Σελίδα 161 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 61111151156157158159160161162163164165166171 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.401 έως 2.415 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ρε Παναή, έχει μαλιάσει η γλώσσα σου πια να το λες και να το ξαναλές. Μυαλό έχουμε το καταλάβαμε.

Είπαμε One monster to rule them all.......έστω και με 69 τροχό.
    Ναι αλλα ο grigoris1 δεν το εχει εμπεδωσει ακομα...

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    ΧΑΛΑΡΑ τελικη... αμφιβαλεις??? ... παιζει στοιχηματακι αμα αμφιβαλεις, και δωσμου το δικο σου που δεν το εχω οδηγησει και κατσε πισω...

το πλαισιο δεν το λεω εγω οτι σπαει... καμποσοι (και ειναι αρκετοι) Μπουζουκοβιοι ανα τον πλανητη το λενε...

οτι λενε λεω, ας μην τα λεγανε... :rotflmao:
    Εγω δεν ειπα οτι αμφιβαλω... εσυ μονος σου το ειπες.. οτι σχεδον το τελικιασα δες πιο πανω να δεις τι λες.ΛΙγο μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου δεν εχεις? σιγα μι σου δωσω το Κ και ΕΙΔΙΚΑ κιολας να κατσω πισω σου...

Ναι αλλα ο grigoris1 δεν το εχει εμπεδωσει ακομα...

Τι να εμπεδωσω ρε φιλε? αμα θελω παπακι οδηγαω και το cbf250 που εχω εκεινο τουλαχιστον δε χαλαει

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Ποιο αργα παντως απο τον Συνιωρη... αφου ο Συνιωρης ειχε τον ταχυτερο γυρο ever στης Σερρες, δεν θυμαμαι ποσο ειχε κανει ο Γ.Μ με το GSXR1000 οταν ετρεξε στο Π.Π
    το 2005 τρεχανε ο αλκης με Ρ1 ο σακης με ζουξου10 κ ο μπουστας με κ5 αν θυμαμαι καλα (κανανε παρτυ στα σουπερστοκ) αρα με το κ5 δν εσπασε το ρεκορ του αλκη. αν κ να μου πεις τι να τον κανεις τον ταχυτερο γυρο οταν ο αλλος πηρε πρωταθλημα..

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    [B.ΛΙγο μεγαλη ιδεα για τον ευατο σου δεν εχεις? [/B]
    Δηλαδη ειναι δυσκολο να παει καποιος 295-299 κοντερ? ...

πρεπει να ειναι ΜΕΓΑΛΟ τιμονι ο 299 κοντερισια? ....

η θελει 3 αρχιδι@ αντι για 2 που εχουμε οι υπολοιποι...

χεχεχε... ρε πλακα κανεις μου φαινεται... :rotflmao:

ετσι και αλλιως 269 ειναι τα πραγματικα ... :rotflmao:

230 παει και το αεροψυκτο νταλα κατηφορα σχεδον γκρεμο στον Σειριο...

:rotflmao:

Δηλαδη ειναι δυσκολο να παει καποιος 295-299 κοντερ? ...

πρεπει να ειναι ΜΕΓΑΛΟ τιμονι ο 299 κοντερισια? ....

η θελει 3 αρχιδι@ αντι για 2 που εχουμε οι υπολοιποι...

χεχεχε... ρε πλακα κανεις μου φαινεται... :rotflmao:

ετσι και αλλιως 269 ειναι τα πραγματικα ... :rotflmao:

230 παει και το αεροψυκτο νταλα κατηφορα σχεδον γκρεμο στον Σειριο...

Ρε σρυ κιολας εισαι χαζος ι παριστανεις τον χαζο? ΒΛΕΠΕΙΣ εγω πουθενα να λεω οτι ειναι δυσκολο να πας 299 κοντερισια...? εδω με τιν τεταρτη παει 290 το 299 δεν ειναι τπτ... εσυ μονος σου λες σχεδον το τελικιασα.Εγω αλλο θελω να σου πω... λες μαπα το ενα μαπα το αλλο θα σου αρεσε μαλλον για πηγες για τελικες..

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88
    το 2005 τρεχανε ο αλκης με Ρ1 ο σακης με ζουξου10 κ ο μπουστας με κ5 αν θυμαμαι καλα (κανανε παρτυ στα σουπερστοκ) αρα με το κ5 δν εσπασε το ρεκορ του αλκη. αν κ να μου πεις τι να τον κανεις τον ταχυτερο γυρο οταν ο αλλος πηρε πρωταθλημα..
    Οσο γυρνανε τα japania τομπανα με 180+ αλογα racing και στημενα για το Ελληνικο πρωταθλημα και κοστος καμια 25.000-30.000 ευρα... γυρναει η 1098S στοκ...

(βλεπε Μεγαρα πρωτον αγωνα με μονο τα πλαστικα αλλαγη... εραψε κοστουμια... )

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Οσο γυρνανε τα japania τομπανα με 180+ αλογα racing και στημενα για το Ελληνικο πρωταθλημα και κοστος καμια 25.000-30.000 ευρα... γυρναει η 1098S στοκ...
    α ναι.. δις ιζ τρου.. κ λενε οτι το cbr του συνιωρη ειναι τερμα τουμπανο στα 190 χοντικα -ντεμεκ- αλογα..

εδω στο παγκοσμιο την παλευει ο τρου με το 999 ακομα.. αλλα του χρονου θα πεσει πολυ φουτσα θα ναι κ η τελευταια του χρονια κ θα θελει να φυγει πρωταθλητης..

στα τζιπι ειπαμε, δε φτανει το ψωλι@σμα στην ευθεια, στο ασσεν ολοι εργοστασιακα-δορυφορικα ολα τα μηχανακια πιανανε 275 κοντα κ τα γιαμαπα 260 , επισης η μισελεν παιζει το πουλακι της οποτε τι να κανει ο ανθρωπΑς εχει πολυ μα πολυ handicap φετος αλλα ειπαμε no matter how θα το γυρισει ξανα..

α ναι.. δις ιζ τρου.. κ λενε οτι το cbr του συνιωρη ειναι τερμα τουμπανο στα 190 χοντικα -ντεμεκ- αλογα..

εδω στο παγκοσμιο την παλευει ο τρου με το 999 ακομα.. αλλα του χρονου θα πεσει πολυ φουτσα θα ναι κ η τελευταια του χρονια κ θα θελει να φυγει πρωταθλητης..

στα τζιπι ειπαμε, δε φτανει το ψωλι@σμα στην ευθεια, στο ασσεν ολοι εργοστασιακα-δορυφορικα ολα τα μηχανακια πιανανε 275 κοντα κ τα γιαμαπα 260 , επισης η μισελεν παιζει το πουλακι της οποτε τι να κανει ο ανθρωπΑς εχει πολυ μα πολυ handicap φετος αλλα ειπαμε no matter how θα το γυρισει ξανα..
    Εγω παντως θελω πολυ να το γυρισει ο ροσσι και να τους ψωλιασει ολους εστω και με μαπα μηχανακι... μετα δε θα υπαρχει καμια αμφιβολια οτι 100% ο αναβατης παιζει ρολο

Ρε σρυ κιολας εισαι χαζος ι παριστανεις τον χαζο? ΒΛΕΠΕΙΣ εγω πουθενα να λεω οτι ειναι δυσκολο να πας 299 κοντερισια...? εδω με τιν τεταρτη παει 290 το 299 δεν ειναι τπτ... εσυ μονος σου λες σχεδον το τελικιασα.Εγω αλλο θελω να σου πω... λες μαπα το ενα μαπα το αλλο θα σου αρεσε μαλλον για πηγες για τελικες..
    Ειμαι λιγο... :rotflmao:

το ηθελα να δω πως ειναι ενα K6 στον δρομο...

και τι ειδα...

οτι ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια απο το Μονστερ μου...

οτι δεν ειναι ουσιαστικα πιο γρηγορο (στοκ) απο ολα τα αλλα SS1000, οποιος ειναι μαστορας και εχει ωρες στις εκκινησεις κερδιζει, αρα τσαμπα καιει η λαμπα...

οτι ριχνει στα 600ρακια, αρα οποιος δωσει τα πιο πολλα (λέφτα) ειναι ο "μαγκας" τελικα

οτι στην καφετερια σκας μυτη με το 600ρακι αλλα δεν εχει σημασια ποσο γυρνας στα Μεγαρα και τι χερια εχεις, εφοσον σκασει μυτη το τομπανο 1000ρι και πιασεις πρωτο τραπεζι με μεγαλο ποτηρι φραπε...

τελικα οποιος ειναι μαγκας πρεπει να εχει καταρχας περισσοτερα λεφτα, να εχει κοτσια, και εφοσον θελει και γκαζια, παιρνει μηχανακι με πανω απο 350 αλογα... βλεπε Hayabusa turbo, και οχι ημιμετρα για πιτσιρικαδες...

σε καλυψα?

επισης η μισελεν παιζει το πουλακι της
    δηλαδη τι να πει η Ducati για τα προηγουμενα χρονια που η Βριζεστον επαιζε το μικροτσουτσουνακι της με τα 2 χερια... χασαμε 2 πρωταθληματα τσαμπα γαμω τα λαστιχα γαμω...

τσουζει εε? ...

(αλλα ειπαμε, την Ρωσσιδα την συμπαθω και συμπασχω , ειναι καλο τιμονι και Ιταλιανα, τα μεγαθηρια Ιαπωνικα εργοστασια μαρεσει που γαμανε οι Ιταλοι)

Ειμαι λιγο... :rotflmao:

το ηθελα να δω πως ειναι ενα K6 στον δρομο...

και τι ειδα...

οτι ειναι πιο γρηγορο στην ευθεια απο το Μονστερ μου...

οτι δεν ειναι ουσιαστικα πιο γρηγορο (στοκ) απο ολα τα αλλα SS1000, οποιος ειναι μαστορας και εχει ωρες στις εκκινησεις κερδιζει, αρα τσαμπα καιει η λαμπα...

οτι ριχνει στα 600ρακια, αρα οποιος δωσει τα πιο πολλα (λέφτα) ειναι ο "μαγκας" τελικα

οτι στην καφετερια σκας μυτη με το 600ρακι αλλα δεν εχει σημασια ποσο γυρνας στα Μεγαρα και τι χερια εχεις, εφοσον σκασει μυτη το τομπανο 1000ρι και πιασεις πρωτο τραπεζι με μεγαλο ποτηρι φραπε...

τελικα οποιος ειναι μαγκας πρεπει να εχει καταρχας περισσοτερα λεφτα, να εχει κοτσια, και εφοσον θελει και γκαζια, παιρνει μηχανακι με πανω απο 350 αλογα... βλεπε Hayabusa turbo, και οχι ημιμετρα για πιτσιρικαδες...

σε καλυψα?

Τι να με καλυψεις ρε φιλε λες πραγματα χωρις νοημα...

Τι να εμπεδωσω ρε φιλε? αμα θελω παπακι οδηγαω και το cbf250 που εχω εκεινο τουλαχιστον δε χαλαει
    Φερτο να το οδηγησω εγω... και συ παρε το Μονστερακι... και θα σου πω αμα χαλαει η δεν χαλαει...

ελπιζω να κραταει καλα στον δρομο και να στριβει σαν το Μονστερ μονο, για να μην τσακιστω και απο πανω... στριβει καλα το πραμα? ...

Φερτο να το οδηγησω εγω... και συ παρε το Μονστερακι... και θα σου πω αμα χαλαει η δεν χαλαει...

ελπιζω να κραταει καλα στον δρομο και να στριβει σαν το Μονστερ μονο, για να μην τσακιστω και απο πανω... στριβει καλα το πραμα? ...

Εδω δε χαλασε 2 χρονια στα χερια μου θα χαλασει τωρα?

Πλακα πλακα τωρα που τα βλεπω και τα 2.. το cbf ειναι πιο ομορφο απο το τερας σου :rotflmao:

Τι να με καλυψεις ρε φιλε λες πραγματα χωρις νοημα...
    Ενω η κατοχη ενος Κ6 ας πουμε, η ενος οποιουδηποτε ιαπωνικου SS1000, εχει περισσοτερο νοημα (ακομα και για συζητηση σε διαξιφισμο) απο την κατοχη ενος Ducati, Aprilia, Husqvarna, ΚΤΜ, η ακομα και Χαρχαλευ κλπ ε? ...

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα