Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
ΤΖΑΜΠΑ ΓΡΑΦΩ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ..........
Ό κανονισμός σέ περίπτωση φάουλ πού είναι ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΦΑΣΗ.........ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΤΑΝ
ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΤΟΠΙ.........(καί βαριέμαι νά έξηγήσω γιατί τά πράμματα είναι άλλιώς)
ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΆ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ....ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗ Η ΦΑΣΗ
ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ...!!
ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ..........ΑΝ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ ΚΑΝΕΙ ΑΛΜΑ Η ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ
Ο ΔΙΑΑΙΤΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ...???
ΔΕΝ ΝΟΙΩΘΕΙ ΤΟ ΑΚΟΥΣΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ...??
ΣΤΗ ΣΤΗΜΜΕΝΗ ΦΑΣΗ ΟΎΤΕ ΤΡΕΧΕΙΣ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ.............ΛΑΘΟΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ...!!
ΑΛΛΑ ΑΝΤ 'ΑΛΛΩΝ.........
ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΜΕ ΤΕΧΝΑΣΜΑΤΑ...........ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ
ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΛΑΘΟΣ..........
ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ............ΔΕΝ ΤΟ ΚΟΒΟΥΜΕ ΟΥΤΕ
ΤΟ ΤΡΑΒΑΜΕ, ΟΎΤΕ ΤΟ ΚΟΛΛΑΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ.
ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΟΥ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΙΝΗΣΗ...........
ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑΚΛΙΝ ΣΕ ΧΟΡΤΟ, ΞΕΡΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.
ΤΟ ΕΝΑ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΔΑΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΛΑΜΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ
ΤΟ ΑΛΛΟ ΑΝΟΙΓΕΙ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΟΔΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΡΡΟΠΗΣΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ.
ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΤΑΚΛΙΝ, ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΧΟΡΤΟ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ
ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ...........ΟΠΟΥ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ.......
ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΧΕΡΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΝ ΕΥΘΕΙΑ ΜΕ ΤΟ ΔΕΞΙ ΠΟΔΙ ΑΝΟΙΓΕΙ........
ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΝΑΝΑΙ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΩΜΑ.....!!!
ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΑΝ ΒΡΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΡΑΒΑΣΗ...!!
ΠΙΟ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕ ΝΟΙΩΘΕΙ ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΧΟΡΤΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΤΑΚΛΙΝ
ΝΑ ΔΕΙ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..........
ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΚΟΛΛΗΜΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΑΣ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΟ VIDEO ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ
ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ..........
τ' ΑΚΟΥΣ ΒΑΓΓΕΛΗ...??? NEW STYLE....
ΤΟ ΑΝ ΑΥΤΟ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΜΠΑΛΛΑ Ή Η ΜΠΑΛΛΑ ΣΕ ΑΥΤΟ.........
ΤΟ ΑΝ ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΥΣΙΟ Ή ΈΞ 'ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΟΓΚΟ ΤΟΥ Ο ΠΑΙΚΤΗΣ
ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΑΙΤΗΤΗ...!!
ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ .........ΚΡΙΝΕΙ ...........ΚΡΙΝΕΙ ............ΚΡΙΝΕΙ......!!
ΚΑΙ ΔΙΑΒΛΕΠΕΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ...........ΠΡΟΘΕΣΗ...!!!
ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ..........ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ ΧΕΡΙ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΟΠΩΣ ΣΤΙΣ ΑΛΑΝΕΣ
ΠΟΥ ΠΑΙΖΑΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΔΙΑΙΤΗΤΗ....!!!
Ή ΟΣΟΙ ΕΠΑΙΖΑΝ ΜΠΑΛΛΑ.............ΘΑ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ........!!!!!!!
Άκριβώς ό ίδιος κανονισμός ίσχύει καί γιά τό μπάσκετ.
Άν έγώ θελήσω νά περάσω μιά χαμhλή πάσσα καί πετάξω τή μπάλλα στά πόδια τού άντιπάλου
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ............
Άν ό παίκτης κουνήσει τό πόδι μέ πρόθεση νά κόψει τήν πάσσα........ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ...!!!
Άντε βαρέθηκα...........όλο τά ίδια τό κουράσαμε...
ΣΤΟΥΜΠΙ.............ύπέδειξε μου πού θά δώ τήν φάση αύτή μέ τόν Μέλμπεργκ πού μέ τρέλλανες
καί θά σού πώ άμέσως τήν άποψη μου..
![]()
Για ολα τα υπολοιπα σου εξηγησα παραπανω.... Αν καταλαβες.... Καταλαβες....!
Για την φαση του φαουλ περιεγραψα παλι παραπανω (αλλα βαριεσε να διαβαζεις.....)
Δεν υπαρχει κανονας οι ακραιοι παιχτες στο τοιχος να μην μπορουν να μεινουν με τα χερια στην εκταση....( Οχι να τα σηκωσουν τελευταια στιγμη με αλμα οπως περιγραφεις...Να ειναι σε εκταση προτου το χτυπημα φαουλ ....)
και εφερα αυτο το παραδειγμα στον Βαγγελη για αυτο που ειπε...
"""vangelis 64 Όχι!!Άμα βρει η μπάλα πάνω τους δεν είναι.Άμα πάει το ΧΕΡΙ στη μπάλα,είναι! """""
Καπου μπερδευεσε λοιπον....
Παμε παρακατω......
ΠΡΟΣΕΞΕ..... Δυο παραδειγματα μου εφερες.... Και τα δυο εχουν ενα κοινο.....!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΆ ΒΑΛΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟΥ ....ΠΑΡΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑΤΙΚΗ Η ΦΑΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΦΥΛΑΧΤΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ...!!
ΕΠΑΦΗ ΤΩΝ ΧΕΡΙΩΝ ΜΕ ΤΟ ΚΟΡΜΟ ΤΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ.....!!!!!!!
Τωρα τις κρισεις των διαιτητων τις αφηνω για τους απανταχου τερενς οπως μονο αυτοι ξερους να μας τις ερμηνευουν καθε κυριακη.....
Για αυτο λοιπον απο εδω και περα....
Πεναλτυ εσυ θα φωναζεις..... Ακουσιο και κριση του διαιτητη εγω θα απανταω.....
Ακουσιο εσυ θα φωναζεις.... Πεναλτυ εγω θα απανταω.....
Αν μου βρεις και καποιον αγωνα που παραπεμφθηκε διαιτητης επειδη εδωσε τα δικα σας ακουσια..... πεναλτυ.... Σφυρα μου....!!!
![]()