Σελίδα 167 από 258 ΠρώτοΠρώτο ... 67117157162163164165166167168169170171172177217 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.491 έως 2.505 από 3865

Θέμα: Αθλητικό-spamο-thread

Αναλλοίωτος Το avatar του/της Akatanomastos
    Αρχικά δημιουργήθηκε από o_gayros
    έχεις θέμα με την κατανόηση των γραπτών τελικά,δεν εξηγείται αλλιώς.
    ρε μαν ασε τις κρισεις με την παρτι μου

ξερω πολυ καλα τι εννοει και ο στουμπις,

και ξερω τι εννοουν οι αλλοι, οι <<πολλα βαρυς και οχι>> γαυροι
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    -------------------------------------------------------------------------------
    όλα αυτά, είναι απλά μέρος του πανυγηριού που λέγεται ζωή..
    ------------------------------------------------------------------------------
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

Ποσαδιστής Το avatar του/της el_hymador
    υποθέτω πως απο τις μη αναφορές σας (πριν και μετά το ντέρμπυ) κανείς δεν είχε κάτι να αναφέρει για το κατηχητικό παύλα ησυχαστήριο της Τούμπας ανά τις δεκαετίες (ειδικά όταν παίζει εκει ο Θρύλος)

για την μαγευτική ατμόσφαιρα -την οποία οι κοντοί φαρμακοτρίφτες επαίνεσαν με όλο τους το είναι- στο μπασκετικό ΟΑΚΑ πέρσι και πρόπερσι μήπως???

Αλλα ναι,οι γαύροι είμαστε οι μόνοι τραμπούκοι...

κάτι πρέπει να αντιπαρατάξουν μέσα στη στεναχώρια τους φίλε.
    δε γίνεται να το παίζεις κονιόρδος και υπεράνω 3 μήνες τωρα και να φτάνει η Κυριακή που σε γλέντησε ο Ζαϊρί,ο Μπράβο,ο Γκαλίτσιος,ο Λεονάρντο και ο Πάντος!!!
    αχ ρε Τασουλη τι αλλο πρέπει να γίνει για να σε δω σκόρερ και να χάσω όσο μυαλό μου'χει απομείνει.

Εμένα μου κάνει εντύπωση που δε βρέθηκε κανείς τους να πει ένα μπράβο στον αντίπαλο!!!
    να παραδεχτεί αντρίκεια την ήττα και να αφήσει τις δικαιολογίες κατα μέρους.

όπως αντρίκεια έκανε ο Ομπράντοβιτς στο μπάσκετ ας πούμε.
    εκείνος όμως ξέρει ότι είναι δυνατός και δεν αναλώνεται σε δηλώσεις εντυπωσιασμού

Εγω παραδεχτηκα οτι εχετε καθε δικαιωμα να πανηγυριζετε αφου με αυτη την ομαδα καταφερατε να κερδισετε τον Παναθηναϊκο...

αλλα μην παραμυθιαζεστε οτι εισασταν καλυτεροι...τυχεροι ναι, καλυτεροι οχι...οπως εχει ειπωθει πολλες φορες, τα ντερμπυ κρινονται απο μια φαση...θυμηθειτε λιγο το 0-1 στο καραϊσκακη με το γκολ του Παπαδοπουλου....ηταν καλυτερος ο Παναθηναϊκος σε εκεινο το παιχνιδι;...οχι! πηρε τη νικη απο μια και μονο φαση;...ναι!

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Αν καποιος γνωστος σου εχει αεροβολο ..... Δες σε παρακαλω τι ζημια μπορει να κανει.....

Θα εκπλαγεις...

Και επειδη τελος παντων μονο ενας ηλιθιος θα καθοταν επι 45 λεπτα σταθερος σε ενα σημειο (με αμμεσο κινδυνο επιεικος να μεινει τυφλος ανα πασα στιγμη ) να τον πυροβολανε με αεροβολο οσα εκκατομυρια και να παιρνει και οσο ψηλα και να εχει την φανελα του ......

Επιτρεψε μου να αμφιβαλω......

Οπως μαλλον αμφιβαλει και ο υπολοιπος παναθηναικος για αυτο δεν εχει κανει τιποτα περετερω ακομα ( αν κανω λαθος με διορθωνεις.........)

euxaristws na se diorthwsw.....to eipe kai stin sinenteuxi...oti enoiwthe kapsimo stin plati...kai an eides ton eipe kai ston diaititi...
    eipe episis oti borouse na kanei ton karagiozi an pesei katw kai tetoia....alla dne to ekane....
    aerovolo apo tetoia apostasi....kai me lastixenies sfaires...den sou kanei treli zimia....para kalous molopes opws eixe kai o tzorvas...

ektos kai an tous ekane monos tou gia na sas katigorisei

Εμένα μου κάνει εντύπωση που δε βρέθηκε κανείς τους να πει ένα μπράβο στον αντίπαλο!!!
    να παραδεχτεί αντρίκεια την ήττα και να αφήσει τις δικαιολογίες κατα μέρους.

des to prwto mou postaki....kai tin apantisi mou ston vasili

Γενικώς Διευθυντής... Το avatar του/της o_gavros
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador
    Εγω παραδεχτηκα οτι εχετε καθε δικαιωμα να πανηγυριζετε αφου με αυτη την ομαδα καταφερατε να κερδισετε τον Παναθηναϊκο...

αλλα μην παραμυθιαζεστε οτι εισασταν καλυτεροι...τυχεροι ναι, καλυτεροι οχι...οπως εχει ειπωθει πολλες φορες, τα ντερμπυ κρινονται απο μια φαση...θυμηθειτε λιγο το 0-1 στο καραϊσκακη με το γκολ του Παπαδοπουλου....ηταν καλυτερος ο Παναθηναϊκος σε εκεινο το παιχνιδι;...οχι! πηρε τη νικη απο μια και μονο φαση;...ναι!

αρχηγέ μου εννοούσα κάποιον απο την ομάδα του βάζελου,όχι εμένα κι εσένα.
    δε θεωρείς πως όταν θέλεις να λέγεσαι μεγάλη ομάδα πρέπει να ξέρεις και να χάνεις και να συγχαίρεις τον αντίπαλο σου?

Παραμυθιαζόμαστε ε???καινούριο φρούτο είναι τούτο?
    ποια τύχη ρε φιλαράκι?κάνατε ευκαιρία όσο κλασική αυτή του Οσκαρ ή του Ντουντού???
    η καλύτερη σαςευκαιρία ήταν το σουτ του Βύντρα!!!θες κι άλλη αποδειξη?

Ξέρεις πόσο σε μικραίνει αυτό που λες?τυχερός αλλά όχι καλύτερος ε???
    σου έκανα πλάκα με σακατεμένη ομάδα και με τα δευτερότριτα,αν δε το κατάλαβες.
    'Η μήπως υπήρχες πουθενά στο γηπεδο στο δεύτερο ημίχρονο και δε το πήρα είδηση???
    επειδή είχες καλύτερα πατήματα για 25 λεπτά στο πρώτο ημίχρονο ήσουν αυτομάτως και καλύτερος??τα θες και τα λες ή σου ξεφεύγουν?
    το παιχνίδι που αναφέρεις δεν είχε καμία σχέση σε εξέλιξη με το χθεσινό.εκείνοήταν ψιλοσούπα.το χθεσινό ήταν γλεντι απο τα λίγα
    Καίω τα δέντρα,χτίζω μεζονέτες
    Θα κάνω τα παιδιά μου μαριονέτες

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από el_hymador

Μην τρελαθούμε κιόλας
    Αν ήταν κάποιος τυχερός εχθές ήταν ο πάο που έφυγε με το τιμητικό 2-0
    γιατί ο ολυμπιακός δεν νίκησε με μία φάση

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    Αρχικά δημιουργήθηκε από Akatanomastos
    καθηστε ρε γαυροι,

οταν δεν καθοντε να παιξουν ειναι κοτες και λαγοι,

τωρα που εκατσε και επαιξε σαν αντρας ειναι ηλιθιος?

πειτε μας τελικα ποιος ειναι ο κωδικας του ΜΑΓΚΑ και του ΑΝΤΡΑ στο ελληνικο ποδοσφαιρο

Πρεπει να εισαι John Rambo η οχι?

Γραφει καποιος ποιο πανω, πονεσανε τα αυτακια του..
    ναι ρε μαν, τρομερο σχολιο, αυτα που πετανε που οντως μπορει να σου κανουν ζημια τα αυτια, αμα σκασει διπλα σου ή και πανω σου φανταζομαι ξερεις τι παθαινεις..

μαγκες οκ, κερδισατε μπραβο,
    αλλα μην προωθειτε τετοιες τακτικες ουτε μεσα απο δηθεν αστειακια, γινεστε σαν και αυτους που τα κανουν..
    αφου ετσι παιρνετε τα ματσακια, καποιους δεν σας χαλαει και τοσο το τι γινετε..

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΙΖΟΥΝ, στον πειραια ομως ειπαμε,

το αθλημα παιζετε αλλιως..εξω απο το χορτο.

Tωρα τι να κατσω να σου εξηγησω......???

Την διαφορα με το να σε βριζουν η να σου πετανε μπουκαλακια και δεν ξερω εγω τι....

Με το να καθεσε ΣΤΑΘΕΡΟΣ σε ενα σημειο και να σε πυροβολανε με αεροβολο και να μην κανεις τιποτα .....

Το να θες να πιστευεις εσυ οτι πηρε ο Ολυμπιακος τον αγωνα με το αεροβολο ειναι δικαιωμα σου....

Αν οντως ειχε γινει ετσι εγω θα ντρεπομουν περισσοτερο απο εσενα....

Αλλα επειδη δεν πιστευω οτι ενα αεροβολο θα σου κανει μονο μια μελανια......

Επειδη ΕΙΔΙΚΑ δεν πιστευω οτι ο τρομερος σκοπευτης αναμεσα σε εναν οχλο πιθηκων που χοροπηδαγαν θα μπορουσε να τον πυροβολαει συνεχεια και να τον πετυχαινει μονο.... Στην πλατη..... ( Θα εκανε καποια στιγμη την στραβη θα τον επιρνε σε κανενα κεφαλι και η ζημια θα ηταν απειρως μεγαλυτερη..)

Και επειδη ( για εσενα ειδικα αυτο ) μεχρι και ο προεδρος σου σημερα στην ομιλια του ειχε μαλλον αλλη αποψη για τα αιτια της ηττας σας.......

Ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα....

Παλαιό μέλος Το avatar του/της toyar
    Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    Μην τρελαθούμε κιόλας
    Αν ήταν κάποιος τυχερός εχθές ήταν ο πάο που έφυγε με το τιμητικό 2-0
    γιατί ο ολυμπιακός δεν νίκησε με μία φάση
    τυχεροί με 3 αναγκαστικές αλλαγές;

ρε μαν ασε τις κρισεις με την παρτι μου

ξερω πολυ καλα τι εννοει και ο στουμπις,

και ξερω τι εννοουν οι αλλοι, οι <<πολλα βαρυς και οχι>> γαυροι
    Αφού λοιπόν ξέρεις πολύ καλά τι εννοεί ο στούμπις,τότε με οδηγείς να καταλάβω ότι εσκεμμένα γράφεις άλλα αντι άλλων (ο δάσκαλος Τερενς αφήνει έργο τελικά πίσω του) και αυτό είναι ακόμα χειρότερο

Αρχικά δημιουργήθηκε από toyar
    τυχεροί με 3 αναγκαστικές αλλαγές;
    τυχερός ήταν ο βαζέλας που δεν έφυγε με καμιά 4αρα να'χαμε τώρα πανηγύρι.
    όσοι δε το βλέπουν ή δε θέλουν να το δουν,τους προσκαλούμε στην καθιερωμένη συνεστίαση μας κάθε Μάη στην πλατεία Ταμπουρίων.
    κερνάμε αρνάκι και κρασί να πάνεκάτω τα φαρμάκια

εντιτ:
    Αρχικά δημιουργήθηκε από kalgeorge
    des to prwto mou postaki....kai tin apantisi mou ston vasili
    δες τι λεω στο χυμαδορ

Αφού λοιπόν ξέρεις πολύ καλά τι εννοεί ο στούμπις,τότε με οδηγείς να καταλάβω ότι εσκεμμένα γράφεις άλλα αντι άλλων (ο δάσκαλος Τερενς αφήνει έργο τελικά πίσω του) και αυτό είναι ακόμα χειρότερο
    ασε μας ρε παλικαρι..

πραγματικα, βλακωδως εχω ασχοληθει παρα πολυ με την παρτι σου..

ελπιζω να καταφερω να σταματησω απο δω και περα να χανω τον χρονο μου..
    -It's 106 miles to Chicago. We've got a full tank of gas, half a pack of cigarettes, it's dark, and we're wearing sunglasses.
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

δες τι λεω στο χυμαδορ
    o tzorvas nomizw eipe oti dikaia nikise o gauros, mias kai den eixame pathos kai tuxi sto gipedo

nomizw....dne thumamai sigoura

Μια κατω ! Το avatar του/της STOYBI
    euxaristws na se diorthwsw.....to eipe kai stin sinenteuxi...oti enoiwthe kapsimo stin plati...kai an eides ton eipe kai ston diaititi...
    eipe episis oti borouse na kanei ton karagiozi an pesei katw kai tetoia....alla dne to ekane....
    aerovolo apo tetoia apostasi....kai me lastixenies sfaires...den sou kanei treli zimia....para kalous molopes opws eixe kai o tzorvas...

ektos kai an tous ekane monos tou gia na sas katigorisei

Το θεμα ειναι....

Οτι μονο ο Τζορβας ισχυριζετε αυτα που ισχυριζετε και κανεις αλλος.....

Εσυ θα καθοσουν στο τερμα αν ηξερες ανα πασα στιγμη οτι θα σου ερθει βολη απο αεροβολο στο προσωπο, λαιμο,ματι...????

Η θα ειχες εμπιστοσυνη στον σκοπευτη οτι θα σου πετυχαινει μονο πλατη...????

Ρε Γιωργο... Δεν μιλαμε για την καρεκλα που την βλεπεις θα κανεις δυο βηματα δεξια και τελειωσε το θεμα.....

Ουτε για το δυναμιτακι που θα πεσει μπροστα σου θα κανει 3-4 δευτ. να σκασε και θα το χαιρετησεις με την ησυχια σου.....

Μου φαινετε πολυ παραξενο και αυτο ειναι ολο.....

Αρχικά δημιουργήθηκε από STOYBI
    Tωρα τι να κατσω να σου εξηγησω......???

Την διαφορα με το να σε βριζουν η να σου πετανε μπουκαλακια και δεν ξερω εγω τι....

Με το να καθεσε ΣΤΑΘΕΡΟΣ σε ενα σημειο και να σε πυροβολανε με αεροβολο και να μην κανεις τιποτα .....

Το να θες να πιστευεις εσυ οτι πηρε ο Ολυμπιακος τον αγωνα με το αεροβολο ειναι δικαιωμα σου....

Αν οντως ειχε γινει ετσι εγω θα ντρεπομουν περισσοτερο απο εσενα....

Αλλα επειδη δεν πιστευω οτι ενα αεροβολο θα σου κανει μονο μια μελανια......

Επειδη ΕΙΔΙΚΑ δεν πιστευω οτι ο τρομερος σκοπευτης αναμεσα σε εναν οχλο πιθηκων που χοροπηδαγαν θα μπορουσε να τον πυροβολαει συνεχεια και να τον πετυχαινει μονο.... Στην πλατη..... ( Θα εκανε καποια στιγμη την στραβη θα τον επιρνε σε κανενα κεφαλι και η ζημια θα ηταν απειρως μεγαλυτερη..)

Και επειδη ( για εσενα ειδικα αυτο ) μεχρι και ο προεδρος σου σημερα στην ομιλια του ειχε μαλλον αλλη αποψη για τα αιτια της ηττας σας.......

Ας μην βιαζομαστε να βγαλουμε συμπερασματα....

δεν ειπα πουθενα οτι χασαμε λογω αεροβολου..μην πας να μου φορτωσεις πραγματα που δεν ειπα!!!

εγω αυτο που εγραψα πριν ειναι οτι,

οι οπαδοι του ολυμπιακου, επανειλημενως εδω μεσα, και κυριως την τελευταια εβδομαδα εχουν γραψει πως αν εισαι μαγκας, δεν μασας και παιζεις οποιες και να ειναι οι συνθηκες, και συ γραφεις οτι θα πρεπε να ειχε φυγει αν δεχοταν τετοια αντιαθλητικα χτυπηματα..

γιαυτο εκφραστηκε η απορια μου, τελικα πρεπει να εισαι ο John Rambo για να παιζεις μπαλα στην εδρα του γαυρου ή οχι?

για την ζημια που λες, δεν πιστευω οτι του ριχναν με αεροβολα που πανε για κυνηγι,δηλαδη τοσο δυνατα οπλα κλπ κλπ..

ελεος αν φτασουμε και σε αυτο το σημειο ενταξυ θα σκοτωνομαστε..

και δεν χρειαζετε να σου μπει στο δερμα η σφαιρα για να ειναι ενοχλητικη, αρκει να κανει μελανια για να σου σπαει τα παπαρια..

Τελος παντων, δεν ξερουμε ακομα αν συνεβει οτιδηποτε απο ολα αυτα.(σουγιαδες αεροβολα)
    εγω δεν το δεχομαι ετσι απλα γιατι το πε ο τζορβας, αλλα οπως και να το κανουμε ειναι ενα θεμα που εκκρεμει και με ενδιαφερει πολυ να δω τι εγινε..

σιγουρα αυτο απο μονο του δεν αρκει για να χασεις εναν αγωνα, αλλα αν εγινε, περιλαμβανετε σε ενα γενικοτερο πλαισιο ΤΑΚΤΙΚΩΝ, μεσω των οποιων ο γαυρος παιρνει τα ματσακια..
    - Hit it.
    νέα προσθήκη

Definition of a bad boy

ασε μας ρε παλικαρι..

πραγματικα, βλακωδως εχω ασχοληθει παρα πολυ με την παρτι σου..

ελπιζω να καταφερω να σταματησω απο δω και περα να χανω τον χρονο μου..
    Ω!!!τι τιμή!!!
    ασχολήθηκες μαζί μου ε?

ποιος νομίζεις ότι είσαι ρε νούμερο?
    πετάς το ένα τούβλο μετά το άλλο και περιμένεις να μην σε σχολιάσει κανείς?

o tzorvas nomizw eipe oti dikaia nikise o gauros, mias kai den eixame pathos kai tuxi sto gipedo

nomizw....dne thumamai sigoura
    δεν τα είπε έτσι ακριβώς.αφού έκλεισε την πυρινη ομιλία του κατά του Ολυμπιακού,δεν έδωσε μπράβο σε μας.
    είπε μάλιστα (χοντρικά ότ θυμάμαι) ότι ο Παναθηναϊκός είναι καλύτερη ομάδα και θα τα πούμε το Μάη.

Παρόμοια θέματα

1. Αθλητικό-spamο-thread IIII
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3321
    Τελευταίο μήνυμα: 21/09/2010, 14:48
  2. Αθλητικό-spamο-thread IIΙ
    από makis206 στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 3498
    Τελευταίο μήνυμα: 24/06/2010, 07:47
  3. Αθλητικό-spamο-thread II