Σελίδα 163 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 63113153158159160161162163164165166167168 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.431 έως 2.445 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    "Το κυπελλάκι τώρα στα @@ σας λέτε. Σε 1-2-5 χρόνια όμως θα μας το τσαμπουνάτε για τίτλο. Εδώ θα είμαστε κι εδώ θα είστε. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνετε κωλοτούμπα!"
    Sferopetadhn

θα συγκριθει η ΑΕΚ των 11 πρωταθληματων και των 14 κυπελλων και των 2 σουπερ καπ (και της πληρης κυριαρχιας στο λιγκ καπ-μια διοργανωση ενας τιτλος 100% επιτυχια :rotflmao:-αφηνω τις ευρωπαικες νικες εξω- με την ομαδα που εχει ενα πρωταθλημα παραπανω απο τη λαρισα και ενα λιγοτερο απο τον αρη?

και ρε μαγε ναι δεν μπορουσα να κοιμηθβ γιατι αλλο τιβι αλλο γηπεδο. και ξαναγραψα. εκει ξεφευγουμε, στα ασοβαρα, γιατι στα σοβαρα θα μας ερθει κολπος.

υγ δεν θυμαμαι ο γκαρσια να εκανε στο εξωτερικο αυτα που εκανε στον ντιοπ και στο μιτσελ.....αλλα εδω αν ριξεις μπουνια γινεσαι ηρωας της εξεδρας και αντι να σε τιμωρησει η διοικηση που αφηνεις μονιμως την ομαδα στα ντερμπι με δεκα σε τιμουν...

egw otan elega oti eprepe na timwrithei o garsia prin poly kairo, me elegan ebathi....

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ωχ! Κι άλλη κωλοτούμπα προβλέπεται...

μα και εσυ τωρα....

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΑΛΛΟ ΜΑΖΙ ΣΟΥ...............

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: M A Σ Τ Ο Ρ Α
    και χάρη μου κάνεις

κοιμώμενος άγρυπνα Το avatar του/της Gandalf dr685sm
    Πάνο... αφού ήταν στην Τούμπα ρε φίλε.. εκτός λοιπόν και αν ήσουν στην Θεσσαλονίκη, δεν κατανοώ γιατί να χαλαστείς τόσο που να μην κοιμάσαι!

Και ενας απο τους λόγους που πάω γήπεδο μόνο με Ευρωπαϊκές ομάδες πλέον , (χώρια που θα δώ και καμιά ομάδα με αξία πραγματική πλέον πέρα απο τα εδώ καφενεία).. είναι οτι θα πάω να διασκεδάσω. Αν είναι να πάω να χαλαστώ, κάθομαι στο γραφείο στην δουλειά μου, και προσπαθώ να συνεννοηθώ με ΓαλλοΚαναδοΙσραηλινούς και να μην βγάζω άκρη..
    Στην Ελλάδα θέλουμε να λειτουργούν τα πάντα υπέρ του ατόμου , έστω και εις βάρος του συνόλου.

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    exei vgalei paiktarades....gewrgeas
    εδω εβγαλε η βαζελα κοτζαμ Καραγκουνα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

όπου γης Το avatar του/της iosif
    exei vgalei paiktarades....gewrgeas

ΚΑΙ λυμπεροπουλο

ασε που ο νικολας εχει προσφερει καμποσα (για τις ικανοτητες του) και ποτε δεν κοροιδεψε σε μια αεκ στη χειροτερη δεκαετια της ιστοριας της
    καλά που βγήκα φρόνιμος, υπάκουος, σκυφτός

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    εδω εβγαλε η βαζελα κοτζαμ Καραγκουνα...:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

δεν σου απαντω ρε.
    δεν θα γινεται κουβεντα και να την πηγαινεις οπου θες εσυ....

πανε αυτα πια....ελευθερωθηκαμε...

καταλαβες φιλε μου.....

δεν σου απαντω ρε.

καταλαβες φιλε μου.....
    εσυ ξεκινας και δεν μπορεις να ακολουθησεις???κοτα...

υ.γ. ελευθερωθηκατε απο το ποδοσφαιρικο κομματι...μεγαλωσε...ω ρε και να γινει τιποτα τεχνικος οπως ο Αντωνιου....εκει δεν εχει ημερομηνια ληξης...

εσυ ξεκινας και δεν μπορεις να ακολουθησεις???κοτα...

υ.γ. ελευθερωθηκατε απο το ποδοσφαιρικο κομματι...μεγαλωσε...ω ρε και να γινει τιποτα τεχνικος οπως ο Αντωνιου....εκει δεν εχει ημερομηνια ληξης...

oxi εγω ξεκινησα αλλα εσυ δεν ακολουθησες....μετα εσυ ξεκινησες και εγω δεν ακολουθησα γιατι ειναι ετσι οπως στο λες.....
    τι ξερεις εσυ? που εμαθες μπαλα? στην πλάκα? που ειστε ο ενας πανω στον αλλο και βρωμαει απο μακρυα?
    που για να βρεις να παρκαρεις κανεις δυο ωρες.....
    στα διαλα με τους αμπαλους δω μεσα

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    διαβαζουν και αλλοι αεκτζηδες...σοβαρεψου λιγο....
    Όταν αναφέρομαι σε εσένα το καταλαβαίνεις... Μην τρελαίνεσαι!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από iosif
    "Το κυπελλάκι τώρα στα @@ σας λέτε. Σε 1-2-5 χρόνια όμως θα μας το τσαμπουνάτε για τίτλο. Εδώ θα είμαστε κι εδώ θα είστε. Άλλωστε δεν θα είναι η πρώτη φορά που κάνετε κωλοτούμπα!"
    Sferopetadhn

θα συγκριθει η ΑΕΚ των 11 πρωταθληματων και των 14 κυπελλων και των 2 σουπερ καπ (και της πληρης κυριαρχιας στο λιγκ καπ-μια διοργανωση ενας τιτλος 100% επιτυχια :rotflmao:-αφηνω τις ευρωπαικες νικες εξω- με την ομαδα που εχει ενα πρωταθλημα παραπανω απο τη λαρισα και ενα λιγοτερο απο τον αρη?

και ρε μαγε ναι δεν μπορουσα να κοιμηθβ γιατι αλλο τιβι αλλο γηπεδο. και ξαναγραψα. εκει ξεφευγουμε, στα ασοβαρα, γιατι στα σοβαρα θα μας ερθει κολπος.

υγ δεν θυμαμαι ο γκαρσια να εκανε στο εξωτερικο αυτα που εκανε στον ντιοπ και στο μιτσελ.....αλλα εδω αν ριξεις μπουνια γινεσαι ηρωας της εξεδρας και αντι να σε τιμωρησει η διοικηση που αφηνεις μονιμως την ομαδα στα ντερμπι με δεκα σε τιμουν...
    Τώρα μετρά κούπες; Και γιατί όταν οι γάβροι σου πετάνε στη μάπα τα 38 τους εσύ λες άλλα (όχι εσύ προσωπικά μην παρεξηγηθώ); Τότε μετράνε άλλα;

Ρε παιδιά, ρε παιδιά! Ήρεμα με τις κωλοτούμπες!

Ο Γκαρσία έπαιξε σε ομάδες που το 99% των παιχτών που παίζουν στην Ελλάδα βλέπουν μόνο από την ΤV. Καθαρά λόγω χαρακτήρα δεν στέριωσε πουθενά γιατί έκανε τα ίδια με εδώ.
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Κληρονομικό χάρισμα Το avatar του/της dukeandthecity
    βαζελακια καταφθανει η ασπρομαυρη αρμαδα μπεου-ζαγορακη-μαρινακη. Με το δεκανικι τους τον Κακο.

δεν σου απαντω ρε.

καταλαβες φιλε μου.....

STICKY ΤΩΡΑ!

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Τώρα μετρά κούπες; Και γιατί όταν οι γάβροι σου πετάνε στη μάπα τα 38 τους εσύ λες άλλα (όχι εσύ προσωπικά μην παρεξηγηθώ); Τότε μετράνε άλλα;

Ρε παιδιά, ρε παιδιά! Ήρεμα με τις κωλοτούμπες!

Ο Γκαρσία έπαιξε σε ομάδες που το 99% των παιχτών που παίζουν στην Ελλάδα βλέπουν μόνο από την ΤV. Καθαρά λόγω χαρακτήρα δεν στέριωσε πουθενά γιατί έκανε τα ίδια με εδώ.
    Το θεμα ειναι γιατι να καταφερει να στεριωσει μονο εδω....????

Κατι τετοια λετε και μου ερχονατι στο νου κατι κοκκινα ονοματακια ( και εκει να δεις κωλοτουμπες μετα.... )

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Το θεμα ειναι γιατι καταφερες να στεριωσει μονο εδω....????

Κατι τετοια λετε και μου ερχονατι στο νου κατι κοκκινα ονοματακια ( και εκει να δεις κωλοτουμπες μετα.... )

Γιατί εδώ δεν έχεις σοβαρό πρωτάθλημα απ' όλες τις απόψεις. Ποιός τιμωρήθηκε όπως πρέπει για να τιμωρηθεί ο Γκαρσία ο οποίος πρεμπιπτόντως έχει φάει αναλογικά απείρως περισσότερες κάρτες από ογκόλιθους τύπου Ανατολάκη, Αβραάμ, Καλλιτζάκη, Μανωλά κλπ!

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε