Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
Αντε παλι τα ιδια απο το ιδιο ατομο...αλα και
![]()
Μεγαλε μου, να διαβασεις μπορεις...οι Πανθαηναϊκου εδω μεσα, η συντριπτικη πλειοψηφια τους τουλαχιστον δεν το παιζουν κουνελακια, ουτε τα μασανε...την ιδια ερωτηση την εχουμε υποβαλει ουκ ολιγες φορες σε γαυρους και δεν πηραμε καμμια απολυτως απαντηση...
ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια περισυ;
Ναι! και ειχαμε και τα @@δια να βγουμε να το πουμε μονοι μας!
Διαβασε αυτο: Μας ξελασπωσε η διαιτησια σε παιχνιδα που κολησε η ομαδα. Αυτο το βρισκεις ξεκαθαρη απαντηση να η οχι;
Το αν θα παιρναμε το πρωταθλημα σε περιπτωση που δεν ειχαμε σπρωξιμο απο τη διαιτησια, δεν μπορει να το ξερει κανεις...μπορει κα ναι, μπορει και οχι, στη τελικη εμενα προσωπικα στα @@δια μου η super league της σαπιλας και της αναξιοπιστιας...
Το λοιπον νομιζω οτι την πηρες την απαντηση σου, οταν πιστευεις οτι μπορεις να δωσεις και εσυ μια ενημερωσε μας...αλλα το να ζητας και τα ρεστα οταν επι χρονια κανεις το κουνελι και υπεραπσιζεσαι με σθενος την καθαροτητα των δικων σου βρωμερων και καραπετσινων πρωταθληματων παει πολυ!
Οποτε για τουςοπαδους των υπολοιπων ομαδων η απαντηση ειναι ναι, ευνοηθηκαμε απο τη διαιτησια, για εσας η απαντηση ειναι!
ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΕΡΙ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΔΕΥΤΕΡΟΤΡΙΤΟΥΣ.
![]()
Το ευνοηθηκες απο την διαιτησια δεν μου λεει τιποτα......
Ασε με εμενα........
Απαντα στους αλλους......
Δικαιουσουν πρωταθλημα περυσι εφοσον ευνοηθηκες απο την διαιτησια.....???
Ναι...???
η...
Οχι....???
( Τρια γραματα απαντηση σου ζηταω τιποτα αλλο...)
υγ.. Τον προλογο σου δεν καταλαβα αλλα δεν εχει σημασια......
Εχεις αναγκη αλλωστε απο δημιουργια εντυπωσων με τον οποιοδηποτε τροπο...
Το εχεις αποδηξει περιτρανα αυτο αλλωστε....