Σελίδα 161 από 297 ΠρώτοΠρώτο ... 61111151156157158159160161162163164165166171211261 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.401 έως 2.415 από 4453

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    ρε φίλε μήπως να το'κοβες το άθλημα?
    αφού προφανώς δεν το κατέχεις γιατί να το ζορίζεις?

έλα μωρέ σιγά την καρατιά στην κοιλιά.
    έλα μωρέ σιγά το τάκλιν,αφού με τα πολλά ο κόκκινος σηκώθηκε και χωρίς αίματα.
    έλα μωρέ σιγά τώρα,που λίγο τους κλωτσήσαμε εκει πέρα και αρχισαν τις διαμαρτυρίες...

όποιος δεν αναγνωρίζει το αντιεπαγγελματικό-αντιαθλητικό παίξιμο του ΟΦΗ εχθες,τότε καλύτερα ας το γυρίσει στα ζίου ζίτσου,μουαϊ τάι κλπ.μάλλον θα του πηγαίνει καλύτερα σαν κλάδος.

Δεν πιστεω να τα εννοεις αυτα που γραφεις ετσι???
    Εκτος αν αυτα τα γραφεις για να γελασουμε λιγακι..........Ετσι??????
    Αλλα εχετε δικιο αν αυτοι που βαρανε δεν φωρανε κοκκινα τοτε υπαρχει προβλημα ..........
    Παντος δεν περημενα να μηλατε και εσεις που εχετε μαζεψει απο το παρελθον εως σημερα ΜΟΝΟ μαυροζωναδες και αν θες και εχεις περισσοτερες γνωσεις σε αυτο που βλεπεις και λες οτι το κατεχεις καλλητερα απο εμενα.............. ας τους αρηθμησουμε..........ΘΕΛΕΙΣ΅?????????

Δεν μας ειπες ποσο πηγε η Τελευταια ΟΡΘΟΔΟΝΤΙΚΗ .....................?????
    Αν θες ρωτα και ον Κιασσο τη γνωμη εχει..........?????
    Ασε μεγαλε δεν σας περνει............ασε.........να μην ..........καταλαβες ετσι????
    Δεν ειναι τοιποτα αν και εσεις μια φορα φαγατε ξυλο και σας αντημετοπεισαν σαν εμας τοσα χρονια ..........δεν πειραζι θα σας θημισω μονο τι ειπε ο θεοδωρηδης
    (ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΕΝ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΩΝΤΑΙ ΑΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΤΗΣΙΑ ...........................................ΑΠΛΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΛΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ.)

ΜΟΝΟ ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΗΡΩΝΤΑΙ......................

ΣΑΒΒΑΣ ΘΕΟΔΩΡΗΔΗΣ.....
    ΑΡΑ........ΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ.......ΕΙΣΤΕ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ ......ΠΑΝΤΑ ΕΤΣΙ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ.............

Υ.Γ.Η ΠΡΟΚΛΗΣΗ ΙΣΧΥΕΙ.....ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΦΩΒΑΣΕ ΕΝΑ ΑΣΧΕΤΟ????? ΑΦΟΥ ΕΣΕΙ ΤΟ ΚΑΤΕΧΕΙΣ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΑΚΗΣΕΙΣ........

javra............r6.

Το να ζητάς συγγνώμη δεν είναι χάρισμα αλλα αρετή που λίγοι την έχουν.

…………

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.....

ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 12 ΧΡΟΝΙΑ.........

ΠΟΥ Ο ΟΣΦΠ..........ΗΘΕΛΕ ΒΑΘΜΟΥΣ......

ΚΑΙ ΝΑ ΑΔΙΚΗΘΗΚΕ.........!!!!!!!

Άπλά τό ζητούμενο χρόνια τώρα.........ήταν ........

ΠΟΣΟ ΡΟΜΠΑ...........θά γίνει ή σφυρίχτρα........!!!!!!!!!!!

Έ...........λοιπόν έχθές...........ΔΕΝ ΕΦΤΑΣΕ Ο ΜΑΖΑΡΑΚΟΣ.......

γιά νά κερδίσετε.......!!!!!!!

Τόσα χρόνια όμως..........χάθηκε καί τό μέτρο.......καί τό

έκατοστόμετρο............

Άκου σάς άδίκησε.........

Ενα ΝΑΙ... Η.. Ενα ΟΧΙ ηθελα.......

ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ !!

Το βλεπεις...?????

Δεν μπορεσες να απαντησεις χωρις το κατεβατο δικαιολογιων που να σε κανει να θωλωνεις........

Αυτο μου φτανει για να μην σε παιρνω στα σοβαρα...

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    πολυ ξυλο στην Κρητη.....στο 39' κοκκινη καρτα και πεναλντυ....και να μην ξαναπαιξει μπαλλα το κωλοπαιδο....απο το ριπλει φαινεται οτι τον κοιταει και του την χωνει....

Πάνο, κόκκινη κάρτα ΝΑΙ ............ πέναλτυ ΟΧΙ !!! Ήταν ΕΚΤΟΣ περιοχής τουλάχιστον 1 μέτρο η φάση !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ !!

Το βλεπεις...?????

Δεν μπορεσες να απαντησεις χωρις το κατεβατο δικαιολογιων που να σε κανει να θωλωνεις........

ΟΧΙ
    Μονολεκτικά !!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Πάνο, κόκκινη κάρτα ΝΑΙ ............ πέναλτυ ΟΧΙ !!! Ήταν ΕΚΤΟΣ περιοχής τουλάχιστον 1 μέτρο η φάση !!!
    για να πω την αληθεια μου εκανε τοσο εντυπωση η καρατια που δεν κοιταξα που ηταν ακριβως ο παικτης....και ειπα πεναλντυ γιατι ελεγαν ολοι οτι ηταν εντος.....τωρα που το ξαναειδα οντως ηταν εκτος.....

το θεμα ομως ειναι η καρατια...

και προς απαντηση καποιων εξυπνακηδων πιο πανω που μου την ειπαν..... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ....

2χ2 ακυρωμενα πεντακαθαρα γκολ....για να δουμε που θα παει η βαλιτσα.....

υ.γ. απο την μεχρι τωρα διαιτησια βλεπω οτι καπου στην μεση ειναι το καρπουζι....δηλαδη καποιους ελενχει ο γαυρος.....καποιους ο βαζελος.....και ο καθενας βαζει να παιξουν οι δικοι του με τους αντιπαλους....μεχρι τωρα βεβαια....ποιος ειναι ο πιο μαγκας θα φανει στο τελος....

υ.γ.2 συνεχιστε καποιοι εδω να μην βλεπετε μπαλλα και να φορατε παρωπιδες......

ΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΤΟΣ Το avatar του/της ΚΑΠΛΑΝΙ
    Ετσι γ@μ@ει η αεκαρα.......

Αν δεν μπορει με την δικη της λιλι.....

Βαζει τους πορτιερηδες του Μαζαρακου με τα πνιγμενα πεναλτυ.....

Α ρε Αεκαρα.... Ολοι για εσενα δουλεψαν..... Αλλα ουτε τωρα σας εκατσε.....

Κριμα......

Το πως γ@μ@ει η ΑΕΚΑΡΑ το νοιωσατε περσυ

αλλα και κυριακη κοντη γιορτη..
    Μην βιαζεσαι και ολα θα γινουν..

Προς το παρον γαυρακια κλαψτε ολη την εβδομαδα για την διαιτησια και ολο και καποιος θα σας
    λυπηθη

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    ΚΑΠΛΑΝΙ

για να πω την αληθεια μου εκανε τοσο εντυπωση η καρατια που δεν κοιταξα που ηταν ακριβως ο παικτης....και ειπα πεναλντυ γιατι ελεγαν ολοι οτι ηταν εντος.....τωρα που το ξαναειδα οντως ηταν εκτος.....

το θεμα ομως ειναι η καρατια...
    Συμφωνούμε !!!

και προς απαντηση καποιων εξυπνακηδων πιο πανω που μου την ειπαν..... ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΚΑΤΟΓΑΥΡΟΣ....
    Το ξέρω .............

2χ2 ακυρωμενα πεντακαθαρα γκολ....για να δουμε που θα παει η βαλιτσα.....
    Δεν θυμάμαι το πρώτο, αλλά για το σημερινό ναι μεν έχεις δίκο για το γκόλ, αλλά ταυτόχρονα και ο Πανιώνιος έχει δίκιο για το πέναλτυ ..........

υ.γ. απο την μεχρι τωρα διαιτησια βλεπω οτι καπου στην μεση ειναι το καρπουζι....δηλαδη καποιους ελενχει ο γαυρος.....καποιους ο βαζελος.....και ο καθενας βαζει να παιξουν οι δικοι του με τους αντιπαλους....μεχρι τωρα βεβαια....ποιος ειναι ο πιο μαγκας θα φανει στο τελος....
    Εγώ μια από τα ίδια τα περσυνά βλέπω ........... ακόμα και η ισοπαλία του γαύρου με τον ΟΦΗ ........ μάλλον ατύχημα ήταν !!! (Δες πως και πόσες κάρτες πήρε ο ΟΦΗ ενώ ο Άντζας για παράδειγμα ............. Παναγία !!!

υ.γ.2 συνεχιστε καποιοι εδω να μην βλεπετε μπαλλα και να φορατε παρωπιδες......
    Ελπίζω να μην εννοείς εμένα εδώ ...........

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios

Δεν θυμάμαι το πρώτο, αλλά για το σημερινό ναι μεν έχεις δίκο για το γκόλ, αλλά ταυτόχρονα και ο Πανιώνιος έχει δίκιο για το πέναλτυ ..........

Ελπίζω να μην εννοείς εμένα εδώ ...........

ο Πανιωνιος εβαλε 2 γκολ απο αντεπιθεσεις....δεν εκανε παιχνιδι....απλα περιμενε πισω....ας μετραγε το γκολ της ΑΕΚ και ας κερδιζε 10 πεναλντυ ο Πανιωνιος....

υ.γ. δεν εννοουσα εσενα.....
    υ.γ.2 και ας παει και σπιτακι του και ο Vitolo του ΑΡΗ...μαζι με τον Ερναντεθ που ελεγε κατι μαλακιες για τον διαιτητη και κιτρινες που δεν εδωσε στον Παοκ
    υ.γ.3 Να δουμε τι @@ θα εχει η Super(μαλακια)League με τους καφρους στην Τουμπα...εμεις φτηνα την γλιτωσαμε....μαλλον θα την γλυτωσει και ο βαζελος ...και οποιος καταλαβε καταλαβε...

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    giobazooo ????

pou eisai???
    ta konomises???

thelw ta pososta mou , eee?????

ωραιος ο kalgeorge!!!!!!
    κατι πηραμε!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

ΜΟΝΟΛΕΚΤΙΚΑ !!

Το βλεπεις...?????

OTAN ΡΩΤΑΣ...........ΔΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΥΠΑΓΟΡΕΥΕΙΣ

ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ........!!!!!

Αύτό θυμίζει.........ΑΛΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ............πού ίσως δέν τίς
    έζησες έσύ....!!!!!

Άλλά άφού τό θές καί έτσι.............μέχρι τώρα στα 12 χρόνια.......

ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ 2 ΠΕΝΑΛΤΥ.............ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ

ΘΕΛΑΤΕ ΚΑΙ ΤΡΙΤΟ.....????

Λοιπόν............

ΟΧΙ..............ΟΧΙ..............ΟΧΙ.............ΟΧΙ.............ΟΧΙ.........ΟΧΙ

Πιό μεγάλο άπό αύτό πού είπε ό Μεταξάς...........ΟΧΙ........!!!!!!!

Μάς πρήξατε λοιπόν μέ τή σφαγή τού Μαζαράκου..........2 μέρες

βάζετε ύποθήκη γιά τό έπόμενο Σαββατοκύριακο........έσείς

οί άδικημένοι καί ταυτόχρονα ό Σταυρίδης.........δούλεψε....

Όλοι άσχολούνται μέ τόν καημένο τό γαύρο καί κανείς

ΜΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΓΚΟΛ ΠΟΥ ΑΚΥΡΩΘΗΚΕ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ....!!!!

Έ τί έγινε ...........δέν έδωσε καί ένα πέναλτυ στόν Πανιώνιο

πάτσι είμαστε.........!!!!!!!!!!!!!!!

Τί καλά...........λογική γιά πιθήκους..........δώσε μπανάνα........πάτα

τό κουμπί....!!!!!!!!

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Δεν είναι το χθεσινό γκόλ που ακυρώθηκε μόνο.. είναι οτι η ΑΕΚ έχει καταφέρει να μείνει αήτητη παίζοντας με τους 3 μέχρι στιγμής (ΠΑΟΚ, ΠΓΣ, ΠΑΟ) που διεκδικούν θέσεις στους πρώτους 6 και έχει χάσει μόνο δύο βαθμούς, παίζοντας τα πρώτα δύο εκτός έδρας!!!!

Έχει χάσει δύο γκολ και κατά πως φαίνεται πρέπει να σκοράρει 2 φορές για να μετράει η μία.

Γενικά δεν ασχολούμαι με την διαιτησία ώς "στημένη"... αλλά ρε παιδί μου ,... δύο κολητά παιχνίδια και δύο ακυρώσεις γκολ, που δεν μπορείς να πείς οτι είναι και λάθη.. .γιατί ακόμα και ο παντελώς άσχετος που είμαι εγώ δεν είδα κάτι απο την τηλεόραση... ε πως να το κάνεις , βγάζει μάτια.

Σαφώς και είναι πέναλτυ του Χούτου... αλλά αν η ΑΕΚ ήταν ήδη 2-1 μπροστά λεπτά πιο πριν, δεν νομίζω οτι θα γινόταν αυτό. Σίγουρα θα άλλαζε η ισορροπία του παιχνιδιού.

Να αναφέρω επίσης οτι πάθος είχαμε ... σωστά... αλλά είχαμε και Ράμος - Μαιστόροβιτς που δεν βλεπόντουσαν (το 1-0 δική τους ευθύνη). Ηρωικό τσάφ του Σουηδού και αδράνεια απο τον Βραζιλιάνο, έκαναν τον Κυργιάκο (λίρα 1000 η μεταγραφή του για μένα... οτι χρειαζόμασταν το παληκάρι αυτό) να παίζει για 4 παίκτες (η θέση του, οι θέσεις τους .. και στην επίθεση άλλη μια).

Επίσης... έξω πλέον τον Μπασινά... δεν μπορεί και είναι εμφανές. Δεν του βγαίνει το παιχνίδι.

Τώρα ντέρμπυ και θα έχουμε δράματα εκεί.. να μου το θυμηθείτε.

Για το παιχνίδι του κόκκινου με τον ΟΦΗ... σκληρό παιχνίδι ... όπως είπε και ο Terens, απο 10 παίκτες ο καθένας θα έπρεπε να έχουν.

Οι μόνοι κερδισμένοι της αγωνιστικής;... ΠΑΟΚ και ΠΑΟ... ο πρώτος έδειξε οτι είναι ομάδα που θα παίζει για όλα στην Τούμπα και χαίρομαι που χάσαμε ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΒΑΘΜΟ εκεί. Γιατί για ΠΑΟ και ΟΣΦΠ εκεί τους βλέπω να τρώνε τα μουστάκια τους.

Ο ΠΑΟ, γιατί απλά είδε τους άλλους να χάνουν βαθμούς χωρίς να κάνει κάτι εκείνος και έρχεται και το ντέρμπυ που μια ισοπαλία θα τον βολέψει αφάνταστα για να μπορεί να περάσει πρώτος με το παιχνίδι που αναβλήθηκε λόγω της Μαντόνα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Για το ντέρμπυ έχουμε όλη την εβδομάδα και όπως είναι τα πράγματα θα μου επιτρέψετε να πω πως περιμένω "πόλεμο" των ΜΜΕ και των εφημερίδων.

Gandalf
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

πολύ γέλιο οι διαιτητές , ό,τι να ναι σφύριζαν, το ακυρωθέν γκολ της αεκ, η πεντακάθαρη φάση του κλέιτον την προηγούμενη εβδομάδα και οι καρατιές στον μπελούτσι που δεν δώθηκαν καν κίτρινες είναι μερικές λίγες φάσεις που λες ρε φούστη μου πως δεν τα είδαν αυτά, αλλά δεν γ@μιέται πλάκα έχει, εγώ δεν πολυστενορήθηκα που ήρθα ισοπαλία χθες και δεν ασχολούμαι και σοβαρά με τη διαιτησία γιατί απλά δεν πιστεύω οτι είναι στημένοι απλά είναι άσχετοι. το μόνο σπαστικό είναι που δεν μέτρησε η γκολάρα του ΝΤΙΟΓΟ αλλά δεν γ@μιέται θα βάλει καλύτερα στα επόμενα ματς.

Σφαγη του ΠΑΟ με τον Αρη..........με το οφσαιντ στον Κλειτον
    Σφαγη της ΑΕΚ με Πανιωνιο........για το πεντακαθαρο γκολ του Κυριακου
    Σφαγη του ΟΣΦΠ με τον ΟΦΗ.........για την καρατια στο Μπελουτσι

νομιζω πως ηρθε η ωρα ολοι οι βαζελοχανουμογαυροι του φορουμ........................

ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    Σφαγη του ΠΑΟ με τον Αρη..........με το οφσαιντ στον Κλειτον
    Σφαγη της ΑΕΚ με Πανιωνιο........για το πεντακαθαρο γκολ του Κυριακου
    Σφαγη του ΟΣΦΠ με τον ΟΦΗ.........για την καρατια στο Μπελουτσι

νομιζω πως ηρθε η ωρα ολοι οι βαζελοχανουμογαυροι του φορουμ........................

ΝΑ ΑΓΚΑΛΙΑΣΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΨΜΕ ΠΑΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ!!!!!!!!!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

o βαζελος δεν εχασε βαθμους.....

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

o βαζελος δεν εχασε βαθμους.....
    Για αυτο ειμαστε καλυτερη ομαδα!

Εκτος εδρας, με κοντρα διαιτησια και παιρνουμε το διπλο

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48