Η Inalan παρέχει τον καλύτερο λόγο ταχύτητας/τιμής, αλλά δυστυχώς έχει μικρή γεωγραφική κάλυψη. Αν κάλυπτε το σπίτι μου, θα είχα βάλει σίγουρα, έχοντας εφεδρικό 4G. Κατά περιόδους δίνει προσφορές με συμμετρική 1Gbps με 25€/μήνα. Σύγχρονες ταχύτητες σε λογική τιμή.
Από την άλλη μεριά, είναι ευρέως γνωστό ότι έχει χαμηλή αξιοπιστία. Ευρείας έκτασης προβλήματα (δίκτυο κορμού), αφήνουν τους πελάτες, περί τις δύο μέρες τον μήνα χωρίς internet. Όσοι γνωρίζω με Inalan, είναι ευχαριστημένοι, αλλά έχουν φροντίσει να έχουν εφεδρική σύνδεση (4G σπίτι και δεύτερη γραμμή από COSMOTE στο γραφείο). Έχουν την Inalan για να κάνουν γρήγορα τη δουλειά τους και την εφεδρική σύνδεση για να πετύχουν το always on που δεν μπορεί δυστυχώς να παρέχει η Inalan.
Τα κουνέλια είναι γνωστό ότι λατρεύουν τα καλώδια. Αρκεί να μείνει ελεύθερο ένα κουνέλι για
μερικά δευτερόλεπτα και σου έχει δαγκώσει όποιο καλώδιο φθάνει. Τηλεφώνου, οπτική ίνα, από μετασχηματιστές DC (δικτύου νομίζω τους πέφτει χοντρό). Έχει πετύχει μερικές φορές το θέμα, σε σημείο να ρωτάω "Έχετε κουνέλι;" και να μου λένε "Πώς το ξέρεις;".
Τα καλώδια δικτύου τα δαγκώνουν οι σκύλοι.