Εσυ με τη χάρλευ θα πάς?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Σάκη...θα έρθεις στο XBC?
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις και μηχανή, αυτό που έχεις κουβάλα.
Εσυ με τη χάρλευ θα πάς?Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
Σάκη...θα έρθεις στο XBC?
Δεν χρειάζεται να αγοράσεις και μηχανή, αυτό που έχεις κουβάλα.
Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑRRRRGGHHHHH!!!!
Το μυαλό μου!!!
Το ποιο???????????????![]()
![]()
![]()
--ΚΟΝΞ ΟΜ ΠΑΞ--
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Εσυ με τη χάρλευ θα πάς?
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σιγουρα με την χαρλευ θα παει αφου εχει πιο φτηνα ανταλλακτικα απο το dr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Ανθρωπε μου σου ειπα οτι στην οικογένεια εχουμε μόνο ducati??
Εγω έχω bros και το συντηρω ΜΟΝΟΣ MOY, και το θεωρω γελίο να έχεις μηχανη και να μην ξέρεις τουλάχιστον να αλλάζεις τα λάδια.
Το πιο ωραιο όμως είναι να είσαι 30+ και να πλακώνεσαι με τα πιτσιρίκια στα forum για το ποιος την εχει πιο ...![]()
Γειά σου ρε Σάκη! Μου αρέσει η επιθεώρηση των ποστ που κάνεις και τα χώνεις!!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
''''''''''''Ασε που τα μουλτι και μονστερ καινε οσο ενα παπι μιας κ πανε σαν παπια'''''''''''
Σαν παπιά δεν ξέρω αν πάνε αν και για να το λές κάτι θα ξέρεις κάτι θα είδες!
Οτι καταπίνουν σαν νταλίκες όμως είναι γεγονός!
![]()
![]()
![]()
Α και να πώ και την κακία μου: δεν ξέρω αν τα μουλτι και μονστερ που λέτε πάνε σαν παπιά, πάντως σαν ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Σιγουρα με την χαρλευ θα παει αφου εχει πιο φτηνα ανταλλακτικα απο το dr:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Καλό αυτό, το άλλο με τον Τοτό πότε θα το πείς? ? ?
:rotflmao: :rotflmao:
Γιατί ρε cartman λέω ψέματα? Μας πρήξανε τα ευρωπαϊκά αυτό εκείνο τα ευρωπαϊκά το άλλο!Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Γειά σου ρε Σάκη! Μου αρέσει η επιθεώρηση των ποστ που κάνεις και τα χώνεις!!
![]()
![]()
![]()
Α και να πώ και την κακία μου: δεν ξέρω αν τα μουλτι και μονστερ που λέτε πάνε σαν παπιά, πάντως σαν ΣΚΥΛΙΑ ΔΕΝ ΠΑΝΕ :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
![]()
Τα τζαπάν είναι απάτη! τα τζαπάν είναι έτσι είναι αλλιώς χαλάνε κάνουν δείχνουν, ε έλεος!
Κάποιος προχθές είπε '' κυριαρχία της ιταλίας σε μηχανές και αυτοκίνητα'''
και εννοούσε το προτάθλημα που πήρε η ducati και το προτάθλημα που πήρε η Ferrari!
Και είπα και εγώ η ducati καλώς το πήρε υπερτερούσε και το άξιζε!
Η Ferrari όμως δεν το πήρε επάξια το παιχνίδι ήταν πολύ καλά στημένο!
Λόγω και μόνο για την ιστορία με τα κλεμένα σχέδια!
Και να πώ ότι είμαι φανατικός φεραράκιας αλλά αυτή είναι η αλήθεια!
Και δέ με λέτε ρε μάγκες εσείς! Κατα τη δικιά σας νοοτροπία (δηλαδή να βλέπω τι κερδίζει
στους εκάστοτε αγώνες) να παίρνω αυτοκίνητο ή μηχανάκι της εταιρίας που κερδίζει ε ?
Δηλαδή πρίν 10 χρόνια περίπου έπρεπε να είχα μακλάρεν ως το '98 μετά και ως το '04
έπρεπε να είχα φεράρι και εδώ και δυό χρόνια να είχα πάρει ρενό έτσι θέλετε? Μήπως φέτος να
ψαχτώ για φεράρι?
Και άν το πάμε με το WRC έπρεπε ως το '92 να έχω lancia delta integrale μέτα celica GT4 μετά
subaru impreza μετά mitsubishi evolution μετα citroen και ου το καθ' εξής!
Όχι δεν είμαι αυτός ο τύπος ανθρώπου ρε cartman! Παίρνω πάντα αυτό που θα μου κάνει το κλίκ
ανόλογα και με τις απαιτήσεις που έχω! Ποτέ δεν είδα τι κερδίζει στου αγώνες για να το πάρω!
Γιατί απλά δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ σχέση μεταξύ ενός αγωνιστηκού μοντέλου και ενός εμπορικού!
Α και περι ορέξεως κολοκυθόπιτα!
![]()
![]()
Ρε μαν εγώ μαζί σου είμαι!! Έβγαλε η γλώσσα μου μαλιά να λέω αυτά που είπες. Και προσθέτω ότι οι εταιρίες είναι απλά..εταιρίες που κυνηγούν το χρήμα και τπτ άλλο! Οκ να υποστηρίζουμε κάποιες, να παθιαζόμαστε όμως αξίζει? Δεν βλέπετε που μέχρι και την F1 παίζει να πουλήσανε για τα φράγκα!!!!
Chris
Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
...
Όχι δεν είμαι αυτός ο τύπος ανθρώπου ρε cartman! Παίρνω πάντα αυτό που θα μου κάνει το κλίκ
...
...και καλα ρε σακη...
...το fmx σου εκανε κλικ...???
![]()
![]()
![]()
:rotflmao:
![]()
Life is not a journey to the grave with the intention of arriving safely in a pretty and well preserved body;
but rather to slid in broadside, thoroughly used up, totally worn out, and loudly proclaiming:
"WOW...WHAT A RIDE!!!"
+1Αρχικά δημιουργήθηκε από cartman
Ρε μαν εγώ μαζί σου είμαι!! Έβγαλε η γλώσσα μου μαλιά να λέω αυτά που είπες. Και προσθέτω ότι οι εταιρίες είναι απλά..εταιρίες που κυνηγούν το χρήμα και τπτ άλλο! Οκ να υποστηρίζουμε κάποιες, να παθιαζόμαστε όμως αξίζει? Δεν βλέπετε που μέχρι και την F1 παίζει να πουλήσανε για τα φράγκα!!!!
Για την F1 είναι φώς φανάρι που λέμε οτι ήταν στημένο!
ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΙ ΑΣ ΕΙΜΑΙ ΦΕΡΑΡΑΚΙΑΣ ! ! !![]()
Γιατί? Ναι μου έκανε κλίκ αυτές τις απαιτήσεις είχα ! Ενα μηχανάκι για την πόλη!Αρχικά δημιουργήθηκε από stradas
...και καλα ρε σακη...
![]()
![]()
![]()
![]()
Είναι ψηλό και περνάει ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα στο μποτιλιάρησμα!
Και εντάξει στα μάτια μου είναι όμορφο! Σε χαλάει αυτό?
Ποτέ δεν είπα οτι πήρα γρήγορο και στριφτερό μηχανάκι!
Εσένα σου έκανε κλίκ το multistrada ή το πήρες για άλλο λόγο?
Αν σου άρεσε σου έκανε αυτό το κλίκ τότε :a19: άλωστε περί ορέξεως
είπαμε κολοκυθόπιτα!
Αντε καληνύχτα!![]()
Το fmx με 5.3 κιλά ροπή και τις διαστάσεις του είναι τέλειο για την πόλη! Και με 5500 τιμή μια χαρά είναι!Αρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Γιατί? Ναι μου έκανε κλίκ αυτές τις απαιτήσεις είχα ! Ενα μηχανάκι για την πόλη!
Είναι ψηλό και περνάει ανάμεσα απο τα αυτοκίνητα στο μποτιλιάρησμα!
Και εντάξει στα μάτια μου είναι όμορφο! Σε χαλάει αυτό?
Ποτέ δεν είπα οτι πήρα γρήγορο και στριφτερό μηχανάκι!
Εσένα σου έκανε κλίκ το multistrada ή το πήρες για άλλο λόγο?
Αν σου άρεσε σου έκανε αυτό το κλίκ τότε :a19: άλωστε περί ορέξεως
είπαμε κολοκυθόπιτα!
Αντε καληνύχτα!![]()
Αν είχα περισσότερα χρήματα για 2ο μηχανάκι για πόλη και κοντινές θα το τσιμπούσα άνετα!
FMX
Power: 37.14 HP (27.1 kW)) @ 5750 RPM
Torque: 52.30 Nm (5.3 kgf-m or 38.6 ft.lbs) @ 4500 RPM
163kg dry
Multi
Power: 63 HP @ 9500 RPM
57.00 Nm (5.8 kgf-m or 42.0 ft.lbs) @ 6750 RPM
183kg dry
Τώρα οκ έχει λίγη ισχύ, αλλά δεν βαριέσαι, σημασία έχει η ροπή, σωστά φίλε Στράτα? Ή μήπως η ροπή μας ενδιαφέρει μόνο όταν συγκρίνουμε fazer με μόνστερ με το κύριο επιχείρημα σας ότι ο V2 είναι πιο ροπάτος (σωστό) ενώ ο Ι4 βγάζει μέν την ίδια ροπή (και λίγο παραπάνω) αλλά πολύ ψηλά στις 10000 στροφές ενώ πρίν κρεμάει!
Ε με την ίδια επιχειρηματολογία τώρα σας λέω ότι το FMX μια χαρά είναι για τον σκοπό του (δεν προορίζεται για ταξίδια) εφόσον έχει την ίδια σχεδόν ροπή με ένα μούλτι αλλά στις 4500rpm ενώ το μούλτι πιο ψηλά, στις 6750rpm και είναι και πιο ελαφρύ το FMX. Το μόνο που μπορείτε να πείτε φίλοι Ducatisti είναι ότι το μούλτι σας έχει 25 περισσότερα άλογα αλλά τα πιάνει στις 9500rpm ενώ το FMX έχει 25 λιγότερα αλλά τα πιάνει και σε 4000 στροφές νωρίτερα από το μούλτι!
Άρα σε μια υποτιθέμενη κόντρα, μήπως θα φύγει πρώτο το FMX μπροστά, μέχρι να στροφάρει το μούλτι να το περάσει? Μήπως να σταματήσετε να κοροϊδεύεται τα άλογα του FMX και να κοιτάξετε λίγο τα δικά σας γαϊδουράκια?
(Καλά στο τέλος το παράκανα λιγάκιαλλά κρίνετε μόνοι σας την σύγκριση αυτή και πείτε μου αν ισχύουν ή όχι αυτά που λέω)
![]()
Chris
Εσένα θυμάσαι Γιωργάκη που σου έκανε το ΜουλτιΑρχικά δημιουργήθηκε από stradas
...και καλα ρε σακη...
![]()
![]()
![]()
![]()
κλικ κλικ και μετά τσούφ...και δε ξαναπήρε μπροστά?
![]()
![]()
![]()
![]()
ρε 63 αλογα εχει μονο το μουλτι ?![]()
και δε παει βημα και πανασχημο
αρε ντουκατι μηχαναρες βγαζει...![]()
cartman τα supermotard γενικα... φευγουν στα 100μετρα μπροστα...
οπως και ενα crf450 πχ ασ πουμε το βαλεις με ενα 1000αρι ΣΣ κοντρα.. στα 100μετρα μπροστα θα ειναι αλλα μετα τα 100μετρα![]()
τα super motard ειναι ι πιο γαματη κατηγορια πολυ παιχνιδι και να πεφτεις ζημιες δεν εχει το μηχανακι... εδω βγαζω γουστα με το δρζ που να ειχα και κανα crf450μετα το Κ7 θα το εβγαζα μια φορα το 2μηνο
![]()