Σελίδα 162 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 62112152157158159160161162163164165166167172212 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.416 έως 2.430 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Τελικά έκανα λάθος. Είστε χειρότεροι απ' τους γάβρους βαζέλια!

Μετράτε ευκαιρίες ρε κουφάλες όπως μετρούσαν ευκαιρίες και οι γάβροι στη Ριζούπολη.

Τα ίδια σκατά με αυτούς είστε. Οι πρώτοι διδάξαντες της παράγκας, απλά ο θείος τελειοποίησε το δικό σας δημιούργημα.

Γιώργο αν η ανακοίνωση είναι γελοία μήπως να πούμε στον Θόδωρα να βγάλει DVD;

Εσείς που δεν κοιτάτε άλλους.

Εσείς που δεν μιλάτε για διαιτησία.

Εσείς που έχετε λαό με ποιότητα ενώ οι κάφροι οι παοκτσήδες κυνηγάνε τον Σπάθα (πχ σφάζεστε στο Λαύριο ή πυροβολείτε με αεροβόλα τους αντιπάλους). Η λέξη Ρέθυμνο σας λέει κάτι;

Δεν πείθετε παλικάρια. Μόλις βγήκαν τα ζόρια αρχίσανε τα όργανα.

Να το χαίρεστε και να το κάνετε και κορνίζα, όπως τα έκανε ο θείος τόσα χρόνια. Άλλωστε μόνο το όνομα άλλαξε, τίποτε άλλο!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    τον αγωνα τον ειδες????3 οι αλλαγες και τουλαχιστον αλλα 2 στανταρντ....ισως και 3....αρα λεμε για 5-6 λεπτα...5 το πιο σωστο και λογικο που γινετε σε τετοιες περιπτωσεις...

ναι τον ειδα τον αγωνα

δεν μου φανηκε οτι επρεπε να ειχε περισσοτερο απο 3 λεπτα
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    ναι τον ειδα τον αγωνα

δεν μου φανηκε οτι επρεπε να ειχε περισσοτερο απο 3 λεπτα
    :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παλλικαρι ξερεις απο κανονισμους???καθε αλλαγη 30 sec...5 αλλαγες=2,5 λεπτα...τον τραυματισμο του τερματοφυλακα του Αστερα τον θυμασε???μονο εκει χασαμε 2 λεπτακια να του δεσουν το χερακι...τον τραυματισμο του Νινακου???του Μπαρτολινι???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ρε παλλικαρι ξερεις απο κανονισμους???καθε αλλαγη 30 sec...5 αλλαγες=2,5 λεπτα...τον τραυματισμο του τερματοφυλακα του Αστερα τον θυμασε???μονο εκει χασαμε 2 λεπτακια να του δεσουν το χερακι...τον τραυματισμο του Νινακου???του Μπαρτολινι???

πληρωμενη απαντηση..

αν γινοταν αυτο που λες, ΟΛΑ τα παιχνδια θα ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ απο 4 λεπτα και πανω καθυστερησεις..

αντιθετως θα εχεις παρατηρησει φανταζομαι οτι σπανια βλεπουμε πανω απο 3 λεπτα καθυστερησεις..

αντε επειδη εισαι εσυ, επρεπε να ηταν 4 λεπτα
    ηταν οντως πετσινο το πρωταθλημα
    :rotflmao:
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    πληρωμενη απαντηση..

αν γινοταν αυτο που λες, ΟΛΑ τα παιχνδια θα ΞΕΚΙΝΟΥΣΑΝ απο 4 λεπτα και πανω καθυστερησεις..

αντιθετως θα εχεις παρατηρησει φανταζομαι οτι σπανια βλεπουμε πανω απο 3 λεπτα καθυστερησεις..
    οταν μπαινει μεσα ιατρικο τιμ μαζι με φορειο ειναι +30sec...στο ελληνικο πρωταθλημα εχω δει 6 λεπτα καθυστερησεων χωρις να εχει γινει κανενα...και γελαγαμε μαζι με τον βαζελο και τον χανουμο γιατι τους ειχα πει οτι αν το σκορ δεν ειναι καλο θα ειναι τοσα...εεεεεεεεεεεεε Κal???Βανζελ???αρα παντα ειναι στην κριση του διαιτητη και στο σκορ εκεινη την στιγμη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

οταν μπαινει μεσα ιατρικο τιμ μαζι με φορειο ειναι +30sec...στο ελληνικο πρωταθλημα εχω δει 6 λεπτα καθυστερησεων χωρις να εχει γινει κανενα...και γελαγαμε μαζι με τον βαζελο και τον χανουμο γιατι τους ειχα πει οτι αν το σκορ δεν ειναι καλο θα ειναι τοσα...εεεεεεεεεεεεε Κal???Βανζελ???αρα παντα ειναι στην κριση του διαιτητη και στο σκορ εκεινη την στιγμη...

αμ στα λογια μου ερχεσαι

οι διαιτητες δεν κρατανε το γραμμα του νομου

συνηθως δινουν 3 αντε 4 λεπτα και σε εξτριμ καταστασει 6 λεπτα

αν διναν για καθε τραυματισμο καθυστερηση, ειδικα εδω που πεφουν ολοι κατω μετα το 60´
    δεν θα τελιωνε ποτε το παιχνιδι:rotflmao:

καλα εχουμε δει και παρατασεις οπως λες, μεχρι να μπει γκολ:rotflmao:
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

GAME OVER...............

Τελικά τόν τίτλο στήν Έλλάδα παίρνει πάντα ό...........ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....!!!
    Χθές πάντως άκουσα καί τό πιό φανταστικό........
    ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ..........μέ ένα μαγικό τρόπο όποιος τόν άκουσε,έρμήνευσε
    τίς φάσεις τής Τρίπολης..........
    κίτρινη γιά θέατρο στή φάση πού ό άστέρας ζητάει πέναλτυ......:rotflmao:
    Καί φυσικά σέ όλες τίς ύπόλοιπες φάσεις άδικήθηκε ό ΠΑΟ....!!!
    Παρόλα αύτά όμως ξέχασε τό πέναλτυ ύπέρ τού ΠΑΟ πού έφηύρε κάποιος
    έδώ μέσα.
    Άπορώ πώς τού ξέφυγε.........
    Άπό τήν άλλη μεριά τόν Σπάθα τόν είδαμε στό Χαριλάου τί σφύριζε έπί 40 λεπτά....!!!
    στό μάτς ΑΡΗΣ - ΠΑΟ.............
    Δέν περιμέναμε νά τόν δούμε χθές μέ έναν άνύπαρκτο ΠΑΟΚ.....!!!!
    Έτσι είναι τό σύστημα είναι γνωστό χρόνια τώρα....
    Καί σπρώχνεσαι καί κυνηγάς τόν άνταγωνιστή σου.
    Κλασσική μέθοδος κάθε παράγκας πού σέβεται τόν έαυτό της........!!!

Η ΣΕΜΝΗ ΤΕΛΕΤΗ...................ΕΛΑΒΕ ΤΕΛΟΣ

ΑΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΤΙΤΛΟΣ................ΚΡΙΘΗΚΕ ΚΑΙ ΠΑΙΧΤΗΚΕ ΣΤΑ ΓΗΠΕΔΑ....

ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ............

Η ΚΑΛΗ ΜΕΡΑ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ

ρε κατι πικρες...
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

ΓΑΥΡΟΙ ΓΕΡΑ............ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΑΛΕΦΑΝΤΟΣ ΞΑΝΑ

Έρχεται ό..........ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ.........

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn

.

Γιώργο αν η ανακοίνωση είναι γελοία μήπως να πούμε στον Θόδωρα να βγάλει DVD;

!

ρε συ το ιδιο δεν λεμε???
    και μιλας εσυ ( ο οποιοςδηποτε εσυ) σαν παοκ που εχεις παρει και τα σπρωξιματακια σου μεσα στην χρονια (σας τα εχω επισημανει ανα αγωνιστικες)
    αλλα ρε τζωρτζ να σου πω κατι?
    καταλαβαινετε τι λετε???

διαβασε..." μας εδωσαν μια κιτρινη καρτα στο 2....ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ".

ημαρτον ρε μλκ....μια κιτρινη πηρατε στο 2 και μου λες ΣΟΒΑΡΑ οτι επηρεασε το παιχνιδι?? γιατι αυτο εχετε κανει καραμελα ολοι. το οτι τιμωρηθηκε στο 2 ο παικτης σας.

ε ημαρτον ρε μλκ..ουτε παιδακια

δεν σου μιλησα για διαιτησια σε ολο το πρωταθλημα.
    σου μιλαω για τις συγκεκριμενες δηλωσεις σας....τοσο καιρο ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ να βγαλετε ανακοινωση....αλλα μολις ετσουξε γιατι ειχατε καποιες ελπιδες για πρωταθλημα...ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΝΘΗ ΞΑΦΝΙΚΑ....ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ε ημαρτον ρε συ.

ΜΑΝΟΣ para siempre Το avatar του/της vangelis 64
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Όταν δίνει τέτοια κίτρινη στο πρώτο λεπτό (και πολλές άλλες αργότερα) αντιλήφθηκαν όλοι οι παίκτες μου τί θα παίξει.

Όποιος έχει παίξει μπάλα ας βγει να μας πει αν καταλαβαίνεις πότε το κοράκι θέλει σε σκίσει.
    Είναι φοβερό το συναίσθημα.Να θέλεις,να μπορείς και να σε κρατάει ο κόραξ.

Όχι χοντρά σφυρίγματα.Ξέρεις...ανύπαρκτα φάουλ,ανάποδα πλάγια(δε μπα να γελάτε)οφ σάιντ,κάρτες κλπ.Να μην πω για τυχόν συνομιλίες με τον διαιτητή την ώρα τού αγώνα.

Ο Κόκκαλης τα ξέσκισε όλα.Φόρα παρτίδα στα μούτρα.Και άσχετος να ήσουν από μπάλα καταλάβαινες ότι κάτι δεν πάει καλά.
    Οι σημερινοί είναι πιο κυριλέ,Με το γάντι να πούμε...
    moto perpetuo

Todo eso de la creacion es mentira, el sufrimiento de la creación es mentira, lo que pasa que los artistas somos unos charlaores (habladores)
    y lo que queremos es engañar a la gente. Los artistas de verdad como vivimos es así, to el día echao, no sufrimos ni na, lo pasamos muy bien,
    hasta luego.
    -------------------------------------------------------------------
    [FONT=courier new]Paco de Lucia[/FONT]

για να μην ξεχνιομαστε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	olley12_b.jpg 
Προβολές:	68 
Μέγεθος:	25,8 KB 
ID:	191914

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    για να μην ξεχνιομαστε

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	olley13_b.jpg 
Προβολές:	67 
Μέγεθος:	32,1 KB 
ID:	191915

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    ρε συ το ιδιο δεν λεμε???
    και μιλας εσυ ( ο οποιοςδηποτε εσυ) σαν παοκ που εχεις παρει και τα σπρωξιματακια σου μεσα στην χρονια (σας τα εχω επισημανει ανα αγωνιστικες)
    αλλα ρε τζωρτζ να σου πω κατι?
    καταλαβαινετε τι λετε???

διαβασε..." μας εδωσαν μια κιτρινη καρτα στο 2....ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ".

ημαρτον ρε μλκ....μια κιτρινη πηρατε στο 2 και μου λες ΣΟΒΑΡΑ οτι επηρεασε το παιχνιδι?? γιατι αυτο εχετε κανει καραμελα ολοι. το οτι τιμωρηθηκε στο 2 ο παικτης σας.

ε ημαρτον ρε μλκ..ουτε παιδακια

δεν σου μιλησα για διαιτησια σε ολο το πρωταθλημα.
    σου μιλαω για τις συγκεκριμενες δηλωσεις σας....τοσο καιρο ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ να βγαλετε ανακοινωση....αλλα μολις ετσουξε γιατι ειχατε καποιες ελπιδες για πρωταθλημα...ΜΟΥ ΓΙΝΑΤΕ ΞΑΝΘΗ ΞΑΦΝΙΚΑ....ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ.

ε ημαρτον ρε συ.
    Ρε φίλε είπα εγώ ότι παίξαμε καλά; Είπα ότι θα κερδίζαμε;

Έκανα μια ερώτηση, αν ο Σπάθας επηρέασε την εξέλιξη του αγώνα ή όχι.

Τουλάχιστον από εσένα που παίζεις μπάλα περίμενα μια πιο καλή απάντηση.

Είναι σα να μου λες ότι τα γεγονότα της Ριζούπολης δεν επηρέασαν τους παίχτες σου και έχασαν καθαρά παικτικά. Μην τρελαθούμε!

Το αν επηρέασε η κάρτα δεν το ξέρω. Αυτή καθεαυτή είναι πραγματικά ασήμαντη. Αν τη βάλεις όμως στο γενικότερο πλαίσιο του αγώνα και στο τί επακολούθησε ήταν ιδιαίτερα σημαντική, απλά γιατί έδειξε στους παίκτες μου ότι δεν έχουν ελπίδα. Ήταν κίνηση 'βαθέως κράτους' των πρώτων χρόνων του θείου.

Αν θυμάστε, όσοι θυμάστε, ο θείος δε φρόντιζε μόνο την ομάδα του. Φρόντιζε και για τους αντιπάλους αλλά και για τις ομάδες που θα έπαιζαν τη δική του (κάρτες, τιμωρίες έδρας κλπ). Με το χθεσινό ο Σπάθας όχι μόνο έκοψε τις ελπίδες στον ΠΑΟΚ, αλλά τον έβγαλε και εκτός μάχης για 1-2 αγωνιστικές (παίξε τώρα χωρίς ένα κάρο παίκτες με ΑΕΚ και Λάρισα).

Τέλος σε ότι αφορά τις ανακοινώσεις, θεωρείς ότι επειδή δεν βγάζαμε τόσο καιρό ανακοινώσεις ήμασταν και ευνοημένοι; Αυτό δείχνει την εύνοια; Αν είναι να βγάζουμε σε κάθε αγωνιστική ούτως ώστε να θεωρούμαστε αδικημένοι!

Τέλος πες μου τα ματς που με έσπρωξε φέτος σε παρακαλώ να δούμε τί σπρώξιμο έχω πάρει. Έγινα ξαφνικά κατεστημένο και δεν το κατάλαβα!

Μου θυμίζετε τη ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ που ξαφνικά λένε ότι για όλα φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ!!!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3864