Σελίδα 163 από 241 ΠρώτοΠρώτο ... 63113153158159160161162163164165166167168173213 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.431 έως 2.445 από 3608

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread II

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ρε φίλε είπα εγώ ότι παίξαμε καλά; Είπα ότι θα κερδίζαμε;

re γιωργο ημαρτον ρε φιλε...η υπερβολη σε αυτη τη χωρα περισσευει σε ολους τους τομεις.

ημαρτον....

διαβασε τι γραφω....

παιρνεις μια κιτρινη στο 2 λεπτο οπως λες....ΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΕΝΤΡΑ!!!!
    εκτος και αν καταλαβα λαθος....

σε αφησε με 10 παικτες στο 2ο ημιχρονο....αλλα μεχρι τοτε δεν υπηρχες ρε συ.

εγω οταν η ομαδα μου κανει απαραδεκτες εμφανισεις, τα ριχνω στην ομαδα μου, οχι στην κιτρινη του 2ου λεπτου.
    προσφατα συζητουσαμε για το παιχνιδι στο καραισκακης....αυτο που εκοψαν με οφσαιντ λανθασμενα τον σισε που εφευγε μονος.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ.

δεν σου ειπα οτι εγινες κατεστημενο...οπως δεν σου ειπα οτι σας εχουν σκισει στο σφαξιμο.
    απλα να ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ολα οπως μας βολευουν ή πανω στα νευρα μας ή στα πλαισια της υπερβολης που θα μας βοηθησει ομως να ριξουμε αλλου το φταιξιμο!!!

αυτο σου λεω και ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο.....

ξεκινα δες παλι τον χθεσινο αγωνα...ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ....και ελα να τα πουμε παλι πιο ηρεμα

Αρχικά δημιουργήθηκε από vangelis 64
    Είναι φοβερό το συναίσθημα.Να θέλεις,να μπορείς και να σε κρατάει ο κόραξ.

Όχι χοντρά σφυρίγματα.Ξέρεις...ανύπαρκτα φάουλ,ανάποδα πλάγια(δε μπα να γελάτε)οφ σάιντ,κάρτες κλπ.Να μην πω για τυχόν συνομιλίες με τον διαιτητή την ώρα τού αγώνα.

Ο Κόκκαλης τα ξέσκισε όλα.Φόρα παρτίδα στα μούτρα.Και άσχετος να ήσουν από μπάλα καταλάβαινες ότι κάτι δεν πάει καλά.
    Οι σημερινοί είναι πιο κυριλέ,Με το γάντι να πούμε...

H ΣΦΥΡΙΧΤΡΑ..............ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Θυμάσαι πώς έχασες ένα κύπελλο στήν έδρα τού βάζελου στήν παράταση άπό 3-1....??
    Μέχρι καί τά πλάγια όλα άνάποδα.......15 λεπτά δεύτερο ήμίχρονο παράτασης
    σέ έχωσε στά δίχτυα τό κοράκι...!!

ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..........

ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΠΙΟ ΠΡΟΒΛΕΨΙΜΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ......!!

ΟΛΟΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ..........ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ......

ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ..........ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΑ...

ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ..........

ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΚΕΡΔΙΖΕΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ.....

Λυπάμαι μόνο τά κορόιδα πού νομίζουν ότι διεκδικούν καί ......ΟΙΚΤΙΡΩ............τούς δήθεν νικητές......
    γιατί έχασαν τήν έννοια τού παιχνιδιού.....
    Τό παιχνίδι βγαίνει άπό τό ρήμα.......ΠΑΙΖΩ...........καί όχι ΣΤΗΝΩ....!!!
    Τό δίδυμο είναι άχτύπητο καί γιά νά τό προσπεράσεις...........πρέπει νάσαι δύο καί τρείς φορές
    καλύτερος...!!

Δέ νομίζω ότι ύπάρχει .........ΓΑΝΤΙ........!!!

Άπλά μιά σύγκριση μέ πολύ χοντροκομμένες κατάστασεις,τριτοκοσμικές θά έλεγα τής δεκαετίας πού πέρασε
    είναι αύτή πού σέ κάνει νά βλέπεις γάντι....!!
    ΑΛΛΑ στήν πραγματικότητα δέν ύπάρχει κανένα γάντι.......
    Σέ σύγκριση βέβαια μέ αύτά πού έχουν δεί τά ματάκια μας .........ΝΑΙ.........
    Όταν όμως οί 8 βαθμοί έγιναν 2 είδες άντανακλαστικά...?? είδες άντίδραση....??
    Νέα Σμύρνη..........Τρίπολη καί ταυτόχρονα Σπάθας στό Χαριλάου......
    δέν είναι πράγματα αύτά γιά νά τά άφήνεις στή Θεά τύχη τού ποδοσφαίρου....!!!
    Καί παράλληλα...........ΕΝΑΣ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΣ ΤΕΒΕΚΕΛΗΣ............ΑΨΟΓΟΣ
    νά μάς έξηγεί γιατί άδικήθηκε ό ΠΑΟ στήν Τρίπολη.....!!!!!

ΑΝΤΕ ΛΟΙΠΟΝ.......................ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

τιμή καί δόξα στό νταμπλούχο....

Κλείνω μέ μιά εύχή...........

ΑΣ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.........

....ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ....

ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ................ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΙΠΤΕΙ

ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΤΕΚΤΗΣΕ.......

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    re γιωργο ημαρτον ρε φιλε...η υπερβολη σε αυτη τη χωρα περισσευει σε ολους τους τομεις.

ημαρτον....

διαβασε τι γραφω....

παιρνεις μια κιτρινη στο 2 λεπτο οπως λες....ΑΡΑ ΔΗΛΑΔΗ ΜΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΕΦΤΑΙΓΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕΣ ΣΕΝΤΡΑ!!!!
    εκτος και αν καταλαβα λαθος....

σε αφησε με 10 παικτες στο 2ο ημιχρονο....αλλα μεχρι τοτε δεν υπηρχες ρε συ.

εγω οταν η ομαδα μου κανει απαραδεκτες εμφανισεις, τα ριχνω στην ομαδα μου, οχι στην κιτρινη του 2ου λεπτου.
    προσφατα συζητουσαμε για το παιχνιδι στο καραισκακης....αυτο που εκοψαν με οφσαιντ λανθασμενα τον σισε που εφευγε μονος.....ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.....ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΠΑ ΜΟΝΟ.

δεν σου ειπα οτι εγινες κατεστημενο...οπως δεν σου ειπα οτι σας εχουν σκισει στο σφαξιμο.
    απλα να ΜΗΝ ΤΑ ΛΕΜΕ ολα οπως μας βολευουν ή πανω στα νευρα μας ή στα πλαισια της υπερβολης που θα μας βοηθησει ομως να ριξουμε αλλου το φταιξιμο!!!

αυτο σου λεω και ΤΙΠΟΤΑ περισσοτερο.....

ξεκινα δες παλι τον χθεσινο αγωνα...ΔΕΣ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΣΟΥ....και ελα να τα πουμε παλι πιο ηρεμα

Με λίγα λόγια λες ότι δεν επηρέασε ο Σπάθας.

ΟΚ

ΥΓ Ήρεμος είμαι φίλε. Χρόνια τώρα τα ίδια γίνονται κι έχω συνηθίσει ή καλύτερα έχω σιχαθεί... Δεν αξίζει! Και του χρόνου τα ίδια θα συζητούμε ο ένας αξίζει, ο άλλος δε μπορεί, ο μεγάλος ευνοείται, ο τρίτος δικαιούται... Το νόημα όμως έχει χαθεί προ πολλού!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

πολύ γουσταρω το φετινο πρωτάθλημα φετος λεμε

πέσαν παντελονια αβέρτα ...και σφυρίζουν κλέφτικα
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Απο λογική σκίζουμε όμως...

Εαν το παρει ο γαυρος ή ο βάζελος, είναι αποτελεσμα παραγκας. Εαν το παρει κανενας αλλος, το πήρε με την αξία του, εαν φτάσει στην πηγη και το κλωτσήσει (ΠΑΟΚ στο -2 εξι αγωνιστικές πριν το τελος), φταίνε πάντα οι αλλοι.

Ετοιμες οι δικαιολογίες για να πανε για υπνο τα πρόβατα και να καλυφθουν διοικητικές, οικονομικές και οργανωτικές ανεπάρκειες...

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Αρχικά δημιουργήθηκε από Cpt. Haddock

Εαν το παρει ο γαυρος ή ο βάζελος, είναι αποτελεσμα παραγκας. Εαν το παρει κανενας αλλος, το πήρε με την αξία του, εαν φτάσει στην πηγη και το κλωτσήσει (ΠΑΟΚ στο -2 εξι αγωνιστικές πριν το τελος), φταίνε πάντα οι αλλοι.

Ετοιμες οι δικαιολογίες για να πανε για υπνο τα πρόβατα και να καλυφθουν διοικητικές, οικονομικές και οργανωτικές ανεπάρκειες...

Φίλε έτσι όπως μας συνηθίσατε 50 χρόνια τώρα τί άλλο περιμένεις να πιστεύουμε;

Εκτός αν ήρθες από άλλο πλανήτη εσύ οπότε και δικαιολογείσαι!

Μου αρέσετε όμως ρε ζέλες που ξαφνικά ξεχάσατε τα 13 χρόνια βιασμού και τα βλέπετε όλα καθαρά! Μιλάμε για κωλοτούμπες επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων!

Πρόβατα οι ΠΑΟΚτσήδες, ενώ εσείς είστε οι ξύπνιοι... Με τη οικονομική και διοικητική οργάνωση, που ξοδεύετε τα πενταπλάσια και χρειάζεστε έναν Σπάθα να καθαρίσει!

Καληνύχτα...

ΥΓ Είπαμε για όλα στην Ελλάδα φταίνε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για το δικό μας καλό παλεύουν!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Με λίγα λόγια λες ότι δεν επηρέασε ο Σπάθας.

ΟΚ

ΥΓ Ήρεμος είμαι φίλε. Χρόνια τώρα τα ίδια γίνονται κι έχω συνηθίσει ή καλύτερα έχω σιχαθεί... Δεν αξίζει! Και του χρόνου τα ίδια θα συζητούμε ο ένας αξίζει, ο άλλος δε μπορεί, ο μεγάλος ευνοείται, ο τρίτος δικαιούται... Το νόημα όμως έχει χαθεί προ πολλού!
    ρε μλκ θα καταντησεις τερενς :rotflmao:

μονο αυτος βλεπει πραγματα που δενυπαρχουν..

παρτο παλι....σας αδικησε στο δευτερο ημιχρονο λοιπον....αν θυμαμαι καλα απο το 60 περιπου και μετα, μπορει να θυμαμαι λαθος, διορθωσε με...

η δικαιολογια σου ρε τζωρτζ μεχρι τοτε ποια ειναι?
    οτι πηραμε κιτρινη στο 2ο λεπτο αρα δεν μπορουσαμε να παιξουμε???
    αυτο λεω ρε μαν και τιποτα παραπανω...

φιλε οσο υπαρχει αθλητικη εφημεριδα και αθλητικη εκπομπη...ολοι προβατα θα ειναι....

στους περισσοτερους αν διαβασεις εδω ειναι σαν να ειναι αντιγραφη των οσων διαβαζουν-ακουν.

προσωπικη αποψη-εκτιμηση (εκτος απο ορισμενους) δυσκολα βρισκεις....

εδω ο αλλος ειχε σαν επιχειρημα οτι αδικηθηκε ο παοκ το πρωτοσελιδο του βορρα, τι λεμε τωρα :rotflmao: :rotflmao:

Με τη οικονομική και διοικητική οργάνωση, που ξοδεύετε τα πενταπλάσια και χρειάζεστε έναν Σπάθα να καθαρίσει!

Καληνύχτα...

ΥΓ Είπαμε για όλα στην Ελλάδα φταίνε ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ. Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ για το δικό μας καλό παλεύουν!
    γιωργο, κανεις σαν προβατο ρε φιλε...χωρις πλακα...

ο παναθηναικος τον εβαλε τον σπαθα ε? εξακριβωμενο....
    και γιατι δεν τον εβαλε ο αρης ρε φιλε???

γιατι δεν τον εβαλε η αεκ να σας αποδεκατισει και να σας βρει μισους την επομενη αγωνιστικη?
    γιατι δεν τον εβαλε ο γαυρος για να σας περασει???

ολα ο πατερας τα κανει....

επισης θελω να δω κατι....

ΑΝ νικησουμε τον γαυρο την επομενη παμε στους +10

αρα λοιπον, με βαση την γαυρεια λογική, θα μπορουμε ανετα να λεμε....

ΠΟΙΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΡΕ?? ΜΕ +10 ΣΑΣ ΠΗΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΚΙΟΛΑΣ????
    και θα ειναι δικαιολογημενο ετσι???

οχι απλα το λεω....γιατι αυτο ηταν το επιχειρημα σας τοσα χρονια

Φίλε έτσι όπως μας συνηθίσατε 50 χρόνια τώρα τί άλλο περιμένεις να πιστεύουμε;
    Εκτός αν ήρθες από άλλο πλανήτη εσύ οπότε και δικαιολογείσαι!
    Μου αρέσετε όμως ρε ζέλες που ξαφνικά ξεχάσατε τα 13 χρόνια βιασμού και τα βλέπετε όλα καθαρά! Μιλάμε για κωλοτούμπες επιπέδου Ολυμπιακών Αγώνων!
    Πρόβατα οι ΠΑΟΚτσήδες, ενώ εσείς είστε οι ξύπνιοι... Με τη οικονομική και διοικητική οργάνωση, που ξοδεύετε τα πενταπλάσια και χρειάζεστε έναν Σπάθα να καθαρίσει!
    Καληνύχτα...
    Δεν ξέρω ποιος φταίει αλλα πλην ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, οι αλλες ομαδες, χρόνια τώρα αντιμετωπίζουν τα ίδια προβληματα.

- Διοικήσεις της συμφοράς, πρωτοδικεία, αρθρα 44, πτωχευσεις κλπ
    - Προπονητικά κεντρα της πλάκας, ή πολυ υποδεέστερα
    - Πολύ χαμηλότερο μπατζετ απ' οτι των δυο πρώτων

Πόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ παιδεύεται με Βουλινούς και αλλες δημοκρατικές δυνάμεις; Τι μπάτζετ είχε φετος σε σχεση με τον ΠΑΟ;
    Πόσα χρονια η ΑΕΚ βολοδέρνει διοικητικά, προπονεί τους παιχτες σε αλάνες και χάνει παικτες γιατι δεν εχει να τους πληρώσει;

Εφτασε μια ανασα ο ΠΑΟΚ φέτος και πάλι τιποτα, αλλα το χειρότερο για τα παόκια δεν ειναι ο τίτλος αλλα οτι έχασαν απο τον Αρη. Επίσης το επιτευγμα δεν (θα ήταν) ο τίτλος αλλα το οτι κερδισαν το γαυρο στο Καραϊσκάκη.

Νοοτροπία επαρχίας
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

τελικα ο ελέφαντας μπορεί να κρυφτει πίσω απο την παπαγουνα ή όχι?
    τοσα χρόνια θεωρίας και ηθικολογίας ξεφτυλλιστηκαν σε μια χρονια...
    όχι ότι δεν το ξεραμε...απλα να το τονίζουμε γιατι πολύ κυρηγμα επεφτε

ε ας πούμε λίγο και για τα δικά μας....
    ο γερος λεει θα προχωρήσει σε 4η αλλαγη προπονητη...
    μαλιστα....το προβλημα είναι ο προπονητης ...δεν του λέει καποιος ότι το πρόβλημα είναι αυτός...
    αμα περάσει τα 70 ο ανθρωπος γαματα...κανει τα παντα για να τον θυμουνται!!!

γεια σου μεγάλε Αναστόπουλε που τον είχες γειώσει κανονικά._
    http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ο γερος λεει θα προχωρήσει σε 4η αλλαγη προπονητη...
    ειδες για να μη θες τον Μπαντοβιτς;
    71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Δεν ξέρω ποιος φταίει αλλα πλην ΟΣΦΠ και ΠΑΟ, οι αλλες ομαδες, χρόνια τώρα αντιμετωπίζουν τα ίδια προβληματα.

- Διοικήσεις της συμφοράς, πρωτοδικεία, αρθρα 44, πτωχευσεις κλπ
    - Προπονητικά κεντρα της πλάκας, ή πολυ υποδεέστερα
    - Πολύ χαμηλότερο μπατζετ απ' οτι των δυο πρώτων

Πόσα χρόνια ο ΠΑΟΚ παιδεύεται με Βουλινούς και αλλες δημοκρατικές δυνάμεις; Τι μπάτζετ είχε φετος σε σχεση με τον ΠΑΟ;
    Πόσα χρονια η ΑΕΚ βολοδέρνει διοικητικά, προπονεί τους παιχτες σε αλάνες και χάνει παικτες γιατι δεν εχει να τους πληρώσει;

Εφτασε μια ανασα ο ΠΑΟΚ φέτος και πάλι τιποτα, αλλα το χειρότερο για τα παόκια δεν ειναι ο τίτλος αλλα οτι έχασαν απο τον Αρη. Επίσης το επιτευγμα δεν (θα ήταν) ο τίτλος αλλα το οτι κερδισαν το γαυρο στο Καραϊσκάκη.

Νοοτροπία επαρχίας
    Ναι, ας πούμε αν έπαιρνε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα με την ένσταση θα ήταν εκεί που είναι τώρα. Καλά, αφού έτσι σας βολεύει έτσι είναι. Τότε λέγατε άλλα.

Επίσης το αν είχα ή έχω διοίκηση χρήμα κλπ το ξέρω πολύ καλύτερα. Επίσης ξέρω πολύ καλύτερα ότι όταν χρειάστηκε σφύριγμα πήρα τα @@ μου σε αντίθεση με εσένα που μόλις βρήκες τα ζόρια ξαναμίλησε "η καρδιά του πρωταθλητή".

Μου αρέσει που ξέρετε και τί νοοτροπία έχουμε! Όλα τα ξέρετε ρε παιδί μου κι όλα τα ξεχνάτε όταν δε βολεύει.

Ίδιοι είστε και οι μεν και οι δε.

Ναι, ας πούμε αν έπαιρνε η ΑΕΚ το πρωτάθλημα με την ένσταση θα ήταν εκεί που είναι τώρα. Καλά, αφού έτσι σας βολεύει έτσι είναι. Τότε λέγατε άλλα.
    Επίσης το αν είχα ή έχω διοίκηση χρήμα κλπ το ξέρω πολύ καλύτερα. Επίσης ξέρω πολύ καλύτερα ότι όταν χρειάστηκε σφύριγμα πήρα τα @@ μου σε αντίθεση με εσένα που μόλις βρήκες τα ζόρια ξαναμίλησε "η καρδιά του πρωταθλητή".
    Μου αρέσει που ξέρετε και τί νοοτροπία έχουμε! Όλα τα ξέρετε ρε παιδί μου κι όλα τα ξεχνάτε όταν δε βολεύει.
    Ίδιοι είστε και οι μεν και οι δε.
    Γιατί να χρειάζεσαι σφύριγμα;

Εχεις διοίκηση;
    Εχεις μπατζετ
    Εχεις προπονηήριο
    Εχεις οργανωμένη εταιρία
    Εχεις παικταράδες αξίας;

Εαν τα έχεις αυτά δε χρειάζεσαι σφυριγμα. Το πρόβλημα ειναι οτι δεν τα έχεις και αρχίζει η γκρίνια. Για να καλυφθουν λοιπον οι ανεπάρκειες αυτών που διοικουν την ομάδα, αρχίζουμε τις δικαιολογίες οτι φταίει καποιος άλλος παντα (φυσικά το κρατος των Αθηνών που δεν αφήνει την επαρχία να ανασάνει κλπ - η γνωστή καραμέλα που λέει κι ο Πανίκας για να τον βγάζει ο Αυτιάς στο γυαλι)

Μην πας μακριά. Τα λιγα χρονια που ειχε μια σοβαρή διοίκηση η ΑΕΚ, πηρε μερικους τίτλους. Όσο ο ΟΣΦΠ είχε τα βαρίδια Κοσκωτα-Σαλιαρέλη έζησε τα "πετρινα χρονια", με το που απέκτησε διοίκηση που άρχισε να βάζει χρημα, άρχισαν και οι τίτλοι.

Ο ΠΑΟ τόσα χρονια ενώ είχε - θεωρητικά - σταθερή διοίκηση, βολόδερνε με τις αντικρουόμενες και χαζές αποφάσεις και τις λαθος επιλογές παικτών-προπονητων.

71°1′8″N 25°47′50″E
    48°07'01.6"N 1°27'50.9"W

Le Servonais

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47