Σελίδα 166 από 171 ΠρώτοΠρώτο ... 66116156161162163164165166167168169170171 ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.476 έως 2.490 από 2565

Θέμα: Aθλητικό-spamo-thread VI

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    Δέυτερη φορά που ο Γιουβαρλάκης ασχολείται με την διαιτησία, σε αγώνα που δεν παίζει η δική του ομάδα...

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador

Μετά από τα λάβαρα του "τίποτα", ο γάυρος έχει και πο*τσες οπαδούς...

βοήθεια σας...

http://www.gazzetta.gr/article/item/...outse-vidspics

http://www.katimagiko.gr/editorial/1...outse-vidspics

Μου τη δίνει... Το avatar του/της Sferopetadhn
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Μετά από τα λάβαρα του "τίποτα", ο γάυρος έχει και πο*τσες οπαδούς...

βοήθεια σας...

http://www.gazzetta.gr/article/item/...outse-vidspics

http://www.katimagiko.gr/editorial/1...outse-vidspics
    Όνομα και πράμα!!!

Θέλει μεγάλα χέρια και μεγάλη πορτοφόλα. Από το άλλο βρίσκει εύκολα!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

"Το μόνο κοντρόλ που ξέρεις είναι της τηλεόρασης" busa (c2)

Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

βοήθεια σας...

[
    τι γελα ρε???

αφου η κοπελλα εχει αλλαξει και το ονομα της....

http://www.youtube.com/watch?v=mdSfE...eature=related

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

σιγα τα παλτα και σι καημενε........εχουμε δει παιχταρααααααδες εδω

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    στον γαυρο...πλαγιος...δεν τον θυμασε στην Ριζουπολη να μαρκαρει τον Μπασινα στο κορνερ???

klaiw

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Eγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι 1 πράγμα με νοοτροποίες δέν θα πάμε μπροστά ποτε (Sferopetadhn απορεία που έχω απο τα γραφώμενα σου.....έχεις κληση τα 10 )

α) δέν χρειάζεται να βριζόμαστε για καμιά ομάδα και να χαλάμε τίς καρδιές μας

β) Sferopetadhn για τίς χορηγίες του Βγενόπουλου για πές μας και αυτά μυθεύματα και βλακιούλες είναι ??? Πότε κάπιοι θα καταλάβετε ότι δέν υπάρχουν πρόσωπα πάνω απο τήν εκάστοτε ομάδα (έχετε κάνει θεό τόν ζαγορακη και στήν τελική είναι χειρότερος απο τον Μπέο αφού κάνει κολητηλίκια ανάλογα το συμφέρον του

Αντε και για να μήν παρεξηγειθώ και με πείτε ΠΟΚιτη (φτου φτου )

ΟΦΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

Sferopetadhn επειδή πέζει να σε στεναχώρησα και δέν το θέλω τσάκω μερικές

TΡΟΜΕΡΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.............

Βγήκε καί ξανακατήγγειλε γιά τήν τοποθέτηση τού Κάκου στό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ...!!

Γιατί τραβάει τόσο ζόρι ΑΥΤΟΣ..??

Άς μάς έξηγήσει κάποιος παρακαλώ........

Μετά τήν κίνηση κατά τής βίας...........ήρθε καί ό έρωτας....

Τουλάχιστον.......ό άλλος ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΝΟΤΑΝ....

ΧΟ........ΧΟ......ΧΟ.........ΧΟ........ΧΟ.......ΧΟ.......

Αρχικά δημιουργήθηκε από imitrelos
    Eγώ αυτό που καταλαβαίνω είναι 1 πράγμα με νοοτροποίες δέν θα πάμε μπροστά ποτε (Sferopetadhn απορεία που έχω απο τα γραφώμενα σου.....έχεις κληση τα 10 )

α) δέν χρειάζεται να βριζόμαστε για καμιά ομάδα και να χαλάμε τίς καρδιές μας

β) Sferopetadhn για τίς χορηγίες του Βγενόπουλου για πές μας και αυτά μυθεύματα και βλακιούλες είναι ??? Πότε κάπιοι θα καταλάβετε ότι δέν υπάρχουν πρόσωπα πάνω απο τήν εκάστοτε ομάδα (έχετε κάνει θεό τόν ζαγορακη και στήν τελική είναι χειρότερος απο τον Μπέο αφού κάνει κολητηλίκια ανάλογα το συμφέρον του

Αντε και για να μήν παρεξηγειθώ και με πείτε ΠΟΚιτη (φτου φτου )

ΟΦΑΡΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΑ

Sferopetadhn επειδή πέζει να σε στεναχώρησα και δέν το θέλω τσάκω μερικές
    Βασικά ακόμη περιμένω να μου πεις για τη νοοτροπία που εννοείς γιατί δεν σε πιάνω!

Κι όσον αφορά στον Ζαγοράκη, θεό δεν τον έχει κάνει κανείς! Μόνο οι πιτσιρικάδες, που μεταξύ μας είναι και οι πρώτοι που τον βρίζουν στις στραβές, γιατί αυτοί είναι κατευθυνόμενοι από συνδέσμους, ραδιόφωνα κι εφημερίδες. Απλά η πλειοψηφία δεν μιλάει γιατί ξέρει ότι έτσι και φύγει αυτός δεν υπάρχει εναλλακτική και η ομάδα θα διαλυθεί.

Κοίτα οι ζέλες τί θα πάθουν έτσι και αναλάβει πλήρως ο Τζίγκερ πάλι. Μετά το πολυμετοχικό κάζο κανείς δεν θα τολμάει να βγάλει άχνα μέχρι να ξαναγρεθεί φως στο τούνελ. Ήδη προχτές οι μισοί έβριζαν τους άλλους μισούς, κι έπεται συνέχεια.

Εάν η κάθε μεταγραφή θεωρείται χορηγία τότε όλες οι ελληνικές ομάδες είναι παραρτήματα του γάβρου και του βάζελου που μοιράζουν αφειδώς χρήμα. Παλιότερα ήματσαν παράρτημα του γάβρου ή του βάζελου αναλόγως ποιόν βόλευε τί. Μετά γίναμε καθαρό παράρτημα του βάζελου, αλλά μόλις αρχίσαμε να ανεβαίνουμε και χτυπήσαμε πρωτάθλημα στα ίσια γίναμε παράρτημα του γάβρου ξανά!

Το ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μοναδική ομάδα που δεν ψήφισε ούτε πράσινο, ούτε κόκκινο βαφτίστηκε από τις φυλλάδες στήριξη! Φυσικά ότι κι αν ψήφιζε το κράξιμο θα ήταν το ίδιο. Υπέρ σε χώνουν στον γάβρο, κατά σε χώνουν στον βάζελο! Βέβαια στην ίδια ψηφοφορία (και σε πολλές άλλες) ΠΑΟ, ΑΕΚ και Άρης πήγαν χεράκι-χεράκι, αλλά εκεί ήταν επαναστάτες! Εκεί το τραίνο ήταν Τσε Γκεβάρα, όχι πράσινο!!! Δεν σκέφτηκες ποτέ ότι το πρόβλημά τους είναι ότι ο ΠΑΟΚ πλέον δεν θέλει επαφές με κανέναν από τους δύο κι αυτό προφανώς ενοχλεί;

Σόρρυ αλλά δε μπορεί τη μία έτσι και την άλλη αλλιώς! Δεν στέκει!

ΥΓ Ελπίζω να βρείτε τα χρήματα και να παίξετε του χρόνου, αλλά σας θέλω δυνατούς! Το παλιό, καλό Γεντί Κουλέ, να μην περνάει κουνούπι!
    ''ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΣ....ΘΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ???'' busa (c)

Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens
    TΡΟΜΕΡΗ ΠΡΕΜΟΥΡΑ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ.............

Βγήκε καί ξανακατήγγειλε γιά τήν τοποθέτηση τού Κάκου στό ΠΑΟ - ΠΑΟΚ...!!

Γιατί τραβάει τόσο ζόρι ΑΥΤΟΣ..??

Άς μάς έξηγήσει κάποιος παρακαλώ........

Μετά τήν κίνηση κατά τής βίας...........ήρθε καί ό έρωτας....

Τουλάχιστον.......ό άλλος ΔΕΝ ΚΑΡΦΩΝΟΤΑΝ....

ΧΟ........ΧΟ......ΧΟ.........ΧΟ........ΧΟ.......ΧΟ.......

Βασικά η Μπαρτσελόνα τον έβαλε γιατί φοβάται μην τυχόν και σας πετύχει σε όμιλο...

(Διαφήμιση)

"Εσύ πόσες ανακοινώσεις έβγαλες σήμερα;"

Αρχικά δημιουργήθηκε από Sferopetadhn
    Ήδη προχτές οι μισοί έβριζαν τους άλλους μισούς, κι έπεται συνέχεια.
    φιλαρακι...μην λες ανακριβιες....οι 26 εβριζαν τους 24...πανω απο τους μισους δηλαδη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    φιλαρακι...μην λες ανακριβιες....οι 26 εβριζαν τους 24...πανω απο τους μισους δηλαδη...

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    Είδες που δεν τα ξέρεις καλά; Οι δύο που λείπανε ήταν για χ3σιμο!

Είδες που δεν τα ξέρεις καλά; Οι δύο που λείπανε ήταν για χ3σιμο!

σκεφτηκανε και αυτοι που θα ερθει ο Garcia και τους ηρθε απο τωρα???οπως ο Dudu???

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ημιτρελο Μέλος Το avatar του/της imitrelos
    Βασικά ακόμη περιμένω να μου πεις για τη νοοτροπία που εννοείς γιατί δεν σε πιάνω!

ΥΓ Ελπίζω να βρείτε τα χρήματα και να παίξετε του χρόνου, αλλά σας θέλω δυνατούς! Το παλιό, καλό Γεντί Κουλέ, να μην περνάει κουνούπι!

Να σε πω φέτος π.χ κάνατε μπο@@λο 2 φορές τήν καβάλα π.χ (μία στο μεταξύ σας μάτς και μία όταν παιζαν με τόν γαύρο τα ίδια και στήν ξάνθη και γενικά ο πρόεδρας χαιδεύει αυτάκια )

οι αγάπες με τόν μπέο και τόν μαρινάκι δυστηχός ισχύουν όπως και παλιότερα με τόν βγενόπουλο σε παραπέμπο στής δηλώσεις τήν πρώτη χρονιά του οικονομικου διευθυντή του ΠΑΟΚ και ενός πολύ αξιόλογου ανθρώπου

το γεντί τώρα είναι καλήτερο γιατί σταματήσαμε να είμαστε ΤΣΑΤΣΟΙ γιατί η οικογένεια αυτό μας είχε κάνει παραμάγαζο ............... ( δέν μπορείς να φανταστείς πώς νιωθαμε όταν μας τα έλεγαν και δυστηχώς τα ξέραμε και εμείς γιαυτό και τόσο αγώνα να βγάλουμε αυτή τήν ρετσινιά απο πάνω μας ), όποτε θές κατεβένεις κερνάω και ρακές

τα $$ βρέθηκαν και όλα οκ αρκεί να μήν ξαναγίνουν τα περσινά τρελά με τα μπαράζ (παιδιά μιλάμε για τρελό σφάξιμο)

Παρόμοια θέματα

1. Aθλητικό-spamo-thread VIΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2064
    Τελευταίο μήνυμα: 25/10/2011, 11:22
  2. Aθλητικό-spamo-thread V
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3246
    Τελευταίο μήνυμα: 24/11/2010, 18:05

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε