Σελίδα 165 από 222 ΠρώτοΠρώτο ... 65115155160161162163164165166167168169170175215 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.461 έως 2.475 από 3322

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread IIII

χάλια η εθνική χθες, δεν βλεπόταν, εξαιρέσεις οι Σηφάκης, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος.

Δημιουργία 0
    Φαντασία 0 (δεν πιάνω ότι ο Καραγκούνης φαντάζεται πως είναι νέος κουασιμοδομαραντόνα)
    Μπάλα 0 (από εμάς έτσι)
    βαρεμάρα Φουλ του Άσου
    Καραγκούνης Φουλ της Ντάμας (Ρε Φούστη μου φανταζόμουν ότι μόνο με Ρεχάγκελ θα τον έβλεπα μέσα όπως και τον Χαριστέα, τελικά φρούδες ελπίδες)

αϊ στο δια πια

Υ.Γ. Τι είναι αυτό το πράγμα με σας ρε σεις είχε διάλειμμα ενα ΣΚ και έχετε ξεσκιστεί να μαλώνετε για το περσινό πρωτάθλημα και την διαιτησία. Το πήρε ο Βάζελος τέλος, μπράβο του και πάμε παρακάτω, τουλάχιστον πλακωθείτε για το φετινό να συμμετάσχω........

Υ.Γ. Έτσι κι πεταχτείς μωρή λουλού (ξέρεις εσύ) και μου πεις πότε παίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος και πόσο πήρα το διαρκείας θα σε μαμήσω πατόκορφα μα τα χίλια βίντεο, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα έκανες, ούτε ο κοιλιακός μου δεν είναι τόσο μεγάλος.

Αρχικά δημιουργήθηκε από CIRUS

Υ.Γ. Έτσι κι πεταχτείς μωρή λουλού και μου πεις πότε παίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος θα σε μαμήσω πατόκορφα μα τα χίλια βίντεο, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα έκανες, ούτε ο κοιλιακός μου δεν είναι τόσο μεγάλος.

:a13: :a13:

Παλαιό μέλος Το avatar του/της zzr2005
    χάλια η εθνική χθες, δεν βλεπόταν, εξαιρέσεις οι Σηφάκης, Τζαβέλας, Παπασταθόπουλος και Παπαδόπουλος.

Δημιουργία 0
    Φαντασία 0 (δεν πιάνω ότι ο Καραγκούνης φαντάζεται πως είναι νέος κουασιμοδομαραντόνα)
    Μπάλα 0 (από εμάς έτσι)
    βαρεμάρα Φουλ του Άσου
    Καραγκούνης Φουλ της Ντάμας (Ρε Φούστη μου φανταζόμουν ότι μόνο με Ρεχάγκελ θα τον έβλεπα μέσα όπως και τον Χαριστέα, τελικά φρούδες ελπίδες)

αϊ στο δια πια

Υ.Γ. Τι είναι αυτό το πράγμα με σας ρε σεις είχε διάλειμμα ενα ΣΚ και έχετε ξεσκιστεί να μαλώνετε για το περσινό πρωτάθλημα και την διαιτησία. Το πήρε ο Βάζελος τέλος, μπράβο του και πάμε παρακάτω, τουλάχιστον πλακωθείτε για το φετινό να συμμετάσχω........

Υ.Γ. Έτσι κι πεταχτείς μωρή λουλού και μου πεις πότε παίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος θα σε μαμήσω πατόκορφα μα τα χίλια βίντεο, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα έκανες, ούτε ο κοιλιακός μου δεν είναι τόσο μεγάλος.
    ωραια ας μιλησουμε για γο φετινο?
    τους αξιζει τους 0 θαθμους ο γαυρος στο Καυτατζογλειο?
    ή τους πηρε με τη βοηθεια της διαιτησιας?
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

[B]χάλια η εθνική χθες, δεν βλεπόταν, εξαιρέσεις οι ...........και Παπαδόπουλος.

B]
    :hypnotize

Αρχικά δημιουργήθηκε από zzr2005
    ωραια ας μιλησουμε για γο φετινο?
    τους αξιζει τους 0 θαθμους ο γαυρος στο Καυτατζογλειο?
    ή τους πηρε με τη βοηθεια της διαιτησιας?

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλό, καλό

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    πρεπει να τα παρουμε ενα ενα....εγω σου ειπα για συγκεκριμενη χρονια που μου εχει μεινει αποτυπωμενη οσον αφορα την ομαδα μου που λογικο ειναι να την παρακολουθω περισσοτερο....

ο Ολυμπιακος επαιξε σιγουρα καλυτερη μπαλα την περιοδο 1997-1998...

αυτο το θυμαμαι καθαρα...

σιγουρα δεν το αξιζε την χρονια της Ριζουπολης...

και αλλο ενα με την ΑΕΚ που τερματισε ισοβαθμος με την ΑΕΚ..το δικαιουταν σιγουρα η ΑΕΚ εκεινη τη χρονια...
    αν και εφαγε αν θυμαμαι καλα πολλα γκολ στο τελευταιο παιχνιδι εκεινο το πρωταθλημα δεν επρεπε να παιχτει σε ισοβαθμια...

σε τελικη αναλυση απο τα 10 ..πιστευω οτι 4-5 θα τα επερνε ετσι και αλλιως...3 δεν θα τα επαιρνε με τιποτα και τα τα αλλα ειναι υποαμφισβητηση-αναλυση...

Να σου θυμισω οτι μονο οι χρονιες που μετρησες πανω απο 5 βαθμους διαφορα ειναι τρεις η τεσσερις αν θυμαμαι καλα...

Βαλε και αυτα που πιστευεις οτι θα τα επαιρνε ουτος η αλλιως ( αληθεια πως ερμηνευεται αυτο.. )

Βαλε και τα της αεκ ....

Βαλε και τα υπο αναλυση ---αμφισβητηση ( οπου αν γινοταν εσεις το αποτελεσμα το εχετε βγαλει....)

Ε ... Ρε φιλε... Σορρυ ..

Δεν μας αφησες και τιποτα....

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    :hypnotize
    http://www.youtube.com/watch?v=ukhWJ-JFaLo

Σηφακης??
    οσες φορες κοιταζα στην οθονη τον εβλεπα να χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του...
    τουλαχιστον 5 φορες του εφυγε η μπαλα...καθαρη τυχη οτι δεν ηταν αντιπαλος να εκμεταλευτει την ασταθεια...

καλα για τον πιθηκα που ακουει στο ονομα Παπαδοπουλος ουδεν σχολιο...ουτε για Γ ΤΟΠΙΚΟ δεν ειναι....
    "δυο πραγματα είναι άπειρα: το Σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα σίγουρος"....
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

καλό, καλό

και να σου πω ρε βασιλη.....εε...χμ...ξερεις εσυ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

http://www.youtube.com/watch?v=ukhWJ-JFaLo

δεν φαινεται ρε μαν....δεν μπορω να τα ανοιξω

Υ.Γ. Έτσι κι πεταχτείς μωρή λουλού (ξέρεις εσύ) και μου πεις πότε παίζει στην Ευρώπη ο Θρύλος και πόσο πήρα το διαρκείας θα σε μαμήσω πατόκορφα μα τα χίλια βίντεο, ΤΣΟΥΡΕΚΙΑ μου τα έκανες, ούτε ο κοιλιακός μου δεν είναι τόσο μεγάλος.

Ζηλευει τις δυνατοτητες σου στο σκοραρισμα.....

Μην δινεις βαση....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Ζηλευει τις δυνατοτητες σου στο σκοραρισμα.....

Μην δινεις βαση....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

μαλακες θα με πεθανετε εσεις

:rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Να σου θυμισω οτι μονο οι χρονιες που μετρησες πανω απο 5 βαθμους διαφορα ειναι τρεις η τεσσερις αν θυμαμαι καλα...

Βαλε και αυτα που πιστευεις οτι θα τα επαιρνε ουτος η αλλιως ( αληθεια πως ερμηνευεται αυτο.. )

Βαλε και τα της αεκ ....

Βαλε και τα υπο αναλυση ---αμφισβητηση ( οπου αν γινοταν εσεις το αποτελεσμα το εχετε βγαλει....)

Ε ... Ρε φιλε... Σορρυ ..

Δεν μας αφησες και τιποτα....

ενταξει ρε...σας αφησα τη σεζον 1997-1998 και τη σεζον 1998-1999..ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Να τα αφησω?η να κοψω κατι ακομα?

περαν της πλακας...

οι βαθμοι της διαφορας απο το δευτερο δεν παιζουν μεγάλο ρολο ...
    γιατι αν γ@μησεις ολους του αντιπαλους στο σφυριγμα στην αρχη της σεζον τελειωνει το πανηγυρι και αγωνιστικα κ ψυχολογικα...
    ολα τα πρωταθληματα κρινονται στον Α ΓΥΡΟ...

μετα αρχιζουν τα κοζια, τα μιλητα και βαθμοι δεν χανονται πουθενα....

σου λεω απο τα 10 δικαια ειναι τα 4 αντε τα 5, δεν μπορω να ανακαλεσω ολα τα πρωταθληματα στο μυαλο μου...
    αλλα θυμαμαι τα χαρακτηριστικα...3 ειναι χαρακτηριστικα και αντε σου δινω και δυο μπονους....

με 5 δικαια εισαι ευχαριστημενος?
    ....Αλμπερτ Αϊνστάιν

Σηφακης??
    οσες φορες κοιταζα στην οθονη τον εβλεπα να χανει την μπαλα μεσα απο τα χερια του...
    τουλαχιστον 5 φορες του εφυγε η μπαλα...καθαρη τυχη οτι δεν ηταν αντιπαλος να εκμεταλευτει την ασταθεια...

καλα για τον πιθηκα που ακουει στο ονομα Παπαδοπουλος ουδεν σχολιο...ουτε για Γ ΤΟΠΙΚΟ δεν ειναι....
    το σουτ που έμπαινε μέσα και το έβγαλε υποθέτω δεν μετράει

δεν σχολιάζω, το μόνο που θα πω είναι ότι σε πάρα πολλές περιπτώσεις και οι 2 κεντρικοί αμυντικοί μας, μας έσωσαν και ο Παπασταθόπουλος ήταν ο κορυφαίος της εθνικής. Για τον άλλο αν άφηνες την εμπάθεια σου στην άκρη για λίγο (δεν γίνεται μάλλον, το ίδιο ισχύει μάλλον για μένα με τον Καραγκούνη για να είμαι δίκαιος) θα παραδεχόσουν ότι ήταν καλός χθες.

ενταξει ρε...σας αφησα τη σεζον 1997-1998 και τη σεζον 1998-1999..ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ???

Να τα αφησω?η να κοψω κατι ακομα?

περαν της πλακας...

οι βαθμοι της διαφορας απο το δευτερο δεν παιζουν μεγάλο ρολο ...
    γιατι αν γ@μησεις ολους του αντιπαλους στο σφυριγμα στην αρχη της σεζον τελειωνει το πανηγυρι και αγωνιστικα κ ψυχολογικα...
    ολα τα πρωταθληματα κρινονται στον Α ΓΥΡΟ...

μετα αρχιζουν τα κοζια, τα μιλητα και βαθμοι δεν χανονται πουθενα....

σου λεω απο τα 10 δικαια ειναι τα 4 αντε τα 5, δεν μπορω να ανακαλεσω ολα τα πρωταθληματα στο μυαλο μου...
    αλλα θυμαμαι τα χαρακτηριστικα...3 ειναι χαρακτηριστικα και αντε σου δινω και δυο μπονους....

με 5 δικαια εισαι ευχαριστημενος?

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  2. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607
    Τελευταίο μήνυμα: 08/04/2010, 10:20
  3. Αθλητικό-spamο-thread
    από byron στο forum Αντιπαραθέσεις