Σελίδα 168 από 204 ΠρώτοΠρώτο ... 68118158163164165166167168169170171172173178 ... ΤελευταίοΤελευταίο
Προβολή αποτελεσμάτων 2.506 έως 2.520 από 3052

Θέμα: JAPAN Vs. EUROPE

Αρχικά δημιουργήθηκε από Runner Ducati
    ξεκιναω απο το τελευταιο, σε 20.000χλμ θα δωσεις τα διπλασια σε καυσιμα, δηλαδη εκατονταδες ευρω...

θα δωσεις πολλα σε λαστιχα... παλι εκατονταδες ευρω...

πολλα σε μια πτωση λογο πλαστικων, ψυγειων, κλπ... παλι εκατονταδες ευρω...

πλακα πλακα σε βαθος χρονου χιλιαδες ευρω, σε σχεση με μενα και το μικρο Μονστερ...

ε αυτο κανει και ενας με την αγορα ενος 1098S των 24.000 ευρω, ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙ... για τους δικους του λογους και την διαφορετικοτητα που εχει η μοτοσυκλετα, ικανοτητα κλπ...

μπατιρη...

ε μπατιρη...

:rotflmao:

καλα ειπα οτι συμφωνουμε...
    Δε μας είπες όμως πόσο θα καίει ένα 1098 και πόσα θα πληρώσει παραπάνω σε μία πτώση απο ένα Ιαπωνικό SS ακόμα και σε λάστιχα παραπάνω...
    TELL YOUR CAT I SAID PSPSPSPSPSPS

BMW R25/3 1955 Restoration

Αρχικά δημιουργήθηκε από Titan
    Πού μωρέ? Στις Σέρρες?

ΕΙπα εγω οτι θα τον περασω στις σερρες ρε? διαβαζε καλα και μετα απαντα

Εχω μια απορια να μου απαντησουν οι ducatisti αν ξερουν..

Ενα hypermotard 1100 αυτο το καινουριο που εβγαλε τωρα i ducati

Kai ena 1098 στη πιστα θα πλησιασει καθολου σε χρονο το hypermotard to 1098?

Δε μας είπες όμως πόσο θα καίει ένα 1098 και πόσα θα πληρώσει παραπάνω σε μία πτώση απο ένα Ιαπωνικό SS ακόμα και σε λάστιχα παραπάνω...
    Σε πτωση θα πληρωσει τουλαχιστον 2πλασια παραπανω... ωσ γνωστον τα ιταλικα εχουνε πανακριβα ανταλλακτικα... σε λαστιχα δε νομιζω να τρωει παραπανω απο τα japan

Αρχικά δημιουργήθηκε από grigorisr1
    ΕΙπα εγω οτι θα τον περασω στις σερρες ρε? διαβαζε καλα και μετα απαντα
    Καλά είσαι βλάκας?

Εσύ διαβαζε καλά...

έγραψες οτι ξέρεις κάποιους που κάνουν 1,23-1,24 με κ7

και σε ρωτάω πο'ύ μωρε στις σέρρες?

Άντε έχεις γεμίσει το φόρουμ με μαλακίες θα διαβάζει και κανένας και θα λέει καλά αυτοί τα έχουν παίξει εντελώς!

σε λαστιχα δε νομιζω να τρωει παραπανω απο τα japan
    Στις εξόδους που εσύ δεν έχεις δύναμη χαμηλά...
    αυτοι έχουν και μόνο απο εκεί τρώνε παραπάνω αλλά δεν θα κάτσω να σου μαθαίνω άλλα πράγματα κάτσε και λέγε μαλακίες!

Καλά είσαι βλάκας?

Εσύ διαβαζε καλά...

έγραψες οτι ξέρεις κάποιους που κάνουν 1,23-1,24 με κ7

και σε ρωτάω πο'ύ μωρε στις σέρρες?

Άντε έχεις γεμίσει το φόρουμ με μαλακίες θα διαβάζει και κανένας και θα λέει καλά αυτοί τα έχουν παίξει εντελώς!

Ναι ρε παπαρα στις σερρες εδω τα 250 κανουν 1.23 πλακα μας κανεις??

Στις εξόδους που εσύ δεν έχεις δύναμη χαμηλά...
    αυτοι έχουν και μόνο απο εκεί τρώνε παραπάνω αλλά δεν θα κάτσω να σου μαθαίνω άλλα πράγματα κάτσε και λέγε μαλακίες!
    Εγω αναφερομουνα στους κανονικους δρομους και οχι σε πιστα... στη πιστα αμα πας πολυ ταπα τρως τα λαστιχα και σε μια μερα...

Ναι ρε παπαρα στις σερρες εδω τα 250 κανουν 1.23 πλακα μας κανεις??
    To 250 ουτε να το δείς δε θα προφτάσεις!...

Ρε καραγκιόζη στις Σέρρες οι νέοι αγωνιζόμενοι με αγωνιστικά μηχανάκια 1000 δεν κάνουν κάτω απο 1,26 και ταλεντάρες να σε πληροφορήσω...

Και εσύ ξέρεις κάποιους που με στοκ κ7 κάνουν 1,23 -1,24 ούτε μεχρι να γεράσεις καθε μέρα να είσαι εκεί δε πρόκειται να δείς αυτους τους χρόνους ...

ΚΟΥΛΑΝΤΖΑ και ΞΕΡΟΛΑ!

Εγω αναφερομουνα στους κανονικους δρομους και οχι σε πιστα... στη πιστα αμα πας πολυ ταπα τρως τα λαστιχα και σε μια μερα...
    Είπε κανένας οτι αυτό που είπα συμβαίνει μόνο σε πίστα δηλαδή στο δρόμο σε γρήγορη βόλτα δεν συμβαίνει το ίδιο?

Λοιπόν άκου επειδή εδω μέσα έχουμε μαζευτεί πολλοί που δεν αντέχουμε άλλο τις μαλακίες που πετάς και επειδή το νεαρό της ηλικία σου και η απειρία σου πρέπει να πάψει να είναι δικαιολογία!

Και επειδή έχω βαρεθεί να πέρνω πμ που σε κράζουν απο εδώ και πέρα εγώ και κάποιοι άλλοι σταματάμε να ασχολούμαστε μαζί σου μπάς και σου βάλουμε μυαλό!

Μην απαντάς σε ποστ μου και γράφω στ'@@ μου τα δικά σου!

To 250 ουτε να το δείς δε θα προφτάσεις!...

Ρε καραγκιόζη στις Σέρρες οι νέοι αγωνιζόμενοι με αγωνιστικά μηχανάκια 1000 δεν κάνουν κάτω απο 1,26 και ταλεντάρες να σε πληροφορήσω...

Και εσύ ξέρεις κάποιους που με στοκ κ7 κάνουν 1,23 -1,24 ούτε μεχρι να γεράσεις καθε μέρα να είσαι εκεί δε πρόκειται να δείς αυτους τους χρόνους ...

ΚΟΥΛΑΝΤΖΑ και ΞΕΡΟΛΑ!
    Ενω εσυ νομιζεις οτι θα τα φτασεις τα 250 ρε μλκ?(στους 3 γυρους θα σε ριχνουν ενα γυρο)

Εδω ο αλλος εκανε με cbr 600 07 1.25 χωρις να εχει πειραξει τπτ απολυτως μεχρι και λασπωτηρα φορουσε ο ανθρωπος...

Και στοκ Κ7 κανει τετοιο χρονο απο εμπειρο οδηγο παντα... δλδ τι θες να μας πεις οτι δε μπορει το Κ7 και μπορει το Ρ1 στοκ να κανει τετοιο χρονο?

Α! και κουλαδι εισαι... και εγω ξερολας δε το πεζω εσυ το παιζεις ξερολας οτι ξερεις τα παντα... ασε που ολη τιν ωρα λες το Ρ1 ειναι το καλυτερο κτλ κτλ...

Για αυτο μλκ πανε πουλα το μηχανακι σου παρε ενα 250 μπας και στριβεις... ολο ακουο τα Ρ1 στριβουν στριβουν ενα Ρ1 να πηγαινει ταπα ποτε δεν εχω δει... ολο 1.30 ++ βλεπω

Είπε κανένας οτι αυτό που είπα συμβαίνει μόνο σε πίστα δηλαδή στο δρόμο σε γρήγορη βόλτα δεν συμβαίνει το ίδιο?

Λοιπόν άκου επειδή εδω μέσα έχουμε μαζευτεί πολλοί που δεν αντέχουμε άλλο τις μαλακίες που πετάς και επειδή το νεαρό της ηλικία σου και η απειρία σου πρέπει να πάψει να είναι δικαιολογία!

Και επειδή έχω βαρεθεί να πέρνω πμ που σε κράζουν απο εδώ και πέρα εγώ και κάποιοι άλλοι σταματάμε να ασχολούμαστε μαζί σου μπάς και σου βάλουμε μυαλό!

Μην απαντάς σε ποστ μου και γράφω στ'@@ μου τα δικά σου!

Καλα εισαι πολυ πιο ΠΑΠΑΡΑΣ απο οτι νομιζα....

Ρε σύ δε διάβασες πιό πρίν να καταλάβεις οτι συγκρίνουμε ανόμια πράγματα

ειρωνικά το έβαλα το παράδειγμα για να δείξω το χάσμα σε αυτά που σύγκρινε ο Νικερ

Φυσικά το brutale είναι μακράν πιο όμορφο και γενικά πολύ πιο δυνατό και στριφτερό...

Αλλά 10,700ευρώ πάνω δε τα δικαιολογεί αυτά...
    Δηλαδή εσένα αν σου δίνανε ένα R6 2007 και μαζί ένα HORNET900F θα έπαιρνες αυτά ή ενα brutale ...

ή στα ίδια λεφτά ένα R1 SP ή ένα brutale...???
    Κοίτα, εγώ θα αγόραζα κατευθείαν το R1-SP (respect) με κλειστά μάτια επίσης....αλλά αν ήταν να πάρω 2 μηχανές θα αγόραζα όχι το R6 διότι θα έδειχνα γελείος επάνω αφού είμαι 1,90 και 100κιλά με στολή, αλλά το FZ1 Fazer το φούλ φερινγκάτο και το 2 θα ήταν το WR450F. Και θα ήμουν μια χαρά.....αφού έδεινα και 2500ευρώ για το 21λιτρο ρεζερβουάρ στο Fazer.
    Ευχαριστώ τους Ιάπωνες για τα γαμηστερά εν σειρά τετρακύλινδρα που απλόχερα προσέφεραν στον πτωχό και ταπεινό τούτο πλανήτη.

Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre
    Κοίτα, εγώ θα αγόραζα κατευθείαν το R1-SP (respect) με κλειστά μάτια επίσης....αλλά αν ήταν να πάρω 2 μηχανές θα αγόραζα όχι το R6 διότι θα έδειχνα γελείος επάνω αφού είμαι 1,90 και 100κιλά με στολή, αλλά το FZ1 Fazer το φούλ φερινγκάτο και το 2 θα ήταν το WR450F. Και θα ήμουν μια χαρά.....αφού έδεινα και 2500ευρώ για το 21λιτρο ρεζερβουάρ στο Fazer.

Ετσι ο καλυτερος σινδιασμος... Motard για παιχνιδια και το αλλο για γενικες χρησεις.. ταξιδια κτλ

Banned
    Αρχικά δημιουργήθηκε από H.A.Balafoutre

Αγαπητέ, ναί μεν ιάπωνας και για συγκεκριμένους λογους, αλλά όπως και να το κάνουμε κάποια πράγματα είναι σταθερές αξίες χωρίς απαραίτητα να αποκλείω τα ιαπωνικά. Είναι πολύ θηρίο το Κ, αλλά και το Tuono πρέπει να είναι, αν και μου το έδεινε ένα παλικάρι για βόλτα αλλά δεν δανείζομαι μηχανές άλλων, πολύ δυνατό για την κατηγορία του, πέραν του ότι είναι πιο ελαφρύ. Γι'αυτό το λέω.

Κοίτα η Tuonάρα έχει ένα τρελό κλώτσημα κάποια στιγμή και το νιώθεις στο στομάχι σου.... Αλλά το παλιοΚ.... Τι σύνολο... Δεν ξέρω γιατί το βγάλαν αυτό το μηχάνημα οι Γερμανοι... Στην αρχή νόμιζα οτι θα οδηγήσω καμιά συντηρικουλάντζα πρόταση αλλά.... Τα είδα Ο Λ Α !!!!!!! Τι σε χαμηλες, τι σε ψηλές.... Και καμία σχέση με τα ηλεκτροκίνητα Γιασπάμ, καταλαβαίνεις τον κινητήρα κάτω απο τα πόδια σου.... Μπράβο στον Βαβαρό, έγραψε...

Παρόμοια θέματα

1. JAPAN Vs. EUROPE ΙΙ
    από sniper στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 2923
    Τελευταίο μήνυμα: 02/11/2007, 09:13
  2. Japan Vs Europe (UK)
    από motaba στο forum Αντιπαραθέσεις
    Απαντήσεις: 43
    Τελευταίο μήνυμα: 05/09/2006, 17:23

Κανόνες δημοσιεύσεων

• Δεν μπορείτε να ανοίξετε νέο θέμα
  • Δεν μπορείτε να απαντήσετε