Θες να πώ και εγώ αλήθειες...;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
πειραζει που λεω αληθειες?![]()
![]()
![]()
![]()
Θες να πώ και εγώ αλήθειες...;;;Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
πειραζει που λεω αληθειες?![]()
![]()
![]()
![]()
O lamoun στη βροχή με λάδια είναι μέγας βρόντακας!
Λάμπρος
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Θες να πώ και εγώ αλήθειες...;;;![]()
![]()
![]()
τελικα ο lamoun παιδια ειναι πολυ βαρβατος και την κοπελια του την κανει οτι θελει!
προτυπο αντρα που σκιζει τη γατα!!!
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Για πε! Για πε!:a32:Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Θες να πώ και εγώ αλήθειες...;;;![]()
![]()
![]()
Καλώς τον!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
irtha![]()
![]()
mpa re file me to papi den pao ekei me olo to my bikeΑρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Αύριο τελικά εσύ θα πάς Αιγίνιο;
12 καμάρα με το mybike; Θα έρθει και ο καραγκιozzyς;![]()
Εγώ παίζει, είμαι λίγο αδιάθετος
![]()
παψε σκανδαλοθηραΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Για πε! Για πε!:a32:![]()
:rotflmao::rotflmao:
![]()
Πωλουνται ζαντες mx-enduro excel πορτοκαλι ανωδιομενο και μαυρο για ΚΤΜ (το λεω λογω χρωματος) και super moto did (tubeless). Μαζι προεραιτικα δινονται κεντρα και ακτινες με ergal καψουλια. Πμ για πληροφοριες!
Πα να βάλω άλλο ένα γειά μας!![]()
![]()
![]()
Και ο δούκας παιδιά, μηχανάρα αθάνατη!!! Το μηχανάκι είναι σκυλί μιλάμε, κόφτες να το πηγαίνεις συνεχώς, δε καταλαβαίνει τίποτα!!!!Αρχικά δημιουργήθηκε από OzZzZzY
τελικα ο lamoun παιδια ειναι πολυ βαρβατος και την κοπελια του την κανει οτι θελει!
προτυπο αντρα που σκιζει τη γατα!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
Λάμπρος
Δες ΕΔΩΑρχικά δημιουργήθηκε από xampos
mpa re file me to papi den pao ekei me olo to my bike
Και τί θα κάνεις, δε θα έρθεις;;;
Λάμπρος
Ποιός απ' τους δυο τώρα ψεύδεται?Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Και ο δούκας παιδιά, μηχανάρα αθάνατη!!! Το μηχανάκι είναι σκυλί μιλάμε, κόφτες να το πηγαίνεις συνεχώς, δε καταλαβαίνει τίποτα!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:![]()
Για πέτε!![]()
kala milame tha eixa skilobarethei ego me aytaΑρχικά δημιουργήθηκε από sakisvolos
Πριν λίγο τι λίγο μιάμιση ώρα ασχολούμαι μ' αυτό! Διέλυσα μια κεφαλή laser από ένα φορητό
sony για καθαρισμό των φακών μέσα έξω (το διέλυσα εντελώς λέμε) και τώρα είμαι στο
καλιμπράρισμα της εστίασης (focus) διαβάζει πλέον ενώ πριν έλεγε όλο no disk αλλά θάλει το
κάτιτις του ακόμα...............................
Και δεν έχω παλμογράφοοοοο!![]()
![]()
Αρχικά δημιουργήθηκε από lamoun
Και ο δούκας παιδιά, μηχανάρα αθάνατη!!! Το μηχανάκι είναι σκυλί μιλάμε, κόφτες να το πηγαίνεις συνεχώς, δε καταλαβαίνει τίποτα!!!!
:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
αχουτο μωρε! για τσεκαρε μια κ μενα
Παιδια τον πηρε τηλεφωνο η κοπελα του τον λαμουν να τον ρωτησει τι θα μαγειρεψει και της λεει "μην ξαναπαρεις γιατι θα χωρισουμε! λοιπον φτιαξε ενα μουσακα, μυζιθροπιτακια, ρεβυθοκεφτεδες, ταραμοσαλατα και για επιδορπιο τιραμισου"
περιττο να πω οτι γυρισε και τα βρηκε ολα ετοιμα!
α ρε αααααντρα
:rotflmao: :rotflmao::rotflmao: :rotflmao:
Εδώ μας τα χαλάς λίγο!Αρχικά δημιουργήθηκε από xampos
mpa re file me to papi den pao ekei me olo to my bike![]()
ton exo
poy na ertho re plaka me kaneis![]()