Σελίδα 162 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 62112152157158159160161162163164165166167172212 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.416 έως 2.430 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Γαμοτο μην παιζεις με τον πονο μου!!!

Μα να χασουμε τη παικτουρα τον Νεμεθ;

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

KΛΑΣΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ................

Τό νά γράφεις ......ΚΟΥΤΑΜΑΡΕΣ .............έπειδή τά βλέπεις όλα πράσινα,κι όταν κάποιος
    σού γράφει πώς τά πράμματα , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑΧΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ........
    έσύ νά βάζεις τά γελάκια..
    ΦΑΕ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΜΑΠΑ.........ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ Β΄ ΙΣΠΑΝΙΑΣ
    ΣΤΑ 30 ΦΕΥΓΑ ΤΟΥ.
    Τέτοια άντίδραση δέν είχαν ούτε στήν Παιανία όλοι αύτοί πού φώναζαν........
    ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ Ο ΝΕΜΕΘ...........ΤΟΝ ΠΗΡΑΜΕ.....!!!!!
    Τώρα βέβαια γιατί ΠΡΩΤΑ χτυπήσατε τόν Νένεθ πού είναι μάπα καί μετά
    τελευταία στιγμή καταλήξατε στόν τελειωμένο άπό τή Β΄Έθνική τής Ίσπανίας
    τήν ώρα πού χτυπούσαν οί καμπάνες γιά έναν παίκτη σας πού τόν έχουν
    στή λίστα τους όλοι οί μανατζαραίοι τών μεγάλων όμάδων...........καί όλως
    τυχαίως παίζει καί στήν ίδια θέση............??
    ΤΟ ΞΕΡΩ.............ΔΕΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ......!!!!!
    Ταυτόχρονα,έτοιμάσου γιά Νίνη..........έτσι κάνουν στούς φιλάθλους τών όμάδων
    μέ ύψηλό δείκτη νοημοσύνης,φέρνουν πρώτα τό back-up....!!!
    Έμάς τούς ύπόλοιπους πού μάς θεωρούν β΄διαλογής....??
    ΧΩΡΙΣ ΣΑΛΙΟ.........τελευταία μέρα τών μεταγραφών.
    Όσα λοιπόν...........

ΔΕ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ.............ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ....

re sy sfairo....lete gia tis paparies pou lene oi dikoi mas.....

den mazeuete ligo ton testosteroni-man....giati exei ksefugei??

σφαιρο τι δεν καταλαβαινεις ρε φιλε???/

εχεις ενα μαγαζι....παιζεις μονο σου.....
    ο απεναντι ανταγωνιστης σου εχει ανοιξει μαγαζι, αλλα το εχει γραμμενο στα ar@@@ του οποτε παιζεις μπαλα μονος σου..

ξαφνικα....αναλαμβανει αλλος το μαγαζι...που σε κοντραρει και σε νικαει στα περισσοτερα επιπεδα.....

εσυ γουσταρεις ή δεν γουσταρεις??

απλα πραγματα....

και για οσους ανυπομονουν για σημερα.....

μεσα σε όλα τα εμποδια ....να ξερετε οτι η ΠΑΕ εχει ΠΑΓΙΑ εξοδα...30 μυρια ευρω το χρονο!!!!!

ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ

οποτε καταλαβαινετε τι παιζει απο πισω.....

και συνυπολογιστε οτι σε αυτα δεν εχουν συμπεριληφθει τα εξοδα του νέου δανείου που περιμένουν να εκταμιευτεί!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από giobazolias
    \

Με το συμπαθειο αλλα.............
    Το εχουμε πει τοσες φορες οτι το πρωτσαθλημα ηταν κυριως εργο Πατερα.........
    Εχουμε πει οτι το παρασκηνιο ηταν δικο μας και πως ετσι κι αλλιως εμεις θα παιρναμε το Πρωταθλημα........
    ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΤΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ.................και ησουν και συ μεσα στις συζητησεις!!!

Ποια εμμεσως πλην σαφως?????
    Τι μας ξεφευγει???????
    Αυτο που σου εχουμε διευκρινισει τοσες φορες αλλα εσυ ΔΕΝ ΘΕΣ να εμπεδωσεις?????????

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador [/i]
    [B]\
    Απο οσους Παναθηναϊκους ειναι εδω μεσα, εγω δεν εχω ακουσει κανενα που να ΜΗΝ παραδεχεται οτι δεν επεσε σπρωξιμο απο τη διαιτησια...η διαφωνια μας ειναι στο ποσο, οχι στα αν...

Η ερωτηση ηταν καθαρη.....

Δηλαδη...... ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ........

ΠΕΤΣΙΝΟ.....?????????

ΚΛΕΜΕΝΟ απο το ΠΑΟΚ....???????

Δηλαδη ο Παναθηναικος δεν αξιζε πρωταθλημα ..... Περυσι...????? ( Γιατι το πρωταθλημα και οι βαθμοι του δεν ειναι μονο η υποθεση Σπαθα... Ειναι και αλλα παιχνιδια ...)

Ο Λα Βιλλα που γ@μηθηκε να φωναζει ( μεχρι και υπογραφη το εβαλε ) περυσι και τον δουλευατε .....

Ειχε δικιο....?????

Ο Σφαιρο ρωτησε κατι καθαρα.......

Γιατι πρεπει οι γαυροι να φοβουνται τον χοντρο...????
    .

Επρεπε ο Παοκ της προσεχεις ημερες να παιζει εκεινος στο τσου-λου και να ειχε τσεπωσει το παραδακι ( οπως και η αεκ πριν δυο τρια χρονια στην θεση του γαυρου....??? )

Ναι η Οχι......?????

Τωρα το σπρωχθηκα στο παρασκηνιο και εγω δεν ειμαι γαυρος ..... αλλα....

Επρεπε----Αξιζα να το παρω ---Μαντεψτε μονοι σας τι εννοω..???

Γιατι εμεις... Δεν ξελεπιαζομαστε.......

Ειναι για να ................

Απαντηση καθαρη λεβεντες....

Αλλιως αφηστε το να μην το κουραζουμε ....

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    και για οσους ανυπομονουν για σημερα.....

μεσα σε όλα τα εμποδια ....να ξερετε οτι η ΠΑΕ εχει ΠΑΓΙΑ εξοδα...30 μυρια ευρω το χρονο!!!!!

ΠΑΓΙΑ ΕΞΟΔΑ

οποτε καταλαβαινετε τι παιζει απο πισω.....

και συνυπολογιστε οτι σε αυτα δεν εχουν συμπεριληφθει τα εξοδα του νέου δανείου που περιμένουν να εκταμιευτεί!

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ρε συ ... Θα αρχισουμε να τους λυπομαστε σε λιγο......

Δεν τους χαριζαν καλλυτερα την ΑΕΚ....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI

ρε παπαρα... αυτο που θελω να πω είναι οτι δεν είναι τοσο απλα τα πραγματα..
    δεν βαρεθηκε ξαφνικα ο τζιγκερ και λεει ....τα δίνω.....

και καποιος που θα αναλαβει....ξερει αμμεσως αμμεσως οτι εχει παγια εξοδα 30μυρια και ......

καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτο?
    οτι για να κανεις μεταγραφες...κερδη...κλπ κλπ κλπ...πρεπει να δίνεις τουλαχιστον 50 μυρια το χρονο....

και ξαναλέω....δεν εχει υπολογιστεί και η δόση του νέου δανείου

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Εγώ και συμφωνώ και διαφωνώ με όλους.

Απλά έγινε πλέον παραδεκτό απ' όλους μας ότι το παρασκήνιο έβαλε το χεράκι του ΚΑΙ πέρυσι. Είχα πει και παλιότερα ότι πιθανότατα ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα ακόμη κι αν έπαιρνε διπλό στο Χαριλάου. Ή θα το έχανε μόνος του ή θα του το κόβανε σε άλλο ματς. Το πρόβλημά μου είναι όμως ακριβώς αυτό! Το ότι ούτε καν με άφησαν να έχω μια ελπίδα κι ας την χάσω μόνος μου.

Αυτό είναι το σπαστικό! Αυτό που ένιωσαν τα χανούμια με τον Βάλνερ, αυτό που νιώσατε κι εσείς κάποια από αυτά τα 12 χρόνια. Αυτό το ΑΝ!

Και λέω κάποια γιατί σε πολλά από αυτά τα πρωταθλήματα, παράγκα ή μη, ο γάβρος είχε καλύτερη ομάδα απ' όλους. Μην κοιτάτε που από την πολλή μαλακία τους/μεγαλομανία τους (σε συνδυασμό με τα χεσμένα κοράκια) αυτοξεφτιλίζονταν σε ματς που τα είχαν ούτως ή άλλως.

Τα ίδια κι εσείς πέρυσι. Το είχατε 99% σίγουρο, αλλά ο Πατέρας (που προφανώς δεν είναι άνθρωπος που πάει με το σταυρό στο χέρι) φύλαξε αυτό το 1% γιατί τα λεφτά από πίσω είναι πολύ περισσότερα.

Έτσι είναι στις business...

ΥΓ Για την Εθνική τί να πούμε... Αφού άρεσε στον Σωτηρακόπουλο... ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕΕ! Ας φάμε 5, τουλάχιστον να δούμε κάτι που βλέπεται!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

ρε συ βαγγο.....τι λεει ο αμπαλος ρε???
    αφου δεν υπαρχουν πια

"""""Είδες από κοντά σήμερα τον Μόντριτς. Πιστεύεις ότι υπάρχει χώρος στο σημερινό ποδόσφαιρο χώρος για τέτοιους παίκτες «δεκάρια»;

«Πάντα θα υπάρχουν χώροι για τέτοιους παίκτες. Το σύγχρονο ποδόσφαιρο όμως έχει αλλάξει και θέλει παίκτες να κυνηγούν τη μπάλα αλλά νομίζω ότι αυτοί μπορούν να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι».
    Εκτύπώσε το Πρότεινε το RSS
    Μοιραστείτε το """

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Εγώ και συμφωνώ και διαφωνώ με όλους.

Απλά έγινε πλέον παραδεκτό απ' όλους μας ότι το παρασκήνιο έβαλε το χεράκι του ΚΑΙ πέρυσι. Είχα πει και παλιότερα ότι πιθανότατα ο ΠΑΟΚ δεν θα έπαιρνε πρωτάθλημα ακόμη κι αν έπαιρνε διπλό στο Χαριλάου. Ή θα το έχανε μόνος του ή θα του το κόβανε σε άλλο ματς. Το πρόβλημά μου είναι όμως ακριβώς αυτό! Το ότι ούτε καν με άφησαν να έχω μια ελπίδα κι ας την χάσω μόνος μου.

Αυτό είναι το σπαστικό! Αυτό που ένιωσαν τα χανούμια με τον Βάλνερ, αυτό που νιώσατε κι εσείς κάποια από αυτά τα 12 χρόνια. Αυτό το ΑΝ!

Και λέω κάποια γιατί σε πολλά από αυτά τα πρωταθλήματα, παράγκα ή μη, ο γάβρος είχε καλύτερη ομάδα απ' όλους. Μην κοιτάτε που από την πολλή μαλακία τους/μεγαλομανία τους (σε συνδυασμό με τα χεσμένα κοράκια) αυτοξεφτιλίζονταν σε ματς που τα είχαν ούτως ή άλλως.

Τα ίδια κι εσείς πέρυσι. Το είχατε 99% σίγουρο, αλλά ο Πατέρας (που προφανώς δεν είναι άνθρωπος που πάει με το σταυρό στο χέρι) φύλαξε αυτό το 1% γιατί τα λεφτά από πίσω είναι πολύ περισσότερα.

Έτσι είναι στις business...

ΥΓ Για την Εθνική τί να πούμε... Αφού άρεσε στον Σωτηρακόπουλο... ΤΟΠΟ ΣΤΑ ΝΙΑΤΑ ΡΕΕΕΕ! Ας φάμε 5, τουλάχιστον να δούμε κάτι που βλέπεται!
    Συμφωνώ μαζί σου !!!

ΟΜΩΣ ...... παρά το ότι είμαι από αυτούς που θέλουν να παίζεται το παιχνίδι στα ίσα ....... το φετινό το χάρηκα !!!

ΗΤΑΝ ΩΡΑ να δούνε και οι Γαύροι πως είναι ....... να δοκιμάσουν και αυτοί το φάρμακό τους !!!
    Μεγαλύτερη ευχαρίστιση από το να ακούς τα γαυράκια να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία ......... ΔΕΝ !!!

Εύχομαι φέτος να είναι απόλυτα τίμιο ..........

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    Συμφωνώ μαζί σου !!!

ΟΜΩΣ ...... παρά το ότι είμαι από αυτούς που θέλουν να παίζεται το παιχνίδι στα ίσα ....... το φετινό το χάρηκα !!!

ΗΤΑΝ ΩΡΑ να δούνε και οι Γαύροι πως είναι ....... να δοκιμάσουν και αυτοί το φάρμακό τους !!!
    Μεγαλύτερη ευχαρίστιση από το να ακούς τα γαυράκια να διαμαρτύρονται για τη διαιτησία ......... ΔΕΝ !!!

Εύχομαι φέτος να είναι απόλυτα τίμιο ..........

ρε καταλαβαινετε τι λετε?
    οι γαυροι διαμαρτυροντουσαν....γιατι ειχαν μαθει να τους πηγαινουν καροτσακι....και φετος δεν επαιζε αυτο.....

γελαγε ο κοσμος με τις αντιδρασεις τους και τα πεσιματα τους

εδω του τοροσιδη του εχει μείνει ακομα....δεν ειδατε πως επεσε εχτες και τσιμπησε και την καρτούλα ?

ας αναλάβουν πρώτα, με την ευχη του Τζιγγερ, να δεχτει ο Τζιγγερ τον ορο που θελουν (να κατεχουν το 67% οπότε να μπορούν να κανουν ΟΤΙ θέλουν χωρις φρένο,όπως λένε) και έρχονται καταπληκτικές μέρες.....

τοτε το αεκακι που τοσο πολύ χλευάζουμε (για πλακα) θα φανταζει Μπάρτσα μπροστα τους (σοβαρα)

εδω ήμαστε....

οι Βαρδινογιάννηδες είναι 30 χρονια στην ΠΑΕ, προβλημα ΜΗΔΕΝ.....
    ΠΟΥΛΑ ΡΕΕΕΕΕΕΕ....η μάλλον .........ΧΑΡΙΣΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Η ερωτηση ηταν καθαρη.....

Δηλαδη...... ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΟΥ ΠΑΟ ΠΕΡΥΣΙ ΕΙΝΑΙ ........

ΠΕΤΣΙΝΟ.....?????????

ΚΛΕΜΕΝΟ απο το ΠΑΟΚ....???????

Δηλαδη ο Παναθηναικος δεν αξιζε πρωταθλημα ..... Περυσι...????? ( Γιατι το πρωταθλημα και οι βαθμοι του δεν ειναι μονο η υποθεση Σπαθα... Ειναι και αλλα παιχνιδια ...)

Ο Λα Βιλλα που γ@μηθηκε να φωναζει ( μεχρι και υπογραφη το εβαλε ) περυσι και τον δουλευατε .....

Ειχε δικιο....?????

Ο Σφαιρο ρωτησε κατι καθαρα.......

Γιατι πρεπει οι γαυροι να φοβουνται τον χοντρο...????
    .

Επρεπε ο Παοκ της προσεχεις ημερες να παιζει εκεινος στο τσου-λου και να ειχε τσεπωσει το παραδακι ( οπως και η αεκ πριν δυο τρια χρονια στην θεση του γαυρου....??? )

Ναι η Οχι......?????

Τωρα το σπρωχθηκα στο παρασκηνιο και εγω δεν ειμαι γαυρος ..... αλλα....

Επρεπε----Αξιζα να το παρω ---Μαντεψτε μονοι σας τι εννοω..???

Γιατι εμεις... Δεν ξελεπιαζομαστε.......

Ειναι για να ................

Απαντηση καθαρη λεβεντες....

Αλλιως αφηστε το να μην το κουραζουμε ....

Αντε παλι τα ιδια απο το ιδιο ατομο... αλα και

Μεγαλε μου, να διαβασεις μπορεις...οι Πανθαηναϊκου εδω μεσα, η συντριπτικη πλειοψηφια τους τουλαχιστον δεν το παιζουν κουνελακια, ουτε τα μασανε...την ιδια ερωτηση την εχουμε υποβαλει ουκ ολιγες φορες σε γαυρους και δεν πηραμε καμμια απολυτως απαντηση...

ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια περισυ;

Ναι! και ειχαμε και τα @@δια να βγουμε να το πουμε μονοι μας!

Διαβασε αυτο: Μας ξελασπωσε η διαιτησια σε παιχνιδα που κολησε η ομαδα. Αυτο το βρισκεις ξεκαθαρη απαντηση να η οχι;

Το αν θα παιρναμε το πρωταθλημα σε περιπτωση που δεν ειχαμε σπρωξιμο απο τη διαιτησια, δεν μπορει να το ξερει κανεις...μπορει κα ναι, μπορει και οχι, στη τελικη εμενα προσωπικα στα @@δια μου η super league της σαπιλας και της αναξιοπιστιας...

Το λοιπον νομιζω οτι την πηρες την απαντηση σου, οταν πιστευεις οτι μπορεις να δωσεις και εσυ μια ενημερωσε μας...αλλα το να ζητας και τα ρεστα οταν επι χρονια κανεις το κουνελι και υπεραπσιζεσαι με σθενος την καθαροτητα των δικων σου βρωμερων και καραπετσινων πρωταθληματων παει πολυ!

Οποτε για τουςοπαδους των υπολοιπων ομαδων η απαντηση ειναι ναι, ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια, για εσας η απαντηση ειναι!

ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ.

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Διαβασε αυτο: Μας ξελασπωσε η διαιτησια σε παιχνιδα που κολησε η ομαδα.

[/B]
    εγω θα διαφωνήσω...τουλαχιστον στον βαθμο που το θετεις..

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864