Σελίδα 167 από 278 ΠρώτοΠρώτο ... 67117157162163164165166167168169170171172177217267 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.491 έως 2.505 από 4164

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από DUKASII
    poylaei to miso karaiskaki..(alli eteria dikon toy symferonton kai oxi tis pae..)kai xanabazei ta 25 tsepi...!!!!!!

K GAMO TO DEAL...

:rotflmao: :rotflmao:
    Που το ειδες ρε το K GAMO TO DEAL...?????

Αμα πουλησε την πλευρα που βλεπει θαλασσα μονο 25 χαρτια...... Ειναι πολυ μ@λ@κ@ς λεμε.....

Ο σημειολόγος Το avatar του/της spyro
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Terens

..... "..........ΜΗ ΓΙΝΕΣΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ......."

......" Άλά δέ βλέπω νά τό πιάνεις..........είσαι κολλημένος άλλού....??".....

Αρχικά δημιουργήθηκε από blackbusa
    http://www.xs4all.nl/~kassiesa/bert/...trank2010.html

βρε βρε βρε....να κανετε ενσταση....καποιες ομαδες χωρις να παιξουν κανεναν αγωνα πηραν παραπανω βαθμους απο την υπερηχητικη ομαδα σας.....με τις 4 τρομερες νικες.....

για την IFFHS δεν διαβασα να σχολιαζεις κατι....κολοτουμπα παλι εεεε???μαλλον γαυργαρα...ετσι ειναι τα ψαρακια....ξεχνανε ευκολα.....
    Τι να σχολιασω βρε.....

Τη μοστρα των βαθμολογιων ( οποιες και να ειναι αυτες ) τις λανσαρετε εσεις....!!!!

Τι σας χαλαει τωρα...???? :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    BASILHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    http://www.youtube.com/watch?v=3Cou6OHGFZE

προβλέπω τρελά γλέντια με τον χίτλερ φέτος

http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Τι να σχολιασω βρε.....

Τη μοστρα των βαθμολογιων ( οποιες και να ειναι αυτες ) τις λανσαρετε εσεις....!!!!

Τι σας χαλαει τωρα...????
    Στην πρώτη 20αδα «αναρριχήθηκε» ο Ολυμπιακός

Στην 20η θέση της κατάταξης των συλλόγων παγκοσμίως «στρογγυλοκάθεται» πλέον με… καμάρι ο Ολυμπιακός.

Η ομάδα του Πειραιά με τις νίκες της στα προκριματικά του Champions League έκανε «άλμα» 13 θέσεων στη σχετική λίστα της Διεθνούς Ομοσπονδίας Ιστορίας και Στατιστικής του Ποδοσφαίρου, για το μήνα Αύγουστο.

Στην κορυφή ης σχετικής λίστας φιγουράρει η Manchester United, με την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Barcelona να ακολουθεί κατά πόδας.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες ελληνικές ομάδας ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 53η θέση, ενώ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στην 144η και 166η αντίστοιχα.

Ως γνωστόν η εν λόγω κατάταξη προκύπτει κάθε μήνα από την IFFHS, με βάση τα αποτελέσματα των ομάδων στις εγχώριες και διεθνείς διοργανώσεις, σύμφωνα με ένα συντελεστή δυσκολίας για κάθε αγώνα.

Οι πρώτες 20 ομάδες

1. Manchester United

20. Ολυμπιακός

Καλο ειναι το χιουμορ βρε.... ( Στο συστηνω και εσενα...)

Τα παραπανω στα εβαλα για να δεις πως η ομαδαρα σου τοσα χρονια μονο απο τα προκριματικα ηταν πιο πανω στην βαθμολογια της ουεφα απο τον γαυρο...

( Οταν αυτος επεφτε κατευθειαν στα βαθια...)

Οι μεγαλες αληθειες.... Μονο με χιουμορ βγαινουν.... Δεν το ξερεις...???

Για αυτο προτου γελασεις..... Να το σκεφτεσε πρωτα....

και μετα λετε τον Καραγκουνη ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ασε μας ρε Stoubi....αν θες να κανεις καζουρα και πλακιτσα καντο εστω σωστα γιατι πιανεσε κοροιδο μονος σου....αλλο IFFHS και αλλο βαθμολογια Uefa...

το link που σου εβαλα ειναι μπας και διαβασεις και μαθεις πως παιρνονται οι βαθμοι στις διοργανωσεις της Uefa....αλλα ειπαμε γαυρος....γαυριζω....κολοτουμπιζω.....

υ.γ. ελα...ελα...πεσ μου τωρα για το αρθρο 44 και για το οτι δεν εχω δικαιωμα να μιλαω γατι μας εσωσε το κρατος...η για οτι αλλο μαπς και ξαναλλαξει η συζητηση...

Γιωργακη σιγα το φαουλακι που εκανε το παλλικαρακι με το πρωην σκουπακι.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

και σιγα την κοκκινη καρτα.....μονο 3 αγωνιστικες του ριξανε τα λαμογια της Uefa.....

και ξαναλεω.....ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΜΑΡΤΥΡΗΣΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟΥΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟΥΣ (ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΑΘΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ)....ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΟ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ ΣΕ ΕΝΑΝ ΧΑΜΕΝΟ (ΛΟΓΙΚΑ) ΑΓΩΝΑ.....ολα τα αλλα για Γεωργεες....Τσιριλο...Στυλιανοπουλους τα ακουω βερεσε....

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Γιωργακη σιγα το φαουλακι που εκανε το παλλικαρακι με το πρωην σκουπακι.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:
    και σιγα την κοκκινη καρτα.....μονο 3 αγωνιστικες του ριξανε τα λαμογια της Uefa.....
    καλα ρε φιλε.. τα λαμογια της ουεφα που λες ειρωνικα δεν ειναι και παναγιτσες..

και ο σισσε επισης δεν ειναι παναγιτσα, αλλα κωλοχαρακτηρας..

δεν ειναι και τοσο απιθανο να του χωσανε τοσες αγωνιστηκες για να του την σπασουν..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ε ναι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν εκεί στην uefa και λένε "τα ξύνουμε που τα ξύνουμε, δεν κάνουμε ενα σπάσιμο στον Σισέ?"

γαμώτ μετα τον κόκκαλη σας κυνηγάει και η uefa

http://www.youtube.com/watch?v=P3pHY7auD8w

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καλα ρε φιλε.. τα λαμογια της ουεφα που λες ειρωνικα δεν ειναι και παναγιτσες..

και ο σισσε επισης δεν ειναι παναγιτσα, αλλα κωλοχαρακτηρας..

δεν ειναι και τοσο απιθανο να του χωσανε τοσες αγωνιστηκες για να του την σπασουν..
    πολυ σοβαρα τωρα....βλεποντας αυτο το τακλιν απο ενα τετοιον παιχτη σε εκεινο το σημειο του γηπεδου...και εχεις να μου πεις μονο αυτο????σοβαρα κριμα ρε φιλε....
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    εχω δει πολυυυυυυ χειροτερα για να σταθω σε αυτο το τακλιν.
    ο βαιος καραγιαννης δεν ειδα να σε χαλαει....
    ουτε ο καλιντζακης νομιζω....

και δεν ηταν ΤΟΣΟ τραγικο τακλιν....δες το παλι.
    αν δεν εδινε κοκκινη αλλα κιτρινη, δεν θα το συζηταγε κανεις τωρα
    ουτε παναγιτσες ουτε αλογακια ουτε πασχαλιτσες....και γιατι απομωνονεις το ενα κομματι...???και καμμια να μην ετρωγε η 300 αγωνιστικες ολο το θεμα του σχολιασμου μου ειναι ακριβως απο κατω....

υ.γ.ο Καραγιαννης και ο Τσιριλο εκτος απο αμπαλοι ειναι και αμυντικοι...δεν ειναι δικαιολογια αυτο...αλλα καποια βαρυτητα εχει....
    υ.γ.2 φανταζομαι διαβαζοντας τις παραθεσεις καταλαβαινεις γιατι ειμαι ειρωνικος με το κατσικι....

ουτε παναγιτσες ουτε αλογακια ουτε πασχαλιτσες....και γιατι απομωνονεις το ενα κομματι...???και καμμια να μην ετρωγε η 300 αγωνιστικες ολο το θεμα του σχολιασμου μου ειναι ακριβως απο κατω....

υ.γ.ο Καραγιαννης και ο Τσιριλο εκτος απο αμπαλοι ειναι και αμυντικοι...δεν ειναι δικαιολογια αυτο...αλλα καποια βαρυτητα εχει....
    υ.γ.2 φανταζομαι διαβαζοντας τις παραθεσεις καταλαβαινεις γιατι ειμαι ειρωνικος με το κατσικι....

τα εχω διαβασει ολα φιλε μου..

και δεν σου λεω οτι συμφωνω με τα επιχειρηματα του καλ, απλα θελω να πω οτι και εκει στην ουεφα κανουν φουστιες και δεν ειναι μοιραζουν παντα το καρπουζι στην μεση,

παντα ετσι ηταν..και στην περιπτωση του σισσε εχουν πολλους λογους για να τον <<τελιωσουν>>, μιας και δυσφημει το "πολιτισμενο" ποδοσφαιρο τους

φυσικα η αφορμη ηταν σωστη, ηταν κακο το μαρκαρισμα του..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από la_villa
    ε ναι δεν έχουν με τι να ασχοληθούν εκεί στην uefa και λένε "τα ξύνουμε που τα ξύνουμε, δεν κάνουμε ενα σπάσιμο στον Σισέ?"

γαμώτ μετα τον κόκκαλη σας κυνηγάει και η uefa

δεν ειπα οτι κυνηγανε τον βαζελο, αλλα οτι μπορει να κυνηγανε τον σισσε..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    τα εχω διαβασει ολα φιλε μου..

και δεν σου λεω οτι συμφωνω με τα επιχειρηματα του καλ, απλα θελω να πω οτι και εκει στην ουεφα κανουν φουστιες και δεν ειναι μοιραζουν παντα το καρπουζι στην μεση,

παντα ετσι ηταν..και στην περιπτωση του σισσε εχουν πολλους λογους για να τον <<τελιωσουν>>, μιας και δυσφημει το "πολιτισμενο" ποδοσφαιρο τους

φυσικα η αφορμη ηταν σωστη, ηταν κακο το μαρκαρισμα του..
    το ειρωνικο ηταν γιατι ο Γιωργος ελεγε οτι δεν ειναι και καμμια σοβαρη φαση....και δεν μου φενεται για τιμωρια παραδειγματισμου...απλα ηταν πολυ σκληρο και μαλακια μαρκαρισμα....

και μετα λετε τον Καραγκουνη ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ.....:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

Ασε μας ρε Stoubi....αν θες να κανεις καζουρα και πλακιτσα καντο εστω σωστα γιατι πιανεσε κοροιδο μονος σου....αλλο IFFHS και αλλο βαθμολογια Uefa...

το link που σου εβαλα ειναι μπας και διαβασεις και μαθεις πως παιρνονται οι βαθμοι στις διοργανωσεις της Uefa....αλλα ειπαμε γαυρος....γαυριζω....κολοτουμπιζω.....

υ.γ. ελα...ελα...πεσ μου τωρα για το αρθρο 44 και για το οτι δεν εχω δικαιωμα να μιλαω γατι μας εσωσε το κρατος...η για οτι αλλο μαπς και ξαναλλαξει η συζητηση...

Εδω δεν ηξερες καν οτι οι κατευθειαν που μπαινουν στους ομιλους δεν παιρνουν βαθμους......Και θες ........

Για εξηγησε μου λοιπον πως παιρνονται οι βαθμοι στο λινκ που μου εβαλες...

Γιατι το λινκ σου δειχνει μονο...... τους βαθμους..!

Κατι σε εχει πειραξει στον συγκεκριμενο πινακα της IFFHS αλλα δεν μας το λες........

ΥΓ Επισεις θα με βοηθουσε αν μου θυμιζες ποτε σου αλλαξα συζητηση και για ποιο θεμα....

Εδω δεν ηξερες καν οτι οι κατευθειαν που μπαινουν στους ομιλους δεν παιρνουν βαθμους......Και θες ........

Για εξηγησε μου λοιπον πως παιρνονται οι βαθμοι στο λινκ που μου εβαλες...

Γιατι το λινκ σου δειχνει μονο...... τους βαθμους..!

Κατι σε εχει πειραξει στον συγκεκριμενο πινακα της IFFHS αλλα δεν μας το λες........

ΥΓ Επισεις θα με βοηθουσε αν μου θυμιζες ποτε σου αλλαξα συζητηση και για ποιο θεμα....
    Ασε ρε Αλεκο σε τα μας....εδω δεν ξερεις εσυ τι γραφεις και πας να μας βγεις και απο επανω???
    εβαλες μια βαθμολογια λεγοντας οτι ο γαυρος ειναι 20στος στον κοσμο...και οτι γιαυτο τοσα χρονια ο Βαζελος ειχε παραπανω ποντους επειδη επαιζε και προκριματικα....οτι ναναι δηλαδη....τα ποντακια στο linkaki που σου εστειλα γραφει πως και που...για ψαξε λιγο...γιατι και αυτο να στο γραψω χαμενος χρονος....παλι θα πεις κατι δικο σου....δεν με εχει πειραξει κατι στην IFFHS....απλα δεν ειμαστε ολοι γαυροι....ξερουμε εστω 2-3 πραγματα απο κανονισμους και νομους...απο τους κανονικους ε....οχι αυτους που αλλαζουν σε ενα βραδυ η γινετε και καμμια ενσταση.....

υ.γ. θες να πουμε για τον νομο περι αρχαιοτητων η για την ΕΟΕ???καλα παραγκα δεν υφηστατε ουτε για πλακα....

βασικα διαβαζοντας και αυτο το ποστ σου παλι πας να την κοπανησεις αλλα στο αφησα για το τελος....θα δικαιολογισεις ποτε με στοιχεια υπαρκτα τα γραφομενα σου η θα ρωτας συνεχεια τους αλλους???καταντας εκτος απο κολοτουμπας και κουραστικος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ta ta

Ασε ρε Αλεκο σε τα μας....εδω δεν ξερεις εσυ τι γραφεις και πας να μας βγεις και απο επανω???
    εβαλες μια βαθμολογια λεγοντας οτι ο γαυρος ειναι 20στος στον κοσμο...και οτι γιαυτο τοσα χρονια ο Βαζελος ειχε παραπανω ποντους επειδη επαιζε και προκριματικα....οτι ναναι δηλαδη....τα ποντακια στο linkaki που σου εστειλα γραφει πως και που...για ψαξε λιγο...γιατι και αυτο να στο γραψω χαμενος χρονος....παλι θα πεις κατι δικο σου....δεν με εχει πειραξει κατι στην IFFHS....απλα δεν ειμαστε ολοι γαυροι....ξερουμε εστω 2-3 πραγματα απο κανονισμους και νομους...απο τους κανονικους ε....οχι αυτους που αλλαζουν σε ενα βραδυ η γινετε και καμμια ενσταση.....

υ.γ. θες να πουμε για τον νομο περι αρχαιοτητων η για την ΕΟΕ???καλα παραγκα δεν υφηστατε ουτε για πλακα....

βασικα διαβαζοντας και αυτο το ποστ σου παλι πας να την κοπανησεις αλλα στο αφησα για το τελος....θα δικαιολογισεις ποτε με στοιχεια υπαρκτα τα γραφομενα σου η θα ρωτας συνεχεια τους αλλους???καταντας εκτος απο κολοτουμπας και κουραστικος....

:rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao: :rotflmao:

ta ta

ΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΕΟΕ....??

ΝΤΟΥΣΑΝ...........................καί τά μυαλά στό μίξερ......!!!!

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II
    από VANDA στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3607