Σελίδα 163 από 257 ΠρώτοΠρώτο ... 63113153158159160161162163164165166167168173213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.431 έως 2.445 από 3851

Θέμα: ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΑΠΛΑ..........ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ.....

Μιά καί λέω γιά στοιχήματα........ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΑΖΙ...???

ΕΓΩ ΛΕΩ...........ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΟΥΝ ΟΙ ΣΕΡΡΕΣ.......

ΠΩΣ ΘΑ ΤΑ ΣΠΑΣΟΥΝ ΟΛΑ........!!!!!

Πάς τό άντίθετο γιά τούς έπιστήμονες σας..??

Ή Τρίπολη μπροστά στίς Σέρρες θάναι κολλέγιο...!!!

ΤΟ ΠΑΣ.....???

ΔΙΟΤΙ ΦΕΤΟΣ...........ΤΟΝ ΠΕΡΡΟΥΚΑ ΤΟΝ ΣΚΙΣΑΤΕ....!!!

Άλλά τό μεγάλο στοίχημα άλλο είναι............

Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ..........

ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΑΝΙ

ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ.........!!!!!!

Δεν ασχολουμε με τσογλανους........ Αλιμονο αν ριξω στοιχημα για τετοια πραγματα.....

( Με εκπλησεις.... ) Και δεν μπορω να καταλαβω πως σου ηλθε η ιδεα του στοιχηματος.... Ξερεις κατι...????

Για το αλανι δεν διαφωνω..... (Ειναι κατι που το εχω αναφερει αρκετες φορες στο παρελθον.....)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    ΡΕ ΣΥ..........ΓΙΑ ΠΕΣ

Έσύ μέ τί στρίβεις...??

Με το τιμονι...!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από arxaios
    STOYBI ................. απ' ότι βλέπεις πάιρνω ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ και μιλάω με σαφήνεια .............. αλλά απάντηση δεν παίρνω !!!
    Πάλι γαργάρα ;;;;;;
    Εγώ τώρα φωνάζω να φύγει ο Κόκκαλης και τα άλλα λαμόγια ..............
    ΕΣΥ ;;;
    Πάρε θέση .............. τα έχεις τα κοχόνες ή κωλώνεις ;;;
    Είναι καθαρή η ομάδα σου και ο πρόεδρός σου ;;;
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ όμως !!!
    Όχι, ναι μεν αλλά και οι άλλοι και άλλες τέτοιες πίτσες .........
    Υποθάλπτει ο πρόεδρας τους χουλιγκάνους σας ή όχι ;;;
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ όμως !!!

Ειναι καθαρη η ομαδα μου και ο προεδρος της ( οσο αφορα εκεινη..) Για τα υπολοιπα..... ( Εκτος αν θες να μου πεις οτι υπαρχουν καθαροι επιχειρηματιες αυτου του μεγεθους...)

( Δεν θυμαμαι καλλυτερη ομαδα - δυναμικο απο αυτον ( οσφπ) απο το 94, οπου τα πρωτεια ειχαν αεκ του Μελισσανιδη και μια χρονια με παο κυραστα.....)

Δεν ξερω αν μιλας για κατι συγκεκριμενο οσο αφορα την λεξη Υποθαλψη..... Δεν βλεπω καμμια διαφορα πχ με τα επεισοδια του πολο και της κρητης των βαζελοτσογλανων απο τα διαφορα των γαυροτσογλανων......
    Αν μιλας για το αλλο το θεμα του ΔΣ ..... Εαν ισχυει ασφαλως και ειναι κατακριτεος ο συγκεκριμενος προεδρος.... Δεν γνωριζω ομως λεπτομερειες ( για το νομικο θεμα της υποθεσης -ονοματα κλπ) και φυσικα σε καμμια περιπτωση δεν υιοθετω τις αποψεις των μελων -οπαδων του παο απο εδω μεσα για αυτο το θεμα (καθως ο λογος που ξαναγυρισαμε σε αυτο το θεμα ηταν αλλος.... )

ΥΓ....Αρχαιε..... Μπορεις να μου πεις ποτε ηταν η τελευταια φορα που εγραψες εδω μεσα προτου την συγκεκριμενη βραδια ( προχτες - αντιπροχτες ) που ανοιξε αυτο το θεμα...????

ΥΓ2.. Τι θες να πετυχεις με αυτες τις ερωτησεις....????

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ειναι καθαρη η ομαδα μου και ο προεδρος της ( οσο αφορα εκεινη..) Για τα υπολοιπα..... ( Εκτος αν θες να μου πεις οτι υπαρχουν καθαροι επιχειρηματιες αυτου του μεγεθους...)

( Δεν θυμαμαι καλλυτερη ομαδα - δυναμικο απο αυτον ( οσφπ) απο το 94, οπου τα πρωτεια ειχαν αεκ του Μελισσανιδη και μια χρονια με παο κυραστα.....)

Δεν ξερω αν μιλας για κατι συγκεκριμενο οσο αφορα την λεξη Υποθαλψη..... Δεν βλεπω καμμια διαφορα πχ με τα επεισοδια του πολο και της κρητης των βαζελοτσογλανων απο τα διαφορα των γαυροτσογλανων......
    Αν μιλας για το αλλο το θεμα του ΔΣ ..... Εαν ισχυει ασφαλως και ειναι κατακριτεος ο συγκεκριμενος προεδρος.... Δεν γνωριζω ομως λεπτομερειες ( για το νομικο θεμα της υποθεσης -ονοματα κλπ) και φυσικα σε καμμια περιπτωση δεν υιοθετω τις αποψεις των μελων -οπαδων του παο απο εδω μεσα για αυτο το θεμα (καθως ο λογος που ξαναγυρισαμε σε αυτο το θεμα ηταν αλλος.... )

ΥΓ....Αρχαιε..... Μπορεις να μου πεις ποτε ηταν η τελευταια φορα που εγραψες εδω μεσα προτου την συγκεκριμενη βραδια ( προχτες - αντιπροχτες ) που ανοιξε αυτο το θεμα...????

ΥΓ2.. Τι θες να πετυχεις με αυτες τις ερωτησεις....????
    Για τα πάνω ΡΩΤΑ - ΜΑΘΕ .............. και μετά αντέδρασε !!!

ΥΓ Το πότε σταμάτησα να γράφω και το γιατί το ξέρεις ............ τώρα το πότε ξανάρχισα να γράφω τι σχέση έχει ;;; Το ότι δεν γράφω δεν σημαίνει δεν διαβάζω - παρακολουθώ !!!
    ΥΓ2 Το να σκεφτείς έξω από την οπαδική τύφλα ...........
    Αν σε ζορίζω όμως ας το αφήσουμε ..............

Για τα πάνω ΡΩΤΑ - ΜΑΘΕ .............. και μετά αντέδρασε !!!

ΥΓ Το πότε σταμάτησα να γράφω και το γιατί το ξέρεις ............ τώρα το πότε ξανάρχισα να γράφω τι σχέση έχει ;;; Το ότι δεν γράφω δεν σημαίνει δεν διαβάζω - παρακολουθώ !!!
    ΥΓ2 Το να σκεφτείς έξω από την οπαδική τύφλα ...........
    Αν σε ζορίζω όμως ας το αφήσουμε ..............

Καταρχην δεν αντεδρασα με το συγκεκριμενο θεμα.... Ουτε καν μια λεξη υποστηριξης δεν εγραψα ... Παρολα αυτα καποιοι υπουλα προσπαθησαν εδω μεσα να μου φορεσουν την ταμπελα του "δικηγορου ........."

Αν εχεις αμφιβολια σε αυτα που λεω καλα ειναι να διαβασεις καλλυτερα τις προυγουμενες σελιδες και μετα να κανεις ερωτησεις του τυπου... " Υποθάλπτει ο πρόεδρας τους χουλιγκάνους σας ή όχι ;;;
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ όμως !!!"

Για το συγκεκριμενο θεμα......
    Αν ειναι να μαθω ρωτωντας σε οπαδικα φορουμ και να μπουμε στην διαδικασια κατηγορου-δικηγορου .... Ευχαριστω δεν θα παρω......Δεν γουσταρω να κανω τον δικηγορο κανενος....

Για ποδοσφαιρικα θεματα και πλακα που αφορουν αυτα και μεχρι εκει....Οτι θελεις.....

Υγ1 & Υγ 2 Σου ανταποδιδω την απαντηση σου (για να παρεις απαντηση στο τι εννοουσα γιατι ξαναρχισες ( και κυριως σε ποιο θεμα ξαναρχισες να γραφεις......)

Αποφασιστε λοιπον στο ποτε θα βαλετε ενα τελος στα επι προσωπικου μηνυματα και χαρακτηρισμους και ανακρισεις ( συνεπεια της οπαδικης τυφλας που βαραει καποιους) γιατι καποιοι εχουν αποφασισει να κανουν το συγκεκριμενο θρεντ αθλητικο μικτο φορουμ .......Και απο εκει που κανουμε την πλακα μας και λεμε την μαλακια μας....

Και τοτε καλα θα ειναι οι μοντ να βαλουν ενα καλο λουκετο να τελειωνουμε......

Υγ... Οι απαντησεις μου στις ερωτησεις σου δεν βλεπω να σε απασχολησαν και πολυ.......

Να εισαι καλα....

Γατάκιαααααα....... Το avatar του/της arxaios
    Καταρχην δεν αντεδρασα με το συγκεκριμενο θεμα.... Ουτε καν μια λεξη υποστηριξης δεν εγραψα ... Παρολα αυτα καποιοι υπουλα προσπαθησαν εδω μεσα να μου φορεσουν την ταμπελα του "δικηγορου ........."

Αν εχεις αμφιβολια σε αυτα που λεω καλα ειναι να διαβασεις καλλυτερα τις προυγουμενες σελιδες και μετα να κανεις ερωτησεις του τυπου... " Υποθάλπτει ο πρόεδρας τους χουλιγκάνους σας ή όχι ;;;
    ΞΕΚΑΘΑΡΑ όμως !!!"

Για το συγκεκριμενο θεμα......
    Αν ειναι να μαθω ρωτωντας σε οπαδικα φορουμ και να μπουμε στην διαδικασια κατηγορου-δικηγορου .... Ευχαριστω δεν θα παρω......Δεν γουσταρω να κανω τον δικηγορο κανενος....

Για ποδοσφαιρικα θεματα και πλακα που αφορουν αυτα και μεχρι εκει....Οτι θελεις.....

Υγ1 & Υγ 2 Σου ανταποδιδω την απαντηση σου (για να παρεις απαντηση στο τι εννοουσα γιατι ξαναρχισες ( και κυριως σε ποιο θεμα ξαναρχισες να γραφεις......)

Αποφασιστε λοιπον στο ποτε θα βαλετε ενα τελος στα επι προσωπικου μηνυματα και χαρακτηρισμους και ανακρισεις ( συνεπεια της οπαδικης τυφλας που βαραει καποιους) γιατι καποιοι εχουν αποφασισει να κανουν το συγκεκριμενο θρεντ αθλητικο μικτο φορουμ .......Και απο εκει που κανουμε την πλακα μας και λεμε την μαλακια μας....

Και τοτε καλα θα ειναι οι μοντ να βαλουν ενα καλο λουκετο να τελειωνουμε......

Υγ... Οι απαντησεις μου στις ερωτησεις σου δεν βλεπω να σε απασχολησαν και πολυ.......

Να εισαι καλα....
    Πάλι μπουρδουκλώνεις ΑΠΛΑ πράγματα και ερωτήσεις ............ ειλικρινά δεν καταλαβαίνω .......
    Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβεις τι προσπαθώ να σου πω ;;;
    ΔΕΝ πρόκειται τίποτε να αλλάξει προς το καλύτερο εάν ΠΡΩΤΟΙ εμείς δεν αντιδράσουμε !!!
    Αυτή είναι η άποψή μου και σου ζήτησα να πάρεις μια ξεκάθαρη θέση ........
    Εγώ επαναλαμβάνω ότι όταν είχα βρόμικη διοίκηση αντέδρασα και φώναξα !!!
    Εσύ μιλάς για δικηγόρους, αποδείξεις κ.α. που ξέρεις ότι υπάρχουν και έχουν δημοσιευτεί αλλά δείχνεις να αρνήσαι να τις δεις ....... ή τέλως πάντων , όντως δεν βλέπεις !!!
    ΔΕΝ έχω υπάρξει ΠΟΤΕ οπαδός και δεν έχω αγοράσει ΠΟΤΕ αθλητική εφημερίδα !!! Δεν έχω γίνει πουθενά μέλος και δεν έχω Visa Παναθηναϊκός ............
    Είμαι και θα είμαι ΠΑΝΤΑ φίλαθλος με προτίμηση σε κάποια ομάδα ......... έχω υπάρξει αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε 2 αγωνίσματα (παρά τα σημερινά κιλά μου) και μου αρέσει ο τιμιος συναγωνισμος .
    Αν με τις παραπάνω ιδιότητές μου, αλλά και με τον τρόπο που γράφω σου χαλάω τη σούπα και τον χαβαλέ ............... τι να κάνουμε ;;;;
    Πιστεύω πάντα ότι για να χτιστεί κάτι πρέπει όλοι να βάλουν ένα χαλικάκι !!!
    Το "δε βαριέσαι" ή το "και τι μπορώ εγώ να κάνω", δεν με αντιπροσωπεύουν ...........

Καλή και άγια η πλάκα αλλά ας πούμε και κανενα σοβαρό που και που ..........

Χαρακτηρισμούς ΔΕΝ έχω απευθύνει σε κανέναν, άλλο κριτική και άλλο χαρακτηρισμοί και μάλιστα προσωπικοί.

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    έχω υπάρξει αθλητής σε επίπεδο πρωταθλητισμού σε 2 αγωνίσματα (παρά τα σημερινά κιλά μου) και μου αρέσει ο τιμιος .

κωστη σε τι αθληματα?στοιβο?
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Καλή και άγια η πλάκα αλλά ας πούμε και κανενα σοβαρό που και που ..........

Σορρυ αλλα....

περιμενεις εδω μεσα σοβαρα???

Εγώ έχω παραδεχθεί ότι ο πρώτος διδάξας ΗΤΑΝ ο Βαρδινογιάννης .............. και είμαι από αυτούς που φώναξαν να φύγει (δεν μιλάμε για τον Τζίγγερ) ............... ΕΣΥ ;;;

για πιο λόγο θέλεις να μας πεις ότι φωνάξατε να φύγει ο καπετάνιος...

ρε δεν παίζεστε με τπτ???το άσπρο μαύρο κανετε και τα πιστεύετε κιολας..
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

....

α ναι

και στο καπάκι πορεία να έρθει ο "τίμιος" Βγενόπουλος!!!

όταν λέτε να καθαρίσουμε εννοείται φαντλαζομαι ,απο ότι σας κόβω, να φύγει ο κόκκλης αλλά να μείνουν τα λαμογια Βγενο κ γιαννακοπουλαίοι

αλλά τι περιμένεις ...εδώ ΠΟΤΕ δεν κατακρίνατε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους γιαννακοπουλαίους για αυτά που κάναν στο μπάσκετ...και μιλ΄τε για υπόθαλψη τραμπούκων!!!τους έχετε θεοποιήση κιόλας...

δηλ έλεος...

μόνο βάζελοι θα μπορούσαν να λένε τέτοιες @@ριες..σορρυ κιόλας...

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    α ναι

και στο καπάκι πορεία να έρθει ο "τίμιος" Βγενόπουλος!!!

όταν λέτε να καθαρίσουμε εννοείται φαντλαζομαι ,απο ότι σας κόβω, να φύγει ο κόκκλης αλλά να μείνουν τα λαμογια Βγενο κ γιαννακοπουλαίοι

αλλά τι περιμένεις ...εδώ ΠΟΤΕ δεν κατακρίνατε ΞΕΚΑΘΑΡΑ τους γιαννακοπουλαίους για αυτά που κάναν στο μπάσκετ...και μιλ΄τε για υπόθαλψη τραμπούκων!!!τους έχετε θεοποιήση κιόλας...

δηλ έλεος...

μόνο βάζελοι θα μπορούσαν να λένε τέτοιες @@ριες..σορρυ κιόλας...
    εσυ αγορι μου οσο πας χειροτερευεις..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Δεν ασχολουμε με τσογλανους........ Αλιμονο αν ριξω στοιχημα για τετοια πραγματα.....

( Με εκπλησεις.... ) Και δεν μπορω να καταλαβω πως σου ηλθε η ιδεα του στοιχηματος.... Ξερεις κατι...????

Για το αλανι δεν διαφωνω..... (Ειναι κατι που το εχω αναφερει αρκετες φορες στο παρελθον.....)

2200 ΤΣΟΓΛΑΝΟΙ...??

Ά.....ά.....ά......θά σέ μαλώσω.....

Τσογλάνια οί...........ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ...??

Κί έγώ πού νόμιζα ότι θά μαζευτούν γιά κάποιο συνέδριο στίς Σέρρες...!!!

Α......πα.........πα.........πα..........πα.......!!!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    εσυ αγορι μου οσο πας χειροτερευεις..

ΛΑΘΟΣ ΦΙΛΕ...........

Αύτός έχει άνοίξει τόν πάτο...........καί βγήκε άπό κάτω....

στόν...... ΑΠΟΠΑΤΟ.......!!!!

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    Σορρυ αλλα....

περιμενεις εδω μεσα σοβαρα???

ΚΑΙ ΟΜΩΣ................ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΞΥΠΝΙΟΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΑΣ

Όλα γίνονται........

Παρόμοια θέματα

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09
    από vangelis 64 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 613
    Τελευταίο μήνυμα: 09/03/2009, 15:48
  2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 08-09