Σελίδα 163 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 63113153158159160161162163164165166167168173 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.431 έως 2.445 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    Εγω προσωπικα.. δεν ιμουνα ποτε τις πιστας... 2 φορες εχω παει ολο και ολο χρονους κτλ δε μετρησα ακομα τι πιστα δε μαθαμε χρονους θα κοιταω... εσυ μπορει να ασχολησαι χρονια με τισ πιστες και να ξερεις καλυτερα... οπως παραδηγμα... αμα σου πω εγω να παμε να τρεξουμε σε καποια διαδρομη που τιν ξερω απο εξω... θα με χασεις κατευθειαν... παντως αλλα ατομα με στοκ Κ7 γυρνανε στο 1.23-1.24 απο οσο ξερω..
    αρα δεν εισαι σιγουρος εαν το ιαπωνικο θηριο των 180 ιππων υπερεξελιγμενο τεχνολογικα θα σε βγαλει παλικαρι απεναντι στο "πανααρχαιο" ΙΤΑΛΙΚΟ ατι με τους 2 κυλινδρους, με την αεροψυξη, τις 2 βαλβιδες, και τα 70 αλογα? ... φυσικα μπορει και να σε βγαλει, απο σενα εξαρταται, αλλα δεν εχει βγαλει ακομα στις πιστες το 80+% απο αυτα που εχω συναντησει, δηλαδη θελω να πω οτι θελουν πολυ παραπανω χερια απο τον μεσο ορο των αναβατων... οποτε να κοπει το πλαισιο, να τσακιστω, και να με παρει κανα Μονστερ, να το βρασω τοτε... και δεν ασχολουμαι χρονια... 2 και κατι χρονια καβαλαω μοτοσυκλετα και αυτα διακεκομενα λογο επαγγελματος...

Παμε πχ Β.Εβοια που εχει πραγματικα ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ και που ξερω και γω λιγο την διαδρομη και το συζηταμε... μπορει ναι μπορει και οχι... μπορουμε να το διαπιστωσουμε εαν θα σε χασω εγω, η θα με χασεις εσυ, η θα πηγαινουμε παρεα... εκτος και εαν εννοεις τιποτις ευθειες και ανοιχτες μεγαλες παρατεταμενες που μετραει κυριως το γκαζι, εκει παω πασο, θα φαω πολυ ξυλο...

1.23 ψηλα πολυ με στοκ μονο Μπουστας, Συνιωρης... δεν υπαρχουν αλλοι...
    φυσικα με στοκ ιαπωνικο για λιγους γυρους παει γρηγορα, για αγωνα κλα'ι'ν μα'ι' πουτς αναρτησεις και φρενα... γιαυτο δεν τρεχει κανενα με τις στοκ αναρτησεις και φρενα απο τους πρωταγωνιστες... οχι για τοσο ταχυτερο γυρο, αλλα για καλυτερα σεταπ και κυριως διαρκεια... η 1098S ειναι ετοιμη σε ολα και πολυ περισσοτερα...

(πληροφοριακα ειμαι κουλος και ασε τι λεω, αλλα μαρεσουν τα τσαγια)

Παλαιό μέλος
    Ρε παιδιά δεν συμφωνήσαμε όλοι ότι οι Harley είναι η καλύτερη πρώτη ύλη για σχάρες υπονπόμων???

οι harley ειναι τροπος ζωης, ειναι ιερες μην λες τετοια.......

οχι και σχαρες υπονομων... να μου ελεγες για πλαισια ducati να πω ενταξει!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από yannis27
    τετοια δηλαδη?????

Α και το γυρολογιο του αγωνα....η καλυτερος γυρος μηπως??????
    Για να σου λυθουν οι αποριες, α'ι' παγαινε εδω http://www.motoracing.gr/
    οπου ειναι ενα site και forum των αγωνιζομενων του Ε.Π.Π με ολους τους χρονους αναλυτικα, γυρολογια γυρο προς γυρο κλπ...

Παλαιό μέλος Το avatar του/της vassilis88
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    δηλαδη τι να πει η Ducati για τα προηγουμενα χρονια που η Βριζεστον επαιζε το μικροτσουτσουνακι της με τα 2 χερια... χασαμε 2 πρωταθληματα τσαμπα γαμω τα λαστιχα γαμω...

τσουζει εε? ...

(αλλα ειπαμε, την Ρωσσιδα την συμπαθω και συμπασχω , ειναι καλο τιμονι και Ιταλιανα, τα μεγαθηρια Ιαπωνικα εργοστασια μαρεσει που γαμανε οι Ιταλοι)
    περσι ηταν ισα τα πραγματα, απλα ο καπι τραυματιστηκε, ο μελαντρι ειχε μισελεν, κ τα καβα κ τα μπουζουκι ηταν ελαφρως γτπ.. αλλα ακομα κ το 05 αντισταθμιζε τα λαστιχα η δυναμη της ντουκ, που κ τοτε ειχαν τις πιστες τους!

(κ γω γι αυτο το λογο συμπαθω τη ντουκ, ειναι κ συμπατριωτισσα του βαλε αλλα μεχρι εκει!)

α, ο μπουστας ξαναεγραψε 1.20κατι την προηγουμενη φορα. το ρεκορ πιστας δν ειναι ομως αυτο που γραφεται μεσα στον αγωνα? αν το εγραψε το 1.19 σε δοκιμες τοτε ειναι απλα ο καλυτερος γυρος που εχει γραφτει στις σερρες! πχ ο στονερ στη λαγκουνα γυρισε 1.21.957 στο warm up αλλα το ρεκορ ειναι το 1.22.544 του αγωνα! (ελπιζω να θυμαμαι καλα τους χρονους!)

Αρχικά δημιουργήθηκε από vassilis88

α, ο μπουστας ξαναεγραψε 1.20κατι την προηγουμενη φορα. το ρεκορ πιστας δν ειναι ομως αυτο που γραφεται μεσα στον αγωνα? αν το εγραψε το 1.19 σε δοκιμες τοτε ειναι απλα ο καλυτερος γυρος που εχει γραφτει στις σερρες!

να ρωτηξω κατι, χρονομετρημενα μονο ο Μπουστας επιτρεπεται να κανει? ... οι αλλοι απαγορευονται? η μονο αυτος επιτρεπεται να φορεσει ελαστικα χρονομετρημενων? .... η τωρα τα ανακαλυψαν για πρωτη φορα και χρονια? ...

:rotflmao:

αρα δεν εισαι σιγουρος εαν το ιαπωνικο θηριο των 180 ιππων υπερεξελιγμενο τεχνολογικα θα σε βγαλει παλικαρι απεναντι στο "πανααρχαιο" ΙΤΑΛΙΚΟ ατι με τους 2 κυλινδρους, με την αεροψυξη, τις 2 βαλβιδες, και τα 70 αλογα? ... φυσικα μπορει και να σε βγαλει, απο σενα εξαρταται, αλλα δεν εχει βγαλει ακομα στις πιστες το 80+% απο αυτα που εχω συναντησει, δηλαδη θελω να πω οτι θελουν πολυ παραπανω χερια απο τον μεσο ορο των αναβατων... οποτε να κοπει το πλαισιο, να τσακιστω, και να με παρει κανα Μονστερ, να το βρασω τοτε... και δεν ασχολουμαι χρονια... 2 και κατι χρονια καβαλαω μοτοσυκλετα και αυτα διακεκομενα λογο επαγγελματος...

Παμε πχ Β.Εβοια που εχει πραγματικα ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ και που ξερω και γω λιγο την διαδρομη και το συζηταμε... μπορει ναι μπορει και οχι... μπορουμε να το διαπιστωσουμε εαν θα σε χασω εγω, η θα με χασεις εσυ, η θα πηγαινουμε παρεα... εκτος και εαν εννοεις τιποτις ευθειες και ανοιχτες μεγαλες παρατεταμενες που μετραει κυριως το γκαζι, εκει παω πασο, θα φαω πολυ ξυλο...

φυσικα με στοκ ιαπωνικο για λιγους γυρους παει γρηγορα, για αγωνα κλα'ι'ν μα'ι' πουτς αναρτησεις και φρενα... γιαυτο δεν τρεχει κανενα με τις στοκ αναρτησεις και φρενα απο τους πρωταγωνιστες... οχι για τοσο ταχυτερο γυρο, αλλα για καλυτερα σεταπ και κυριως διαρκεια... η 1098S ειναι ετοιμη σε ολα και πολυ περισσοτερα...

Η πιστα θελει φιλε να ασχολησαι.. πχ να βαλεις πολυαστερικα να βαλεις σλικ λαστιχα... να κανεις τις αναρτησεις σου κτλ... θελει δλδ πολυ χρονο και ΧΡΗΜΑ... γιατι αμα ειναι να πηγαινω σερρες να δινω 70++ με τα εξοδα.. + οτι στις 2 φορες που θα παω θα θελω καινουρια λαστιχα βαλε 300 ευρω++ ε σρυ αλλα δε σκοπευω να πεταω τα λεφτα μου για να κανω 5 δευτερολεπτα πανω ι κατω... εφοσον δε θελω ουτε αγωνιζομενος να γινω ουτε τπτ μπορει να πηγαινω καθε 2 μηνες μια φορα... ετσι για διασκεδαση...

Υπαρχουν και καποιοι που γυρνανε... με τα 250 με 30-35 στο τροχο τα μισα αλογα απο το δικο σου στο 1.23... δλδ τι θελεις να πεις με αυτο ? να παω εγω να παρω ενα 250 επειδη κανει ιδιο χρονο με ενα Κ7 σε εμπειρα χερια ?? εγω προσωπικα ουτε το 250 θα μπορουσα να οδηγησω ουτε το μονστερ που εχεις εσυ θα ξενερωνα τελειος..

the problematix Το avatar του/της JIMK7

Δηλαδή ρε μεγάλε τόση ώρα τι θέλεις να μάς πεις ότι ο Γ.Π τρέχει με ενα νορμάλ 1098s χορεις σεταρισμα στις αναρτήσεις τρομάρα σου μάθε πρώτα και ύστερα μίλα και στο κάτω κάτω ο Γ .Π ότι και να πάρει θα είναι πρώτος τώρα αν είναι τόσο καλά τα 1098 τα βλέπουμε στα s.stok εκει τα κ7 περνανε σουβλακι
    τα 1098
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

Η πιστα θελει φιλε να ασχολησαι.. πχ να βαλεις πολυαστερικα να βαλεις σλικ λαστιχα... να κανεις τις αναρτησεις σου κτλ... θελει δλδ πολυ χρονο και ΧΡΗΜΑ... γιατι αμα ειναι να πηγαινω σερρες να δινω 70++ με τα εξοδα.. + οτι στις 2 φορες που θα παω θα θελω καινουρια λαστιχα βαλε 300 ευρω++ ε σρυ αλλα δε σκοπευω να πεταω τα λεφτα μου για να κανω 5 δευτερολεπτα πανω ι κατω... εφοσον δε θελω ουτε αγωνιζομενος να γινω ουτε τπτ μπορει να πηγαινω καθε 2 μηνες μια φορα... ετσι για διασκεδαση...

Υπαρχουν και καποιοι που γυρνανε... με τα 250 με 30-35 στο τροχο τα μισα αλογα απο το δικο σου στο 1.23... δλδ τι θελεις να πεις με αυτο ? να παω εγω να παρω ενα 250 επειδη κανει ιδιο χρονο με ενα Κ7 σε εμπειρα χερια ?? εγω προσωπικα ουτε το 250 θα μπορουσα να οδηγησω ουτε το μονστερ που εχεις εσυ θα ξενερωνα τελειος..
    Αρα μαλλον συμφωνουμε σε κατι...

οτι εγω, η καποιος αλλος (παραδειγμα λεμε) με ενα DUCATI MONSTER used "αρχαιολογια" για τους γιαπωνεζοφιλους, με κοστος αγορας 8000 ευρω, χωρις κανενα εξοδο σε πολυεστερικα, με ελαχιστο κοστος κατα τις πτωσεις αναλογικα, ΟΠΟΥ βγαζει 2 τρακντευ ανετα και 8000 χλμ με ΣΟΦΤ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ, και παντιλικια στον δρομο και οτι μαλακια υπαρχει... και οπου καει την μιση βενζινη απο να τετρακυλινδρο, ειδικα 1000ρι, σε εναν χρονο (12 μηνες) εχω ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ λιγοτερα εξοδα και χρησης (και αγορας) στα ιδια χιλιομετρα, ειδικα εαν αυτα ειναι πολλα, πχ 20.000χλμ, απο ενα japan 1000ρι των 14.000 ευρω, ενω μπορω να ειμαι γρηγοροτερος η ισαξιος στους χρονους και διασκεδαζω περισσοτερο...

το ιδιο μπορει να συμβαινει και με ενα Fazer απεναντι σε ενα 999... να κοστιζει το Φρητειζερ λιγοτερα σε ολους τους τομεις και ο αναβατης να ειναι γρηγοροτερος και να διασκεδαζει περισσοτερο...

ΑΡΑ... ΑΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 1000cc με 180 αλογα, με διπλασια χρηματα σε κοστος αγορας απο ενα Monster (καντο εσυ CBF), και διπλασιο κοστος χρησης, εφοσον ο αναβατης της μπορει (το πιθανοτερο) να ειναι πιο αργος με το 1000ρι? αναφερομαι σε πιστα, σε στροφιλικια κλπ... ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ (αναλογικα) ΕΞΟΔΑ? .

για πες να βγουμε απο το τουνελ

Κοιτάξτε, Japan vs Europe δεν σημαίνει μόνον Superbike-Supersport ή μόνον σε πίστα.

Στην πίστα δε, μετράνε πάρα πολλά άλλα πράγματα από το τι μηχανή καβαλάει ο καθένας ή ποιός την καβαλάει. Πχ σετάρισμα αναρτήσεων ή η ικανότητα στα φρένα, οπότε μετράει το σύνολο αναβάτης-μηχανή. Για το ελληνικό πρωτάθλημα, έχουν δοθεί διαπιστευτήρια αλλά δεν είναι πανάκεια. Στο παγκόσμιο επίσης δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα αν και εκεί η δυνατότητα να έχεις ιστορικά αρχεία από πολύ παλιά δείχνει Ducati αλλά και πάλι υπάρχει έλειμμα αντιστοιχείας V2 με I4, που ακόμη την παλεύουν. Δεδομένο μεν η Ducati να κυριαρχεί και φυσικά να δημιουργεί τεράστιο ιστορικό προηγούμενο αλλά εγώ θα σταθώ σε κάτι άλλο.

Τα τελευταία χρόνια, 5 αν δεν κάνω λάθος, μαζεύοντε περιοδικά και αναβάτες από όλον το κόσμο σε πίστες παγκοσμίου (μία είναι η Jerez και μια η Almeira, ντάξει όχι και τόσο παγκοσμίου) και κοντράρουνε όλα τα 600-636-675-750-999-1000-1098 αλύπητα, με όσο το δυνατόν πιο αντικειμενικά κριτήρια.

Για στόκ πάντα, τα ευρωπαϊκά δεν τα πολυκαταφέρνουν. Τα Ducati δε, καθόλου σε βαθμό μάλιστα να έχει δημιουργηθεί χοντρό σκηνικό με την εν λόγω ιταλική αντιπροσώπευση, δηλαδή ενώ τα sessions είναι των 5 γύρων για κάθε μηχανή με κάθε αναβάτη με κάθε σετ καινούριων ελαστικών, οι πονηροί Ducatisti προσπαθούσαν να έχουν βενζίνα μόνον για 5 ακριβώς γύρους.......και μάλιστα όχι πέρυσι με το 999 αλλά φέτος με το 1098s. Μόνον το Mille Factory, το F312 άντε και το 675 κέρδισαν, το θεσμό πλέον.

Δηλαδή, τι θέλω να πω, σε αναβάτες που είναι καλύτεροι από το μέσο όρο και με στόκ μηχανές τα ευρωπαϊκά χάνουν. Άλλα δεν συμβαίνει μόνον αυτό, οι διαδικασίες είναι αποδεκτές αντικειμενικές από όλους. Και τα περιοδικά και τους κατασκευαστές. Δεν τους συμφαίρει άλλωστε να μην είναι όλα στα ίσα. Αντίθετα είναι προς τιμήν τους. Οπότε μιλάμε για πιο κοντά στην πραγματικότητα δεδομένα από ότι στους αγώνες.

Μετά είναι και η αίσθηση στο δρόμο και στην καθημερινότητα. Όπως και να έχει τα ευρωπαϊκά και περισσότερο τα ιταλικά είναι εκ των πραγματων πιο άκαμπτα, πιο "σφικτά" για τον μέσο αναβάτη ή για μια μέση διαδρομή. Πέρα του ότι στην ευρώπη έχουν ένα προβάδισμα λόγω καλύτερης ποιότητας δρόμων γενικώς, στην Ελλάδα όμως είναι σε μειωνεκτική θέση και στο δρόμο εκτός πόλης αλλά πειρσσότερο στην πόλη.

Οπότε εκ των πραγμάτων και με την δεδομένη ορθολογική σκέψη, του πόσα λεφτά δίνω-για ποιές επιδόσεις-για καθημερινή ή όχι ευκολία τα ευρωπαϊκά χάνουν σε μεγάλο βαθμό.

Πολύς κόσμος βλέπει το design και λέει εδώ είμαστε αλλά με το πολύ κοπάνημα ή και την αντικειμενική αδυναμία λόγω πωλήσεων, οι ιδιοκτήτες των ευρωπαϊκών μηχανακίων να βρούν συνεργείο της προκοπής συντελούν στο ξενέρωμα όταν βλέπουν και ξέρουν παραδοσιακά πως οι ιάπωνες φίλοι τους την περνάνε πολύ τούφα με πολύ λιγότερα λεφτά και τους "έχουν" και στα εύκολα γκάζια, ευθεία δηλαδή. Διότι ποιός μέσος αναβάτης τολμάει να πηγαίνει τάπα παντού ή και στην πίστα ακόμη όταν είναι η μοναδική του αγάπη σε κίνδυνο, πέρα από την σωματική ακεραιότητα.

Πιστεύω για εμάς εδώ παίζει κι αυτό ρόλο. Αλλά εγώ προσωπικά αν είχα τα λεφτά θα έπερνα ευρωπαϊκό διότι υπάρχουν κάποια πράγματα που με φτιάχνουν στα ευρωπαϊκά και λόγω ηπείρου, νιώθω πιο κοντά και πως θα γούσταρα να τραβιέμαι ακόμη και μέχρι την ιταλία για σέρβις για το γαμώτο, πέρα από το υποκειμενικό μεν αλλά πάντα βαρύνον αισθητικό κομμάτι του πράγματος.

Γμτ το στανιό μου.....έχει εδώ και 1 ώρα που ρίχνει καρέκλες και έχω λιώσει στο pc.....sorry.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρα μαλλον συμφωνουμε σε κατι...

οτι εγω, η καποιος αλλος (παραδειγμα λεμε) με ενα DUCATI MONSTER used "αρχαιολογια" για τους γιαπωνεζοφιλους, με κοστος αγορας 8000 ευρω, χωρις κανενα εξοδο σε πολυεστερικα, με ελαχιστο κοστος κατα τις πτωσεις αναλογικα, ΟΠΟΥ βγαζει 2 τρακντευ ανετα και 8000 χλμ με ΣΟΦΤ ΕΛΑΣΤΙΚΑ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΗΜΕΝΩΝ, και παντιλικια στον δρομο και οτι μαλακια υπαρχει... και οπου καει την μιση βενζινη απο να τετρακυλινδρο, ειδικα 1000ρι, σε εναν χρονο (12 μηνες) εχω ΠΟΛΥ μα ΠΟΛΥ λιγοτερα εξοδα και χρησης (και αγορας) στα ιδια χιλιομετρα, ειδικα εαν αυτα ειναι πολλα, πχ 20.000χλμ, απο ενα japan 1000ρι των 14.000 ευρω, ενω μπορω να ειμαι γρηγοροτερος η ισαξιος στους χρονους και διασκεδαζω περισσοτερο...

το ιδιο μπορει να συμβαινει και με ενα Fazer απεναντι σε ενα 999... να κοστιζει το Φρητειζερ λιγοτερα σε ολους τους τομεις και ο αναβατης να ειναι γρηγοροτερος και να διασκεδαζει περισσοτερο...

ΑΡΑ... ΑΡΑ ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΠΡΟΣ ΤΙ Η ΑΓΟΡΑ ΜΙΑ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΑΣ 1000cc με 180 αλογα, με διπλασια χρηματα σε κοστος αγορας απο ενα Monster (καντο εσυ CBF), και διπλασιο κοστος χρησης, εφοσον ο αναβατης της μπορει (το πιθανοτερο) να ειναι πιο αργος με το 1000ρι? αναφερομαι σε πιστα, σε στροφιλικια κλπ... ΠΡΟΣ ΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ (αναλογικα) ΕΞΟΔΑ? .

για πες να βγουμε απο το τουνελ

Γιατι ρε φιλε γουσταρω τι πολυ δυναμη... να δινεις ξερογκαζιες και να σουζαρει το μιχανακι με 220++ για τι πλακα του να βγαζει 299 Για τι πιστα σιμφωνω και εγω δε χρειαζονται τοσα αλογα... αφου δε μπορεις να ανοιγεις το γκαζι.. αμα το ανοιγεις σε πεταει κολους... εγω εβαλα σε καποια φαση στη πιστα τιν χαρτογραφηση C mode και οδηγουσα πολυ πιο ανετα.. γιατι ανοιγεις το γκαζι ανετα

Εσυ πες δλδ οτι δεν καυλοσες οταν οδηγησες το Κ6?

Οσο για τις βενζινες δε κολαω... εκει που εσυ θα δωσεις πχ 5 ευρω εγω δινω 10 ευρω και τι βγαζω 2-3 μερες αναλογως.. και που θα παω ενοειται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από JIMK7
    Δηλαδή ρε μεγάλε τόση ώρα τι θέλεις να μάς πεις ότι ο Γ.Π τρέχει με ενα νορμάλ 1098s χορεις σεταρισμα στις αναρτήσεις τρομάρα σου μάθε πρώτα και ύστερα μίλα και στο κάτω κάτω ο Γ .Π ότι και να πάρει θα είναι πρώτος τώρα αν είναι τόσο καλά τα 1098 τα βλέπουμε στα s.stok εκει τα κ7 περνανε σουβλακι
    τα 1098

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... λεω οτι ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ τρεχει με ΣΤΟΚ 1098S, δηλαδη δεν χρειαζεται να ριξει αλλα λεφτα... εν αντιθεση οπου τα Ιαπωνικα εχουν που πρωταγωνιστουν εχουν εναν σκασμο λεφτα επανω τους και αλλαγμενα ολα τα περιφεριακα... σεταρισμα κανουν ΟΛΟΙ ετσι και αλλιως...

απο χωριο εισαι ρε αργοπουλε? ...

εγω τουλαχιστον προσωπικα εχω ανθρωπους που ειναι μεσα στην Ντουκατι ξερουν την ομαδα, και μπορω να ξερω και να μαθω περισσοτερα απο σενα.... οπως ξερω οτι μοτοσυκλετες Ι4 που πρωταγωνιστουν στο ΕΠΠ εχουν φτασει 30 και βαλε χιλιαδες ευρω...

καλα και περσι ο Bayliss στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ και ανωτερη κατηγορια μοτοσυκλετων ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, με 999 και 195 αλογα, ψωλιασε ολη την ιαπωνια και τα Ι4 1000ρια που ετρεχαν με 215 αλογα τα κορυφαια... (το εκανε και ο hodson και ο Toseland κλπ τις προηγουμενες χρονιες) και μαλιστα επειδη φαινεται οτι εισαι απο χωριο, ισως δεν θα γνωριζεις οτι ετρεχαν και φυσικα ολοι τρεχουν, ετσι αρχιζουν και αποδιδουν στα SBK με traction controls και ηλεκτρονικα απο MotoGP... αλλιως τον πουλεν θα επερναν χωρις ηλετρονικα δεκαδων χιλιαδων ευρω... οπως τα ελεγε και ο Toseland, αμα δεν φερτε τα ηλεκτρονικα, τα Ι4 δεν βγαζουν τα αλογα στον δρομο... εν αντιθεση με τα DUCATI...

μαλιστα τα Suzuki, ετρεχαν και τα ηλεκτρονικα τους ειχαν κοστος στην ομαδα... 350.000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και παλι εψωλιασθην....

http://www.speedtv.com/articles/moto...perbike/23502/

The first real clue as to the cost of state-of-the-art traction control came out of the blue when Francis Batta told Italian journalist Paolo Scalera that one of the obstacles in getting a third Alstare Corona Extra Suzuki race-prepared and equal to the GSX-R 1000K6s ridden by World Champion Troy Corser and team mate Yukio Kagayama was obtaining the Mitsubishi traction control system and the tech back-up to run it. It seems the price, quoted as $350,000, was not the problem. The problem was availability.

Γιατι ρε φιλε γουσταρω τι πολυ δυναμη... να δινεις ξερογκαζιες και να σουζαρει το μιχανακι με 220++ για τι πλακα του να βγαζει 299 Για τι πιστα σιμφωνω και εγω δε χρειαζονται τοσα αλογα... αφου δε μπορεις να ανοιγεις το γκαζι.. αμα το ανοιγεις σε πεταει κολους... εγω εβαλα σε καποια φαση στη πιστα τιν χαρτογραφηση C mode και οδηγουσα πολυ πιο ανετα.. γιατι ανοιγεις το γκαζι ανετα

Εσυ πες δλδ οτι δεν καυλοσες οταν οδηγησες το Κ6?

Οσο για τις βενζινες δε κολαω... εκει που εσυ θα δωσεις πχ 5 ευρω εγω δινω 10 ευρω και τι βγαζω 2-3 μερες αναλογως.. και που θα παω ενοειται.

ξεκιναω απο το τελευταιο, σε 20.000χλμ θα δωσεις τα διπλασια σε καυσιμα, δηλαδη εκατονταδες ευρω...

θα δωσεις πολλα σε λαστιχα... παλι εκατονταδες ευρω...

πολλα σε μια πτωση λογο πλαστικων, ψυγειων, κλπ... παλι εκατονταδες ευρω...

πλακα πλακα σε βαθος χρονου χιλιαδες ευρω, σε σχεση με μενα και το μικρο Μονστερ...

ομως το πηρες γιατι ΠΡΩΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΔΕΥΤΡΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, και φυσικα με τα παραπανω ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ (ισως) ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...

δηλαδη τα χωνεις "χοντρα" (αναλογικα) με μενα που εχω φθηνοτερο και μικροτερο DUCATI, οπου εμενα μου φαινονται πολλα λεφτα πεταμενα τσαμπα... φυσικα το κανεις γιατι μπορεις και το κανεις και γουσταρεις αυτα που σου παρεχει, ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ σε μενα με το Μονστερακι, η στο Φειζερα πχ...

ε αυτο κανει και ενας με την αγορα ενος 1098S των 24.000 ευρω, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ... για τους δικους του λογους και την διαφορετικοτητα που εχει η μοτοσυκλετα, ικανοτητα κλπ...

μπατιρη...

ε μπατιρη...

καλα ειπα οτι συμφωνουμε...

η διαφορα μας απλα ειναι οικονομικη, εγω ειμαι πιο μπατιρης απο σενα γιαυτο δεν εχω ενα DUCATI S4RS, και συ εχεις ενα Ι4 1000cc

Νέο μέλος
    πεστα φιλε runner γιατι θα μας τρελανουν τελειως!!!

ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... λεω οτι ο ΜΠΟΥΣΤΑΣ τρεχει με ΣΤΟΚ 1098S, δηλαδη δεν χρειαζεται να ριξει αλλα λεφτα... εν αντιθεση οπου τα Ιαπωνικα εχουν που πρωταγωνιστουν εχουν εναν σκασμο λεφτα επανω τους και αλλαγμενα ολα τα περιφεριακα... σεταρισμα κανουν ΟΛΟΙ ετσι και αλλιως...

απο χωριο εισαι ρε αργοπουλε? ...

εγω τουλαχιστον προσωπικα εχω ανθρωπους που ειναι μεσα στην Ντουκατι ξερουν την ομαδα, και μπορω να ξερω και να μαθω περισσοτερα απο σενα.... οπως ξερω οτι μοτοσυκλετες Ι4 που πρωταγωνιστουν στο ΕΠΠ εχουν φτασει 30 και βαλε χιλιαδες ευρω...

καλα και περσι ο Bayliss στην ΚΟΡΥΦΑΙΑ και ανωτερη κατηγορια μοτοσυκλετων ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ, με 999 και 195 αλογα, ψωλιασε ολη την ιαπωνια και τα Ι4 1000ρια που ετρεχαν με 215 αλογα τα κορυφαια... (το εκανε και ο hodson και ο Toseland κλπ τις προηγουμενες χρονιες) και μαλιστα επειδη φαινεται οτι εισαι απο χωριο, ισως δεν θα γνωριζεις οτι ετρεχαν και φυσικα ολοι τρεχουν, ετσι αρχιζουν και αποδιδουν στα SBK με traction controls και ηλεκτρονικα απο MotoGP... αλλιως τον πουλεν θα επερναν χωρις ηλετρονικα δεκαδων χιλιαδων ευρω... οπως τα ελεγε και ο Toseland, αμα δεν φερτε τα ηλεκτρονικα, τα Ι4 δεν βγαζουν τα αλογα στον δρομο... εν αντιθεση με τα DUCATI...

μαλιστα τα Suzuki, ετρεχαν και τα ηλεκτρονικα τους ειχαν κοστος στην ομαδα... 350.000 ευρω !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! και παλι εψωλιασθην....

http://www.speedtv.com/articles/moto...perbike/23502/

The first real clue as to the cost of state-of-the-art traction control came out of the blue when Francis Batta told Italian journalist Paolo Scalera that one of the obstacles in getting a third Alstare Corona Extra Suzuki race-prepared and equal to the GSX-R 1000K6s ridden by World Champion Troy Corser and team mate Yukio Kagayama was obtaining the Mitsubishi traction control system and the tech back-up to run it. It seems the price, quoted as $350,000, was not the problem. The problem was availability.
    Ρε συ Runner, ο Μπούστας είναι από μόνος του one man show που σημαίνει και με στοκ ιαπωνικό να έτρεχε πάλι πρώτος θα έβγαινε....και μια και το ξαναγράφεις, το traction control δεν έχει να κάνει μόνον με το αν μπορούν να βγάλουν στον τροχό την "τεράστια" ιπποδύναμη των ιαπωνικών αλλά το ότι τα λάστιχα δεν μπορούν να ανταπεξέλθουν στο έργο τους, το ότι αν πέσει από high side τα λεφτά είναι πολλά και αν ο αναβάτης τραυματιστεί δεν θα μπορέσει να διεκδικήσει το οδηγών. Δεν είναι ακριβώς έτσι όπως τα λες.

Κι επειδή το φριτέηζερ το 600 πρέπει να το υποστηρίξω και λίγο διότι 38000χλμ περνάμε πολύ καλά ευχαριστώ, με 90 τροχό, που το δυναμομέτρησα στα 37000χλμ, μπορώ να πω πως από πολλές απόψεις έχεις δίκιο για το θέμα κόστους συντήρησης χρήσης-ευχαρίστησης-δυνατοτήτων-άνεσης στην καθημερινότητα-να μου μένουν λεφτά και να μην ψωμολυσσάω αλλά να έχω υπερτούμπανο στον καφέ-να είμαι πολύ κοντά στα υπερτούμπανα σε γλήγορες βόλτες με 2πλάσια γκάζια.....άρα πού είναι όλοι οι άλλοι ευρωπαϊκόφιλοι?

edit: ή εναλλακτικά, μήπως να αγόραζες φριτέηζερ.....
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

ξεκιναω απο το τελευταιο, σε 20.000χλμ θα δωσεις τα διπλασια σε καυσιμα, δηλαδη εκατονταδες ευρω...

θα δωσεις πολλα σε λαστιχα... παλι εκατονταδες ευρω...

πολλα σε μια πτωση λογο πλαστικων, ψυγειων, κλπ... παλι εκατονταδες ευρω...

πλακα πλακα σε βαθος χρονου χιλιαδες ευρω, σε σχεση με μενα και το μικρο Μονστερ...

ομως το πηρες γιατι ΠΡΩΤΟΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ, ΔΕΥΤΡΕΡΟΝ ΓΙΑΤΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ, και φυσικα με τα παραπανω ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ (ισως) ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ...

δηλαδη τα χωνεις "χοντρα" (αναλογικα) με μενα που εχω φθηνοτερο και μικροτερο DUCATI, οπου εμενα μου φαινονται πολλα λεφτα πεταμενα τσαμπα... φυσικα το κανεις γιατι μπορεις και το κανεις και γουσταρεις αυτα που σου παρεχει, ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΜΟΥΡΗ σε μενα με το Μονστερακι, η στο Φειζερα πχ...

ε αυτο κανει και ενας με την αγορα ενος 1098S των 24.000 ευρω, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ... για τους δικους του λογους και την διαφορετικοτητα που εχει η μοτοσυκλετα, ικανοτητα κλπ...

μπατιρη...

ε μπατιρη...

καλα ειπα οτι συμφωνουμε...

η διαφορα μας απλα ειναι οικονομικη, εγω ειμαι πιο μπατιρης απο σενα γιαυτο δεν εχω ενα DUCATI S4RS, και συ εχεις ενα Ι4 1000cc

Κατσε ρε φιλε εσυ παραλες.. γιατι να πεσω δλδ? 2 χρονια που οδηγαω ss δεν εχω πεσει μονο μου το εχουν ριξει και το πληρωνει η ασφαλεια... για το λογο που εσυ πχ δε μπορεις να παρεις κατι αλλο ουτε εγο μπορω να παρω 1098.. γιατι κανει 24.000 και δεν ειναι πιο δυνατο απο το μηχανακι μου οποτε δε με ενδιαφερει... και πχ αμα πεσεις με το ducati 1098 θα πληρωσεις 1000 φορες πιο ακριβα απο οτι... ενα 1000αρι japan ... οσο τα λαστιχα παλια οταν δεν ηξερα για πιστες... εβαζα καθε 3 μηνες με 200ευρω ενα λαστιχο πισω μονο... τωρα αμα πηγαινεις πιστα θελεις μπρος πισω... θελεις να βαλεις καλα λαστιχα καμια γομα δλδ γιατι τα αλλα δε κρατανε στα ορια... οποτε αμα πηγαινω πιστες ειμαι πολυ πιο πολυ χαμενος στα λεφτα...

Εγω μουρη δε σε πουλησα ποτε... εσυ αρχισες τους χρονους με τις πιστες σου κτλ .... ι κανω λαθος?

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε