Σελίδα 160 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 60110150155156157158159160161162163164165170210 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.386 έως 2.400 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εγω αυτο που θελω να σου πω ειναι οτι αν θελεις να ξεφυγεις πια απο αυτην την μιζερη πραγματικοτητα πρεπει να κανεις το βημα παραπανω!!!!

ΤΕΛΟΣ
    ειτε αυτο αφορα προπονητη, ειτε παικτες.....

να σου δωσω ενα παραδειγμα...

αν και ψευδεις δηλωσεις...ακουγεται πολυ οτι ενδιαφερομαστε για τζαβελα....

Ε ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ?????
    καλα τωρα αυτα ειναι παπαριες...και στη τελικη αν φερουν κανα δυο-τρεις καλους παικτες για τις θεσεις οπου αποδεδειγμενα πασχουμε ας παρουν και τον Τζαβελα...στα π@π@ρι@ μου!

ειναι νωρις ακομα για μεταγραφολογια παντως!

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    καλα τωρα αυτα ειναι παπαριες...και στη τελικη αν φερουν κανα δυο-τρεις καλους παικτες για τις θεσεις οπου αποδεδειγμενα πασχουμε ας παρουν και τον Τζαβελα...στα π@π@ρι@ μου!

ειναι νωρις ακομα για μεταγραφολογια παντως!
    ναι ρε μαν, αλλα καταλαβες τι θελω να σου πω..

ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΜΥΑΛΟ, οτι με τζαβεληδες νιομπλιες κλπ κλπ θα κινεισαι παντα στην μετριοτητα?

ποσο δυσκολο ειναι?

Αρχικά δημιουργήθηκε από idi
    απο την αλλη (αν και δε πιστευω οτι θα παίρναμε το πρωτάθλημα για διαφορους λογους και δυσκολίες...) δε μπορω να ξεχασω πως στο πρωτο γυρο η ΑΕΚ περασε χειρουργείο απο τα λιγα... τεσπα...
    χειροτερο σε πέρασαν στο Β γυρο...4 κοκκινες (αυτα ούτε ο Θρυλος στα ντουζενια του δεν τα εκαν)
    βαλε Αρη/καβαλα/παοκ+++

φέτος καραπετσινο είναι....αλλα ήταν ολοι τόσο χάλια (με εμας Αρχηγους)
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    τωρα πια, δεν μπορουμε να παιζουμε και με τα γαυρακια..

εχουν ξενερωσει το πολυ που δεν λενε ουτε το βασικο ποιημα

περι διαιτησιας, παρασκηνιου

ανωτερης ποιοτητας της ομαδας τους μεν, ΑΛΛΑ..

κλπ κλπ:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Κι επειδή νωρίτερα έγραψα πριν δω τις φάσεις, πείτε μου αν ο Σπάθας έπαιξε ρόλο ή όχι (και φυσικά για ποιόν σφύριζε σήμερα).
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Κι επειδή νωρίτερα έγραψα πριν δω τις φάσεις, πείτε μου αν ο Σπάθας έπαιξε ρόλο ή όχι (και φυσικά για ποιόν σφύριζε σήμερα).
    ποσες φασεις εκανες φιλε?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

τα λογια ειναι περιττα το παρακατω βιντεο τα λεει ολα

http://www.youtube.com/watch?v=xo54iFymOXg

Σημερα τελειωσε το πρωταθλημα...μπραβο βαζελια...

Τριπολη πεναλντακυ γαργαρα...σε ενα παιχνιδι που θα κρινοταν στο γκολ...αν και βεβαια ο βαζελος επαιξε ΔΙΑΣΤΗΜΙΚΗ μπαλλα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ενα μεγαλο μπραβο και στον καρπουζα που παντα με δικαιωνει...οταν σφιγγουν οι κωλοι ειναι ο πρωτος που τρωει το αγγουρι...ΟΤΑΝ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙΣ ΣΤΟ ΧΑΡΙΛΑΟΥ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ...βεβαια εβαλε και ο Σπαθας το χερακι του...κιτρινη στον Γκαρσια στο 2' (ακομα δεν ξερουμε τον λογο)...στο πρωτο ημιχρονο αφηνε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΑΡΗ...ανουσια σφυριγματα για να κοψει τον ρυθμο ενω υπαρχει και κατι που λεγετε πλεονεκτημα...για τον Μπαοκ που πηγε να παιξει κλεφτοπολεμο ηταν σιγουρη ηττα...τσαντιστικανε και οι παιχτες...βαλε και λιγο το κλιμα...παπαλα το ματσακι...τον Ιβιτς γενικα δεν τον παω σαν παικτη αλλα σημερα το παλλικαρι πρεπει να εφαγε τοσο ξυλο οσο δεν εφαγε σε ολη την καριερα του...τεσπα...

δεν χρειαζετε να παρεις μουφα σφυριγμα για να ''κερδισεις'' πολλες φορες...μπορεις απλα να μην αφησεις τον αμεσο διεκδηκητη σου να παιξει μπαλλα...εστω την μονη μπαλλα που ξερει...

υ.γ. 3 λεπτα καθυστερησεων στην Τριπολη...
    υ.γ.2 εσυ παπαρα (ξερεις ποιος) μην μου σπασεις τα @@ περι Γεωγεα και λοιπες μαλακιες...απεχω...μονο μπαλλα βλεπω και λεω ΟΤΙ γινετε...
    υ.γ.3 2008...μετα το ματς με Καλαμαρια...ΑΕΚ 42 βαθμους...Γαυρος 41...για μια εβδομαδα γιατι με το ''ετσι θελω'' και χωρις τελεσιδικη αποφαση απο την ελληνικη αθλητικη δικαιοσυνη (εδω γελαμε) η ΕΠΟ επεστρεψε τους βαθμους στον γαυρο...μην γραφετε οτι ναναι...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ποσες φασεις εκανες φιλε?
    Όταν δίνει τέτοια κίτρινη στο πρώτο λεπτό (και πολλές άλλες αργότερα) αντιλήφθηκαν όλοι οι παίκτες μου τί θα παίξει.

Όποιος έχει παίξει μπάλα ας βγει να μας πει αν καταλαβαίνεις πότε το κοράκι θέλει σε σκίσει.

Κατά τα άλλα ναι δεν έκανα ευκαιρία (πραγματικά μετά τις φάσεις που είδα δε μου λέει τίποτα).
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΠΟΡ ΠΑΝΤΟΤΙΝΟΣ

episis na simiwsoume oti otna antimetwpizeis gaure mia pliri omada, panta auto pairneis

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	mg5594copy.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	73,5 KB 
ID:	191883

ελπιζω να σε καλυψα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    ελπιζω να σε καλυψα...

Για να μην λένε ότι τα λέω μόνο εγώ!

Το πρωτάθλημα τελείωσε σήμερα. Πάμε για τα κλαίει-ωχ και βλέπουμε.

Κατά τα άλλα ναι δεν έκανα ευκαιρία (πραγματικά μετά τις φάσεις που είδα δε μου λέει τίποτα).
    εδω ειναι η απαντηση, και τα αλλα για μενα ειναι παρηγορια στον αρρωστο..

αν δεν μπορεις να βαλεις γκολ, δεν μπορεις να ζητας τιποτα παραπανω απο ισοπαλια

και ο παοκ στο χτεσινο παιχνιδι δεν μπορουσε να βαλει γκολ, οχι γιατι πηρε καρτα ο γκαρσια στο 2'
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εδω ειναι η απαντηση, και τα αλλα για μενα ειναι παρηγορια στον αρρωστο..

αν δεν μπορεις να βαλεις γκολ, δεν μπορεις να ζητας τιποτα παραπανω απο ισοπαλια

και ο παοκ στο χτεσινο παιχνιδι δεν μπορουσε να βαλει γκολ, οχι γιατι πηρε καρτα ο γκαρσια στο 2'
    Μην αρχίζεις τις παπαριές των γαύρων και τις κωλοτούμπες, γιατί ακριβώς τα ίδια έλεγαν κι αυτοί όταν ξέσκιζαν τον αντίπαλο και στο τέλος έπαιρναν το ματς π.χ. με 3-0... "Έφαγες 3 και μιλάς;" έλεγαν και οι υπόλοιποι τραβούσαμε τις πουτσ@τριχές μας!

Ξαναρωτώ και όποιος έχει τα @@ ας μου απαντήσει. Έχει δωθεί ξανά κάρτα για τέτοιο λόγο στο 2' και μάλιστα ματς τέτοιας σημασίας;

Έδωσε ο Σπάθας να καταλάβουν τί θα επακολουθήσει; Δε λέω ότι έπαιξα καλά. Λέω όμως τί έγινε και πιθανώς με επηρέασε και δεν έπαιξα καλά, διότι όπως όλοι ξέρουμε η σειρά των γεγονότων παίζει μεγάλο ρόλο (καμιά φορά μεγαλύτερο κι απ'τα ίδια τα μεμονωμένα γεγονότα).

Για να μη συγκρίνω τη διαφορετική αντιμετώπιση σε ίδια μαρκαρίσματα. Το σημερινό ήταν ο ορισμός του χειρουργείου.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864