αρα δεν εισαι σιγουρος εαν το ιαπωνικο θηριο των 180 ιππων υπερεξελιγμενο τεχνολογικα θα σε βγαλει παλικαρι απεναντι στο "πανααρχαιο" ΙΤΑΛΙΚΟ ατι με τους 2 κυλινδρους, με την αεροψυξη, τις 2 βαλβιδες, και τα 70 αλογα? ... φυσικα μπορει και να σε βγαλει, απο σενα εξαρταται, αλλα δεν εχει βγαλει ακομα στις πιστες το 80+% απο αυτα που εχω συναντησει, δηλαδη θελω να πω οτι θελουν πολυ παραπανω χερια απο τον μεσο ορο των αναβατων... οποτε να κοπει το πλαισιο, να τσακιστω, και να με παρει κανα Μονστερ, να το βρασω τοτε... και δεν ασχολουμαι χρονια... 2 και κατι χρονια καβαλαω μοτοσυκλετα και αυτα διακεκομενα λογο επαγγελματος...Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
Εγω προσωπικα.. δεν ιμουνα ποτε τις πιστας... 2 φορες εχω παει ολο και ολο χρονους κτλ δε μετρησα ακομα τι πιστα δε μαθαμε χρονους θα κοιταω... εσυ μπορει να ασχολησαι χρονια με τισ πιστες και να ξερεις καλυτερα... οπως παραδηγμα... αμα σου πω εγω να παμε να τρεξουμε σε καποια διαδρομη που τιν ξερω απο εξω... θα με χασεις κατευθειαν... παντως αλλα ατομα με στοκ Κ7 γυρνανε στο 1.23-1.24 απο οσο ξερω..
Παμε πχ Β.Εβοια που εχει πραγματικα ΣΤΡΟΦΙΛΙΚΙΑ και που ξερω και γω λιγο την διαδρομη και το συζηταμε... μπορει ναι μπορει και οχι... μπορουμε να το διαπιστωσουμε εαν θα σε χασω εγω, η θα με χασεις εσυ, η θα πηγαινουμε παρεα... εκτος και εαν εννοεις τιποτις ευθειες και ανοιχτες μεγαλες παρατεταμενες που μετραει κυριως το γκαζι, εκει παω πασο, θα φαω πολυ ξυλο...
1.23 ψηλα πολυ με στοκ μονο Μπουστας, Συνιωρης... δεν υπαρχουν αλλοι...
φυσικα με στοκ ιαπωνικο για λιγους γυρους παει γρηγορα, για αγωνα κλα'ι'ν μα'ι' πουτς αναρτησεις και φρενα... γιαυτο δεν τρεχει κανενα με τις στοκ αναρτησεις και φρενα απο τους πρωταγωνιστες... οχι για τοσο ταχυτερο γυρο, αλλα για καλυτερα σεταπ και κυριως διαρκεια... η 1098S ειναι ετοιμη σε ολα και πολυ περισσοτερα...
(πληροφοριακα ειμαι κουλος και ασε τι λεω, αλλα μαρεσουν τα τσαγια)
![]()
![]()
![]()