Σελίδα 167 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 67117157162163164165166167168169170171172177 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.491 έως 2.505 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Παλαιό μέλος
    Σωστος, αλλα ποιος ειναι περισσοτερο ποζερας?

ενας με 1098 που γραφει στις Σερρες 15 δευτερα πιο αργο γυρο απ τον Μπουστα?

ή ενας με R1-K7-ZX10-CBR1000?

Τοσες σελιδες αυτο λεμε οτι το 1098 ειναι πεταμενα λεφτα για το 99.9% απο εμας διοτι πολυ απλα δεν ειμαστε σε θεση να το εκμεταλλευτουμε στο επακρο.

αλλο να δωσει καποιος 13.500 και αλλο 19-23.000...

ευκαιρια τρεξτε!!!

http://x-e.gr/pages/QuickResults.asp...&Keywords=1098

Παλαιό μέλος
    Μονο 24.500 μεταχειρισμενο!!!

για πιο μουρη θες ενα tricolore

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    [B]Σωστος, αλλα ποιος ειναι περισσοτερο ποζερας?

ενας με 1098 που γραφει στις Σερρες 15 δευτερα πιο αργο γυρο απ τον Μπουστα?

ή ενας με R1-K7-ZX10-CBR1000?

Τοσες σελιδες αυτο λεμε οτι το 1098 ειναι πεταμενα λεφτα για το 99.9% απο εμας διοτι πολυ απλα δεν ειμαστε σε θεση να το εκμεταλλευτουμε στο επακρο.

αλλο να δωσει καποιος 13.500 και αλλο 19-23.000...

ευκαιρια τρεξτε!!!
    ξερεις κανεναν που δεν εχει να δωσει 23000, να τα δινει? να καταχεωνεται για να παρει μια μοτοσυκλετα 23000 ευρω? εγω προσωπικα οχι και ειμαι σιγουρος ουτε και εσυ...

αντιθετως εγω ξερω πολλους που δεν εχουν να δωσουν ουτε τα 13500 αλλα ειναι καταχρεωμενοι στις τραπεζες για 60 μηνες με επιστροφη 19000 και γυρνανε 15 δευτερα πιο αργα... αυτοι ειναι ποζεραδες πως τους ειπες, και αυτοι ειναι το 99,9% των αγοραστων των SS...

με αλλα λογια...

πεταμενα λεφτα ειναι γιαυτους που δεν τα εχουν ανετα για να τα αγορασουν, να τα συντηρησουν, και να τα σκισουν για αυτο του φτιαχτηκαν... την οδηγικη απολαυση στην πιστα κυριως, ειτε αυτο ειναι ντουκατι, ειτε σουζουκι, ειτε Χοντα'ι'...

Παλαιό μέλος

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	d167_27.jpg 
Προβολές:	89 
Μέγεθος:	66,5 KB 
ID:	98189

Παλαιό μέλος
    παλι σωστος, αλλα οσα κ να χρεωθουν η ευθυνη κ η μαλακια δικια τους...

αλλο να χρωστας 13.500 και αλλο 20.000+

λογικο ειναι ο καθενας να θελει την μεγιστη δυνατη Κ@υλ@ με τα λιγοτερα δυνατα ευρω ή δανεια...

Παλαιό μέλος
    οσο περισσοτερα χρηματα ξοδευεις και οσο πιο αργα πας τοσο το χειροτερο...

Αρχικά δημιουργήθηκε από FZR1000
    οσο περισσοτερα χρηματα ξοδευεις και οσο πιο αργα πας τοσο το χειροτερο...
    συμφωνω για τους χρονους...

αλλα...

εν ετει 2007 ξοδευω 200 ευρω (70.000 δρχ) σε δανειο τον μηνα και μου φαινονται βουνο με τον μισθο που παιρνω, δυσκολα τα πραγματα, δεν την βγαζουμε καθαρη...

και το 1992 χαλαγα 150.000 δρχ (440 ευρω) την βραδυα και δεν μου καιγοταν καρφακι για το τι χαλασα σε ενα βραδυ... και ηταν και περναγα καλυτερα... εβγαζα ομως πολλα λεφτα και τα γλενταγα πολυ... ( λιγο μυαλο δεν ειχα)

βαλε τωρα αγορα για μηχανακι τοτε και τωρα και την σχεση του χρηματος ως πολυ εξοδο η ως λιγο, και ποτε ειναι χειροτερα και ποτε καλυτερα...

δεν ξερω εαν με πιανεις? ...

the problematix Το avatar του/της JIMK7
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    Απαντησα οτι οι αγωνες ειναι θεμα κανονισμων και περιορισμων η ελευθεριων, τι ΣΤΟΚ και πρασσινα αλογα, μια διαφορα σε κανονισμο γραναζωματος και μπορει να παιζουν πολλα, διαταξεις και κινητηρες να "χανονται" η αλλοι να "παραφαινονται", εξαρταται, εφοσον αλλα πραγματα μενουν υπο περιορισμους η οχι...

αλλωστε δεν ασχολειται με δευτεραθληματα εργοστασιακα...

Οπως καταλαβαινεις και μονο σου, ΡΕΚΟΡ ΠΙΣΤΑΣ (οχι πρωτος σε αγωνα, αυτο ειναι αλλη ιστορια), κανει ΚΥΡΙΩΣ με ΙΤΑΛΙΚΑ μηχανακια που εχουν ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ 20-30 ΑΛΟΓΑ ΛΙΓΟΤΕΡΑ, αλλα ειναι βλεπεις καλυτερες μοτοσυκλετες και δεν βασιζονται τοσο στην δυναμη οσο το πως βγαινει αυτη στην ασφαλτο σε ενα στριφτερο περιβαλλον, στα περιφεριακα, εμπειρια και καλο στησιμο απο το εργοστασιο ηδη...

οσο χρονο εκανε με το Mille σχεδον στοκ, εκανε και με το GSXR τομπανο οπου ειχε χαλαρα 20 αλογα περισσοτερα το Κορεατ... γιαπωνεζικο, αλλαγμενες αναρτησεις με WP, φρενα Brembo εσωτερικα ολα αλλαγμενα, και πολλα αλλα... ΔΗΛΑΔΗ θελω να πω 0.57 κανει και με το japan... 0.57 κανει και με το δικυλινδρο οπου διαθετει αρκετα μικροτερη υσχυ, εαν ηταν καλυτερο το GSXR με τοσες αλλαγες και τοσα αλογα θα επρεπε να γραφει 2sec ταχυτερα, για δες το αναποδα, αντι για 180 αλογα το Japan 1000αρι, κατεβασε το με 140 αγωνα οσα του Mille να δουμε το στησιμο του... η στα 148 της στοκ 1098S...

Σερρες ΑΜΑ κανει κατω απο 1.19 στο κοντινο μελλον με japaneziko το ξανασυζηταμε... για την ωρα τον πουλεν... ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΣΕΡΡΕΣ τους ταχυτερους χρονους ως συνηθως τους εκανε ο Συνιωρης απο παλιοτερα... μεχρι την ελευση της 1098S βεβαια... με τα ΑΜΑ ΝΟΜΙΖΩ δεν γινεται δουλεια, ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ 1.19 αλλα 1.20....

το θα εβγαινε πρωτος ειναι αλλο θεμα, εχει να κανει με την ικανοτητα του για σταθερο γυρολογιο... 0.58 Μεγαρα? συνεχεια 0.58-0.59 παει... και απο ικανοτητα και φυσικη κατασταση και προπονηση...

για το Μονστερ τα εννοω ολα οπως τα διαβαζεις... εχεις καμια απορια? να απαντησω...

Οπα μεγάλε πολύ φόρα έχεις πάρει και δεν ξέρεις τι λες 1) και με το κ5 είχε κάνει ρεκόρ πίστας στα μέγαρα σε μια πίστα που είναι τόσο μικρή αν θες να ξέρεις ένα δυνατό μηχανάκι όπως το κ5 είναι ποιο δύσκολο σε τόσο μικρή πίστα όσο για το Γ .Π με ότι τρέχει το βγάζει πάντα κορυφή και καλά κάνει γιατί στο κάτω κάτω αυτή είναι η δουλειά του.......

και το πουλεν παρτων εσύ γιατί σε όλο τον κόσμο τα JAPAN σάς περνάνε σουβλάκι κανονικά για να μην μιλήσω για το 24ωρο έτσι

Όσο για το πρα πρα που έχεις τι απορία να έχω αυτό τα λέει όλα

Α ΠΟΝΗΡΕ ξέχασα να σου πω ότι έχω στο γκαραζ μου ένα 1098s και ένα Κ7

Κάντε click στην εικόνα για μεγαλύτερο μέγεθος. 

Όνομα:	dsc00777.jpg 
Προβολές:	73 
Μέγεθος:	76,5 KB 
ID:	98193
    ΔΥΟ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΡΑΝΤΑ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΧΩ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ

ΑΪΝΣΤΑΙΝ

ιαπωνας εννοειται.

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Φίλε Titan όταν θα φτιάξουνε πίστα στην Ελλάδα που θα μπορώ πραγματικά να ξεδιπλώσω τις χάρες μίας supersport θα το σκεφτώ πολύ έντονα να πάρω μία
    .....
    Είμαι ακόμα στην διαδικασία του στρωσίματος του και θα το στρώνω για πολύ ώρα ακόμα γιατί σκοπεύω να το έχω για 20 χρονάκια ακόμα.
    Δε σε βρίσκω κάπου λάθος σε αυτό το πόστ μόνο εκεί ίσως που λες όσα παραπάνω χιλιόμετρα έχει τόσο ακριβότερη!

Και αν πάρω μία εγώ και σε ένα χρόνο του φορτώνω άνετα 60,000 χλμ θα την πουλήσω ακριβότερα?
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Nikker
    Άσε ρε που γελάς...γιατί εσύ με την μπλούζα να ανεμίζει και την κωλοχαράδρα σε κοινή θέα νομίζεις ότι είσαι καλύτερος.

Με τα πόδια πραγματικά 20 εκατοστά κάτω απο την σέλα, τα γόνατα πάνω απο το κεφάλι και καθισμένος στα αρχίδια σου...
    Κοίτα καλύτερα και πολύ μάλιστα απο το μονόζυγο!
    Και άμα έχεις και ωράιο κώλο τα χαλβαδιάζουν και τα γκομενάκια...

Και να σου πώ και κάτι έχω ένα σκούτερ με θέση οδήγησης ακριβώς όπως σε Χάρλει και μη πείς όχι δοκιμασμένο!

Απο τότε που το πήρα με πονάει η μέση μου...
    με το R1 με πονάνε τα χέρια μου!

Όλα έχουν τα + -

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Ρε titan, αμαρτία από το Θεό δηλαδής.

Με κλειστά μάτια το Brutale, μην τα ισοπεδώνουμε όλα. Το σαπάκι το πορνετ με την καμία δεν μπορεί να συγκριθεί με ένα αριστούργημα. Κι ας κοστίζει και ένα τρισεκατομμύριο....ευρωπαίοι είμαστε, μπορεί να οδηγούμε γιαπωνέζικο, αλλά μας έχουν μείνει και κάποια ψήγματα αισθητικής.
    Ρε σύ δε διάβασες πιό πρίν να καταλάβεις οτι συγκρίνουμε ανόμια πράγματα

ειρωνικά το έβαλα το παράδειγμα για να δείξω το χάσμα σε αυτά που σύγκρινε ο Νικερ

Φυσικά το brutale είναι μακράν πιο όμορφο και γενικά πολύ πιο δυνατό και στριφτερό...

Αλλά 10,700ευρώ πάνω δε τα δικαιολογεί αυτά...
    Δηλαδή εσένα αν σου δίνανε ένα R6 2007 και μαζί ένα HORNET900F θα έπαιρνες αυτά ή ενα brutale ...

ή στα ίδια λεφτά ένα R1 SP ή ένα brutale...???

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ....θα με χασεις κατευθειαν... παντως αλλα ατομα με στοκ Κ7 γυρνανε στο 1.23-1.24 απο οσο ξερω..
    Πού μωρέ? Στις Σέρρες?

με στοκ ιαπωνικο για λιγους γυρους παει γρηγορα, για αγωνα κλα'ι'ν μα'ι' πουτς αναρτησεις και φρενα... γιαυτο δεν τρεχει κανενα με τις στοκ αναρτησεις και φρενα απο τους πρωταγωνιστες... οχι για τοσο ταχυτερο γυρο, αλλα για καλυτερα σεταπ και κυριως διαρκεια... η 1098S ειναι ετοιμη σε ολα και πολυ περισσοτερα...
    Πάρε ένα R1 SP που φοράει και αυτό Ohlins να είσαι κύριος και να μήν χρειαστεί να τις αλλάξεις!

εγω οπως ξερω οτι μοτοσυκλετες Ι4 που πρωταγωνιστουν στο ΕΠΠ εχουν φτασει 30 και βαλε χιλιαδες ευρω...
    Eνώ η 1098 τσίμπισε τα 24,000 μόνο που είναι στοκ...
    Και βάλε και 2 τελικά... 4,000 δε μιλάμε για ολόσωμη... Και 1,000 ευρώ τα πολυεστερικά χοντρά,
    να τα τα 30...

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23