑΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΡΑΞΩ ΕΓΩ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΧΡΕΠΙ.. ΚΑΛΗ ΜΟΥ ΤΥΧΗ:rotflmao:
Bike riding is an art..
ΤΟ μεταχειρισμενο θελει προσοχη κ δεν εχει να κανει αν ειναι φτιαγμενο η οχι αλλα αν εβαζε λαδι οταν επρεπε......... Εγω βρηκα ενα καλομεταχειρα στον θεοχαρη αμα θες να τα πουμε αυριο ..... καλη τυχη ..... κ εδω ειμαστε εμεις ....... Απλα να ξερεις οτι στα χιλιομετρα που ψαχνεις ....... αλυσιδα γραναζια λαστιχα, τακακια αμα θελουν αλαγμα θες 550ε κ βαλε κ αλλα 100ε για full service σε μη εξουσιοδοτημενο μηχανικο ....... Εγω ξερω ενα καλον στη νικαια γιατι οι τιμες στα εξουσιοδοτημενα ειναι οι διπλασιες κ το service του ειναι πανευκολο για τον καθενα , οποτε δεν βρισκω λογο......
love will save the planet,hate is a good start.
ειναι ζητημα 2 το πολυ 3 βολτες μεχρι να ξενερωσεις και να το πουλησεις η να μην το ξανακαβαλησεις ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Ειχα wr426 wr250 yzf 450 .............. λετε να κολησω στο GAS 300 .......... =
ειναι ΠΑΡΑ πολυ το πραγμα ... εκτος αν το παρεις για να πηγαινεις βολτες σε χωματενιους αεροδαδρομους ...αλλιως θα μετρας καπακια αμετρητα ... η απλα θα σου σβηνει παντου επειδη θα το φοβασαι ...και εγω yzf 450 εχω και μου φαινεται αγγελουδι μπροστα στο 300...
κανενα απο αυτα δεν παιζει ..εκτος αν ηταν μεγαλοκουλαδο αυτος που τα καβαλαγε ...Αρχικά δημιουργήθηκε από MAG/FMX
Η μηχανη οταν ηταν μαμα παταγε για πολυ χτ600 , ττρ 600 ,
Α επισης οταν ηταν μαμα με ενα WR 426 ειμασταν στα ιδια περιπου.........
.
ειδικα το 426 σε τρωει και με σκασμενο λαστιχο
PROzacRIDER
Αρχικά δημιουργήθηκε από nikos force
ειναι ζητημα 2 το πολυ 3 βολτες μεχρι να ξενερωσεις και να το πουλησεις η να μην το ξανακαβαλησεις ...
ειναι ΠΑΡΑ πολυ το πραγμα ... εκτος αν το παρεις για να πηγαινεις βολτες σε χωματενιους αεροδαδρομους ...αλλιως θα μετρας καπακια αμετρητα ... η απλα θα σου σβηνει παντου επειδη θα το φοβασαι ...και εγω yzf 450 εχω και μου φαινεται αγγελουδι μπροστα στο 300...
κανενα απο αυτα δεν παιζει ..εκτος αν ηταν μεγαλοκουλαδο αυτος που τα καβαλαγε ...
ειδικα το 426 σε τρωει και με σκασμενο λαστιχο
Μπραβο το 300 ......... δε το περιμενα......... Οσο για τα αλλα εδω ειμαι οποτε θελετε κ με πραξεις .............. Ετσι να σας λυθει κ η θεωρητικη απορια .......... γιατι εμενα μου εχει λυθει εδω κ καιρο ......... :a5:
love will save the planet,hate is a good start.
φιλε μου ,χωρις παρεξηγηση αλλα αυτο που ανεφερες περι κοντρας του fmx με τα προαναφερθεντα μηχανακια ειναι αδυνατον (και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ειδικα το 426),εκτος αν οι οδηγοι των αλλων μηχανων δεν ηξεραν να ανοιξουν ....φτιαγμενο το fmx με τα πραγματα που λες αντε το πολυ πολυ να πατησει ενα χτ και με μεγαλη ρεντα και κανα xtx αλλα μεχρι εκει...επειδη ειχα lc4 640 ,το οποιο νομιζω οτι ξερεις πως το fmx του φευγει μονο με ριζικη αλλαγη στο μοτερ του,σου λεω οτι το 426 ειναι πολυ πιο γρηγορο αφου εχουν περιπου τα ιδια αλογα στη ροδα ,με το 426 να ειναι πολυ ελεαφρυτερο και ευστροφο.....
MARESEI POY TOYT DINETE K SHMASIA LEME..OYTE MOTO DEN PISTEYO OTI EXEI LEME O DRAKOS APO PANO..Αρχικά δημιουργήθηκε από yiannis172
φιλε μου ,χωρις παρεξηγηση αλλα αυτο που ανεφερες περι κοντρας του fmx με τα προαναφερθεντα μηχανακια ειναι αδυνατον (και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ειδικα το 426),εκτος αν οι οδηγοι των αλλων μηχανων δεν ηξεραν να ανοιξουν ....φτιαγμενο το fmx με τα πραγματα που λες αντε το πολυ πολυ να πατησει ενα χτ και με μεγαλη ρεντα και κανα xtx αλλα μεχρι εκει...επειδη ειχα lc4 640 ,το οποιο νομιζω οτι ξερεις πως το fmx του φευγει μονο με ριζικη αλλαγη στο μοτερ του,σου λεω οτι το 426 ειναι πολυ πιο γρηγορο αφου εχουν περιπου τα ιδια αλογα στη ροδα ,με το 426 να ειναι πολυ ελεαφρυτερο και ευστροφο.....
Εξαρταται.......Απο το ΤΙ θεωρει ο καθενας το FMX...Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
OYTE MOTO DEN PISTEYO OTI EXEI LEME O DRAKOS APO PANO..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()